Ethereum technikai elemzés: Az ETH új, mindenkori magas szintet ér el

Napi Ethereum ETH árelemzés

  • Az Ethereum árfolyama jelenleg felfelé irányuló csatornaképzésben mozog.
  • A 4 órás diagram azon a helyzeten áll, hogy az eladási jel villogjon a TD szekvenciális indikátorában.

Az Ethereum ára 1475 dollárra ugrott a mai kor első óráiban, hogy új csúcsot érjen el. Mivel a bikák a teljes piac teljes ellenőrzése alatt állnak, arra számíthatunk, hogy az ETH hamarosan meghaladja az 1500 dolláros pszichológiai szintet. A 4 órás diagram néhány mutatója azonban azt mutatja, hogy a sarkon lehet egy bearish korrekció.

Az Ethereum ára növekvő csatornaképződésben trend

Az Ethereum ára felfelé irányuló csatornaképződésben mozog. Január 22-én, pénteken az ETH-nak sikerült átfordítania a 20 napos SMA-t az ellenállástól a támogatásig, mivel a bikáknak végül sikerült egymás után négy egymást követő bullish-szekciót összefűzniük. Az elmúlt négy nap során az Ethereum ára 1100 dollárról 1425 dollárra emelkedett.

eth / usd napi diagram 012521

Kép: ETH / USD naponta


Az IOMAP megmutatja, hogy előre nincsenek ismert ellenállási szintek, ami az ETH számára szabadságot ad az új szintek feltérképezésére. Hátránya, hogy a legegészségesebb támogatás a 20 napos SMA-nál van (1235 USD). Korábban ezen a szinten 935 000 cím vásárolt 9,5 millió ETH tokent.

eth / usd volumendiagram 012521

Kép: IntoTheBlock

A 4 órás Ethereum árdiagram azt is megmutatja nekünk, hogy az intelligens szerződéses vezető felfelé irányuló csatornaképződésben mozog. Ráadásul a 20 bar-os SMA a 20 bar-os SMA átlépésének küszöbén áll, hogy kialakuljon a bullish kereszt minta.

eth / usd 4 órás diagram 012521

Kép: ETH / USD 4 órás

A napi grafikon azonban két negatív jelet is mutat, amelyek rövid távú bearish korrekcióra utalhatnak. Először is, a relatív szilárdsági index (RSI) a túlvásárolt zónába kúszás küszöbén áll. Ez azt jelentheti, hogy az Ethereum a túlértékelés szélén áll.

Másodszor, az ETH ára azon a küszöbön áll, hogy az eladási jel villogjon zöld-kilenc gyertyatartó formájában a TD szekvenciális mutatójában. Mindkét mutató hamarosan bearish korrekciót válthat ki.

A DeFi az Ethereum árnövekedésének fő tényezője – elemzők

Miután az elmúlt hónapokban meghaladta a 300% -os értéket, az Ether (ETH) nagyjából három év legmagasabb pontján kereskedik. Számos iparági szakértő úgy véli, hogy a decentralizált pénzügyi (Defi) szektor hatalmas növekedése nyomja az Ethereum árát előre.

Brian Norton – a My Ether Wallet műveleti vezetője – nemrégiben adott interjúban kifejtette:

2020-ban robbant a Defi ökoszisztéma az Ethereumon – először 1 milliárd dollár összértéket ért el februárban, most 20,5 milliárd csak 11 hónap alatt. Ez a növekedés sok új felhasználót vonzott, amelyek olyan hozamokat keresnek, amelyek nem állnak rendelkezésre a bitcoinon centralizált közvetítőkkel.

Hozzátette, hogy az ETH 2.0 elindítása óta sokan fordítottak időt, pénzt és forrásokat az Ethereum hálózatra. A befejezés után a frissítés úgy van beállítva, hogy a blokklánc skálázhatóbb és hatékonyabb legyen a fizetések, a tranzakciók és az alkalmazások létrehozása szempontjából. Ez a DeFi-tér megugrását okozta. Hozzátette:

Amit nézek, az az Ethereum fejlesztői tevékenysége, mivel ez azt jelzi, hogy új és jobb felhasználási esetek jönnek, amelyek növelik a natív eszköz iránti keresletet. Az Ethereum több mint ötszöröse az aktív fejlesztők számát bitcoinként, és minden nap gyorsabb klipet ad hozzá a fejlesztőkhöz.

Paolo Ardoino, a Bitfinex igazgatója elmondta, hogy a DeFi tér néhány problémát okozott az ETH közösség számára. Ez azonban hosszú távon valószínűleg egy teljesen új szintet hoz az ETH hálózatban.

Míg a defi projektek robbanása egyre nagyobb fájdalmat okozott az Ethereum számára, a rétegződési megoldások olyan munkálatokban vannak, amelyek elősegítik a hálózat méretezését.

Az ETH 2.0 frissítés simán megy – az Ethereum vezető fejlesztője

Az Ethereum vezető fejlesztője, Danny Ryan nemrégiben tett közzé egy frissítést, amely részletesen ismerteti az ETH 2.0 fejlesztését. Ryan egy „Az Eth2 állapota” című blogbejegyzésében megjegyezte, hogy a jelzőláncban már 2,5 millió ETH van..

Néhány kriptográfiai közösség képviselője úgy vélte, hogy az Ethereum átállása a munka igazolásáról (PoW) a tét igazolására (PoS) egyetértésre az ETH1 elavulttá teszi. Ezt kommentálva Ryan tisztázta, hogy az ETH 1 és az ETH 2.0 továbbra is működni fog, mivel ez a kifejezés csak az Ethereum hálózat különálló rétegeire utal.

Az „eth1” és az „eth2” kifejezés helytelen elnevezés. Ha lenne rá módom, örökre kidobnám őket. Ezek az elnevezések – eth1 / eth2 – hamis szekvenciát jelentenek. Arra utalnak, hogy az eth1 elavul az eth2 javára, hogy az egyik lemarad a másikért. Ehelyett a kifejezések valójában a verem különböző rétegeit képviselik.

A fejlesztő továbbá hozzátette, hogy az ETH 1 magában foglalja a hálózat felhasználói rétegének (állapot, tranzakciók és számlák) működését és frissítését, mivel az az Ethereum végfelhasználóit érinti. Másrészt az ETH 2.0 egy olyan frissítések sorozata, amelyek célja az Ethereum alapvető konszenzusának átalakítása a jelenlegi PoW-ból egy „fenntarthatóbb és skálázhatóbb tétbiztosításig”. Az ETH 2.0 végső soron jobbá teszi az ETH 1 felhasználói réteget.

Ryan megjegyezte, hogy bár az ETH 2 jeladó lánc zavartalanul működik, a csapat az ETH1 és az ETH2 összevonása előtt továbbra is teszteli, értékeli és javítja 2021-ben. Hozzátette, hogy az Ethereum hálózat magas gázdíjait még az egyesülés előtt vagy után is rögzítik, mivel az EIP 1559 megvalósítása teljesen független az ETH2 fejlesztésétől.

Az EIP 1559, az Ethereum díjpiacának nagyon várt frissítése, szintén kellően független az eth2-től, és technikailag az eth2 egyesülése előtt vagy után is megtörténhet. Ez azt mondta, R&D ezen a tételen az elmúlt 12 hónapban gőzerőt vett fel, és optimistán látni fogjuk, hogy 2021-ben 1559 díjszerelőt látunk majd a mainnet-en..

Az Ethereum ár várhatóan eléri ezeket a szinteket

Az Ethereum árának elegendőnek kell lennie a készletben ahhoz, hogy túllépje az 1500 dolláros pszichológiai szintet. Még akkor is, ha az ETH átmeneti korrekción megy keresztül, akkor is meg kell haladnia ezeket a szinteket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector