A legjobb 8 legjobb litecoin (LTC) pénztárca 2021

Litecoin egyike azoknak a kriptovalutáknak, amelyek megtartják pozíciójukat az első öt csoportban. Ez az egyetlen alt-érme, amelynek értéke meghaladja a 2000% -ot. A Litecoin emellett decentralizált pénznem, amely az egész világon megkönnyíti az azonnali és azonnali fizetést. A Litecoin a peer to peer mechanizmuson is működik, és nincsenek központi irányító hatóságok. Nagyszerű biztonságot és felhasználói ellenőrzést kínál a befektetők számára. A Litecoin saját blokklánccal rendelkezik, és innovatív kriptokereteken dolgozik. Valójában úgy fejlesztették ki, hogy szem előtt tartotta a Bitcoin blockchain technológiájának hibáit. Ez az egyetlen érme, amely folyamatosan növelte értékét a Bitcoin után.

Legjobb Litecoin pénztárcák 2021-ben

A kriptopénzeket a pénztárcákban tárolják az egész világon. Ezek a pénztárcák lehetnek programok vagy hardvereszközök formájában. Más szóval, ezek a pénztárcák lehetnek hardverek és szoftverek egyaránt. A pénztárcák offline alkalmazások és online webalapú alkalmazások formájában is megjelenhetnek. Különböző típusú pénztárcák különböző szintű biztonságot kínálnak a felhasználók számára. Pénztárcákat lehet létrehozni, megvásárolni és letölteni. A kriptovaluta pénztárcák nagy biztonságot nyújtanak a felhasználók számára, lehetővé téve számukra ezt megveszik és kicserélik a litecoinjukat. A Litecoin fejlesztői egy olyan pénztárcát is kifejlesztettek, amely kizárólag a litecoinok számára készült.

Sőt, olvassa el a többi felhasználó véleményét is, mielőtt megvásárolná a legjobb pénztárcát a litecoinok tárolásához. Mindezeket a tényezőket szem előtt tartva és a felhasználók véleményét elolvasva az alábbiak a következők: 8 legjobb litecoin pénztárcák világszerte használják.


 1. Guarda pénztárca
 2. Atom pénztárca
 3. Ledger Nano S
 4. Jaxx
 5. Litecoin mag (Litecoin IQ)
 6. Kivonulás
 7. Liteaddress.org
 8. Rahakott 

1- Guarda pénztárca

guarda pénztárca

A Guarda egy nem őrizetben lévő, több platformos kriptovaluta pénztárca, amelyet digitális eszközök könnyű tárolására, kezelésére és továbbítására terveztek. A Guarda jelenleg több mint 40 legnépszerűbb blokkláncot és több mint 10.000 tokent támogat (beleértve a BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH és még sok mást). Az összes valuta a pénztárcákban bankkártyával megvásárolható. A felhasználók beépített pénzváltási szolgáltatáson keresztül is válthatnak valutát, és gyors kriptovaluta tranzakciókat hajthatnak végre.

A Guarda Wallet különféle verziókban érhető el: Web, Asztal (Linux, Windows, MacOS), Mobil (iOS, Android) és Chrome kiterjesztés.

A Guarda kriptovaluta tárolók platformokon keresztül működnek, és minden olyan eszközről elérhetők, amely csatlakozik az internethez. A fő több pénznemű pénztárca mellett a Guarda egy valuta nyílt forráskódú mobil pénztárcák kínálatát kínálja.

Mivel a Guarda letétkezelés nélküli pénztárcákat biztosít, a felhasználó személyes adatait vagy magánkulcsait a vállalat semmilyen módon nem tárolja és használja – ez fokozza a kriptóérme és token biztonságát, és megakadályozza az információszivárgás minden esélyét.

 1. Litecoin árjóslás 2021-2025
 2. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
 3. A 2021-2025 közötti Chainlink árjóslás a LINK 100 dollárt ér el?

Főbb jellemzői:

 • 40+ blokklánc és több mint 10 000 token támogatása;
 • A személyes kulcsok és eszközök teljes felhasználói ellenőrzése;
 • Felhasználóbarát felület;
 • Hitelkártya / bankkártya kriptovaluta vásárlások;
 • Beépített kriptovaluta-csere;
 • 24/7 ügyfélszolgálat;
 • Biztonságosan titkosított pénztárca biztonsági mentése;
 • Platformok közötti akadálymentesség.

2- Atomic Wallet

Az Atomic több pénznemben őrzés nélküli Litecoin pénztárca, amely több mint 300 egyéb érmét és zsetont támogat. Biztonságos, kezelhető, kicserélhető és megvásárolható az XRP egy felhasználóbarát felületen, amelyet memóriamodul véd. Teljes mértékben ellenőrzi az alapjait.

Multi Platform

Az Atomic Wallet a legtöbb operációs rendszerhez elérhető, beleértve a Windows, a MacOS, a Linux és az Android operációs rendszereket. Az iOS-hez készült alkalmazást 2019-ben kell kiadni.

Biztonság és névtelenség

Az Atomic programban csak Ön rendelkezik teljes hozzáféréssel az alapjaihoz. Az Atomic Wallet az eszközön lévő intelligenciát használja, és minden privát kulcsot eltárol a számítógépén vagy okostelefonján. Az Ön adatait jól védi a beállított jelszó és egy 12 szavas mnemónia kifejezés.

Több pénznem

A Litecoin mellett az Atomic több mint 300 érmét és zsetont támogat. Biztonságos és kezelhető, cserélhet és vásárolhat a beépített szolgáltatások használatával, és mindezt egy felületen végezheti el, anélkül, hogy külső weboldalakat látogatna meg. Ezenkívül az Atomic lehetővé teszi bármilyen ERC20 token hozzáadását néhány kattintással és kezelését.

Nulla díjak

Az Atomic egy ingyenes szoftver, amely egyedi pénztárca címet generál Önnek.

Azonnali csere és titkosítási lehetőség vásárlása

Az Atomic Wallet lehetővé teszi a Litecoin kicserélését 60+ kriptovaluta ellen. Ezt a szolgáltatást a Shapeshift, a Changelly és a Changenow üzemelteti.

Az alkalmazáson belüli vásárlási opciót a Simplex biztosítja, így néhány kattintással hitelkártyával vásárolhat litecoin, Bitcoin, Ethereum, Litecoin és Bitcoin Cash hitelkártyával. A teljes folyamat néhány percet vesz igénybe, és 2% -os díjat számít fel az Atomicért.

24/7 támogatás

Az Atomic törődik a felhasználóival. A kisegítő személyzet a nap 24 órájában dolgozik, és mindig készen áll segíteni, ha valami nem stimmel. Az átlagos válaszidő körülbelül 1 óra. Nézze meg útmutatónkat legjobb hurkos pénztárcák

3-Ledger Nano S (szerkesztő választása)

főkönyv nano s pénztárca

Ledger Nano S az egyik leghíresebb és legszélesebb körben használt offline kriptovaluta pénztárca. Ez a pénztárca az, amelyet a legtöbb esetben előnyben részesítenek a kriptográfiai érmék hosszabb ideig történő tárolásában. Kisebb mérete és könnyű hordozhatósága miatt menet közben is használható. Sokkal olcsóbb, mint sok más pénztárca, és sokféle kriptovalutát is képes tárolni. Ezért, ha befektetési célból litecoinokat tárol, az a legjobb megoldás lehet az Ön számára. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a hardvertárcának a legsajátosabb jellemzőit.

 • Beépített kijelző

Ledger Nano S gombok

A legelső és legvonzóbb jellemzője Ledger Nano S a kicsi beépített kijelzője. A pénztárca bevásárlóközpontjának mérete miatt a kijelző is kissé kisebb. Ez a kijelző mutatja a tranzakciók minden részletét. Ez segít a felhasználóknak a folyamatban lévő tranzakciók megerősítésében és feldolgozásában. A felhasználók könnyen elolvashatják a részleteket a nagy kontrasztú OLED kijelző miatt.

 • Több pénznem támogatás

főkönyv nano multivaluta

A legfelsõbb kriptovaluták égboltjának erõs értékei számos altcoinra is okot adtak. Világszerte több mint 1300 különféle érmével kereskednek. Ezért az emberek mindig inkább azt a pénztárcát vásárolják, amely támogatást nyújt a különböző kriptovalutákhoz. A Ledger Nano S ebből a szempontból kiemelkedő pénztárca, mert mintegy 30 kriptovaluta számára is támogatást nyújt. Ez megkönnyíti a felhasználók számára az új kriptovaluták cseréjét és megvásárlását. Ennek gyártója hardver pénztárca idővel további kriptovaluták támogatását is tervezi.

 • Multi Platform

A hardveres pénztárca másik elbűvölő tulajdonsága, hogy különböző platformokkal használható. Ledger Nano S támogatja a Windows, iOS, Android, Mac és Linux operációs rendszereket. Ez a több platformos támogatás szintén az egyik széles körben használt hardvertárca.

 • Biztonsági jellemzők

A kriptográfiai eszközök biztonsága mindig is probléma maradt. Ez azért fontos, mert ezeket semmilyen törvény nem védi jogilag. A Ledger Nano S a biztonsági funkciókat tekintve is kiemelkedő kripto pénztárca. Hardveres és offline pénztárca lévén, sokkal biztonságosabb, mint sok más pénztárca. A biztonság növelése érdekében az U2F (Universal Second Factor) hitelesítést is használja. Sőt, a felhasználó összes személyes adata egy privát kulcsok segítségével elszigetelt környezetben tárolódik.

 • Mentés és visszaállítás

Használata Ledger Nano S szintén enyhíti a feszültséget, mivel a felhasználók számláit rendszeresen alátámasztják. Az összes biztonsági másolatot külön helyreállítási lapon tároljuk, amelyet könnyen vissza lehet állítani.

A hardveres kripto pénztárca előnyei és hátrányai a következők.

PROS

 • Több pénznemű támogatást kínál.
 • Olcsóbb árakon kapható.
 • Kompatibilis a különféle platformokkal.
 • Sok biztonsági funkcióval rendelkezik.
 • Használható útközben is.
 • Több alkalmazás esetén is működik a felhasználók kényelme érdekében.
 • OLED HD kijelzővel rendelkezik.
 • Hardveres hitelesítési kulcsokkal érkezik.
 • Képes legyen helyreállítani az alapokat a helyreállítási lapról.

CONS

 • Nem ingyenes.

A Ledger Nano S 1. számú szavazatát „A legjobb kriptovaluta pénztárca 2019-re” írta olvasóink!

4- Jaxx

jaxx pénztárca

A kriptovaluták pénztárcájáról folytatott vita nem teljes, anélkül, hogy megemlítenénk a Jaxx pénztárca. Az idők folyamán egyedülálló és innovatív tulajdonságai miatt nagy népszerűségnek örvend. A pénztárca fejlesztői éjjel-nappal elfoglaltak a felhasználói felület finomításában. Ez a pénztárca számos kriptovalutát is támogat, sok biztonsági funkcióval. A kriptotárca egyik legfontosabb biztonsági jellemzője a magánkulcsok importálása és exportálása, amelyeket a felhasználók a PC-n bárhol tárolhatnak. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a kriptovaluta pénztárcának a legfőbb jellemzőit.

 • Több pénznem támogatás

Mint sok más kriptotárca, Jaxx több devizát is támogat. Nem csak ez, a pénztárca felhasználói kicserélhetik a pénztárcán belüli pénznemeket. Ez a váltás a különféle kriptovaluták között az űrhajó technológia segítségével valósul meg. Az ábrák azt mutatják, hogy a pénztárca jelenleg 13 kriptovalutát támogat.

 • Multi Platform

A pénztárca másik csúcsminőségű tulajdonsága, hogy különböző platformokkal működhet. Ez a pénztárca mobil, iOS, Mac, Linux, Windows és Android verzióban érhető el. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók útközben is használhatják.

 • Könnyű és vonzó felhasználói felület

Ennek a kriptovaluta pénztárcának az egyik legjobban emlegetett jellemzője a könnyű és nagyon vonzó felhasználói felület. A fejlesztők csapata megkönnyítette felületét, és továbbra is azon dolgozik, hogy tovább rövidítse. Ez megkönnyíti a kezdők számára a pénztárca használatát.

 • Biztonság

HD pénztárca lévén, Jaxx nagy biztonságot nyújt a felhasználók számára a litecoinok tárolására. A pénztárca egy 12 szavas magkulcsot biztosít a felhasználóknak, amelyet privát kulcsnak is nevezhetünk. A felhasználók bármely platformon importálhatják és exportálhatják ezt a kulcsot. Ez azt jelenti, hogy az alapok biztonsága a felhasználók kezében van. Ezért ezt a magánkulcsot mindig tárolja valamilyen titkos helyen a mobilon vagy a számítógépen.

Az 5 legjobb hely a Bitcoin vásárlására 2021-ben

Az alábbiakban bemutatjuk ennek a pénztárcának az előnyeit és hátrányait.

PROS

 • Körülbelül 13 kriptovaluta támogatását kínálja.
 • Lehetővé teszi a pénztárcában lévő pénznemek cseréjét.
 • Mobil és asztali verzióban egyaránt elérhető.
 • Használható útközben is.
 • Sok biztonsági funkciót kínál.
 • Képes helyreállítani az alapokat is.
 • Elég könnyen használható.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a privát kulcsokat bármikor importálják / exportálják.
 • Ideális új felhasználók számára.

CONS

 • Nem alkalmas nagy mennyiségű litecoin tárolására.
 • Nagyon fiatal.
 • Két faktoros hitelesítés hiányzik.

5.- Litecoin Core (Litecoin IQ)

litecoin mag pénztárca

Ha befektetni szeretne Litecoins-ba, Litecoin mag az egyik legjobb pénztárca a litecoin számára mert ez a cég által kifejlesztett hivatalos pénztárca. Nagyon sok biztonsági funkcióval rendelkezik, és nagyon egyszerűen használható. Világszerte sok ember használja ezt az asztali pénztárcát, mert teljesen ingyenes. A biztonság növelése érdekében a pénznem teljes blokkláncával szinkronizálódik. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a pénztárcának a legfőbb jellemzőit.

 • Hivatalos pénztárca

A pénztárca legfontosabb jellemzője az, hogy hivatalos pénztárca az ön pénzének tárolásához. A felhasználók letölthetik a vállalat hivatalos weboldaláról.

 • Biztonság

A pénztárcák tárolása ebben a pénztárcában meglehetősen biztonságos, mivel felajánlja a felhasználóknak, hogy a pénztárcát a kezelőfelületén tárolt magánkulcsok segítségével kezeljék.

 • Könnyen kezelhető

Az asztali pénztárca másik jó tulajdonsága a könnyen használható felület. Ennek során a felhasználó teljes asztala pénztárcává válik. A privát kulcsokat is ugyanazon az oldalon tárolják.

 • Ingyenesen használható

Az a funkció, amely miatt a pénztárcát érdemes használni, az ingyenes elérhetősége. A cég nem számít fel díjat az asztali pénztárca használatáért. A felhasználóknak csak a pénztárca használata közben kell fizetniük a tranzakciós díjakat.

Az alábbiakban bemutatjuk ennek a pénztárcának az előnyeit és hátrányait.

PROS

 • Hivatalos pénztárca.
 • Ingyenesen használható.
 • Könnyű és ideális felhasználói felület a kezdők számára.
 • Nagyon biztonságos, hogy hivatalos litecoin pénztárca lehess.
 • Támogatja a különböző platformokat.

CONS

 • Nem támogatja a több pénznemet.
 • Csak asztali számítógépekhez érhető el.
 • Sokkal lassabb a teljes blokklánccal történő szinkronizálás miatt.

6.- Rahakott – új biztonságos, több pénznemet használó pénztárca

rahakott pénztárca

A Rahakott egy kriptovaluta pénztárca, amely lehetővé teszi bárki számára digitális pénznemek küldését vagy fogadását, valamint az egyenlegük figyelemmel kísérését.

A pénztárca segítségével bárhonnan online figyelemmel kísérheti egyenlegét.

Nem kell bejelentkeznie a Rahakottba e-mail címével, telefonszámával vagy felhasználónevével: egyszerűen beír egy mnemos kifejezést.

A rendszert kétfaktoros hitelesítés is biztosítja. A Rahakott segítségével több pénztárcát is létrehozhat egyetlen fiókból – például, ha alfiókat szeretne létrehozni meghatározott üzleti kapcsolatokhoz.

A Rahakott pénztárcák szintén „algoritmikusak” – áll a NewsBTC tanulmányában, ami azt jelenti, hogy minden tranzakcióhoz új címek jönnek létre a felhasználók névtelenségének növelése érdekében..

A Rahakott pénztárcát 2017. november 12-én mutatták be.

7- Kivonulás

exudos pénztárca

Kivonulás az egyik legkedveltebb kriptovaluta pénztárcák az emberek világszerte, mert szabadok és támogatják a több valutát. Számos biztonsági funkcióval van ellátva, beleértve egy 12 szóból álló helyreállítási kifejezést. Ez egyike azon híres pénztárcáknak, amelyek az űrhajó technológia mechanizmusán működnek. Ez lehetővé teszi a pénztárcán belüli különféle kriptovaluták közötti cserék támogatását. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a pénztárcának a legfőbb jellemzőit.

 • Több pénznem támogatás

Az egyik legnagyobb oka annak, hogy világszerte széles körben használják a több pénznem támogatását. Támogatást nyújt szinte az összes legnépszerűbb kriptovaluta számára, beleértve számos altcoint.

 • Hihetetlen tervezés

Az Exodus az egyik legvonzóbb pénztárca a nagyon szép felhasználói felülete miatt. A felület átfogó kialakítása nagyon színes és egyedi. A gyönyörűség mellett nagyon könnyű használni még a kezdők számára is.

 • Multi Platform

Bár az Exodus egy asztali pénztárca, mégis sok platformot támogat, beleértve a Windows-ot, a Linuxot és a Mac-et. A felhasználói felület az összes platformon megegyezik, és bármely felhasználó használhatja bármelyik platformon.

 • Biztonság

A vállalat nem veszélyeztette a pénztárca biztonságát annak egyszerű és vonzó kialakításában. Egy kattintásos helyreállítási rendszert kínál a felhasználók számára a pénztárca visszaállításához. Sok más pénztárcához hasonlóan a felhasználóknak is emlékeztetniük kell a 12 szó helyreállítási kifejezést.

 • Gyors támogatás

A kriptovaluta pénztárca másik jellemzője a fejlesztők gyors és azonnali támogatása.

Az alábbiakban bemutatjuk ennek a pénztárcának az előnyeit és hátrányait.

PROS

 • Több pénznem támogatás.
 • Különböző platformokon használható.
 • Gyönyörű és vonzó felhasználói felület.
 • Ingyenesen használható.
 • Sok biztonsági funkciót kínál.
 • Lehetővé teszi a különböző kriptovaluták közötti cserét.
 • Ideális kezdőknek is.

CONS

 • Csak asztali verzióként érhető el.
 • Hiányzik a mobilalkalmazás.
 • Nem kínál két tényezős hitelesítést.

8.- Liteaddress.org

Liteaddress pénztárca

Ezt papírpénztárcának is nevezik, mert a felhasználók magánkulcsukat papíron tárolhatják, és ezeket elmenthetik. Sok pénztárcához képest a legbiztonságosabb pénztárcának nevezik. Itt egy nagyon fontos dolgot kell megemlíteni, hogy csak a trükkös felhasználók használhatják, anélkül, hogy veszélybe kerülnének pénzeszközeik. A litecoinok papírtárcájának létrehozásának módszere hasonló ahhoz, ahogyan ezeket a pénztárcákat más kriptovalutákhoz hozzák létre. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a pénztárcának a jellemzőit.

 • Teljes ellenőrzést biztosít a felhasználóknak

Ennek a pénztárcának a legvonzóbb tulajdonsága, hogy teljes kontrollt ad a felhasználóknak a magánkulcsok létrehozásában és tárolásában.

 • Támogatja a különböző kriptovalutákat

Ez a fajta papír pénztárca könnyen létrehozható az összes kriptovaluta számára, mert a létrehozás folyamata mindenki számára azonos.

 • Biztonság

Liteaddress.org a biztonságos pénztárcának is tekinthető, mivel offline állapotban van. A privát kulcsokat a felhasználó maga hozza létre és tárolja.

Az alábbiakban bemutatjuk ennek a pénztárcának az előnyeit és hátrányait.

PROS

 • Elég olcsó.
 • Könnyen létrehozható különböző pénznemekhez.
 • Sok biztonságot nyújt.

CONS

 • Nem könnyű használni a kezdők számára.
 • Könnyen eltévesztheti / elveszítheti.

A jó Litecoin pénztárca kiválasztásának tényezői

A különböző kriptovaluta pénztárcáknak különböző tulajdonságaik vannak. Egyesek a biztonságra, míg mások az egyszerű felhasználói felületre összpontosítanak. A. Kiválasztása előtt Litecoin pénztárcák, a következő tényezőket kell szem előtt tartanunk.

1- Felhasználói felület

A kriptovaluta pénztárcákban a legelső és a legfontosabb jellemző, amelyet keresni kell, a felhasználói felület. A különböző pénztárcáknak különböző felhasználói felülete van, de a felhasználók mindig inkább a könnyen érthető felhasználói felülettel rendelkezőeket használják. Inkább válassza ki azt, amelyik ugyanazon felhasználói felülettel rendelkezik különböző platformokon.

2- Cryptocurrencies támogatás

A pénztárcák kiválasztása során mindig tartsa szem előtt, hogy támogatnia kell a különböző digitális pénznemeket. Ez a több devizás támogatás megkönnyíti bármely kriptopénz bármikor történő vásárlását és cseréjét.

3- Biztonsági mentés és visszaállítás

Mivel a kriptovaluták nem olyanok, mint a fizikai pénznemek, a tároló pénztárcáknak rendelkezniük kell egy biztonsági mentési és visszaállítási funkcióval a biztonság növelése érdekében. Ez a szolgáltatás segít az összes elveszett tranzakció helyreállításában bármilyen probléma esetén.

4- Felhasználói vezérlés

Azoknak a pénztárcáknak tekinthetők, amelyek teljes körű irányítást kínálnak a felhasználók számára legjobb kriptovaluta pénztárcák. A legtöbb pénztárca biztosítja a felhasználók számára a magánkulcsok lehetőségét a nagyobb biztonság érdekében. Ezeket a magánkulcsokat a felhasználók az offline privát mappáikban tárolják.

5- 24/7 Súgó

Ebben a modern technológiai korszakban az emberek inkább olyan pénztárcákat vásárolnak, amelyek a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Ez növeli a felhasználók elégedettségét, mert minden kellemetlenség esetén biztosra veszik a segítséget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector