Bitcoin árelemzés: BTC a villogó eladási jel küszöbén

Napi Bitcoin BTC ár előrejelzés

  • A Bitcoin ára az 56 000 dolláros pszichológiai szint alá esett.
  • A parabolikus SAR a 4 órás Bitcoin árdiagramon bullish-ról bearish-ra változott.

Február 14. és február 21. között a Bitcoin ára 47 150 dollárról 57 300 dollárra emelkedett. Azóta a medvék korrigálták az árat, és a BTC-t 55 750 dollárra vitték le. Vizsgáljuk meg közelebbről a technikai elemzést.

A Bitcoin ára hamarosan csökken?

Ezen a hétfőn a Bitcoin ára több mint 1000 dollárral esett vissza, és jelenleg 55 975 dollárba kerül. E süllyedés előtt a relatív erősségi index (RSI) a túlvásárolt zónában lebegett. Az RSI megkezdődött a semleges zóna felé. A TD szekvenciális detektorra nézve az eladási jel villogásának küszöbén áll egy zöld-kilenc gyertyatartó formájában.

btc / usd napi diagram 022221

Kép: BTC / USD naponta


Egészséges támogatás van 54 000 dollárnál, amely elég robusztusnak tűnik a nagy eladási nyomás elnyeléséhez. Korábban ezen a szinten 318 300 cím vásárolt 308500 BTC tokent.

btc / usd volumendiagram 022221

Kép: IntoTheBlock

A 4 órás Bitcoin árdiagramon két negatív jel van:

  • A MACD növekvő bearish lendületet mutat.
  • A parabolikus SAR bullish-ról bearish-ra váltott.

btc / usd 4 órás diagram 022221

Kép: BTC / USD 4 órás

JPMorgan stratégák: A Bitcoin ár valós értéke 25 000 dollár

A JP Morgan elemzői nemrégiben készített jelentésben azt állították, hogy a Bitcoin a valós értékének kétszeresével kereskedik. A jelentés betekintést nyújt a fintech, a blockchain és a digitális eszközök több aspektusába is.

A JPMorgan stratégái úgy vélik, hogy a Bitcoin gazdasági mellékhatás, és hogy az igazi történet a digitális pénzügyek növekedésében rejlik. A legnagyobb kriptográfia egy ideje folytatja harcát az arany mellett, mint alternatív pénznem mellett. Az arany piaci értékének megegyezése érdekében a BTC-nek 146 000 dolláron kellene kereskednie – tette hozzá a jelentés. Ennek az árnak az elérése érdekében az intézményi befektetőknek át kellene venniük a piacot.

A Bitcoin vonzereje és versenye az arannyal, mint „alternatív” valutával valószínűleg folytatódik, mivel az évezredek a befektetők univerzumának fontosabb elemévé válnak, és megmutatták, hogy a „digitális aranyat” preferálják a hagyományos arannyal szemben.

Az elemzők azt is állították, hogy a Bitcoin erősen túlárazott. Megjegyezték, hogy az eszköz valós értéke 25 000 dollár – kevesebb, mint a jelenlegi ár fele. Az érme bányászati ​​költsége, amely 11 000 dollár, a valós érték tartomány alsó határa.

Valójában érvelés állítható azzal kapcsolatban, hogy az a 25 ezer dolláros ár, amely kockázati tőke szempontjából kiegyenlíti a Bitcoint és az aranyat, a valós érték tartományának felső határának tekinthető, mivel ez az ár már előre (a jelenlegi volatilitási szintnél) bármilyen hosszú távú valódi pénz intézményi elfogadásából eredő fejlõdés a Bitcoin számára.

A jelentés azt a kritikát is bírálta, hogy a Tesla legutóbbi Bitcoin-befektetése több intézményi befektetést vonz. A bank megjegyezte, hogy a Tesla kiugró érték, és hogy a legtöbb vállalat továbbra is túl ingatagnak tartja a Bitcoint a befektetéshez.

A jelentés azt is felvázolta, hogy az USDT hogyan jelenti a Bitcoin legnagyobb farokkockázatát. A JPMorgan úgy véli, hogy a Bitcoin kereskedési volumene túlságosan függ az USDT-től. A NYDIG vagyonkezelő adataira hivatkozva a bank azt állította, hogy a Bitcoin 50–60% -a USDT-vel kereskedik.

Az USDT iránti bizalom hirtelen elvesztése valószínűleg súlyos likviditási sokkot eredményez, ami veszélyezteti a legnagyobb kereslet- és likviditási csoportokhoz való hozzáférést.

A Tether azt állítja, hogy az USDT-nek 1: 1 fedezete van USD tartalékokkal és egyéb eszközökkel. Amint azonban a jelentés megállapította, ezt még független ellenőrzéssel kell bizonyítania.

Négyzetes partnerek kriptográfiával további fekete bitcoin milliárdosok létrehozására

A fekete befektetők körében a Bitcoin tudatosságának növelése érdekében Jack Dorset tere a közelmúltban partneri kapcsolatban állt a Clubhouse legnagyobb kriptofókuszcsoportjával – a Black Bitcoin Billionaires-szel. Egy hivatalos frissítés szerint a csoport szervezője, Lamar Wilson vezeti a partnerséget annak érdekében, hogy február elején kezdődő, egy hónapig tartó kampány révén „több fekete milliomosot” hozzon létre..

A Black Bitcoin Billionaires arra törekszik, hogy növelje a Bitcoin alkalmazását a fekete családok és befektetők körében. A csoport a CashApp-ot használja a figyelem felkeltésére. A Decrypt jelentés szerint Isaiah Jackson, a Black Bitcoin milliárdosai szerint:

A Cash App egy olyan eszköz, amelyet sok fekete amerikai használ. Szerettünk volna a könnyű használatról, és olyan cég társulásáról, amelyik a pénzét oda teszi, ahol a szája van.

Jackson hozzátette, hogy elsőként kereste meg Dorsey és a CashApp alkotóját, Brian Gassadoniát egy esetleges partnerség miatt. A csoport szervezője, Wilson elmondta, hogy reméli, hogy a kampány segít csökkenteni a generációs vagyoni különbségeket, és megfelelő hangot ad a többi vállalati szponzornak.

Elon Musk és Peter Schiff Butt fejjel a Bitcoin

Az Elon Musk vezette Tesla nemrégiben 1,5 milliárd dollár értékben vásárolt Bitcoin-t, és úgy tűnik, hogy Musk egyre inkább a zászlóshajó kriptográfia mellett áll. Nemrégiben nem értett egyet a népszerű Bitcoin-kritikussal, Peter Schiff-szel a Twitteren.

Twitter-bejegyzésében Schiff idézte Muskot, és egyetértett a pénzzel kapcsolatos nézeteivel, mondván, hogy a fiat és a digitális valuta is nonszensz.

„@Elonmusk szerint "A Bitcoin majdnem olyan BS, mint a fiat pénz." Tehát Musk a #Bitcoin-ot és a fiatot is BS-nek tekinti. Egyetértek, csak azt gondolom, hogy a Bitcoin, amely digitális fiat, még inkább BS, mint a központi bankok által kibocsátott papír fiat. #Az arany nem BS. Valódi pénz és jobb, mint mindkettő! ”

Schiff továbbra is azt állította, hogy Musknak képesnek kell lennie a kézzelfogható tulajdonságok és a „számok sora” közötti legfontosabb különbségek azonosítására. Arra utalt, hogy az arany pénznemként funkcionálisabban használja, mint a kriptovaluták. Hozzátette:

A pénz nem adat. Az adatok képviselhetik a pénzt, de nem pótolhatják. A pénz javította a cserekereskedelmet, az arany javította a pénzt, az adatok pedig az # arany értéket. A Bitcoin visszatér a cserekereskedelemhez. Minden eladó elfogadja a pénzt. A #Bitcoin segítségével meg kell találnia egy olyan eladót, akinek megvan, amire vágyik, és azt akarja, amije van.

Erre Musk a kriptográfus védelmével válaszolt.

„Az az e-mail, amely szerint aranyad van, nem ugyanaz, mint az arany. Lehet, hogy titkosításod is van. A pénz csak olyan adat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük a cserekereskedelem kellemetlenségeit. Ez az adat, mint minden adat, késleltetett & hiba. A rendszer úgy alakul, hogy mindkettőt minimalizálja. ”

Musk azonban hozzáadott egy további tweetet, mondván:

– Ez azt mondta, BTC & Az ETH igen magasnak tűnik

A Bitcoin ára várhatóan eléri ezeket a szinteket

Arra számítunk, hogy a Bitcoin ára az 54 000 dolláros támogatási szintre csökken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector