Ethereum árelemzés: Az ETH dupla csúcs besorolásának küszöbén áll?

Napi Ethereum ETH árelőrejelzés

  • Az Ethereum ára 1050 dollárról 1275 dollárra emelkedett a legutóbbi rallye során.
  • Az RSI a túlvásárolt zónába való belépés küszöbén áll.

Az Ethereum komoly korrekcióval küzdött január 10. és január 12. között, mivel az ár 1275 dollárról 1050 dollárra csökkent. Úgy tűnik azonban, hogy az árnak sikerült azóta összeszednie magát, és visszaugrott 1275 dollárig. Mostantól az Ethereum árát meglehetősen bizonytalanul helyezik el.

Az Ethereum Price 1300 dollárra vagy a Form Double Top-ra ugrhat

A dolgok jelenlegi állása szerint az Ethereum ára teszteli az 1275 dolláros ellenállási korlátot. Ne feledje, hogy ez ugyanaz a szint, amely arra kényszerítette az okos szerződéses vezetőt, hogy január 10-e körül 1050 dollárra zuhanjon. Ha a vásárlók átveszik az irányítást, képesnek kell lenniük arra, hogy az ETH árát túllépjék az 1300 dolláros pszichológiai zónán..

eth / usd napi diagram 011921

Kép: ETH / USD napi diagram


Ne feledje, hogy a relatív erősségi index (RSI) hamarosan belép a túlvásárolt zónába. Ez azt jelentheti, hogy ez a legújabb bullish rally a végéhez közeledik. Néhány nyom azonban azt mutatja, hogy a jelenlegi piaci hangulat nagyon bullish.

eth / usd volumendiagram 011921

Kép: IntoTheBlock

Először is, hiányzik a robusztus ellenállás falai előre, amint azt az IntoTheBlock mutatja. Másodszor, a 4 órás diagram MACD-je hamarosan visszafordul bullish-ról bullish-re. Mindkét mutató azt mutatja, hogy az Ethereum valószínűleg meghaladja az 1300 dolláros pszichológiai szintet.

eth / usd 4 órás diagram 011921

Kép: ETH / USD 4 órás diagram

Az Ethereum tőzsdei ellátási aránya 3 éves alacsony

Az Ethereum árfolyamellátási aránya az utóbbi időben folyamatosan csökken. A Santiment szerint az ellátási arány elérte a legalacsonyabb rekordot 2018 novembere óta.

eth / usd santiment diagram 011921

Kép: Santiment

A bemutatott adatok arra utalnak, hogy az Ethereum továbbra is elmozdul a tőzsdéktől. A legvalószínűbb, hogy olyan pénztárcákba kerül, ahol decentralizált pénzügyi alkalmazásokhoz tartják vagy elköltik gázként. Előfordulhat, hogy a felhasználók hosszú távú befektetésként az ETH-t hűtőtárcákra is átutalják. Másrészt felhasználhatják számos más intelligens szerződéses alkalmazás megkönnyítésére.

2020-ban fellendülés volt a DeFi térben. A TVL (a teljes érték zárolva) körülbelül 600 millió dollárról csaknem 25 milliárd dollárra nőtt. Ez megnövelte az éter iránti keresletet, amely az Ethereum ökoszisztéma „gázaként” működik. A DeFi rekord növekedése miatt az Ethereum éves rekordmagasságot ért el a keletkezett tranzakciós díjak tekintetében. Ezzel az intézkedéssel 2020-ban óriási 83% -kal előzte meg a Bitcoint. Ez a fokozott használat a DeFi-ben azt jelenti, hogy a felhasználóknak több ETH-ra volt szükségük tranzakcióik teljesítéséhez.

Az ETH 2.0 elindítása elindította a hálózat átállítását a PoW (Proof-of-Work) módszerről a PoS (Proof-of-Stake) ellenőrzési módszerre. Ez utóbbi lehetővé teszi a minimum 32 éterrel rendelkező felhasználók számára, hogy tétet szerezzenek vagy befizethessenek a hálózatra. Ez egy tétszerződést vezetett be, amelyben a felhasználók tétet tehettek és „bezárhatták” az Ethereumot, és a jelenlegi ETH 2.0 betéti szerződés címe több mint 2,5 millió ETH volt..

Bár nem lehet meggyőzően megmondani, hogy merre tart az ETH, amikor eltávolodik a cseréktől, valószínűleg ezek a fő tényezők.

A mainnet puha indítása növeli az Ethereum 2. réteg optimizmusát

A második réteg Ethereum-megoldásokkal foglalkozó Optimism nemrégiben egyéves fejlesztés után indult puhán a mainnet-en. Egy hivatalos blogbejegyzésben az Optimism felvázolta az indítás és a csatatesztelés részleteit, amelyet még a hálózaton kell végrehajtani.

Robert Leshner, az összetett pénzügyi vezérigazgató a Twitteren dicsérte az Optimism csapatot.

Az „optimista összesítés” gyorsabbá és olcsóbbá kívánja tenni a tranzakciókat azáltal, hogy intelligens szerződéseket futtat az Ethereumon kívül, és csak a gyökérlánc eredményeit tárolja. A legutóbbi telepítést soft startnak hívják, mert még több tesztet kell befejezni. A Coinbase és a Synthetix az elmúlt hónapokban aktívan tesztelték a rendszert.

Az Optimism közleménye szerint csak az engedélyezőlistán szereplő intelligens szerződések futtathatók az OVM-en – egy teljes funkcionalitású Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatibilis végrehajtási környezetben, amelyet a második réteg rendszeréhez terveztek. A vállalat hozzátette, hogy a hiteles visszavonás engedélyezve lesz a rosszindulatú tevékenység megelőzése érdekében, és rendszergazdai kulcsokkal frissítik a szerződéseket vészhelyzet esetén.

Végül az Optimism megjegyezte, hogy egy teljes nyilvános teszthálózatot terveznek a közeljövőben, és a csapat reméli, hogy a nyilvános mainnet hamarosan telepítésre kerül.

Az Ethereum Price eléri ezeket a szinteket

Ha az Ethereum ára meghaladja az 1275 dolláros ellenállási korlátot, akkor könnyen el kell érnie az 1300 dolláros pszichológiai határt. A megsértés elmulasztása azonban az ETH árát 1100 dolláros szintre viszi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector