Coinmama Review 2021, a Coinmama Legit?

A kriptovaluta-befektetésekkel kapcsolatos kritika ellenére a befektetők száma növekszik. Ennek egyik fő oka a kriptovaluták értékének növekedése 2017. december utolsó hetében. Itt helyénvaló megemlíteni, hogy szinte az összes kriptovaluta megérintette mindenkori magas értékét december utolsó hetében, és 2018. január első hete A Bitcoin volt a legfontosabb kriptovaluta, az Ethereum és a Ripple mellett a második és a harmadik helyen. A befektetők számának ez a növekedése számos kriptotőzsde és pénztárca létrehozását okozta ezeknek a pénznemeknek a tárolására. Az idő múlásával növekszik a verseny a különféle kriptográfiai tőzsdék között, az egyes garanciavállalatok különféle előnyöket kínálnak a kriptopénz-befektetők számára.

Coinmama emellett az egyik legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsde, amelyek hatalmas ügyfél-adatbázissal rendelkeznek. Ez azoknak a felhasználóknak az első választása, akik azonnali pénzeszközöket szeretnének a számlájukra. A Coinmama 2013-ban alakult, és Szlovákiában van bejegyezve. Jelenleg a Bit Ventures tulajdonában van ez a kriptográfia, amelynek székhelye Izraelben található. Ennek a kriptotőzsdének az egyik legvonzóbb tulajdonsága, amely megkülönbözteti a többi tőzsdétől, világméretű műveletei. A tőzsde a világ majdnem 200+ országában működik, köztük 24 amerikai államban. A felhasználók a világ minden tájáról különböző kriptovalutákat vásárolhatnak ebből a tőzsdéről hitelkártyájukon keresztül. Korábban csak Bitcoin és Ethereum vásárlásának lehetőségét kínálta, de most kiterjesztette a Litecoin, a Cardano, az Ethereum Classic, a Bitcoin Cash, a QTUM és a Ripple (XRP) támogatását..

érmamama országok

coinmama bitcoin vásárlás

Az alábbiakban bemutatjuk a kriptográfia használatának előnyeit és hátrányait.


ELŐNYÖK:

Mint minden más legnépszerűbb kriptográfia, a Coinmama is számos előnyt kínál felhasználóinak. Ezen előnyök közül néhány:

 1. A Fiat pénznemének elfogadása
 2. Egyszerű fizetési módok
 3. Azonnali pénzátutalás
 4. Könnyű felhasználói felület
 5. Magas szintű biztonság
 6. Mindig elérhető súgó és támogatás

1 – A Fiat pénznemének elfogadása

A Coinmama használatának legelső és legfontosabb előnye, hogy sok más tőzsdétől eltérően felajánlja a felhasználóknak, hogy kriptovalutát vásároljanak fiat pénzért. A legtöbb egyéb csereprogram lehetővé teszi a felhasználók számára vásároljon kriptovalutát valamilyen más kriptovalutával cserébe. Nem számít melyik országban él, a tőzsde lehetővé teszi, hogy kriptovalutát vásároljon a helyi pénznemért cserébe.

2 egyszerű fizetési mód

A rejtjelcsere sikerének másik oka az, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat vásároljanak, és különböző módokban fogadja el a fizetéseket. Korábban a tőzsde lehetőséget kínált kriptovaluták megvásárlására a Western Union-on keresztül átutalt pénzeszközökért cserébe. A közelmúltban támogatást kínált a kriptovaluták hitel- / betéti kártyákkal történő vásárlásához. Elfogadja a VISA és a MASTER kártyákat, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját maguk által választott kriptovalutát vásárolhassanak a világ bármely részéről.

3-azonnali pénzátutalás felhasználói fiókokon

Az ügyfelek véleménye azt mutatja, hogy a Coinmama mindig is az első választás volt azoknak a felhasználóknak, akik azt akarják, hogy az alapjaikat azonnal a pénztárcájukba utalják. Szinte az összes többi kriptográfia az Ön vásárolt érméit harmadik fél pénztárcájában tárolja, és a felhasználóknak át kell utalniuk a pénztárcáról a pénztárcájukra a pénzt, mert a harmadik fél pénztárcája nem biztonságos az alapok megőrzésében. Itt, a Coinmamánál, az Ön pénztárcája azonnal átkerül a személyes pénztárcájába, amint megadta kártyáinak adatait.

Olvassa el a legjobb 6 legjobb Zcash pénztárcát 2021-ben

4-Easy felhasználói felület

A másik nagyon vonzó tulajdonsága Coinmama A kriptográfia az, hogy könnyű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Még a kezdők is könnyedén vásárolhatnak és kereskedhetnek kriptovalutákkal platformján keresztül. Sok ilyen kriptográfia található, amelyeket nagyon nehéz használni a kezdők számára, mert sok diagram, grafikon és statisztika teszi ezeket bonyolulttá. Másrészt a Coinmama vásárlási folyamata is nagyon egyszerű és könnyű. A felhasználók regisztrációjuk és fiókjuk igazolása után megvásárolhatják az általuk választott kriptovalutát.

5 magas szintű biztonság

A tőzsde biztonsági szolgáltatásait mindig elsődlegesnek tekintjük, ha a kriptovalutát egy harmadik fél pénztárcájában szeretné tárolni. Ezenkívül a weboldalt mindig kormányzati szerveknek kell szabályozniuk az Ön pénzének megtakarítása érdekében. A Coinmama az Egyesült Államokban van bejegyezve a FINCEN-be, ami azt mutatja, hogy nem áll fenn annak veszélye, hogy a hackerek feltörjék, és ha ez megtörténik, akkor a csere vizsgálati folyamata az amerikai törvényeket követi. Coinmama még soha nem volt feltörve; mert a hitel- / bankkártya-számokat mindig egy másik szerveren tartja.

6-Mindig elérhető súgó és támogatás

Végül, de nem utolsósorban a Coinmama is sok felhasználó preferált weboldala, mert a csere könnyen elérhető segítséget és támogatást kínál a felhasználóknak bármilyen probléma esetén. Mivel a tőzsde csak weboldalon keresztül működik, a felhasználók ezen a platformon keresztül könnyen elérhető támogatást kínálnak. Az élő csevegés elérhető. De az emberek többsége inkább az e-mailes támogatást használja. A támogató csoport válaszideje általában hosszabb hétvégén. A többi napon a támogatás 9:00 és 18:00 GMT + 3 óra között áll rendelkezésre.

coinmama bitcoin vásárlás

HÁTRÁNYOK:

A Coinmamának számos előnye mellett vannak hátrányai is, amelyek elriasztják a felhasználókat. Néhány ezek közül:

 1. Nincs támogatás a kriptovaluta kereskedelemhez
 2. Magas tranzakciós díjak
 3. Csak néhány pénznemet támogat
 4. Csak weboldalként érhető el

1-Nincs támogatás a kriptovaluta kereskedelemhez

A Coinmama használatának legelső hátránya, hogy a felhasználók nem kereskedhetnek kriptovalutákkal. Csak vételi lehetőséget kínál, de nem engedélyezi az eladási lehetőséget. Másrészt cserék, mint Coinbase, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákkal kereskedjenek és értékesítsenek. Még, Coinbase lehetővé teszi a kriptopénzek eladását néhány fiat devizával cserébe.

2-magas tranzakciós díjak

A Coinmama a magas tranzakciós díjak miatt szintén nem nagyon népszerű a felhasználók körében. Minden végrehajtott tranzakcióhoz 5,5% kell. Ezenkívül a csere 6% tranzakciós díjat számít fel, ha a felhasználók kriptovalutát vásárolnak hitelkártyájukon keresztül. A pontos tranzakciós díj attól függ, hogy mennyi kriptovalutát vásárol a tőzsdéről.

3-Csak néhány kriptovalutát támogat

A Coinmama használatának másik hátránya, hogy korlátozott számú kriptovaluta vásárlására kínál lehetőséget. Korábban a tőzsde lehetővé tette a Bitcoin és az Ethereum vásárlását, de most kibővítette a Litecoin, a Cardano, a Bitcoin Cash, az Ethereum Classic, a Ripple (XRP) és néhány más támogatását..

4-Csak honlapként érhető el

A READ PayPal bejelentette, hogy kibővíti kriptográfiai kínálatát az Egyesült Királyság lakosainak

A Coinmamát azért is kritizálják a felhasználók, mert csak weboldalként működik, és nincs mobilalkalmazása. Ez korlátozza használatát, mivel az emberek inkább a mobiltelefonon keresztüli kereskedést szeretik. A kriptovaluták vásárlásához regisztrálnia kell a weboldalon.

coinmama bitcoin vásárlás

A kriptovaluták Coinmama-on keresztül történő vásárlásának lépései:

A kriptopénzek vásárlása soha nem volt olyan egyszerű, mint ez a kriptopénz-csere. Az alábbiakban bemutatjuk a kriptovaluta ezen tőzsdén történő megvásárlásának néhány lépését.

 • Bejegyzés

coinmama ripple xrp

Az első és a legfontosabb lépés kriptovalutát vásárol a Coinmama-on keresztül a regisztráció a tőzsdén. Ez nagyon egyszerű, és csak a felhasználók e-mail azonosítóját igényli. A regisztráció fület a weboldal jobb felső sarkában találja. Erre a fülre kattintva megnyílik egy regisztrációs űrlap. A felhasználónak ki kell töltenie a felhasználónevét, ki kell választania egy jelszót, és meg kell adnia e-mail azonosítóját az ellenőrzéshez. A regisztrációs űrlap benyújtása után egy linket küldünk a felhasználó e-mail címére. A linkre kattintva befejeződik a regisztráció. A regisztráció során a felhasználók 150 dollár értékben vásárolhatnak bármilyen kriptovalutát. De ha nagy mennyiségű kriptovalutát szeretne vásárolni, akkor át kell esnie a KYC ellenőrzésen. Ennek oka, hogy a felhasználók 5000 dollár értékű kriptovalutát vásárolhatnak egy nap alatt, és 20 000 dollár értékű kriptovalutát vásárolhatnak egy hónap alatt..

 • Kriptopénzek vásárlása

vásároljon kriptovaluta érmét

A sikeres regisztráció és a KYC ellenőrzése után a felhasználók bármely, saját maguk által választott kriptovalutát megvásárolhatnak. A fiókjába való bejelentkezéssel a következő oldalra jut, ahol ki kell választania a saját maga által választott kriptovalutát, valamint azt a pénznemet, amelyben fizetni kíván. Itt célszerű ezt megemlíteni Coinmama sok fiat pénznemben fogad el fizetéseket, ha a felhasználók kriptovalutákat kívánnak vásárolni betéti / hitelkártyájukon keresztül. Miután kiválasztotta a pénznemeket, az árfolyam megjelenik a képernyőn, amely megkönnyíti a felhasználók döntését. A tranzakciós díj itt is megjelenik a felhasználók létesítménye számára.

 • Azonosítás

Ha 150 dollár vagy annál kevesebb kriptovalutát szeretne vásárolni, a regisztráció után átmehet a folyamaton. De ha a megvásárolni kívánt kriptovaluta összege meghaladja a 150 dollárt, akkor be kell fejeznie a KYC-ellenőrzést. Ebben az ellenőrzésben a felhasználóknak igazolniuk kell személyazonosságukat egy támogatott kormányzati dokumentumon keresztül, mint például személyi igazolvány, útlevélszám, vezetői engedély, valamint egy látható szelfi, amely az egyik ilyen dokumentumot tartalmazza. Körülbelül 10-20 percet vesz igénybe, ha a személyazonosság igazolása látható. Az ellenőrzés befejezése után a felhasználók saját maguk által választott kriptovalutákat vásárolhatnak napi 5000 USD és havi 20 000 USD értékben..

Összegzésként elmondhatjuk ezt Coinmama jó tőzsde kriptovaluták vásárlásához, mert a világ szinte minden országában működik. A cserét azért is érdemes használni, mert hitel- vagy betéti kártyával vásárolnak lehetőséget, valamint számos fiat valutában fizetnek. Ennek a cserének a használata tovább növekszik, ha több kriptovaluta támogatását terjeszti ki, és mobilalkalmazást is kínál.

coinmama bitcoin vásárlás

  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector