A 20 legjobb 20 legjobb Ripple (XRP) érme pénztárca [ajánlott]

Az elmúlt 2-3 évben a digitális pénznemek nagy népszerűségre tettek szert. Ennek oka a lakosság növekvő elfogadottsága és az az általános meggyőződés, hogy a technológia itt marad. Ma a világ legdrágább valutája a Bitcoin kriptovaluta, de nem csak ez vonzza az érdeklődés hangjait. A Ripple (XRP) az egyik legmagasabb rangú kriptovaluta, amelynek számos előnye van a bitcoinhoz képest. először nézzük meg, mi az a ripple XRP érme, és miért kell tartanunk ezt a titkosítást.

Mint tudják, a kriptovalutákat még egyetlen ország törvényei sem regisztrálták. Tehát nagyon óvatosnak kell lennie, amikor pénztárcát választ a kriptovalutához. Ha rossz XRP pénztárcát választ, akkor pillanatok alatt elveszítheti az összes pénzét. Fontos időt tölteni a különböző Ripple XRP pénztárca-lehetőségek megértésére annak érdekében, hogy megvédje magát az átveréstől és a csalástól. Segítünk ebben a 8 legjobb Ripple (XRP) pénztárca áttekintésében. ”

A legjobb Ripple (XRP) pénztárcák 2021

Frissítés: Ebben a pillanatban (2020. december) az alább felsoroltak pénztárcák a legjobbak, amikhez eljutottunk áruház XRP.


1- Guarda pénztárca

guarda pénztárca

A Guarda egy nem őrizetben lévő, több platformos kriptovaluta pénztárca, amelyet digitális eszközök könnyű tárolására, kezelésére és továbbítására terveztek. A Guarda jelenleg több mint 40 legnépszerűbb blokkláncot és több mint 10.000 tokent támogat (beleértve a BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH és még sok mást). Az összes valuta a pénztárcákban bankkártyával megvásárolható. A felhasználók beépített pénzváltási szolgáltatáson keresztül is válthatnak valutát, és gyors kriptovaluta tranzakciókat hajthatnak végre.

A Guarda Wallet különféle verziókban érhető el: Web, Asztal (Linux, Windows, MacOS), Mobil (iOS, Android) és Chrome kiterjesztés.

A Guarda kriptovaluta tárolók platformokon keresztül működnek, és minden olyan eszközről elérhetők, amely csatlakozik az internethez. A fő több pénznemű pénztárca mellett a Guarda egy valuta nyílt forráskódú mobil pénztárcák kínálatát kínálja.

Mivel a Guarda őrzés nélküli pénztárcákat biztosít, a felhasználó személyes adatait vagy magánkulcsait a vállalat semmilyen módon nem tárolja és használja – ez fokozza a kriptóérme és token biztonságát, és megakadályozza az információszivárgás minden esélyét.

Főbb jellemzői:

 • Több mint 40 blokklánc és több mint 10 000 token támogatása;
 • Teljes felhasználói kontroll a magánkulcsok és eszközök felett;
 • Felhasználóbarát felület;
 • Hitel- / bankkártya kriptovaluta vásárlások;
 • Beépített kriptovaluta-csere;
 • 24/7 ügyfélszolgálat;
 • Biztonságosan titkosított pénztárca biztonsági mentése;
 • Platformok közötti akadálymentesség.

2- Atomic Wallet:

Az Atomic egy több pénznemben letétbe helyezett Ripple (XRP) pénztárca, amely több mint 300 egyéb érmét és zsetont támogat. Biztonságos, kezelhető, kicserélhető és megvásárolható az XRP egy felhasználóbarát felületen, amelyet memóriavédelem véd. Teljes mértékben ellenőrzi az alapjait.

Multi Platform

Az Atomic Wallet a legtöbb operációs rendszerhez elérhető, beleértve a Windows, a MacOS, a Linux és az Android operációs rendszereket. Az iOS-hez készült alkalmazást 2019-ben kell kiadni.

Biztonság és névtelenség

Az Atomic programban csak Ön rendelkezik teljes hozzáféréssel az alapjaihoz. Az Atomic Wallet az eszközön található intelligenciát használja, és az összes magánkulcsot a számítógépén vagy / és az okostelefonján tárolja. Az Ön adatait jól védi a beállított jelszó és egy 12 szóból álló memória kifejezés.

Több pénznem

Az XRP-n kívül az Atomic több mint 300 érmét és zsetont támogat. Biztonságos és kezelhető, cserélhet és vásárolhat a beépített szolgáltatások használatával, és mindezt egy felületen végezheti el, anélkül, hogy külső weboldalakat látogatna meg. Ezenkívül az Atomic lehetővé teszi bármilyen ERC20 token hozzáadását néhány kattintással és kezelését.

Nulla díjak

Az Atomic egy ingyenes szoftver, amely egyedi pénztárca címet generál Önnek. Ezért csak 20 XRP-tartalékkal kell rendelkeznie, mint az XRP-hálózat számára szükséges fel nem fedezhető egyenleg.

Azonnali csere és titkosítási lehetőség vásárlása

Az Atomic Wallet lehetővé teszi az XRP cseréjét 60+ kriptovaluta ellen. Ezt a szolgáltatást a Shapeshift, a Changelly és a Changenow üzemelteti.

Az alkalmazáson belüli vásárlási opciót a Simplex hajtja, így néhány kattintással hitelkártyával vásárolhat XRP (Ripple), Bitcoin, Ethereum, Litecoin és Bitcoin Cash. A teljes folyamat néhány percet vesz igénybe, és 2% -os díjat számít fel az Atomicért.

24/7 támogatás

Az Atomic törődik a felhasználóival. A kisegítő személyzet a nap 24 órájában dolgozik, és mindig készen áll a segítségre, ha valami nem stimmel. Az átlagos válaszidő körülbelül 1 óra.

3- Ledger Nano X(A szerkesztő választása)

főkönyv nano x doboz

A Ledger Nano X nagy előrelépés a Ledger Nano S-nél, mivel a kijelző kétszerese a Nano S-nek, vagyis 128 × 64-es, így a pénztárca olyan minőséget nyújt, amely valóban magasabb árat igényel.

A Nano X egy hardveres kriptovaluta pénztárca, amely számos frissítést tartalmaz a Ledger Nano S-hez. A fő kritérium, amely jobbá teszi a Nano S-nél, a Bluetooth-kapcsolat. A nagyobb képernyő mellett nagyobb gombokkal is ellátták, így kényelmesen használható.

További tárolás lehetősége:

A Ledger Nano X további terével egyidejűleg akár 100 alkalmazást is tárolhat. Nagyobb számú eszköz tárolható, mind ugyanazon a helyen, ami praktikus eszközzé teszi.

Az eszközök között vannak olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, az Ethereum, az XRP és még sok más. Látogasson el a Támogatott titkosítási eszközök oldalra, hogy ellenőrizze a Nano X által támogatott eszközök elérhetőségét.

Új eszköz hozzáadásához lépjen a Ledger Live App menedzseréhez, és kattintson a kívánt érme kék telepítési gombjára, ha az támogatott..

Bluetooth-kapcsolat:

A készülék Bluetooth-ot használ két felhasználó közötti kapcsolathoz. Nem szabad aggódni a biztonság miatt, mivel végpontok közötti titkosítást használ. Csak a nyilvános információkat, például a továbbított adatokat továbbítják Bluetooth-on keresztül. A magánkulcsok nincsenek kitéve mások számára, mivel azokat hűtőben tárolják.

A Nano X a Bluetooth Low Energy (BLE) technológiát valósítja meg. A numerikus összehasonlítás párosító közegként működik két eszköz között a tranzakció során, amely valóban a legkorszerűbb biztonsági konfiguráció. A numerikus összehasonlítás lehetővé teszi mindkét felhasználó számára, hogy létrehozzanak egy közös kódot, amely létrehozza a párosítást.

A közeli eszközökkel történő kódgenerálás során történő ütközéssel kapcsolatos aggályokat a nyilvános kulcsokból és véletlen noncesekből származó AES-CMAC segítségével oldják meg..

A tranzakció folytatása előtt a Secure Element megerősítést kér a felhasználótól. Soha nem hajt végre tranzakciót a felhasználó engedélye nélkül.

Ezenkívül az USB C kábelt is használhatja a Bluetooth helyett, ha a biztonsággal kapcsolatos félelmek továbbra is zavarják.

Szeretne ingyenes kriptot keresni? itt van az útmutatónk 15+ Bitcoin & Kripto csaptelepek 2021-ben keresni egy szép mennyiségű szatoszt (bitcoin).

 1. Litecoin árjóslás 2021-2025
 2. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
 3. A 2021-2025 közötti Chainlink árjóslás a LINK 100 dollárt ér el?

Az akkumulátor teljesítménye:

A Ledger Nano X 100 mAh-s akkumulátort biztosít. Az akkumulátor élettartama magas. Aktiválva sokáig tart. Ha a készüléket nem használják, akkor néhány hónapig is eltarthat.

Ennek oka, hogy az akkumulátor nem cserélhető ki, ha sérült. Csak akkor tölthető USB C kábelen keresztül, ha lemerült. És nincs olyan akkumulátor-jelző, amely hirtelen kikapcsolhatja a készüléket, ha nem veszik tudomásul az áramfogyasztást.

Ledger Live App:

főkönyv élő alkalmazás

A Ledger Live tökéletes társa a főkönyvi hardvereszközöknek. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a kriptográfiai eszközök biztonságos kezelését. Könnyű beszállást tesz lehetővé, azaz a Ledger Nano X-et a Ledger Live lépésről lépésre történő beépítésével konfigurálhatja..

Olyan funkciókkal rendelkezik, mint a fiókok importálása a Ledger Live Desktop alkalmazásból az okostelefonra. Ez lehetővé teszi az alkalmazások közvetlen telepítését vagy eltávolítását is a Ledger Nano X-ből. A felhasználó új valutát adhat hozzá, vagy eltávolíthat egy meglévőt.

Minden támogatott eszközhöz korlátlan számla érhető el ezen az alkalmazáson keresztül. Ezenkívül teljes tranzakciós előzményeket és részletes információkat tartalmaz. Az irányítópulton található globális számláló lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy valós időben ellenőrizze eszközeik teljes értékét, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak.

A felhasználó jelszavas zárolással vagy biometrikus hitelesítéssel, például ujjlenyomat-beolvasással biztosíthatja a hozzáférést.

Adatok biztonsági mentése:

Ha az eszköz elveszett, a felhasználó helyreállíthatja adatait az eszköz inicializálása során megadott 24 szavas helyreállítási kifejezés használatával a fiókok visszaállításához bármely Ledger eszközön.

Ár:

A Ledger Nano X ára 119 dollár. Ez magában foglalja az ingyenes szállítás szinte minden országba. A magas árat a Bluetooth támogatás és az eszközök további tárolása okozza. Egyedülálló tulajdonságai igazságot nyújtanak az árnak. Ha a Nano X ára drága az Ön számára, akkor is megvásárolhatja a Ledger Nano S-t 59 dollárért

További információ a Ledger Nano X-ről

 • 1 Hardver pénztárca (Ledger Nano X)
 • 1 USB kábel
 • 1 Kulcstartó az eszközhöz
 • 3 helyreállítási lap
 • 1 kezdő tájékoztató
 • Nagy matricák

A Ledger Nano 2021-ben Olvasóink első számú pénztárcáját választotta az XRP-hez

4- Pirítós pénztárca:

pirítós pénztárca xrp

A Toast Wallet egy ingyenes, nyílt forráskódú Ripple (XRP) pénztárca, amelyet bárki használhat.

Pirítós pénztárca az egyik legkényelmesebb pénztárca tárolja a Ripple XRP-t. A Ripple áruházának folyamata meglehetősen egyszerű ebben a pénztárcában, amelyet bárki könnyen használhat. Nagyon sok biztonságot nyújt az átutalt pénzeszközök számára. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a pénztárcának a főbb jellemzőit.

1-Multi platform

A pénztárca legelső tulajdonsága, hogy szinte minden platformon elérhető. A felhasználók függetlenül attól, hogy használják-e Windows, Android, sőt iOS. Ennek a pénztárcának külön alkalmazásai állnak rendelkezésre minden platformon.

2-Könnyen használható

A Toast pénztárca használatának következő előnye, hogy elég egyszerűen használható. A felhasználóknak nem kell különböző lépéseket végrehajtaniuk a Store-hoz  Ripple XRP mint más pénztárcákban.

3-nulla díjak

A Toast Wallet használatának további előnye, hogy nem számít fel tranzakciós díjat, és minden felhasználó számára teljesen ingyenes. Csak van 20 XRP tartalék a tranzakciók feldolgozásához.

5.- Fizetések:

érmefizetési pénztárca

A CoinPayments egy kriptovaluta fizetés weboldal, amely lehetővé teszi, hogy online pénznemét tárolja a pénztárcájukban. Ugyanúgy működik, mint a fizikai banki munkája. Több mint 1300 különböző típusú altcoint fogadnak el, ahol a tranzakciós díjuk van csak 0,5%. Ez a díj minden befektető esetében azonos. A cég bejegyzett és székhelye Kanadában található, és az egyik leghitelesebb és legálisabb kriptovaluta fizetési platformok.

A többi kriptovaluta platformhoz hasonlóan a CoinPayments nem korlátozza Önt arra, hogy csak az altcoinját cserélje és fektesse be a hálózatukon keresztül, de lehetővé teszik, hogy pénzét online vásárlási célokra is felhasználja. Ma már több ezer online áruház fogadja el CoinPayments mint fizetési módjuk.

CoinPayments díj:

Kezdetben a CoinPayments minden felhasználó számára ingyenes. Bárki regisztrálhat érvényes e-mail azonosítóval CoinPayments pénztárca. A díjat csak akkor számolják fel, ha a felhasználó tranzakciót hajt végre. A díjat különböző típusú tranzakciókért számolták fel, amelyek a következőket tartalmazzák:

 • Kereskedelmi betét
 • Bejövő fizetések

A CoinPayments általános díja az összes típusú tranzakciónak csak 0,5% -a. A tranzakció nagysága nem befolyásolja ezt az arányt. Ez minden típusú befektetőre vonatkozik.

Érmék felvétele:

A pénztárca szolgáltatásnak vannak bizonyos díjai, de a pénztárcán lévő személyes befizetések után nem kell díjat fizetni. 100% -ban ingyenes. A pénztárca visszavétele szintén 100% -ig ingyenes, amíg nem használja kereskedelmi célokra vagy fizetési módként használja online vásárlás közben..

Legnagyobb fizetési hálózat:

CoinPayments az egyik leggyorsabb és legnagyobb fizetési hálózat. 182 országban több mint 300 000 eladó van, akik most elfogadják a CoinPayments-t mint módszert az ügyfelek fizetésének elfogadására. Ezzel a nagy eredménnyel, CoinPayments megkönnyítette a digitális pénznemű felhasználók számára papírpénzként való használatát. Bármit megvásárolhat bárhonnan vagy akár vonja vissza a Ripple XRP-t bankjában a CoinPayments segítségével.

Több érmés pénztárca:

Coinpayment XRP best Wallet

A többi hasonló weboldal lehetővé teszi, hogy a pénztárcában lévő érmeit csak a beruházás céljára használja. Ez korlátozza a saját pénzének felhasználását. Az érmefizetések számos online áruházzal és e-kereskedelmi szoftverrel működnek együtt, amelyek lehetővé teszik az online vásárlást. Használhatja a Ripple (XRP) pénztárca személyes pénztárcájaként, hogy különböző platformokon fizessen,

BitGo:

A CoinPayments szolgáltatást a népszerű altcoin biztonsági webhely, a BitGo támogatja. A BitGo általában csak a BTC fizetésekről ismert, de a CoinPayments szolgáltatáson ezt a szolgáltatást bármilyen digitális pénznemhez használhatja, beleértve a Ripple Coin “XRP”. Ez nagyon gyorsá teszi a tranzakció és a fizetés folyamatát. Ha gyors, az azt jelenti, hogy azonnal befektetheti a pénzét, vagy eladhatja az érmét, ha emelkedik az ár.

Teljes biztonság:

Felhasználójuk pénzének biztonsága érdekében a CoinPayments olyan eszközt használ, mint a BitGo. Ez egy multi-sig technológia, amely teljes védelmet nyújt az Ön pénzének. A tranzakció nem hajtható végre a számlatulajdonos jóváhagyása nélkül.

Bankszámlákhoz kapcsolva:

A lapos települések jellemzője kezdetben csak a kanadai felhasználók számára volt elérhető. De most az Egyesült Államokból származó felhasználók és az eurókereskedők is élvezhetik a lapos elszámolási lehetőségeket. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a pénzüket bankszámlájukra vegyék. Ugyanúgy működik, mint a fizetés. Kattintson a kivonásra, és pénzt kap a bankjában.

A cég székhelye Kanadában van, és most már többen elfogadják 296 000 online szolgáltató különböző országokban. Ez garantálja a felhasználók számára, hogy a vállalat nem átverés vagy hamisítvány. Használhatja a szolgáltatásaikat a Ripple érme pénztárca célja. Pénztárcájuk fejlett funkciókkal áll elő. A Ripple-t nemcsak vásárlási és eladási célokra, hanem fizetési módként is használhatja a különböző online áruházakban.

A fejlett biztonsági funkciók, a tároló opciók és a BitGo sokoldalú platformot jelentenek a fizetésekhez. Tehát, ha a biztonságos kriptovaluta pénztárca érméihez, akkor regisztrálnia kell a CoinPayments most anélkül, hogy aggódnék legitim státusza miatt. A regisztráció 100% -ban ingyenes, és a tranzakcióért és a pénztárcáért fizetendő díjak is alacsonyabbak, mint a rivális vállalatoké.

6.- EXARPY:

exarpay pénztárca áttekintés

Exarpy olyan felület, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek a Ripple hálózatával. Nincs kapcsolata a Ripple-lel, de csak megkönnyíti a felhasználók számára a hálózat használatát. Ez a pénztárca megbízható, gyors, biztonságos és egyszerűen használható. Az interfész egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy a felhasználók szinte az összes eszközön használhatják. Ennek a felületnek a használata 0,025 XRP díjat számít fel minden tranzakció után. A felhasználók félelem nélkül használhatják, mert nem tárol semmilyen információt a felhasználóról. Egy kriptográfiailag létrehozott PIN-kódot kap a felhasználó a bejelentkezéshez és a pénztárca használatához. A felhasználók bármilyen mennyiségű Ripple-t tárolhatnak, küldhetnek és fogadhatnak ezen a pénztárcán keresztül.

Ellenőrizheti a GYIK részt itt mielőtt elkezdené.

7- Edge Wallet:

él xrp

Az Edge Wallet egy sokrétű szoftveres pénztárca, amelyet az Airbitz fejlesztett át és 2018 februárjában dobtak piacra. A pénztárca legcsodáltabb jellemzői a könnyű felhasználói felület és az egyedi megközelítés az alapok biztonsága felé. Felülete meglehetősen egyszerűnek tűnik a banki alkalmazások felhasználói számára. A pénztárca az érmék küldésének, fogadásának, tárolásának és cseréjének lehetőségeit kínálja. Korábban szinte az összes pénztárcának a harmadik féltől kellett függnie a szerveroldali biztonság érdekében. De az Edge egy könnyen használható biztonsági réteget kínál, és a felhasználók ellenőrizhetik ennek a biztonsági rétegnek a működését. Ez a legújabb kriptovaluta pénztárca olyan architektúrával rendelkezik, mint bármely blokklánccal. Így támogatást fog nyújtani szinte az összes kriptovalutához, amellyel a világ minden részén kereskednek.

Sőt, minden új érmét támogatni fog, feltéve, hogy az érme fejlesztői egy egyszerű plug-in révén kiterjesztik támogatásukat. Az Edge pénztárca Spaceshift technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsanak a kriptovaluták között, anélkül, hogy szükségük lenne a kriptográfia cseréjére. Itt érdemes megemlíteni, hogy a pénztárca támogatja a pénzösszegek kisebb címletekben történő megjelenítését. A pénztárca előnyei és hátrányai a következők:

PROS

 • Egyszerű felhasználói felület, ideális még a kezdők számára is.
 • Erős biztonsági funkciókat kínál, mint például a 2FA és a biztonsági kérdések helyreállítása.
 • Sok népszerű kriptovalutát támogat, és azt tervezi, hogy a jövőben mindenki számára támogatást kínál.
 • Nyílt forráskódú.
 • Elérhető Windows, Android és iOS rendszerekhez.
 • Támogatja a pénztárcán belüli kriptokereskedelmet.

CONS

 • Hiányzik a webes felület.

8. GateHub:

gatehub hullámzás

Jelenleg a GateHub számos népszerű digitális valutával foglalkozik, beleértve XRP és a BTC. A pénzbefizetés és a vásárlás folyamata Ripple (XRP) a GateHubon nagyon egyszerű és gyors. Lehetővé teszik felhasználóik számára, hogy közvetlenül a bankon keresztül fizetve vásárolják meg a Ripple érmét, de sajnos előbb meg kell vásárolnia a BTC-t, majd átváltania más digitális pénznemekre, beleértve a Ripple XRP érmét.

Gatehub egyike azoknak az XRP pénztárcáknak, amelyeket már említettek a a Ripple hivatalos weboldala (Ripple lab). Elég régen telt el azóta, hogy a Gatehub a pénztárca az XRP-hez. A befektetők leginkább a GateHub-ban bíznak, mert a Ripple érme pénztárcájának listáján említette, ahol a webhelyén számos érdekes funkciót is kínálnak.

A főbb jellemzők, amelyek GateHub A befektetőknek kínált ajánlatok érdekesek és megkönnyítik a befektetők számára befektetési célú kezelésüket.

Könnyen kezelhető:

Először is, a pénztárca elrendezése egyszerű és könnyen használható. A pénztárca megmutatja a fizetések teljes előzményeit, és megmutatja a megszokott összeget vásárlás Ripple (XRP). E-mailben értesítést küldenek a pénzügyi tranzakciókról, hogy a felhasználók naprakészen tudják tárcájuk pénzügyi értékét.

Az online áruházak elfogadják:

Azóta eltelt idő Gatehub pénztárca szolgáltatásait kínálja. Számos online áruház elfogadja őket fizetési módként. Tehát XRP-jét online vásárlás céljából használhatja, ez nem korlátozódik csak kereskedési célokra.

Haladó elemzés:

A GateHub elemzési szakasza a valós idejű sebességet mutatja XRP, USD, és más pénznemek. Ez megkönnyíti a felhasználók számára a pénz megfelelő időben történő befektetését. Az elemzési statisztikák grafikák szerint is mutatják a statisztikákat. Ez megkönnyíti a felhasználók számára a pénztárca-fiók megértését és kezelését.

XRP-t szeretne vásárolni? Olvassa el Új útmutatónkat: Végső útmutató a Ripple (XRP) vásárlásához 2021-ben

Olvassa el még: 5 tipp a kriptovaluták védelméhez

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector