Bitcoin technikai elemzés: A BTC elutasítás után csökken, 38 000 dolláron

Napi Bitcoin BTC árelemzés

  • A Bitcoin ára az elmúlt négy napban megfordította a 20 napos SMA-t az ellenállástól a támogatásig.
  • A 4 órás diagram MACD-je azt mutatja, hogy a piaci lendület bullish-ról bearish-ra változott.

Ezt a csütörtöket megelőzően a Bitcoin ára 33 150 dollárról 37 650 dollárra ugrott, és csaknem 4500 dollár értéket ért el teljes értékelésében. Ezen a csütörtökön azonban a BTC 38 000 dolláros pszichológiai szinten szembesült a korrekcióval. Jelenleg a BTC 37 150 dollárért kereskedik.

btc / usd napi diagram 020521

Kép: BTC / USD naponta

Bitcoin ár javítva ezen a csütörtökön

Miután megfordította a 20 napos SMA-t az ellenállástól a támogatásig, a Bitcoin ára erőteljes támogatási szintet ért el. Az Into The Block szerint 908 000 cím vásárolt 530 000 BTC tokent korábban 34 200 dolláron, ami egybeesik a 20 napos SMA-val.


btc / usd volumendiagram 020521

Kép: IntoTheBlock

A 4 órás Bitcoin árdiagram MACD-je azt mutatja, hogy a piaci lendület bullish-ról bearish-ra változott, ami tovább növeli rövid távú bearish hipotézisünket.

btc / usd 4 órás diagram 020521

Kép: BTC / USD 4 órás

Bitcoin társadalmi kamat csökken

btc / usd santiment chart 020521

Kép: Santiment

A Santiment, egy on-chain elemzési platform szerint a Bitcoin iránti általános társadalmi érdeklődés 2 hónapos mélypontra süllyedt, minden figyelem az altcoinokra irányul. Ez nem feltétlenül negatív előjel, mivel ez azt mutatja, hogy a Bitcoin ára mentes a felesleges FOMO-tól.

PayPal Bitcoin-fizetések felajánlásához a Venmo-n

Dan Schulman, a PayPal vezérigazgatója nemrégiben azt mondta, hogy a vállalat kész duplázni a kriptovalutákban. Ez a PayPal korlátozott vételi / eladási / tartási kriptokereskedelmi bevezetése után következik, amely "Meghaladta a várakozásokat.”

Schulman elmondta, hogy a titkosítást elfogadják „finanszírozási forrásként, ha a felhasználók a 29 millió kereskedőnk bármelyikének első negyedévének végén vásárolnak. Hozzátette, hogy 2021-ben átfogó ütemterv jelenik meg a kriptográfia, a blokklánc és a digitális pénznemek körül. A vezérigazgató hozzátette, hogy a fizetési társaság aktívan együttműködik a szabályozókkal és a központi bankokkal a fizika utáni készpénzvilág jövőjének alakításában..

2020 negyedik negyedévére az elemzők 3,87% -os növekedést vártak az összes számláról (375 millió) és 266,8 milliárd dollárra az összes feldolgozott kifizetésről, ami 8% -os növekedést jelent a harmadik negyedévhez képest. A PayPal azonban mindkét várakozást felülmúlta 277 milliárd dollár feldolgozással és 377 millió teljes számlával. A társaság 21,45 milliárd dolláros bevételről is beszámolt.

A PayPal azt is elmondta, hogy a „Cryptocurrencies vásárlása, tartása és eladása” kezdeményezése az idén kiterjed a „Venmo és nemzetközi piacok kiválasztására”. A fizetési óriás azt is megjegyezte, hogy a kriptográfiai szolgáltatásaik felhasználói a kriptográfia megvásárlása után általában a PayPal aktívabb felhasználóivá válnak, kétszer olyan gyakran bejelentkezve.

A Pro-Bitcoin szenátort kinevezték a bankbizottságba

Cynthia Lummis szenátor, az Egyesült Államok egyik leghangosabban titkosított szenátora hamarosan csatlakozik az ország pénzügyi szabályozásáért felelős bizottsághoz. A Cointelegraph jelentése szerint Lummis megkapta bizottsági megbízásait a 117. kongresszusra.

Lummis újonc republikánus három bizottságban foglal helyet: bankügy, környezetvédelem és kereskedelem. A Bankbizottság a Szenátus élvonalában áll a pénzügyi jogszabályok terén, és a Facebookon is meghallgatásokat tartott a Mérleg stablecoinról és a digitális dollár kilátásairól. Ő a történelem első szenátora, akinek a Bitcoin tulajdonosa, és a digitális valuta erős szószólója lett.

Sajtóközleményében Lummis arról beszélt, hogy a banki bizottságba történő kinevezést felhasználja a digitális eszközökre vonatkozó jogszabályok előmozdítására.

Wyoming az elmúlt években vezető szerepet játszik a pénzügyi innováció terén. A bankbizottságban betöltött szerepem révén remélem, hogy fényt derítek ezekre az úttörő erőfeszítésekre, és szövetségi szabályozókkal dolgozom annak biztosítása érdekében, hogy a digitális eszközök szabályozása az innováció ösztönzésére szolgáljon ahelyett, hogy elfojtaná őket.

Nemrég megjelent Anthony Pompliano podcastján Lummis kifejezte tervét, hogy elindítja a Pénzügyi Innovációs Kaukuszt. Míg a Pénzügyi Szolgáltatások Bizottságának sok kriptográfiai kíváncsi tagja volt, Lummis az első szenátor, aki ilyen nyilvánosan részt vesz az ágazatban.

A Bitcoin ára várhatóan eléri ezeket a szinteket

Ha a közeljövőben elterjedt tézisünk igaz, a Bitcoin ára valószínűleg a 20 napos SMA-ig (34 200 USD) csökken, amely elég erős a további lefolyások megakadályozásához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector