Changelly-áttekintés [2021] Jogos és átverés?

A Changelly az egyik legismertebb kriptovaluta kereskedési platform manapság. Ez lehetővé teszi, hogy a népszerű digitális pénznemek teljes spektrumát gyorsan és egyszerűen vásárolhassa meg. Bár sok hasonló szolgáltatás létezik, a Changelly az egyik legismertebb és legelismertebb szolgáltatás a fejlett tulajdonságai és a kereskedelemben elérhető kriptovaluták széles skálája miatt..

A Changelly kereskedési algoritmus be van építve a legnagyobb kriptovaluta-csereplatformokba, ideértve a Binance-t, a Bittrex-et stb. a piacon. A szolgáltatás általában a legjobb crypto-to-crypto árfolyamokat biztosítja, és több mint 140 cserére rendelkezésre álló kriptovalutát támogat.

Changelly nagyon megkönnyítette a vásárlási és kereskedési folyamatokat mind az új, mind a tapasztalt befektetők számára. A platform nemcsak különböző érmék vásárlását teszi lehetővé hitel- vagy betéti kártyájával történő fizetéssel, hanem lehetővé teszi a kriptográfia kereskedelmét és digitális eszközeinek áthelyezését más meleg vagy hideg pénztárcákba.

1- A regisztráció ingyenes:

A Changelly regisztráció 100% -ban ingyenes. A folyamat egyszerű és gyors, használhatja a közösségi média fiókokat, például Facebook regisztrálni.


A READ US Pénzügyminisztériumnak szembe kell néznie a Kongresszus ellen a Crypto Ruling miatt

2- A csere díja 0,25%:

A Changelly meglehetősen alacsony jutalékot (0,25%) számol fel a kriptográfia-kriptográf cserékért, és a tranzakció pillanatában a lehető legjobb árat kínálja. Ez az egyetlen díj, amelyet fel kell fizetnie.

3- Valós idejű árfolyamok:

A Changelly kereskedési algoritmus integrálva van a legnagyobb online kriptovaluta-tőzsdei platformokba, beleértve a Binance-t és a Bittrex-et is. Ezredmásodpercek alatt Changelly ajánlatot tesz és kérdez a platformokon, majd kiválasztja és javasolja a rendelkezésre álló legjobb árat, és megjeleníti az Ön számára becsült arányt.

4- Changelly gyors:

A digitális pénznemek Changellyen történő vásárlásának teljes folyamata zökkenőmentes. Nem kell várni a hosszú megerősítésekre. A pénznemeket másodpercek alatt vásárolják és cserélik, hátsó percekben, a hálózati tevékenységtől függően.

5. Vásároljon kriptovalutákat hitelkártyával / bankkártyával:

A Changelly egyik fő jellemzője az, hogy kriptovalutát vásárolhat bankkártyájával. Őszintén szólva nem sok csereprogram teszi ezt lehetővé. Bármely ország 3D-s biztonságos kártyájával fizethet, bármilyen pénznemben. A tranzakciók azonban USD-ben, GBP-ben vagy EUR-ban történnek. A további tranzakciós költségek kiküszöbölése érdekében USD vagy EUR bankkártya használatát javasoljuk.

6- Changelly jogos:

A Changelly együttműködik a MyEtherWallet, az Exodus, a Binance, a BRD, az Edge, a Coinomi, a Trezor, a Ledger, az Enjin, a Huobi Wallet és a kriptográfia más ismert szereplőivel. A 2015 óta működő platform és mobilalkalmazása havonta több mint egymillió látogatót vonz, akik magas limitekkel, gyors tranzakciókkal és 24/7 élő támogatással rendelkeznek. Világszerte több mint 2 millió felhasználóval rendelkezik, és nagyon jól ismert vállalat a kriptográfia területén.

A READ VET valószínűleg az egyik legforróbb érme

7 – Vásároljon Crypto-t okostelefonján.

Mind az iPhone, mind az Android telefonok felhasználói teljes mértékben kihasználhatják a mobil platform előnyeit. Az okostelefonok használhatósága megegyezik a Changelly webhely kínálatával. Az alkalmazás rögzített kamatozású és változó kamatozású kereskedési mechanizmusokkal rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a felsorolt ​​kriptók bármelyikét valós idejű áron hitelkártyával vásárolhassák közvetlenül okostelefonjukról.

Hogyan lehet kriptovalutákat vásárolni a Changelly-n?

A digitális valuta Changellyen történő vásárlásának folyamata nagyjából könnyed. A kezdéshez nincs szükség személyazonosító igazolásra. Miután hozzáadta hitel- vagy betéti kártya adatait, böngészhet a 140+ kriptovaluta listájában, és megvásárolhatja bármelyiket. Hitel- vagy betéti kártyája. Az érmék pillanatokon belül megjelennek a számláján.

Következtetés:

Az alacsony díjak és az innovatív funkciók miatt a Changelly ideális platform a piacon elérhető több mint 140 különböző kriptovaluta vásárlásához és kereskedelméhez. Valós idejű árfigyelő mechanizmusuk biztosítja, hogy Ön a legjobb ajánlatot kapja, míg a kriptovaluta hitel- vagy betéti kártyával történő megvásárlásának lehetősége gyors, kényelmes és könnyű minden kezdő számára.

Abban az esetben, ha más alternatívákat keres a kriptográfia hitel- vagy betéti kártyával történő vásárlásához, itt van a lépésről lépésre szóló útmutatónk arról, hogyan teheti meg ezt ma. Lépésről lépésre kriptovalutákat vásárolhat hitelkártyával

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector