Bitcoin technikai elemzés: A BTC a 35 000 dolláros pszichológiai szint alá csökken

Napi Bitcoin BTC árelemzés

  • A Bitcoin medvék negyedik napja esnek vissza.
  • A napi grafikon MACD-je bullish-ról bearish-ra váltott.

A bitcoin medvék a negyedik napig kontroll alatt maradtak. E szakasz során a Bitcoin ára 40 000 dollárral 34 250 dollárra esett vissza, és közel 5750 dollárt veszített az értékelésből. Nézzük meg, hogy vannak a kulisszák mögött a dolgok.

A Bitcoin összeomlik a negyedik egyenes napon

E baleset során az ár a 40 000 és 35 000 dolláros szint alá esett. E összeomlás miatt a piaci lendület bullish-ról bearish-ra változott, amit a mozgó átlag konvergencia / divergencia (MACD) bizonyít..

btc / usd napi diagram 011221

Kép: BTC / USD napi grafikon


Az IntoTheBlock IOMAP-jának megfelelően a bitcoin ára 31 000 dollárra eshet, mielőtt jelentős támogatással találkozna. Korábban ezen a szinten 350 000 cím vásárolt 262 000 BTC tokent.

btc / usd volumendiagram 011221

Kép: IntoTheBlock

A bikák visszaszerzik az árakat?

A 4 órás diagramot nézve megállapítható, hogy a 4 órás diagramnak sikerült a parabolikus SAR-t bullish-ról bullish-ra váltani. A relatív szilárdsági index (RSI) 42,45 mentén mozog. Ez azt mutatja, hogy a vevők készek feldobni az árat, ha lendületet kapnak.

btc / usd 4 órás diagram 011221

Kép: BTC / USD 4 órás diagram

A 4 órás diagram vételi jelet villantott egy piros-kilenc gyertyatartóval a TD szekvenciális mutatójában ugyanabban az időkeretben. A jel villogása után az ár 31 450 dollárról 35 500 dollárra ugrott, mielőtt ellenállást tapasztalt volna az 50 baros SMA-nál..

btc / usd 4 órás diagram 011221

Kép: BTC / USD 4 órás diagram

2,4 milliárd dollár értékű bitcoin és más érmék, amelyeket egy nap alatt felszámolnak

A Bybt szerint egy nap alatt 2,4 milliárd dollár értékű kriptovaluta eszközöket (Bitcoin, Ether, XRP és egyéb tokenek) számoltak fel derivatív tőzsdéken. Ez azután következik, hogy a Bitcoin árfolyama a Bitstamp tőzsdén nemrégiben 33,447 dolláros egyhetes mélypontra esett.

btc / usd bitbélyegző diagram 011221

Kép: Tradingview.com

A Bitcoin 20,5% -kal került lejjebb a mindenkori csúcsról, 42 000 dollárról (január 8-án). Az Altcoins még jelentősebb csapást szenvedett el, az Ether (ETH) 1010 dollárra zuhant, miután elmaradt a régóta fennálló 1448 dolláros csúcsától..

A 2,4 milliárd dolláros törlésből a hosszú pozíciók 88,42% -ot (2,16 milliárd dollár) tesznek ki. A 24 óra alatt csak 282,63 millió dollár értékű rövidnadrágot számoltak fel. A Binance volt a legmagasabb felszámolási mennyiség (903,31 millió dollár), ezt követte Huobi (523,53 millió dollár) és a Bybit (494,55 millió dollár)..

A Bloomberg jelentése szerint a lunói Vijay Ayyar azt mondta, hogy ez egy sokkal meredekebb korrekció kezdete lehet.

Meg kell állapítani, hogy ez egy nagyobb korrekció kezdete-e, de láttuk, hogy ez a parabola megtörik, így lehet, hogy csak.

Gab népszerűsíti a Bitcoin-t, mivel a platformot Trump-támogatók elárasztják

Mivel 5000 felhasználó csatlakozik egy nap alatt és 18 millió webhelylátogatással, Gab – a közösségi hálózati platform – természetes DDoS-támadáson megy keresztül. Andrew Torba, a Gab vezérigazgatója nemrég azt mondta:

A forgalom folyamatosan növekszik, ma még több szerver van úton.

A platform saját szervereit futtatja, és a Mastodon révén sikerült letilthatatlan mobilalkalmazást szereznie – áll a Trustnodes jelentésben. Mivel a Parlert nemrég kitiltották a Google-tól, az Apple-től és az Amazon-tól, a platform (főként konzervatívokból álló) felhasználóinak nincs más választása, mint megpróbálni Gab.

Mivel Gabet 2018-ban számos platformról kitiltották (beleértve a fizetési processzorokat is), nincsenek olyan mainstream szolgáltatásai, mint az Amazon cloud. A platform elfogadta a Bitcoint, és annak érdekében, hogy megjelenjen a Twitter alternatívájaként, Gab jelenleg időt szán arra, hogy tájékoztassa felhasználóit a BTC hollétéről. “A Bitcoin szólásszabadság” – mondta. A társaság hozzátette:

A vállalkozások és a magánszemélyek egyre inkább elzárkóznak a hagyományos fizetési folyamatoktól, a bankoktól és más online tevékenységektől. Ide tartozik a Gab.com és alapítónk, Andrew Torba, akiket a VISA feketelistára tett, valamint olyan fizetési feldolgozók, mint a Paypal. A Bitcoin megoldja ezt a problémát.

Ami a Bitcoin-ot illeti, körülbelül 70 millió Trump-szavazó, aki Gab-ba költözik, növelheti a Bitcoin tudatosságát. A platform elmagyarázza, hogy a felhasználók hogyan használhatják azokat olyan platformok támogatására, amelyek most lehetőséget nyújtanak számukra a nyilvános vita folytatására.

HSBC betiltja a Bitcoinereket

Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb bankja, a HSBC nem engedi meg a Bitcoinereknek, hogy az eszköz rekorddöntő rallyja nyomán készpénzüket kifizethessék nyereségükből, a The Times jelentése szerint. Eközben más nagy bankok megtagadják a hitelkártyák elfogadását kriptovaluta vásárlásokhoz.

Hosszú évek óta Nagy-Britanniában sok bankvállalkozás ellenzi a kriptovalutákat. Korábbi U.Today jelentés szerint a HSBC és a Barclays blokkolta egy brit kerékpáros kereskedő számláit, miután tranzakciót hajtott végre egy kriptovaluta tőzsdén..

A pénzmosással kapcsolatos aggodalmakat nagyrészt a virtuális eszközökkel való vonakodás okaiként említik. Danny Scott, a CoinCorner kriptovaluta-vezérigazgatója azonban azt mondja, hogy a hagyományosan ellenséges brit bankok most felmelegednek a Bitcoin-ra.

Már egy ideje nem volt olyan bank, amely megtagadta volna vagy megnehezítette volna ügyfeleink számára a bitcoin felszámolását. Azt gondolom, hogy a bankok egyre kényelmesebbé teszik a bitcoin használatát – mindaddig, amíg az alap forrása egyértelmű, addig nincsenek problémák.

BTC árszintek nézni

A Bitcoin szempontjából a legfontosabb figyelem az 50 bar-os SMA (36 000 USD) 4 órás időkeretben. Ha a vevőknek sikerül meghaladniuk ezt a szintet, akkor rövid távon megfordítják a negatív lendületet. Hátránya, hogy ha a medvék elutasítják ezt a rövid távú bullish korrekciót, akkor képesek leszállítani az árat a 31 000 dolláros támogatási korlátig. A vevőknek mindenáron meg kell védeniük ezt a szintet, hogy megakadályozzák a bitcoinonkénti 30 000 dollár alatti törést.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector