Bitcoin árjóslás: A BTC továbbra is konszolidálódik 32 000 dollár felett

Napi Bitcoin BTC technikai elemzés

  • A Bitcoin ára jelenleg egy egészséges támaszfal tetején ül.
  • A 4 órás diagram a bullish cross mintát készítette elő, de a 20 és 50 baros SMA-k eltérnek egymástól.

A Bitcoin ára 36 000 dollárról 31 000 dollárra esett vissza, miután kudarcot vallott a 20 napos SMA-nál. Azóta az ár felugrott a 31 000 dolláros támogatási korlátról, és vízszintesen emelkedik a 32 000 dolláros szint fölé.

A Bitcoin ára folytatja a vízszintes trendet

Az elmúlt négy napban a Bitcoin ára nagyjából vízszintesen mozgott 32 000 dollár felett. A relatív szilárdsági index (RSI) szintén vízszintesen emelkedett 48 körül, ami azt mondja nekünk, hogy a bikák és a medvék még mindig harcolnak az irányításért.

btc / usd napi diagram 012621

Kép: BTC / USD naponta


Az IntoTheBlock IOMAP-ja elmondja, hogy a BTC jelenleg egy egészséges támaszfal tetején ül, 31 000 dollárért. Korábban ezen a szinten 469 000 cím vásárolt valamivel 344 500 BTC token alatt.

btc / usd volumendiagram 012621

Kép: IntoTheBlock

Felfelé egy mérsékelt ellenállási gát áll 33 000 dollár körül, ami egybeesik a 20 és 50 baros SMA-val. Ha a BTC-bikáknak sikerül ezt legyőzniük, akkor még egy erős ellenállási gáttal kell szembenézniük 35 000 dolláron. Ez a szint elég erősnek tűnik a nagy mennyiségű vásárlói nyomás leküzdéséhez.

btc / usd 4 órás diagram 012621

Kép: BTC / USD 4 órás

A 4 órás diagramot nézve láthatjuk, hogy a 20 bar-os SMA a 200 bar-os SMA átlépésének küszöbén állt, hogy bullish keresztmintát képezzen. Ez a két szint azonban azóta eltért egymástól. Az elmúlt három ülés során a BTC 34 500 dollárról 32 200 dollárra esett vissza, a 20 bar, az 50 bar és a 200 baros SMA-kat megfordítva a támogatástól az ellenállásig.

A kriptográfia a Bitcoin javára fog működni – a MicroStrategy vezérigazgatója

Micheal Saylor, a MicroStrategy vezérigazgatója nemrég azt mondta, hogy a megnövelt kriptográfiai előírások bullishnak bizonyulnak a Bitcoin számára. A Salt Talks-nak adott interjújában Saylor válaszolt Joe Biden elnök pénzügyminiszter-jelöltje, Janet Yellen észrevételeire. Aggodalmát fejezte ki a kriptovaluták tiltott felhasználása miatt.

Saylor szerint a fokozott ellenőrzés jót fog tenni, és az új szabályok felgyorsítják a BTC-be történő befektetést.

Amennyiben rendelkezünk olyan szabályozott szervezetekkel, amelyek Bitcoin-nal foglalkoznak, azt hiszem, hogy ez csak fel fogja gyorsítani az intézményi pénz Bitcoin-ba kerülését.

Saylor megjegyezte, hogy a befektetők többsége már szabályozott tőzsdéken keresztül vásárolta a Bitcoint, amelynek feladata a szigorú pénzmosás-ellenes (AML) és az Ügyfelet megismerni (KYC) törvények betartása. Szerinte a kormányok nyomása előnyösnek bizonyul a zászlóshajó kriptovaluta számára.

Szerintem nem földrengető. Nem hiszem, hogy ez negatív lesz az ipar számára. Valójában szerintem ennek az ellenkezője […] Nem gondolom, hogy a Bitcoin szabályozását szabályozni kell a siker érdekében. Úgy gondolom, hogy a Bitcoin-nak csak jobbnak kell lennie, mint az arany, hogy sikeres legyen.

SEC és CFTC Lásd a választott kriptográfiai fejeket

Joe Biden amerikai elnök több mint 15 különböző politikai területhez kapcsolódó végrehajtási akciót írt alá néhány nappal az avatás után. Az újonnan bevezetett változások némelyike ​​a kriptográfia iparához kapcsolódó testületeket érinti.

Heath Tarbert hamarosan lemond az árutőzsdei határidős kereskedési bizottság (CFTC) elnökének szerepéről. Tarbert csereként Chris Brummer a vezető jelölt. Brummer ismert a digitális technológiával, a nemzetközi pénzügyekkel és a kriptovalutákkal kapcsolatos kutatásairól. A hivatalos kinevezési hír hamarosan várható.

A Biden-adminisztráció Allison Lee biztosot nevezte ki az Egyesült Államok Értékpapír- és Bizottság (SEC) elnökének. Ripple arra számított, hogy Gary Gensler felveheti a SEC elnökét. Az MIT blokklánc professzora.

Lee-nek azonban nincs konkrét, közvetlenül a digitális eszközökkel kapcsolatos tapasztalata. A SEC elnöki tisztségének betöltésére vonatkozó hír nyomán kijelentette:

Biztosként töltött időm alatt az éghajlatra és a fenntarthatóságra összpontosítottam, és ezek a kérdések továbbra is prioritást élveznek számomra.

A CFTC kinevezése pozitív lépést jelent a Bitcoin és más kriptovaluták esetében. De a SEC kinevezése ezen a ponton nem mutat pozitív vagy negatív hatást.

A Bitcoin ára várhatóan eléri ezeket a szinteket

Mivel a Bitcoin ára erős szintek közé szorult, számíthatunk rá, hogy folytatja a konszolidációt a 32 000 dolláros zóna felett.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector