Ethereum árjóslás: Az ETH visszavonul az 1800 dolláros szintről

Napi Ethereum ETH technikai elemzés

  • Az Ethereum ára támogatást talált a 20 baros SMA-nál.
  • Az 1765 dolláros ellenállás erős akadályt jelent.

Ezen a szerdán az Ethereum ára elérte az 1800 dollárt, de azóta visszalépett. A medvéknek sikerült az ETH-t 1750 dollár alá szorítani, és jelenleg 1735 dollár körül mozog. Vizsgáljuk meg közelebbről a technikai elemzést.

Az Ethereum Price ellenállása 1765 dollár

A relatív szilárdsági index a túlvásárolt zóna szélén mozog, így az Ethereum árának további növekedése lehetséges. A dolgok jelenlegi állása szerint azonban 1765 dollárnál robusztus ellenállási korlát áll rendelkezésre, amely lefelé nyomja az ETH-t.

eth / usd napi diagram 021121

Kép: ETH / USD naponta


Az IOMAP szerint, korábban ezen a szinten, 182 250 cím vásárolt 922 000 RTH tokent. Hátránya, hogy az Ethereum ára több egészséges támaszfalon ül.

eth / usd volumendiagram 021121

Kép: IntoTheBlock

A 4 órás Ethereum árdiagramon az ETH meg tudta fordítani a 20 bar-os SMA-t a támasztól az ellenállásig. Ráadásul a MACD növekvő bearish lendületet mutat. Mindkettő nagyon negatív jel.

eth / usd 4 órás diagram 021121

Kép: ETH / USD 4 órás

A Federal Reserve Branch a DeFi-t paradigmaváltásnak nevezi

A St. Louis Federal Reserve, az Egyesült Államok központi bankjának fióktelepe nemrégiben megosztott egy cikket a decentralizált pénzügyekről (DeFi) a honlapján. A cikket Fabian Schär, a Bázeli Egyetem professzora írja, aki szakértelemmel rendelkezik a blockchain és a DeFi technológiák terén..

A cikkben Schär felvázolta, hogy a DeFi „paradigmaváltáshoz vezethet a pénzügyi iparban”. A cikk szerint bár a DeFi még mindig kicsi a hagyományos pénzügyi szolgáltatásokkal összehasonlítva, számos előnye van a „hatékonyság” és a pénzügyi rendszer egyéb tényezői szempontjából.

„Arra a következtetésre jutottam, hogy a DeFi továbbra is egy olyan piaci rés, amely bizonyos kockázatokkal jár, de érdekes tulajdonságokkal rendelkezik a hatékonyság, az átláthatóság, az elérhetőség és az összetétel szempontjából is. Mint ilyen, a DeFi potenciálisan hozzájárulhat egy erőteljesebb és átláthatóbb pénzügyi infrastruktúra kialakításához. ”

A cikk azt is megvitatja, hogy az Ethereum intelligens szerződése miként állítható össze, vagyis együtt dolgozhatnak, hogy utat engedjenek a fontos újításoknak és előnyöknek. Ezenkívül Schär elmagyarázta a decentralizált protokollok (például az Aave és az Uniswap) működésének legfontosabb elemeit, és miért jobbak a centralizált szolgáltatásoknál.

Sok kriptográfiai szakértő pozitívan reagált a papírra. Fred Ehrsam, a Paradigm társalapítója a Twitteren osztotta meg gondolatait.

“A Federal Reserve egyik ága a DeFi-t potenciális paradigmaváltásnak nevezi. Ezt a dolgot nem tudja kitalálni.”

Megjegyzendő, hogy bár a Federal Reserve fiókja osztotta a lapot, ez nem támogatja a hangulatát. A fióktelep egyszerűen otthont adott a megbeszélésnek. A cikk akkor jelenik meg, amikor a DeFi tér életképessége minden eddiginél erősebbnek tűnik.

Az EIP-1559 küldheti az Ethereum árát 20 000 dollárba?

Az Ethereum hálózat gázdíjai az elmúlt hónapokban az egekbe szöktek, az átlagos tranzakciós ár jelenleg 25 dollár körül mozog. Ryan Berckmans, a Predictions Global alapítója nemrégiben azt mondta, hogy a díjak jelenlegi szintjének 2500 dollár eszközárat kell tükröznie..

Az EIP-1559 nagyon várt Ethereum Improvement javaslatával a blokklánc-hálózat reméli, hogy mérsékelheti ezeket a hihetetlenül magas díjakat. Berckmans azt javasolta, hogy amint ez megtörténik, esetleg valamikor az év későbbi részében, a díjak egy része égő mechanizmus révén megkezdi az ETH-tulajdonosok felé történő növekedését, ami akár 20 000 dollárra is növelheti az eszköz árát.

Az EIP-1559 célja a jelenlegi díj aukciós rendszer módosítása, hogy mindenki fizesse a blokkban szereplő legalacsonyabb ajánlatot. A díjakat a hálózati terheléstől és a kereslettől függően módosítanák. Ez lehetővé teszi, hogy a hozzá kapcsolt harmadik fél protokolljai automatikusan meghatározzák az alacsonyabb gázárakat.

A javasolt rendszer dinamikusan égetné el a díjakat, ami szintén hatással lenne az ETH ellátására. Ez idővel csökkenti a kibocsátást, amikor megkezdődik a tét igazolása. Berckmans véleménye szerint az EIP-1559 visszaadja az étert a tulajdonosoknak, nem pedig a bányászoknak, mivel az eszköz a díjak elégetésével növekszik a szűkösségben.

Jelenleg a bányászoknak el kell adniuk ETH-jukat a költségek fedezésére. Tehát ezen értékesítési nyomás nélkül az eszköznek nagyobb teret enged az érték növekedéséhez. Az Ethereum jövője nem jár bányászattal, és csökkenti az ETH 2.0 tokenomika révén a kibocsátást és a kínálatot.

Amint a díjak folyamatosan nőnek, az EIP-1559 még ebben az évben elindul, és az Ethereum két év múlva áttér a részesedés igazolására, úgy tűnik, hogy az ETH tulajdonosainak járó díjak, az IMO valószínűleg az ETH-t 20 ezer dollárra terelik.

Az Ethereum ár várhatóan eléri ezeket a szinteket

Az Ethereum ára valószínűleg az 50 bar-os SMA-t (1675 USD) csökkenti a 4 órás diagramban, mielőtt újra felugrik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector