A legjobb 6 legjobb Zcash pénztárca 2021

A fizikai pénz növekvő biztonsági aggályai világszerte digitális valutákat születtek. Ezeket a digitális pénznemeket kriptopénzeknek nevezzük, és az összes tranzakciót kriptográfia segítségével rögzítjük. Blockchain technológia ezeknek a tranzakcióknak a lényege.

Ezek a digitális tranzakciók annyira biztonságosak, hogy ezekről csak a feladó és a fogadó tud. Ezekben a tranzakciókban nincs harmadik fél, és még senki sem tudja az átutalandó összeget. Az idő múlásával a digitális valuták egyre népszerűbb. A kriptovaluták sőt fenyegette a fizikai pénznemek létezését sok országban. Így az egész világon számos ország betiltja ezeket.

Az országok többsége néhány szabályozás bevezetésén gondolkodik e digitális valuták áramlásának ellenőrzésére. Teszik ezt a tranzakciók szabályozása és a kibertámadások megóvása érdekében. Ezek az országok saját kriptovalutáikat is be akarják hozni nemzeti bankjaikon keresztül. Vannak különféle kripto cserék ezekben a pénznemekben foglalkozik. Ezeket a digitális pénznemeket tárcák tárolják. Ezek a pénztárcák biztonsági funkciókkal vannak ellátva. Különféle zcash pénztárcák világszerte használják.

A három legfontosabb és leggyakrabban használt zcash pénztárca:

 1. Ledger nano s
 2. Guarda pénztárca
 3. Atomic Wallet
 4. Pénzfizetések
 5. Jaxx pénztárca
 6. Rahakott

1- Főkönyv nano:


pénztárca főkönyve

Ledger Nano s az egyik felső hardver pénztárcák az egész világon használják biztonsági funkcióikhoz. Ez a pénztárca olyan, mint egy USB-eszköz, amely csatlakoztatható a számítógéphez. Van egy kevés OLED kijelző ez hasznos az összes digitális tranzakció ellenőrzésében és megerősítésében. A visszaigazolás a pénztárca oldalán található gomb segítségével történik. Ennek méretei zcash pénztárca 98 mm x 18 mm x 9 mm, súlya pedig csak 16,2 g. Ez azt jelenti, hogy meglehetősen könnyen elvehető és lehetővé teszi a digitális tranzakciók menet közbeni rögzítését.

Ez a pénztárca azért is tartós, mert rozsdamentes acélból és kiváló minőségű műanyagból áll. Kompatibilis a Windows 7 és újabb, az iOS 10.8 és a Chrome OS rendszerekkel. Különböző interfészekkel rendelkezik a különböző digitális pénznemek. Az alábbiakban bemutatjuk a pénztárca néhány sajátosságát:

A- Beépített kijelző:

A pénztárca legelső és legfontosabb jellemzője a kis OLED kijelző. Ez a kijelző segít a tranzakciók kettős ellenőrzésében és megerősítésében. Minden digitális tranzakció megjelenik a kijelzőn, és a felhasználó megerősítheti az oldalsó gombok megnyomásával.

B- Több pénznem támogatása:

főkönyv nano pénznem

A pénztárca következő jellemzője, hogy támogatja a különféle digitális valuták. Így a digitális tranzakciók Bitcoin-ban, Altcoin-ban zajlanak, Ethereum, Litecoin, Ripple XRP sok más van rögzítve ebben a pénztárcában.

C- Biztonság:

A kriptovaluta ezen a területén a biztonsági funkciók jelentik a nap szükségességét. Főkönyv nano s teljesen fel van töltve biztonsági funkciókkal. Minden tranzakciót biztonsági kód segítségével ment. Támogatja a FIDO Universal-ot is Második tényező hitelesítési kód a tranzakciók védelme érdekében. Ez a pénztárca nem emlékszik a biztonsági kulcsokra. Ehelyett az összes billentyű keményen lezárva ezáltal mindenki számára lehetetlenné teszi a használatát.

Ráadásul, Ledger Nano S emellett lehetőséget nyújt a felhasználónak a felhasználói fiók biztonsági mentésére és visszaállítására bármilyen probléma esetén. Az eladó a nap 24 órájában, a hét minden napján támogatást nyújt minden olyan problémához, amellyel a felhasználó szembesül.

 1. Litecoin árjóslás 2021-2025
 2. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
 3. A 2021-2025 közötti Chainlink árjóslás a LINK 100 dollárt ér el?
 4. Tezos árjóslás 2021-2025
 5. Electroneum árjóslás 2021-2025

A Ledger Nano S 1. számú „Legjobb Ripple XRP pénztárca” -ot szavazta meg olvasóink!

2- Guarda pénztárca

guarda pénztárca

A Guarda egy nem őrizetben lévő, több platformos kriptovaluta pénztárca, amelyet digitális eszközök könnyű tárolására, kezelésére és továbbítására terveztek. A Guarda jelenleg több mint 40 legnépszerűbb blokkláncot és több mint 10.000 tokent támogat (beleértve a BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH és még sok mást). Az összes valuta a pénztárcákban bankkártyával megvásárolható. A felhasználók beépített pénzváltási szolgáltatáson keresztül is válthatnak valutát, és gyors kriptovaluta tranzakciókat hajthatnak végre.

A Guarda Wallet különféle verziókban érhető el: Web, Asztal (Linux, Windows, macOS), Mobil (iOS, Android) és Chrome kiterjesztés.

A Guarda kriptovaluta tárolók platformokon keresztül működnek, és minden olyan eszközről elérhetők, amely csatlakozik az internethez. A fő több pénznemű pénztárca mellett a Guarda egy valuta nyílt forráskódú mobil pénztárcák kínálatát kínálja.

Mivel a Guarda letétkezelés nélküli pénztárcákat biztosít, a felhasználó személyes adatait vagy magánkulcsait a vállalat semmilyen módon nem tárolja és használja – ez fokozza a kriptóérme és token biztonságát, és megakadályozza az információszivárgás minden esélyét.

Főbb jellemzői:

 • 40+ blokklánc és több mint 10 000 token támogatása;
 • Teljes felhasználói kontroll a magánkulcsok és eszközök felett;
 • Felhasználóbarát felület;
 • Hitelkártya / bankkártya kriptovaluta vásárlások;
 • Beépített kriptovaluta-csere;
 • 24/7 ügyfélszolgálat;
 • Biztonságosan titkosított pénztárca biztonsági mentése;
 • Platformok közötti akadálymentesség.

3- Atomic Wallet

atomi pénztárca

Az Atomic több pénznemben őrzés nélküli Zcash pénztárca, amely több mint 300 egyéb érmét és zsetont támogat. Biztonságos, kezelhető, kicserélhető és megvásárolható a Zcash egy felhasználóbarát felületen, amelyet memóriavédelem véd. Teljes mértékben ellenőrzi az alapjait.

Multi Platform

Az Atomic Wallet a legtöbb operációs rendszerhez elérhető, beleértve a Windows, a macOS, a Linux és az Android operációs rendszereket. Az iOS-hez készült alkalmazást 2019-ben kell kiadni.

Biztonság és névtelenség

Az Atomic programban csak Ön rendelkezik teljes hozzáféréssel az alapjaihoz. Az Atomic Wallet az eszközön lévő intelligenciát használja, és minden privát kulcsot eltárol a számítógépén vagy okostelefonján. Az Ön adatait jól védi a beállított jelszó és egy 12 szavas mnemónia kifejezés.

Több pénznem

A Zcash-on kívül az Atomic több mint 300 érmét és zsetont támogat. Biztonságos és kezelhető, cserélhet és vásárolhat a beépített szolgáltatások használatával, és mindezt egy felületen végezheti el, anélkül, hogy külső weboldalakat látogatna meg. Ezenkívül az Atomic lehetővé teszi bármilyen ERC20 token hozzáadását néhány kattintással és kezelését.

Nulla díjak

Az Atomic egy ingyenes szoftver, amely egyedi pénztárca címet generál Önnek.

Azonnali csere és titkosítási lehetőség vásárlása

Az Atomic Wallet lehetővé teszi, hogy a Zcash-t 60+ kriptovalutára cserélje. Ezt a szolgáltatást a Shapeshift, a Changelly és a Changenow üzemelteti.

Az alkalmazáson belüli vásárlási opciót a Simplex biztosítja, így néhány kattintással hitelkártyával vásárolhat Zcash-ot, Bitcoin-ot, Ethereum-ot, XRP-t és Litecoin-t. A teljes folyamat néhány percet vesz igénybe, és 2% -os díjat számít fel az Atomicért.

24/7 támogatás

Az Atomic törődik a felhasználóival. A kisegítő személyzet a nap 24 órájában dolgozik, és mindig készen áll segíteni, ha valami nem stimmel. Az átlagos válaszidő körülbelül 1 óra.

4 CoinPayments: (Nem működik)

érmefizetési pénztárca

Ez egy másik legjobb besorolású zcash pénztárca amelyet széles körben használnak a zcash tárolására. Ez a pénztárca Kanadában található, és a világon mintegy 1300 érmével fogadja el a fizetéseket. Az összes érme tranzakciójára 0,50% -os tranzakciós díjat számítanak fel. Ezt a pénztárcát ideális platformnak tekintik azoknak a kereskedőknek, akik online kívánják eladni szolgáltatásaikat. A platform főbb jellemzői:

 1. Gyors tranzakciók:

Az első dolog, ami ezt a pénztárcát felülmúlja a többi pénztárcánál, a gyors tranzakciók. A Coinpayments BitGo technológiát használ a tranzakciók gyorsabb feldolgozásához.

 1. Több pénznemű támogatás:

A pénzfizetéseket széles körben használják az egész világon, mert többet támogat, mint 1200 digitális pénznem világszerte használják. Itt fontos megemlíteni, hogy minden valutánál egyenlő, 0,50% -os díjat számít fel.

 1. Biztonsági jellemzők:

A pénzfizetések a BitGo technológiát használják a biztonságos tranzakciókhoz is. Ez egy multisig technológia, amelyet a kriptovaluta-tranzakciók védelmére használnak az egész világon. Ezenkívül lehetővé teszi a felhasználók számára az érmék zárolását. A zárolást követően az érmék nem használhatók fel a kinyitásukra beállított idő előtt.

 1. Érmék átalakítása:

A pénztárca egyik legfőbb jellemzője az automatikus érmeátalakítás. A felhasználó a tárolt érméit más pénznemre konvertálhatja. Ez sok időt takarít meg és megkönnyíti a problémamentes kereskedelmet.

A Coinpayments a Point of Sale szolgáltatást is kínálja. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó személyesen is elfogadhatja a tranzakciókat, anélkül, hogy erre szükség lenne bármilyen kriptográfia. A mobilalkalmazás ehhez a pénztárcához a felhasználók számára is elérhető. Készülékeiken keresztül küldhetnek és fogadhatnak fizetéseket.

5.- Jaxx pénztárca:

jaxx wllet zcash

Jaxx WalleA t egy másik megbecsült pénztárca, amelyet kriptopénzek bányászatára és tárolására használnak az egész világon. Ezt multiplatformos pénztárcának is nevezik, mert szinte az összes platformot támogatja. A pénztárca jellemzői a következők:

 1. Gyönyörű felhasználói felület

A Jaxx Wallet vonzó és egyszerű felhasználói felülete miatt is népszerű. Nagyon jó dolog ebben, hogy szinte minden platformon ugyanaz a kialakítás. Így a felhasználók könnyen használhatják laptopjukon, valamint mobileszközeiken.

 1. Biztonsági jellemzők

A pénztárca összes tranzakcióját privát kulcsok is biztosítják, és ezeket a magánkulcsokat a felhasználói eszköz tárolja. Így senki sem használhatja ezeket a kulcsokat, és nem tudhat a tranzakciókról. Hasonlóképpen, a biztonsági mentés és visszaállítás ebben a pénztárcában is meglehetősen egyszerűbb, mint a többi pénztárca.

 1. Több pénznem támogatás

Mint minden más pénztárca, jaxx pénztárca támogatást nyújt különböző digitális pénznemekhez. A platform hivatalos forrásai megerősítik hét digitális valuta támogatását, beleértve a Bitcoin, az Ethereum és a Dash szolgáltatást.

Ez a pénztárca 24/7 támogatást nyújt minden probléma esetén. Csak egy dolog sajnálja ezt a pénztárcát: a tranzakciók lassú sebessége.

6.- Rahakott – új biztonságos, több pénznemet használó pénztárca

rahakott pénztárca

A Rahakott egy kriptovaluta pénztárca, amely lehetővé teszi bárki számára digitális pénznemek küldését vagy fogadását, valamint az egyenlegük figyelemmel kísérését.

A pénztárca segítségével bárhonnan online figyelemmel kísérheti egyenlegét.

Nem kell bejelentkeznie a Rahakottba e-mail címével, telefonszámával vagy felhasználónevével: egyszerűen beír egy mnemos kifejezést.

A rendszert kétfaktoros hitelesítés is biztosítja. A Rahakott segítségével több pénztárcát is létrehozhat egyetlen fiókból – például, ha alfiókat szeretne létrehozni meghatározott üzleti kapcsolatokhoz.

A Rahakott pénztárcák szintén „algoritmikusak”, állítja a NewsBTC.com tanulmánya, ami azt jelenti, hogy minden tranzakcióhoz új címek jönnek létre a felhasználók névtelenségének növelése érdekében..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector