Ethereum árelemzés: ETH egy könnycseppnél 1200 dollár

Napi Ethereum ETH árelőrejelzés

  • A 4 órás diagram parabola SAR-ja medvésről bullish-ra változott.
  • A cím aktivitása és a hálózat növekedése a Santiment szerint nagyon egészségesnek tűnik.

A meddő hétfő után az Ethereum bikáknak sikerült teljesen visszafogniuk az irányítást az elmúlt két napban. Mostantól az ár kényelmesen emelkedik az 1100 dolláros pszichológiai szint fölé (1125 dollár).

Az Ethereum megfordítja a 4 órás trendet

A 4 órás árdiagram elolvasása során láthatjuk, hogy az Ethereum nemcsak az 1040 dolláros vonalat hódította meg, amely többször is meghiúsította az árat. Ezzel párhuzamosan a MACD tartós vásárlói lendületet mutat, míg a parabolikus SAR csökkenőből bullish-ba vált.

eth / usd 4 órás diagram 010621

Kép: ETH / USD 4 órás diagram


A napi diagram nézegetése során láthatjuk, hogy az intelligens szerződéses platform vezetője az 1200 dolláros pszichológiai szintre törekszik. A diagram eladási jelet villant zöld-kilenc gyertyatartó formájában a TD szekvenciális mutatójában. A bikák azonban rövid korrekciót követően jól és valóban visszatértek.

eth / usd napi diagram 010621

Kép: ETH / USD napi diagram

Amikor meglátjuk az IntoTheBlock’s In / Out of the Money Around Price-t (IOMAP), akkor előre látjuk, hogy nincsenek lényeges ellenállási korlátok. Van egy kissé mérsékelt ellenállás 1200 dollárnál, de a vásárlóknak elegendő lendülettel kell rendelkezniük a gyors leküzdésére.

eth / usd volumendiagram 010621

Kép: IntoTheBlock

További hitelességet ad általános bullish kilátásainkhoz ez a Santiment grafikonja.

ethereum santiment grafikon

Kép: Santiment

Az on-chain elemzési platform tweetelte a képet, és így szólt:

“Az #Ethereum három nap alatt harmadszorra ugrott vissza az 1100 dolláros szint fölé, és a 2. tevékenységi korlát # # crypto eszköz cím aktivitása és a hálózat növekedése továbbra is jó helyen van”

Az Ethereum alulértékelt?

Ether (ETH) nemrég túllépte az 1000 dolláros határt. Azonban hamarosan élesen visszavonult a Bitcoin nyomán, amikor a CME-rés megszűnt, ami a BTC 10% -os korrekcióját eredményezte. Az ETH visszaesett 850 dollárra, de nem maradt ott sokáig.

Alex Saunders iparági kommentátor a Twitteren osztotta meg gondolatait az Ethereum új, minden idők legmagasabb szintjéről.

Más elemzők és szakértők azt javasolták, hogy az Ethereum valódi monetáris alapjai még mindig beinduljanak. Ezenkívül egy mutató azt is sugallja, hogy az eszköznek még tovább kell mennie. A Glassnode Insights jelentése szerint Ether kevesebb, mint egy hónapot töltött a négyjegyű területen, mielőtt belépett a két és fél évig tartó medvepiacra..

Az on-chain jelek arra utalnak, hogy még mindig a bikapiac korábbi szakaszaiban vagyunk, összehasonlítva a 2018-as azonos árszintekkel.

A jelentés elemezte a piaci érték és a realizált érték (MVRV) arányt, amely a piaci kapitalizáció és a realizált kapitalizáció kapcsolata. Az a mutató, amely akkor jelenik meg, ha a forgalmazott ár a „valós érték” alatt van.

A Glassnode kijelentette, hogy az MVRV arány még mindig rendkívül alacsony 2018 elejéhez képest, amikor az ár megegyezett a jelenlegi szinttel. Amikor az arány korábban ilyen alacsony volt, a 2017-es bikafutás előtt az ETH árai továbbra is 25 dollár alatt voltak.

Ez azt jelzi, hogy a jelenlegi piacon van lehetőség további jelentős növekedésre, mielőtt az ETH túlértékelődik.

A Bitcoin 2000 dollárra fogja tolni az Ethereumot?

Jebb McAfee elemző által benyújtott elemzés szerint az Ethereum bikáknak hamarosan fel kell készülniük a 2000 dolláros árfolyam-rallyra. A McAfee számos felfelé forduló alapot (például az Ethereum decentralizált alkalmazásszerverként való növekedését és a keresési mennyiség növekedését a Google-on) fontolóra vette, mielőtt az eszközre felfutna.

McAfee hozzátette, hogy a Bitcoin az elsődleges katalizátor az ETH potenciális előremutató bikája mögött. Idézte, hogy a legfőbb kriptovaluta piaci kapitalizációjának 2017 decemberi csökkenése hogyan nyitotta meg az utat az ETH / USD számára, hogy minden idők legmagasabb szintjét, 1419 dollárt hozza létre.

Az elemző utalt arra, hogy a pár reaktív összejövetele pártpszichológiai volt. A Bitcoin piacán bekövetkezett hatalmas fejlõdés arra ösztönözte a kereskedõket, hogy fedezzék fel a következõ legjobb digitális eszközt. Az Ethereum elsősorban 2017 decemberében profitált belőle, és arra számít, hogy az alapvető fraktál 2021-ben megismétlődik.

Úgy vélem, hogy a hatalmas tömeges gyűlésen átesett Bitcoin bizalmat épít a befektetők körében a bikapiacon. És ez a bizalom át fog áramlani [az Ethereumba] és magába a gyűlésbe.

A nyilatkozat akkor jelent meg, amikor Ether hatalmas fejlõdésen esett át. A kriptovaluta csaknem 60% -ot emelkedett mindössze három kereskedési nap alatt, mivel a Bitcoin dominanciája alacsonyabbra korrigálódott.

Főbb árszintek, amelyekre figyelni kell az ETH-t

A bikák figyelésének legfontosabb szintje az 1200 dolláros pszichológiai zóna. A hátránya, hogy egy erős támogatási akadály áll 1040 dollárnál, ahol korábban több mint 500 000 cím vásárolt 2,75 millió ETH tokent. Ennek a szintnek elég robusztusnak kell lennie az eladási nyomás elnyeléséhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector