Bitcoin árjóslás: A BTC Bulls 48 000 dolláros támogatást igényel egy ellenálló visszavágásban – 50 000 dollár tovább?

Napi Bitcoin BTC technikai elemzés

  • A Bitcoin Price jelenleg az egészséges támogatás tetején ül.
  • A BTC átfordította a 20 bar-os SMA-t az ellenállástól a támaszig.

A Bitcoin árkorrekcióját követően, amely a premier kriptovalutát a 48 000 dolláros szint alá 47 050 dollárra emelte, a vásárlók visszajöttek a BTC 48 500 dollár feletti visszavételéért. Joseph Young ünnepelt újságíró szerint ez kritikus győzelem, mivel a vásárlók ezt a szintet felhasználhatják 50 000 dollár elérésére.

– Ezt vártam a piacon. 48 000 dollár a Bitcoin legfontosabb szintje. Ha ez meghaladja támogatást, akkor szerintem ez 56 ezer dollár – 60 ezer dollár. Ha továbbra is elutasítja a 48 ezer dollárt, az valószínűleg rövid távú konszolidációt / visszahúzást eredményez az alacsonyabb likviditás elérése érdekében. Imádkozzunk 48 ezer dollárért. ”

A Bitcoin 48 000 dollárt követel vissza

Január 28. óta a Bitcoin árfolyama 30 300 dollárról 48 500 dollárra emelkedett, összértékében 18 200 dollár körüli összértékre tett szert. A jelenlegi helyzet szerint az eszköz továbbra is túlárazott, amint azt a relatív erősségi index (RSI) is mutatja.

btc / usd napi diagram 021621


Kép: BTC / USD naponta

Azonban, amint azt az IOMAP elmondta nekünk, a Bitcoin ára az erős támogatási szint felett mozog. Ezek a szintek elég robusztusak ahhoz, hogy hatalmas mennyiségű eladási nyomást képesek elnyelni. A legközelebbi erős támaszfal a 48 000 dolláros szinten van, ahol korábban 590 000 cím vásárolt 222 000 BTC tokent.

btc / usd volumendiagram 021621

Kép: IntoTheBlock

A 4 órás Bitcoin diagramot nézve két bullish jel van:

  • A MACD csökkenő bearish piaci lendületet mutat.
  • A 20 baros SMA megfordult az ellenállástól a támaszig.

btc / usd 4 órás diagram 021621

Kép: BTC / USD 4 órás

A Bitcoin fejlesztési tevékenysége növekszik

btc / usd santiment diagram 021621

Kép: Santiment

A Santiment, egy on-line elemző cég, megosztotta a fenti képet a következő tweetel együtt:

„A #Bitcoin továbbra is 45 ezer és 49 ezer dollár között mozog az elmúlt öt napban. És bár az #altcoin piacok felmelegednek, a $ BTC fejlesztési tevékenysége csendesen 2 hónapos magas szintre emelkedett. A láncon belüli mennyiség is csökken, mivel a kereskedők üldözik a volatilitást az #altsban. “

Az egyre növekvő mennyiségű fejlesztési tevékenység hosszú távon általában jó jel a Bitcoin árának.

A Bitcoin Bányászok kimeneti ralit hajtanak használt felszereléssel

A Tesla legutóbbi, 1,5 milliárd dolláros Bitcoin-befektetéssel kapcsolatos felfedése új, minden idők legmagasabb szintjére emelte az eszközt. A hír példátlan aktivitási hullámot váltott ki az új Bitcoin-bányászok körében, ami megnövelte a bányászati ​​hardver iránti keresletet.

A Bitcoin bányászati ​​gépek iránti kereslet folyamatosan növekszik, az új modellek már elkeltek. A használt hardverek piaca szintén forgalmasabbnak tűnik, mint valaha. A Forkast jelentése szerint Nangeng Zhang, az egyik legnagyobb kriptobányászat-gyártó gyártó Kánaán vezérigazgatója elmondta:

[Elon] Musk nézetei nagyrészt a technikai elit pozitív hozzáállását képviselik a bitcoin iránt. [A Tesla hírek] számos intézményt, tőzsdén jegyzett társaságot és alapot vonzott, hogy növeljék bitcoin állományukat, sőt maguk is belépjenek a kriptobányászatba.

A Bitcoin 2020-as bikafutása további nyomást gyakorolt ​​a BTC bányászati ​​hardvergyártóira, amelyek már a világjárvány okozta termelési kihívásokkal néznek szembe. Az olyan vállalatok, mint a Canaan és a Bitmain, küzdenek a hardver iránti növekvő kereslet kielégítéséért.

A Bitmain idén augusztusig teljesen elfogyott a berendezésekből, még akkor is, ha egyes rendszerek ára majdnem megduplázódott. Tavaly novemberben a Bitmain Antminer S19 Pro állítólag 1897 dollárért kelt el, most ugyanez a gép 3769 dollárba kerül – 98% -os növekedés.

A Bitcoin bányászati ​​láz más bitcoin bányászati ​​szolgáltatásokban is megjelenik, például a felhő bányászati ​​szolgáltatásokban. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a bányászok számára, hogy távolról vegyenek részt a felhőalapú számítási teljesítmény bérlésével ahelyett, hogy közvetlenül bányagépeket kellene vásárolniuk vagy bérelniük.

Jiang Zhuoer, a BTC.TOP, Kína egyik legnagyobb bányászati ​​medencéjének vezérigazgatója elmondta:

Az elmúlt három hónapban a “közös bányászati” szolgáltatásaink értékesítése nagyon népszerű volt, és minden bányagép-tétel elkelt.

Vajon Satoshi Nakamoto hagyott-e nyomokat a Bitcoin Fortune eléréséhez?

Új kriptográfia került elő, amely azt állítja, hogy Satoshi Nakomoto, a Bitcoin titokzatos alapítója több nyomot hagyott BTC vagyonának feloldása érdekében (becslések szerint milliárdokat ér). A Bitcointalk-on közzétett egyes bejegyzések szerint a kereskedők olyan nyomokat kezdtek keresni, amelyek Nakamoto privát kulcsainak felfedezéséhez vezethetnek. Ez felszabadítaná a kriptográfia első napjaiban bányászott BTC százezreit, az elmélet szerint.

Az elmélet Sergio Demian Lerner 2013-ban publikált kutatásán alapul, amely statisztikai egyensúlyhiányt mutatott a Nakomoto által kitermelt blokkokban. Lerner úgy vélte, hogy az egyenetlen terjesztést az alapító szándékosan követte el, hogy üzenetet hagyjon maga után. A kutatási jelentés egy kivonata a következõ:

Satoshi ujjlenyomatot hagyott egy üzenetben a noncesekben. Üzenet, amelyet látnunk kell egy távoli jövőben.

A Bitcointalk kereskedők most tovább vitték az elméletet, azzal érvelve, hogy Nakomoto korai blokkjutalma nem jelent véletlenszerű bányászatot. Ehelyett véleményük szerint útitervet jelenthetnek bitcoin vagyonának magánkulcsaihoz.

Ha bebizonyosodnak, a nyomok az alkotó becsült 750 000 kitermelt BTC-jét (több mint 34 milliárd dollár értékben) tárcák feloldásához vezetnek..

A Bitcoin ára várhatóan eléri ezeket a szinteket

Miután igényelte a 48 000 dolláros támogatási szintet, a Bitcoin ára az 50 000 dolláros pszichológiai zóna elérésének határán van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector