Ethereum árjóslás: Az ETH helyreállította és felülmúlta az 1600 dolláros szintet

Napi Ethereum ETH technikai elemzés

  • Az Ethereum ára a parabolikus SAR-t bullish-ról bearish-ra változtatta.
  • Az ETH piros-kilenc gyertyatartó formájában villantotta fel a vételi jelet.

Az Ethereum ára 1935 dollárról 1 570 dollárra esett vissza, és az elmúlt két napban csaknem 350 dollárral esett. E lefelé irányuló mozgás során az ETH-nak több kritikus szintet sikerült megfordítania. Vizsgáljuk meg közelebbről a technikai elemzést.

Az Ethereum ára helyreállt 350 dolláros korrekció után

A napi Ethereum árdiagram három különböző eladási jelet villant fel:

  1. A 20 napos SMA megfordítása a támogatástól az ellenállásig.
  2. A parabolikus SAR visszafordítása pozitívról negatívra.
  3. A növekvő bearish lendületet mutató MACD.

eth / usd napi diagram 022421

Kép: ETH / USD naponta


A vevők most ellenállóképességük 1700 dollár, és 493 000 cím vásárolt 2,83 millió ETH tokent. Ez a szint elég erős ahhoz, hogy elnyelje a sok vásárlói nyomást.

eth / usd volumendiagram 022421

Kép: IntoTheBlock

Amikor azonban meglátjuk a 4 órás Ethereum árdiagramot, láthatjuk, hogy a piros-kilenc gyertyatartó formájában felvillanó vételi jel után az ár 1700 dollárra tért vissza, és a 200 napos SMA-t megfordította az ellenállástól a támogatásig..

eth / usd 4 órás diagram 022421

Kép: ETH / USD 4 órás

Ez a két ok azt mutatja, hogy az Ethereum Price miért igényelhet vissza 2000 dollárt

Az új csúcsok elérése után az Ether (ETH) jelentősen csökkent egy szélesebb kriptovaluta-piaci korrekció közepette. Az ETH árának esése 1300 dolláros szintre hozta az eszközt, a medvék további csökkenést jeleznek előre.

Nem az éter volt az egyetlen zuhanó eszköz. A Bitcoin 21,72% -ot esett a heti csúcsról. A Binance Coin BNB-je, a Polkadot DOT-ja és a Chainlink LINK-je szintén hasonló vagy nagyobb különbséggel esett. Eközben sok szakértő azt mondta, hogy a folyamatban lévő árkorrekció lehetőség a kriptovaluták olcsóbb áron történő megszerzésére, tekintettel a piac általános bullish kilátására a globális gazdasági bizonytalanság ellen.

Michaël van de Poppe, független piaci elemző elmondta:

Ezeket a merüléseket a pozícióinak növelésére vagy felhalmozásra kell használnia, ha pozícióra várt a piacokon. A piacok többsége magasabb időtartamú támogatási szintet ér el és pattog. Ez gyönyörű.

A jelentések két olyan katalizátort javasolnak, amelyek magasabbra emelhetik az ETH / USD árfolyamokat. Először az Ethereum devs bejelentése, miszerint április közepére ütemezték a várva várt berlini keményvillát. Ez a frissítés lehetővé tenné az ETH tokenek élő cseréjét a munkabiztonsági láncról a tétbiztos blokkláncra, amely lépés várhatóan megoldja a magas gázdíjak problémáját a hálózaton.

Másodszor, az Ethereum hálózat összes címének növekedése. A Santiment szemléltette az ETH elfogadási arányát, megjegyezve, hogy ez a piacon való vásárlási lehetőségeket jelzi. Utólag több új pénztárca jelezte, hogy a kereskedők a jövőben valamikor megvásárolhatják az alapul szolgáló eszközt.

Az Ethereum visszatért az 1779 dolláros piaci árhoz, ami 12,6% -os csökkenést jelent a szombati #ATH-hoz képest ”- írta a Santiment. „Azonban a $ ETH hálózaton létrehozott aktív címek és új címek növekvő tendenciája továbbra is nyilvánvaló. Adatjelzéseink révén hamarosan felmerülhetnek vásárlási lehetőségek.

A „hálózati torlódás” arra kényszeríti a Binance-t, hogy felfüggessze az Ethereum kivonásait

A Binance exchange nemrégiben bejelentette, hogy „a magas hálózati torlódások miatt ideiglenesen felfüggesztette az ETH és Ethereum alapú tokenek visszavonását”. Ez a második alkalom az elmúlt hét napban, amikor a Binance felfüggesztette Ethereum kivonásait.

Február 19-én hasonló eseményre került sor, ahol a Binance felfüggesztette az ETH és az ERC-20 kivonását, szintén a „hálózati torlódásokra” hivatkozva. A tőzsde megnyugtatta a befektetőket, hogy „alapjaik SAFU-k”, de mindkétszer nem közöltek további részleteket.

A február 19-i incidens során Larry Cermak, a blockchain elemzője azt mondta, hogy az Ethereum hálózat nem tűnik túlterheltnek, és hogy az ETH-t még a felfüggesztés bejelentése előtt sem tudta visszavonni. Abban az időben Ether a legmagasabb szint körül volt, és készen állt arra, hogy megtörje a 2000 dolláros határt. A felfüggesztés miatt azonban az ETH árai stagnáltak közvetlenül a 2 000 dolláros árrés alatt. Eközben a Binance Coin (BNB) 60 dollárt emelkedett.

Ez spekulációkhoz vezetett a felfüggesztés motívumaival kapcsolatban, ideértve a BNB potenciális mosási kereskedelmét is.

Az Ethereum ár várhatóan eléri ezeket a szinteket

Az Ethereum ára valószínűleg 1700 dollárra javul, mielőtt leállna az erős ellenállás miatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector