Bitcoin technikai elemzés: A BTC kulcsszint alatt tör

Napi Bitcoin BTC árelemzés

  • A piaci lendület a bullish-ról bearish-ra változik a 4 órás diagramban.
  • A napi grafikonban szereplő 20 napos SMA a támogatástól az ellenállásig változott.

A medvék komoly keddi győzelmet arattak kedden azzal, hogy a Bitcoin árát a 20 napos SMA alatt érték el. A vezető kriptovaluta jelenleg valamivel 36 000 dollár alatt mozog. Vizsgáljuk meg közelebbről a technikai elemzést.

A BTC trendjei 36 000 dollár alatt vannak

Miután leesett a 38 500 dolláros szintről, a BTC vízszintesen 36 000 dollár körül mozog az elmúlt 4 napban. E horizontális mozgás során a Bitcoin árának sikerült megfordítania a 20 napos SMA-t a támogatástól az ellenállásig.

btc / usd napi diagram 012021

Kép: BTC / USD naponta


Ha bejelöli az IntoTheBlock IOMAP-ját, láthatja, hogy ez miért volt a medvék fő győzelme. A 20 napos SMA egybeesik a 36 000 dolláros ellenállási gáttal. Korábban ezen a szinten 688 000 cím vásárolt 303 000 BTC tokent.

Ezen túl a következő erős korlát 38 500 dollárnál fekszik. Ezen a szinten 553 000 cím vásárolt 330 000 BTC tokent. Ha a Bitcoin ára valahogy megszakad a 20 napos SMA felett, akkor hatalmas akadályuk lesz, 38 500 dollárral.

btc / usd volumendiagram 012021

Kép: IntoTheBlock

A 4 órás diagram további hitelességet ad általános bearish kilátásainkhoz. Először is, a mozgó átlag konvergencia / divergencia (MACD) hamarosan áttér a zöldről a vörösre. Másodszor, az 50 baros SMA keresztezte a 20 baros SMA-t, hogy kialakuljon a bearish keresztminta.

btc / usd 4 órás diagram 012021

Kép: BTC / USD 4 órás

Ezek a mutatók azt sugallják, hogy a 4 órás időkeretben az általános hangulat negatív, és további árcsökkenésre lehet számítani.

A szürkeárnyalatos 700 millió dollárt emel csak 24 óra alatt

A Grayscale Investments vagyonkezelő óriásvállalata a napokban több mint 700 millió dollárt gyűjtött össze 24 órán belül. A társaság vezérigazgatója, Michael Sonnenshein a Twitteren erősítette meg a hírt.

"Tegnap a @Grayscale 700 millió dollártól északra emelte termékcsaládjába … úgy tűnik, hogy a negyedik negyedév lendülete felgyorsítja az új évet."

Sonnenshein megjegyezte, hogy ez jelentős mérföldkő, mivel jelzi az intézményi befektetők növekvő érdeklődését befektetéseik diverzifikálása iránt a Bitcointól eltérő digitális eszközök kiválasztásával. A Grayscale 2020 negyedik negyedéves jelentése szerint a negyedév hihetetlenül virágzó volt a vállalat számára, összesen 3,3 milliárd dolláros beruházást könyveltek el több termékben.

Ezenkívül a Grayscale digitális nagy tőkéjű alapjának átlagos heti befektetése 1,6 millió dollár volt. A szürkeárnyalatos termékek, kivéve a Bitcoin bizalmat, a negyedik negyedévben átlagosan 33,6 millió dolláros heti befektetést tettek számon.

Eric Balchunas, a Bloomberg vezető ETF-elemzője a szürkeárnyalatot hasonlította össze "BÁRKA" a kriptovalutákból. Felvázolta a két entitás közötti hasonlóságokat.

"A hasonlóságok egészen elképesztőek. Azt hiszem, mindkettő 3-4 évig viszonylag feledésbe merült, 12 hónapja volt olyan, mint 2 milliárd dollár, majd boom, 10-szeres növekedés. Mindkettő dacol a trendekkel: az ARK w részvényszedés és szürkeárnyalatos nagyon magas díjak és 20% + prémiumok. ”

Az ARK Investment Management kiemelt ajánlata az ARK Innovation ETF (ARKK). Az elmúlt évben az ARKK több mint 171% -os hozamot ért el, a kezelt összes eszköz (AUM) tízszeresére, 21,8 milliárd dollárra nőtt.

Ellenkezőleg, Sonnenshein véleménye, a New York Digital Investment Group (NYDIG) vezérigazgatója, Robert Gutmann elmondta, hogy a NYDIG befektetőivel folytatott legutóbbi 100 beszélgetésből mindegyik „a bitcoinról szólt, és 0% -uk bármilyen más kriptográfiai eszközről szólt. ”

Jonathan Ruffer: A Bitcoin egy egyedülálló vadállat

Nemrégiben készült befektetési áttekintésben Jonathan Ruffer, a Ruffer befektetési menedzsment cég elnöke megosztotta véleményét a Bitcoinról. Az eszközt „egyedülálló vadállatnak” nevezve Ruffer elmondta, hogy a zászlóshajó érme egyre nagyobb kihívást jelent az aranyra, mint eszközre.

A Bitcoin egyedülálló vadállat, mint feltörekvő értékraktár, ötvözve a technológia és az arany néhány előnyét. [A Bitcoin] kihívássá válik az arany, mint egy valutát meghaladó valuta tekintetében.

A Ruffer korábban elárulta saját Bitcoin-befektetésének részleteit. Decemberben a vállalat 744 millió dollárt költött a BTC-re, ami a kezelt összes eszköz (AUM) 2,7% -át – 27,3 milliárd dollárt jelent. A Bitcoinba történő befektetés drasztikus lépés volt Ruffer számára, mivel az igazgatósági tagok gondosan tanácskoztak a befektetésről.

Ebben a havi áttekintésben Jonathan Ruffer kijelentette, hogy a cég „idegesen elégedett” lett azzal, hogy a BTC fontos szerepet játszik a tevékenységében. Az elnök megjegyezte, hogy az aranyhoz hasonlóan a Bitcoin is befektetés arra az esetre, amikor az USD és más fiat devizák „kerplunked” – amikor ezeknek a devizáknak az értéke az infláció miatt zuhan.

A Bitcoin ára várhatóan eléri ezeket a szinteket

Ha a hipotézis helyes, akkor árcsökkenésre számíthatunk a 34 000 dolláros pszichológiai szintre. Egy további szünet, amely katasztrofális lehet, mivel a BTC-t elviszi az 50 napos SMA-ba (27 600 USD).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector