Vásároljon kriptovalutát hitelkártyával / betéti kártyával – az 5 legjobb tőzsde 2021-ben

Szinte az összes kriptovaluta növekvő értékei és technológiai fejlődése nagy érdeklődést váltott ki mind a magán, mind az intézményi befektetők részéről. Itt érdemes megemlíteni, hogy az összes kriptovaluta alapja blockchain technológia ez lehetővé teszi a különféle kriptovaluták biztonságos módon történő küldését, fogadását és kereskedelmét.

Az összes tranzakció külön blokkokban kerül mentésre, és mindegyik blokk a következő blokkhoz kapcsolódik, ezáltal biztonságossá téve ezeket a tranzakciókat. Csak a feladó és a fogadó tudja a tranzakció állapotát és az átutalt összeget.

Az egyik legnagyobb probléma, amellyel a befektetők szembesülnek, a különféle kriptovaluták elérhetősége és ezek megvásárlásának módjai. Van egy csomó kriptovaluta tőzsdék a világ különböző országaiban működik.

A legtöbb ilyen csere különböző fizetési módokat fogad el kriptopénzek vásárlása. Az ügyfelek megkönnyítése érdekében a legmagasabb besorolású kriptotőzsdék bevezették a hitel- / betéti kártya módszert a kriptopénzek vásárlásához..

Ennek oka, hogy a befektetők könnyen és azonnal vásárolhatnak ezzel a módszerrel. Azok a rejtjeltőzsdék, amelyek ezt a lehetőséget kínálják a befektetők és a vásárlók számára, különböző minősítéssel és előnyökkel rendelkeznek.


A legjobb kriptovaluta-tőzsdék 2021-ben

Az alábbiakban az öt legmagasabb minősítésű kriptotőzsdét mutatjuk be, amelyek a legjobbak a kriptopénz megvásárlásához.

„Az alábbiakban felsoroltuk a legjobb cseréket, amelyekhez felhasználhatja vásároljon kriptovalutát. Javasoljuk a felsorolt ​​cseréinket, és végezzen saját kutatásokat, mielőtt meghozza a végső döntést. ”

Rang

Szolgáltató neve

Értékelés

Díjak

Tudj meg többet

minősítés1

változó logó Átlagos Látogassa meg Changellyt
minősítés2 érme alapú logó Átlagos Látogasson el a Coinbase oldalra
minősítés3 coinmama logó asztal Magas Látogassa meg a Coinmamát
értékelés4 bitpanda logó Átlagos Látogasson el a Bitpanda oldalra
értékelés5 bitsane Átlagos Látogassa meg a Bitsane-t

1. Changelly

változékony áttekintés kriptovaluta

Ez az egyik legjobb besorolású kriptográfia, amelyet 2013-ban alapítottak Csehországban. Ez a csere a kriptográfia-kriptográfia vagy a fiat-kriptográfia egyik legmegbízhatóbb cseréjévé vált.

Azt is elismerték, hogy az általa nyújtott kamatlábak tekintetében a legjobb kriptográfia. A Changellynek több mint 700 000 regisztrált felhasználója van a világ minden tájáról. Manapság ez a tőzsde több mint 35 pénznemben fogad el fizetéseket. Ha hitelkártyával / betéti kártyával szeretné megvásárolni a legjobban értékelt kriptovalutákat, akkor nincs Changelly.

Ennek oka, hogy Changelly az automatikus kereskedési robotot használja, amely különböző tőzsdékhez kapcsolódik, mint például a Bittrex és a Poloniex.

Ez a robot néhány másodperc alatt a lehető legjobb árfolyamokkal áll elő. Több mint 80 alt-érmét és zsetont támogat. Ez a csere 0,25% -os díjat számít fel az összes tranzakcióra, és biztosítja a lehetőséget korlátlan értékű kriptovaluta vásárlása. Néhány korlátozott tranzakció után az első hónapban a tőzsde korlátlan vételértékű kriptovalutákat kínál.

változékony érmevásárlás

Az alábbiakban bemutatjuk az előnyeit és hátrányait, hogy ezt a tőzsdét kriptovaluták vásárlásához használják.

PROS

 • A kriptovaluták széles skáláját kínálja, mint sok más tőzsde.
 • Az egyszerű és könnyen használható felhasználói felület.
 • Hatalmas ügyfél-adatbázissal rendelkezik különféle kriptovaluták kereskedésére.
 • Minimális tranzakciós díj.
 • Több mint 35 fiat pénznem támogatása.
 • Partnerség olyan neves vállalatokkal, mint a Jaxx, a Bittrex és még sokan mások.

Hátrányok

 • Magasabb díjak a kriptovaluták közvetlen vásárlásáért fiat pénznemeken keresztül.

A közelmúltban a tőzsde hozzáadta a vásárlást a betéti / hitelkártya módszerrel, amely sokkal több ügyfelet vonzott e csere felé.

Szüksége lesz egy Cryptocurrency pénztárcára, mielőtt vásárol, mivel egyes tőzsdék megkövetelik.

Nincs pénztárcád? Olvassa el útmutatónkat a Top 5 kriptovaluta pénztárcán.

Lépésenkénti útmutató a Cryptocurrency vásárlásához a Changelly-n

A részletes módszer kriptopénz vásárlása hitelkártyákon keresztül ebből a cseréből az alábbi:

1. Regisztráljon a Changellynél

változékony singup

A kriptovaluták Changellytől hitelkártyán keresztül történő vásárlásának első lépése a regisztráció a weboldalon vagy a csere. A regisztráció ezzel a cserével meglehetősen egyszerű és ingyenes. A felhasználóknak érvényes e-mail címet kell megadniuk a konkrét űrlapon. A csere az összes bejelentkezési adatot elküldi az Ön címére. Ezen adatok felhasználásával a felhasználók bejelentkezhetnek, és folytathatják a következő lépéssel.

2. Pénznem kiválasztása

változó pénzválasztásBejelentkezés után a csere devizaválasztási oldalára kerül. Két hosszú bár van. Az egyik a fizetni kívánt pénznem kiválasztására szolgál, a második oszlop pedig a megvásárolni kívánt kriptovaluta kiválasztására szolgál. Itt nagy gondosságra van szükség, mert a tőzsde sok fizikai pénznemet fogad el, és rengeteg kriptovalutát is kínál.

változékony érmevásárlás

3. Rendelés visszaigazolása

erősítse meg a sorrendet változóan

A pénznemek kiválasztása után az ‘Exchange’ fül megnyomásával a megrendelés visszaigazoló oldalára kerül. Ez az oldal a megrendeléssel kapcsolatos összes információt tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy még egyszer ellenőrizheti a vásárolt pénznemet és azt a pénznemet, amelyet fizetni fog ezért a vásárlásért. Miután meggyőződött arról, hogy minden információ helytálló, nyomja meg a megerősítés fület. Ha valamilyen hiba van a pénznemek kiválasztásában, akkor az előző oldalra léphet a helyes kiválasztáshoz.

4. Pénztárca címe

Mint kriptovaluta-rajongó, tudnia kell, hogy az összes kriptovaluta hardveres vagy szoftveres pénztárcában van tárolva. Ha kriptovalutákat szeretne vásárolni erről a tőzsdéről, meg kell adnia egy érvényes pénztárca címet. A pénztárca kiválasztását szintén gondosan kell elvégezni. Mindig előnyben részesítse azt, amely sok biztonsági funkcióval és több devizatámogatással rendelkezik.

5.. Az információk ellenőrzése és megerősítése

változó xrp megerősítés

A pénztárca címének megadása után ismét a megerősítő oldalra kerül. Ezúttal az oldal tartalmazza a pénztárca címének adatait is. Megkapja az Ön által a vásárlási folyamat különböző lépéseiben kitöltött összes részletet. Miután megbizonyosodott arról, hogy az összes megadott adat helytálló, nyomja meg a megerősítés fület.

6.. Biztosítsa a számlázást & Kártya adatai

változó kártya

A megrendelés-megerősítés fül megnyomásával a kártya adatlapjára juthat. Ezen az oldalon meg kell adnia az összes szükséges adatot. Általában a fizetés fülön meg kell adni az utó- és vezetéknevet, a mobilszámot, a számlázási címet és a kártya számát, a lejárati dátumot és a biztonsági kódot. Itt fontos megemlíteni, hogy ez az oldal üzenetet küld Önnek, ha a hitelkártya adataiban hiba történt. Az aktuális tranzakció díjának levonása ezen az oldalon is megjelenik.

változékony érmevásárlás

7. Kártya hitelesítés

változó telefon

Annak érdekében, hogy Ön legyen a kártya tulajdonosa, a központ SMS ellenőrző kódot küld az Ön regisztrált mobilszámára. A kód beírása az oldalon az előírt helyre befejezi a tranzakciót. A megvásárolt kriptovaluta eléri a pénztárcáját, és bejelentkezve ellenőrizheti a pénztárcád.

változékony érmevásárlás

2. Coinbase

érme alapú kriptovaluta

A Coinbase egy másik legnagyobb kriptovaluta-tőzsde, amelyet 2012-ben alapítottak az egyesült államokbeli San Franciscóban. Napjainkban a tőzsde a világ több mint 32 országában működik.

Ennek a tőzsdének több millió felhasználó adatbázisa van, mert felajánlja számukra a különféle kriptovaluták (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin) vásárlását, eladását és kereskedését. Emellett hitelkártyás fizetéseket is elfogad, 3,99% átalánydíjjal az összes vásárlás és eladás után.

Az egyik legvonzóbb valóság ezzel a cserével kapcsolatban az, hogy alacsonyabb díjakat kell fizetnie, mint az összes többi kriptográfia-cserének Európában és Amerikában.

Kezdje el még ma, és szerezzen 10 dollár értékű ingyenes bitcoinot, ha 100 dollárnál többet vásárol

indulás érmék

A nagy ügyfél-adatbázis egyik legnagyobb oka az a bónusz, amelyet ez a tőzsde kínál 100 dollárnál nagyobb kriptovaluta vásárlásakor. 10% bónuszt kínál minden vásárlás esetén (Kapjon 10 USD-t, ha 100 USD vagy 100 EUR értéknél többet vásárol ezen a linken keresztül).

Az alábbiakban bemutatjuk e kriptográfia előnyeit és hátrányait.

PROS

 • Hatalmas ügyfelek adatbázisa.
 • A magas fokú likviditás.
 • Maximális vásárlási korlátok és bónuszok.
 • Minimális tranzakciós díjak.
 • Különféle módokon fogad el fizetéseket.
 • Számos kriptovaluta támogatása.
 • Azonnali vásárlási lehetőséget kínál hitelkártyákon keresztül.
 • Gyönyörű felhasználói felület könnyű kezdőknek.

CONS

 • Alapok követése.
 • korlátozott országok (Egyesült Államok, Európa, Kanada, Ausztrália, Egyesült Királyság, Szingapúr)
 • A bankszámlán történő vásárlások a teljesítéshez szükségesek.

A nagy felhasználói élmény miatt ezt a cserét új felhasználóknak ajánlják. Az alábbiakban bemutatjuk a kriptovaluták hitelkártyákon keresztüli vásárlásának lépéseit.

1. Regisztráció és fiókok ellenőrzése

érme alapú regisztráció

A kriptovaluták Coinbase-on keresztül történő megvásárlásának első lépése a fiók regisztrálása. A fiók létrehozása ezzel a cserével meglehetősen egyszerű. Kattintson a regisztráció fülre, és töltse ki az összes szükséges információt. A fiók létrehozásához szükséges információk a név, az e-mail azonosító és a jelszó.

2. Válassza ki a fiók típusát

A fiók létrehozása és ellenőrzése után a következő oldalra kerül, ahol ki kell választania a fiók típusát. A Coinbase felajánlja a felhasználóknak, hogy kiválasszák az egyéni vagy az üzleti számlát. A profil kitöltése után az egyéni fiók beállítása befejeződött. Másrészt az üzleti számla fenntartásához külön bejelentkezés iránti kérelmet kell benyújtania.

indulás érmék

3. Telefonszám ellenőrzése

A következő lépésben a rendszer kéri a regisztrált telefonszám igazolását. Ezt később kétfaktoros hitelesítésként használják. Ebben a lépésben a központ külön kódot küld az Ön regisztrált mobilszámára. Miután megadta a kódot a weboldal meghatározott helyén, telefonszámát összekapcsolja fiókjával a cserével.

4. Válassza a Fizetési mód lehetőséget

vásároljon kriptográfiai pénzérmét

A telefonszám ellenőrzése után nyomja meg az Enter fület, és ezzel a fizetési oldalra kerül. Két különböző fizetési módot fogad el ez a csere. Ezek a bankszámlán történő fizetés és a hitelkártyás fizetés. Itt válassza ki a hitelkártyás fizetési módot a kriptovaluta vásárlásához. Itt egy dolog nagyon érdekes, hogy a hitelkártyájáról fizetve azonnal vásárolhat kriptovalutát. A váltáshoz meg kell adnia a kártya adatait, miután kiválasztotta a hitelkártyás fizetési módot. A hitelkártya adatai tartalmazzák a kártya számát, a lejárati dátumot és a biztonsági kódot.

5.. Cryptocurrency vásárlása

vásárolni kriptográfiai érme alapot

Most könnyen megvásárolhatja a tőzsdén felsorolt ​​bármely kriptovalutát hitelkártyája segítségével. Meg kell adnia a vásárolni kívánt kriptovaluta összegét, és a Vásárlás gombra kattintva levonja a hitelkártya költségeit, és a kriptopénzek azonnal elérik pénztárca címét. Itt egy dolog tanácsos, hogy mindig válassza ki azt a pénztárcát, amely végső biztonságot nyújt és nagyszámú kriptovalutát támogat.

indulás érmék

3. Coinmama

Bármilyen vita a a legfontosabb kriptovaluta-tőzsdék hiányos Coinmama említése nélkül. Ez az egyik legnépszerűbb kriptográfia, amely az egész világon működik. Ez az izraeli központú kriptotőzsde szinte a világ legtöbb országában működik.

Több mint 500 000 ügyfélből álló adatbázisa van, akik ezen a tőzsdén keresztül kereskednek kriptovalutákkal. A tőzsde sikerének egyik legnagyobb oka az általa kínált legmagasabb vételi limit. A felhasználók 5000 dollár értékű kriptovalutát vásárolhatnak naponta, havonta 20000 dollár értékű kriptovalutát. Minden tranzakcióhoz 6% tranzakciós illeték szükséges.

A befektetőket a világ minden tájáról vonzza ez a csere, mert sok helyi pénznemben fogadja el a fizetéseket. Néhány ország kivételével a világ többi része élvezheti a kriptográfia csúcsminőségű szolgáltatásait. Az alábbiakban bemutatjuk az előnyeit és hátrányait ennek a kriptopénz-cserének a kriptovaluták vásárlásához való felhasználásában.

kezdje el a titkosítást

PROS

 • Széles körben működik az egész világon.
 • Sok helyi pénznemben fogad el fizetéseket.
 • Gyönyörű és felhasználóbarát felhasználói felület.
 • Lehetővé teszi a kriptovaluta hitelkártyákon történő vásárlását is.
 • Legmagasabb napi, heti és havi vásárlási korlátokat kínál.
 • Nagyon megbízható és gyors.

CONS

 • Sokkal magasabb díjakat vesz fel.
 • Nem nyújt kriptovaluta értékesítési lehetőséget.

Ha kriptovalutát szeretne erről a webhelyről hitelkártyával vásárolni, akkor a következő lépéseket kell végrehajtania.

1. Számla létrehozása

A fiók létrehozása az első lépés kriptovalutát vásárol a Coinmamától. A fiók létrehozásának folyamata ezzel a cserével meglehetősen egyszerű. Az oldal jobb felső sarkában található regisztrációs fülre kattintva űrlapot kell kitölteni. Meg kell adnia érvényes e-mail címét, felhasználónevét, jelszavát és lakóhelye szerinti országot. Az összes információ kitöltése után kattintson a fiók létrehozása fülre az oldal alján. A csere linket küld az Ön e-mail címére. Erre a linkre kattintva igazolja fiókját, és készen áll.

kezdje el a titkosítást

2. Profil kitöltése

Jelentkezzen be fiókjába, és töltse ki profilját a megrendelések leadásához. Meg kell adnia nevét, nemét, címét, születési dátumát és telefonszámát. A Coinmama egyik biztonsági jellemzője, hogy megköveteli, hogy az ellenőrzéshez adja meg a CNIC vagy az Útlevél másolatát. A fényképet ellenőrzés céljából is elküldheti.

3. Cryptocurrency vásárlása

vásároljon kriptovaluta érmét

A Coinmama lehetővé teszi az első megrendelés leadását, miután a profil elkészült. Akár Bitcoinot, akár Ethereumot vásárolhat ezen a tőzsdén. Három vásárlási szint van ebben a cserében. Különböző mennyiségű kriptovalutát vásárolhat különböző szinteken.

kezdje el a titkosítást

4. Kártya információk

btc érme vásárlás

A vásárolni kívánt kriptomérmék mennyiségének megadásakor a tőzsde felkéri Önt, hogy adja meg hitelkártyájának adatait. Ezek az adatok tartalmazzák a hitelkártya számát, a lejárati dátumot és a biztonsági kódot. Miután megadta hitelkártyájának minden részletét, most megrendelheti. Itt egy fontos dolgot kell megemlíteni, hogy a csereüzenet üzenetet küld a felhasználónak, ha bármilyen hiba lép fel a hitelkártya-adatok megadásakor.

5.. Cryptocurrency vásárlása

Az érvényes hitelkártya-adatok és a vásárolni kívánt kriptovaluta összegének megadása után nyomja meg a vásárlás gombot a tranzakció befejezéséhez. Itt egy dolgot érdemes szem előtt tartani, hogy rendelkeznie kell egy érvényes pénztárca címet a kriptóérmék fogadásához (kövesse az 5 legjobb kriptovaluta pénztárca útmutatóját). Mindig előnyben részesíti a legfrissebb biztonsági funkciókkal és több pénznem támogatásával rendelkező pénztárcát, hogy az előnyök széles skáláját élvezhesse.

kezdje el a titkosítást

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector