Ethereum árelemzés: A bikák enyhe ellenállással néznek szembe a 650 dollár körül, mivel a CME bevezeti az ETH határidős ügyleteit

Napi Ethereum ETH árelőrejelzés

  • Az IntoTheBlock IOMAP-ja egészséges támogatást mutat a 20 napos SMA-nál.
  • Az Ethereum az elmúlt három hónapban folyamatosan legalább 150 000 új címet húzott.

Az Ethereum ugrott a 600 dolláros szint fölé, és megközelítette a 650 dolláros pszichológiai szintet. Úgy tűnik azonban, hogy a vevők és az eladók elkezdték használni a 650 dolláros szintet mind a piacra lépéshez, mind a piac elhagyásához. Nézzük meg, mi történik a kulisszák mögött.

A medvék és a bikák kötélhúzást folytatnak

Az Ethereum felugrott a 20 napos SMA-ról, és a 650 dolláros szint közelében van. Mostantól a bikák és a medvék a piac irányításáért küzdenek. A MACD azonban növekvő lendületet mutat, ami azt jelenti, hogy a vásárlók végül visszanyerik az irányítást.

eth / usd napi diagram 121820


Kép: ETH / USD napi diagram

Az IntoTheBlock IOMAP-ja is azt mutatja, hogy a 650 dolláros ellenállás gyenge-közepes. A vásárlóknak képesnek kell lenniük arra, hogy átvegyék ezt a korlátot, és 750 dollár felett lőhessék magukat.

Kép: IntoTheBlock

Hátránya, hogy a legegészségesebb támogatás a 20 napos SMA-ban rejlik (590 USD). Korábban ezen a szinten 1,17 millió cím vásárolt 9,62 millió ETH tokent. Ennek a falnak elég robusztusnak kell lennie ahhoz, hogy hatalmas mennyiségű eladási nyomást elnyeljen.

eth / usd 4 órás diagram 121820

Kép: ETH / USD 4 órás diagram

A 4 órás árdiagram újabb erős ellenállást mutat 675 dolláron. Úgy tűnik, amikor az ár megközelítette ezt a zónát, a relatív erősségi index (RSI) a túlvásárolt zónába szorult. Az elutasítást követően azonban az ár visszaesett 70 alá.

Ezután ellenőrizzük az Ethereumba belépő új címek számát az elmúlt három napban.

Az ethereum az 121820 táblázatot mutatja be

Kép: IntoTheBlock

Mint látható, az Ethereum következetesen legalább 150 000 új címet rajzolt, ami az egészséges hálózat jele.

Az Ethereum 2.0 betéti szerződés már megvan >1 milliárd USD

Az Ethereum 2.0 jelenleg először rendelkezik egymilliárd dollár értékű éterrel (ETH). A blokklánc a betétek számának növekedését tapasztalta, mivel az ETH száma a múlt havi 98 000-ről a jelenlegi 1,5 millió ETH-ra emelkedett.

A betétek növekedése akkor is folytatódott, miután november 24-én teljesítették az 524 000 ETH minimális követelményt. Egyéni érdekeltek és tétellel foglalkozó szolgáltatók 32 ETH darabjaiban tették a betéteket.

Kraken ügyfelei nevében körülbelül 100 000 ETH-t küldött. Más tőzsdék, mint például a Coinbase, szintén elindítják az Ethereum tétet. A Trustnodes jelentés szerint 35 000 aktív validátor részvételi aránya meghaladja a 99% -ot.

A rendszer a megfelelő működésnek megfelelően növeli az új érdekeltek bizalmát, akik legalább két évig nem láthatják letétbe helyezett ETH-jukat. A kereskedési helyszínek azonban lehetővé tehetik számukra, hogy cseréljék részesedésüket BETH névre keresztelt ETH-ra. A Trustnodes jelentés szerint a bevont összeg a vártnál jóval hamarabb elérheti a 10 millió ETH-t. Ez az Ethereum teljes kínálatának 10% -os gyakorlati csökkenését jelenti.

A CME bejelenti az ETH határidős ügyleteit

A chicagói árutőzsde (CME) csoport a közelmúltban jelentette be terveit az Ethereum készpénzzel kiegyenlített határidős ügyletek bevezetésére. Az Ethereum következetesen felfelé haladt, az ára nemrég meghaladta a 600 dollárt.

Egyesek arra tippelnek, hogy az ETH árfolyam-emelkedését a Bitcoin árának legújabb emelkedése segítette, amely nemrégiben új, minden idők legmagasabb szintjére emelkedett, 20 000 dollár fölé. Úgy tűnik azonban, hogy van egy másik katalizátor az ETH felfelé irányuló pályájának. A CME Csoport bejelentette, hogy 2021 februárjában beindítja az ETH határidős szolgáltatásait intézményi befektetőinek.

A hivatalos weboldal szerint egy szerződés 50 ETH-t tartalmaz, míg egy magyarázó videó egyértelművé teszi, hogy a szerződéseket készpénzben fogják rendezni. Ez hasonló ahhoz, ahogyan a CME-vel kapcsolatos Bitcoin határidők működnek. A vállalat azt is világossá tette, hogy az erős vásárlói kereslet késztette őket erre az útra.

A társaság honlapja a következőket mondja:

Mint minden új termék vagy szolgáltatás esetében, úgy döntöttünk, hogy az Ether futures piacra dobását erős ügyféligény és egyértelműen megfogalmazott ügyféligény alapján vesszük alapul..

Ma az éter a piaci kapitalizáció és a napi volumen alapján is a második legnagyobb kriptovaluta. Az éter határidős ügyletek egy szabályozott, idővel tesztelt tőzsdén módot kínálhatnak a befektetők számára arra, hogy fedezzék a kockázati kitettséget az éteri készpénzpiacon – jövőbeni görbét hozunk létre, hogy a befektetők jobban kezelhessék az árkockázatot.

Kulcsfontosságú árszintek

A 650 dolláros pszichológiai szint abszolút kulcsfontosságú, mivel ennek meghódításakor az ETH-t a 750 dolláros zónába kell tolnia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector