A legjobb 7 legjobb csillaglumen (XLM) pénztárca 2021

A 2017-es szuper kriptográfiának köszönhetően a Stellar Lumens és sok más kriptovaluta a befektetők célkeresztjébe került. Mint a legtöbb blockchain alapú termék, a Stellar platform is megalapozza a decentralizációt, és összekapcsolni kívánja a globális bankokat, fizetési rendszereket, valamint az embereket, miközben haladnak és gyorsan, késésmentesen és mindenekelőtt biztonságos módon teljesítik a határokon átnyúló fizetéseket.. 

A biztonság az alaprendszerből származik, abból a blokkláncból, amelytől a platform célszerű. A Stellar platform közvetlen versenytársa a Ripple alternatív fizetési rendszernek, és ami azt illeti, a Stellar eredeti alapítója, Jed McCaleb a Ripple Net egyik alapítója volt. Azóta elváltak útjaik, bár Jed továbbra is havi rendszerességgel nagy mennyiségű XRP-t rajzol – a Ripple Network natív érméjét, hét évig tartó munkaszerződéssel..

Ha most szeretne befektetni a Stellarba, akkor meg kell vásárolnia a natív tokeneket – Lumeneket, XLM ticker szimbólumot. És mivel a kriptovaluta világában a befektető a bankja, ahol befektetéseit tárolják, kiemelt fontosságú. Bár azt javasoljuk, hogy XLM-et vásároljon olyan neves tőzsdékben, amelyek BitFinex-ként támogatják a fiat-crypto konverziót, az XLM-ek tárolása a tőzsde pénztárcájában csak szörnyű ötlet. A tőzsdék nagy mennyiségű befektetői alapot tartanak fenn – akik gyakran kereskednek, és mint ilyenek a hackerek mézes edénye. Éppen ezért a megbízható és megcáfolható pénztárca, lehetőleg egy offline pénztárca offline kiválasztása a legfontosabb.

Ebben a bejegyzésben végigvezetlek a a legjobb 7 legjobb Stellar Lumens XLM tartó pénztárca a közösség ellenőrizte. Listánk kiemelten kezeli a biztonságot, az érmék támogatását, az egyszerű kezelhetőséget és az árat. Ezek a pénztárcák:

1. Guarda pénztárca


guarda pénztárca

A Guarda egy nem őrizetben lévő, több platformos kriptovaluta pénztárca, amelyet digitális eszközök könnyű tárolására, kezelésére és továbbítására terveztek. A Guarda jelenleg több mint 40 legnépszerűbb blokkláncot és több mint 10.000 tokent támogat (beleértve a BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH és még sok mást). Az összes valuta a pénztárcákban bankkártyával megvásárolható. A felhasználók beépített pénzváltási szolgáltatáson keresztül is válthatnak valutát, és gyors kriptovaluta tranzakciókat hajthatnak végre.

A Guarda Wallet különféle verziókban érhető el: Web, Asztal (Linux, Windows, macOS), Mobil (iOS, Android) és Chrome kiterjesztés.

A Guarda kriptovaluta tárolók platformokon keresztül működnek, és minden olyan eszközről elérhetők, amely csatlakozik az internethez. A fő több pénznemű pénztárca mellett a Guarda egy valuta nyílt forráskódú mobil pénztárcák kínálatát kínálja.

Mivel a Guarda letétkezelés nélküli pénztárcákat biztosít, a felhasználó személyes adatait vagy magánkulcsait a vállalat semmilyen módon nem tárolja és használja – ez fokozza a kriptóérme és token biztonságát, és megakadályozza az információszivárgás minden esélyét.

Főbb jellemzői:

 • 40+ blokklánc és több mint 10 000 token támogatása;
 • A személyes kulcsok és eszközök teljes felhasználói ellenőrzése;
 • Felhasználóbarát felület;
 • Hitelkártya / bankkártya kriptovaluta vásárlások;
 • Beépített kriptovaluta-csere;
 • 24/7 ügyfélszolgálat;
 • Biztonságosan titkosított pénztárca biztonsági mentése;
 • Platformok közötti akadálymentesség.

2. Ledger Nano S („A szerkesztő választása”)

főkönyv nano s pénztárca

Először is, a Ledger Nano S egy hardvertárca. Mint már említettük, a hardvertárcák nem hálózatosak, vagyis nem csatlakoznak az internethez, de ez nem jelenti azt, hogy a pénztárca nem működhet. Minden állandó, a Ledger Nano S előnyösebb a többinél, különösen az ár, a támogatott érmék száma (néha érdemes diverzifikálni) és az általános tervezés. A pénztárca is keres, és a biztonság a pénztárca tervezőjének középpontjában áll. 

Ez a hardvertárca a Ledger Company terméke, amelyet csak két évvel ezelőtt építettek be. Kezdetben az első generációs pénztárcájuk ETH-ként támogatta a Bitcoint és néhány, majd folyékony érmét, de azóta kibővítették és támogatást nyújtanak a XLM

A Ledger Nano S O-LED képernyője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gombnyomással és USB-kábelükön keresztül ellenőrizzék a tranzakcióikat, a pénztárca kompatibilis a Windows 7 és újabb verzióival, a Linux és a Chrome OS rendszerekkel. Ezenkívül a pénztárca együtt létezhet, és akár párhuzamosan is futtatható az elektrummal, a Copay-vel, a Myceliummal és néhány más népszerű forró pénztárcával. 

A biztonság kedvéért a Ledger Nano S könnyen szinkronizálható a Stellar Account Viewer programmal, és garantálva van a magánkulcsainak biztonsága, mivel azokat nem a készülék tárolja, hanem biztonságosan követik azokon a blokkláncokon, amelyekből az eszközön keresztül működnek. Ezenkívül, ha elveszítené készülékét, a 24 mondatos szó hatékonyan működhet helyreállítási kulcsként az XLM-állományok visszaállításakor.

 1. Litecoin árjóslás 2021-2025
 2. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
 3. A 2021-2025 közötti Chainlink árjóslás a LINK 100 dollárt ér el?

A Ledger Nano S 1. számú legjobb XLM pénztárcáját választotta olvasóink

3. Atomtáska

atomi pénztárca

Az Atomic egy több pénznemben letétbe helyezett Stellar XLM pénztárca, amely több mint 300 egyéb érmét és zsetont támogat. Biztonságos, kezelhető, kicserélhető és megvásárolható az XLM egy felhasználóbarát felületen, amelyet emlékeztető mag véd. Teljes mértékben ellenőrzi az alapjait.

Multi Platform

Az Atomic Wallet a legtöbb operációs rendszerhez elérhető, beleértve a Windows, a macOS, a Linux és az Android operációs rendszereket. Az iOS-hez készült alkalmazást 2019-ben kell kiadni.

Biztonság és névtelenség

Az Atomic programban csak Ön rendelkezik teljes hozzáféréssel az alapjaihoz. Az Atomic Wallet az eszközön lévő intelligenciát használja, és minden privát kulcsot eltárol a számítógépén vagy okostelefonján. Az Ön adatait jól védi a beállított jelszó és egy 12 szavas mnemónia kifejezés.

Több pénznem

Az XLM mellett az Atomic több mint 300 érmét és zsetont támogat. Biztonságos és kezelhető, cserélhet és vásárolhat a beépített szolgáltatások használatával, és mindezt egy felületen végezheti el, anélkül, hogy külső weboldalakat látogatna meg. Ezenkívül az Atomic lehetővé teszi bármilyen ERC20 token hozzáadását néhány kattintással és kezelését.

Nulla díjak

Az Atomic egy ingyenes szoftver, amely egyedi pénztárca címet generál Önnek. 

Azonnali csere és titkosítási lehetőség vásárlása

Az Atomic Wallet lehetővé teszi az XLM cseréjét 60+ kriptovalutára. Ezt a szolgáltatást a Shapeshift szolgáltatja, Changelly, és Changenow.

Az alkalmazáson belüli vásárlási opciót a Simplex biztosítja, így néhány kattintással hitelkártyával vásárolhat XLM, XRP, Bitcoin, Ethereum, Litecoin és Bitcoin Cash. A teljes folyamat néhány percet vesz igénybe, és 2% -os díjat számít fel az Atomicért.

24/7 támogatás

Az Atomic törődik a felhasználóival. A kisegítő személyzet a nap 24 órájában dolgozik, és mindig készen áll segíteni, ha valami nem stimmel. Az átlagos válaszidő körülbelül 1 óra.

akkor is ellenőrizheti a mi legjobb Loopring pénztárcák 2021-es lista

4. Stellar Desktop Client

csillag asztali kliens

Ahogy a neve is sugallja, ez egy hideg / meleg pénztárca – az internetkapcsolattól függően – elérhető az asztali felhasználók számára, és egy másik életképes lehetőség, ha ingyen szeretné tárolni a Stellar Lumens tárolót. Csak annyit kell tennie, hogy ingyen letölti és telepíti a pénztárcát. 

A telepítés befejezése után kiemelendő, hogy a képernyő jól strukturált, intuitív és könnyen használható, tökéletes funkció az elsők számára. 

Két lehetőség lenne: vagy létrehozni egy új pénztárcát, vagy visszaállítani a régit. Ha új pénztárca létrehozása mellett dönt, jelszóval védett szövegfájlt hoz létre és tárol a számítógépén. Minden alkalommal, amikor hozzáférni akar a pénztárcájához, a fájlt aktiválni kell. Lényegében a fájl magánkulcsként működik, hozzáférést biztosítva a Stellar blokklánchoz, és ezért a biztonsága kulcsfontosságú. 

Az egyetlen biztonsági rés, amelyet a felhasználók találhatnak ezzel a pénztárcával, az asztali számítógép állapota biztonsági szögben, és ha kapcsolódik az internethez. Ha csatlakoztatva van, akkor a felhasználónak kell megvizsgálnia a számítógép biztonságát, és ha nem, akkor az ügyfél alapvetően hideg pénztárca. Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, az, hogy megakadályozza a szöveges fájl sérülését.

5.. Stronghold pénztárca

stronghold xlm pénztárca

Csak hogy tisztázzuk, a Stronghold pénzváltó pénztárca. Különlegessé teszi azonban ezt a pénztárcát, hogy a cseréje – a Stronghold – a Csillag blokkláncon fut. A Stellar hálózat be- és kikapcsolásaként jellemzi magát, amely a Stellar decentralizált csere Lumenst (XLM) képviseli, amelyet gyakran DEX-nek neveznek.. 

Mint említettük, a tőzsdék olyan kereskedési pontok, ahol a befektetők kereskedhetnek, vásárolhatnak vagy eladhatnak zsetonokat, majd később a helyszínen tárolhatják azokat, vagy máshová helyezhetik. Tehát a Stellar hálózaton történő működésének köszönhetően a Stronghold pénzváltótárca olyan biztonságos és biztonságos hely lehet a Lumens érmék tárolására. 

6.. StellarTerm

stellarterm pénztárca

Ez egy újabb webalapú pénztárca, jó biztonsági hírnévvel és decentralizált tőzsdével, működő kereskedési ügyféllel kiegészítve kereskedők vagy befektetők számára. Pénztárcaként az XLM-érmék biztonsága garantált, mert a pénztárca a Stellar hálózaton fut, amely, mint mondtuk, ennek a pénztárcának ad otthont. A pénztárca telepítése után a felhasználók közvetlenül létrehozhatják a nyilvános és a magánkulcsokat a könnyen használható és vonzó felhasználói felületükön keresztül. 

StellarTerm futtatható Windows, Mac, valamint Linux operációs rendszereken, és így nem okozhat problémát a felhasználók számára. Ebben a pénztárcában az a jó, hogy a privát kulcsokat helyileg az ügyfél számítógépén tárolják. 

Ezenkívül a StellarTerm kereskedési ügyfél támogat még néhány más kriptovalutát, ami azt jelenti, hogy a befektetőknek lehetőségük van arra, hogy XLM-részesedésüket részben vagy egészében más érmékké vagy zsetonokká váltsák. A StellarTerm számára még az a különleges, hogy könnyen kompatibilis a fent említett hardver pénztárcával, a Ledger Nano S-vel..

7. Homár

lobstr pénztárca

Ha inkább egy könnyű és egyszerűen használható internetes pénztárcát szeretne, akkor a Homárnak kell lennie a lista élén. Ingyenes használata és a műveletek megkezdése, a felhasználónak regisztrálnia kell magát az e-mailje segítségével. A Homár webkliens bejelentkezési adatait elküldjük a felhasználó e-mail címére, majd be kell jelentkezni és létre kell hozni egy Stellar fiókot. 

Ezt követően könnyen előállítható a fiók-helyreállítási kezdőmondat, valamint a nyilvános és a magánkulcs. Ez a magánkulcs, amelyet biztonságban kell tartani, és ezért a befektető feladata, hogy biztonságosan tárolja a pénztárcát. Ha le szeretné fizetni a XLM a Homárhoz fiókot, a megadott nyilvános kulcsoknak a címzett címének kell lenniük.

Következtetés

Természetesen nem csak ezek a pénztárcák állnak rendelkezésre, rengeteg van ott. Összefoglalva: a Stellar Lumens pénztárca kiválasztásakor az alapszabály a biztonság, a támogatott érmék és az ár. A pénztárcáknak megfizethetőnek kell lenniük, és ha szükséges tárolja az XLM érméket off-grid, akkor pénzt kell költeni, de ezt csak akkreditált készülékkereskedőknél kell megtenni. 

A Ledger Nano pénztárcáknak saját disztribútoruk van, és fontos, hogy kövessék az utasításokat, mivel előfordulhat, hogy hamis Ledger Nano S eszközöket vásárolnak rosszindulatú programokkal. Ha nem, akkor az internetes pénztárca jó borító lehet. Az egyetlen óvintézkedés, amelyet meg kell tennie, egy jó víruskereső, és igen, az alkalmazás értékelése számít. Számoljon be a blockchain közösség által jóváhagyott pénztárcákkal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector