Az 5 legjobb 2021-es Ethereum pénztárca

Ethereum Az Ethereum feltalálója szerint ezt a kriptovalutát találta ki a Bitcoin fejlesztése érdekében. Ezt egy 19 éves diák találta ki. Nagyon rövid idő alatt megnőtt az Ethereum ára. Ma 2900% -kal nőtt a bevezetett árhoz képest.

Az Ethereum befektető fő problémája az az Ethereum pénztárca. Igen, sok megbízható Ethereum pénztárca áll rendelkezésre, amelyek felhasználhatók e pénznem fogadására, küldésére és cseréjére, de valódi megbízható vagy legjobb Ethereum walleA t nem igazán könnyű, amíg egyedül nem próbálja ki.

Nemrégiben alkalmam nyílt kipróbálni néhány önérvényesítőt Ethereum pénztárcák amelyeket a befektetők használnak. Úgy döntöttem, hogy megosztom velük kapcsolatos véleményeimet. Tehát, ha Ön egyike azoknak, akik még mindig megbízható és szolgáltatásokat keresnek, az Ethereum pénztárcák segítséget kaphatnak.

A következő vélemények a a legjobb Ethereum pénztárcák rangon alapulnak. Az első pénztárca, amelyet az 1. helyre soroltam, a Ledger Nano S, a második a Guarda pénztárca, a harmadik pedig Atomic Wallet. Az alábbiakban olvashatunk többet az árukról, a szolgáltatási díjakról, a jutalékról, a szolgáltatásaikról és a biztonságukról:

1- Ledger Nano S: (Szerkesztő választása)


főkönyv nano s pénztárca

Kemény pénztárcák a digitális valuta számára még mindig valami új sokunk számára. Még én sem hittem benne, amíg meg nem találtam Ledger Nano S, egy kemény pénztárca, amelyet kizárólag a digitális pénznemek számára készítettek, beleértve: Ethereum. Ennek a pénztárcának az ötlete elképesztő, miközben olyan funkciókat kínálnak a biztonság felett, amelyeket máshol nem is találhat. Ezért döntöttem úgy, hogy a listám tetejére helyezem legjobb Ethereum pénztárcák. Igen, ez egy kicsit drága a többiekhez képest, de cserébe egy életre szóló megoldást, kiváló szolgáltatásokat és biztonságot kap az Ethereum felett.

A Ledger Nano S ára:

Az ára Ledger Nano S pénztárca majdnem 59 USD. ami valóban drága pénztárca az Ethereum érmék számára a többihez képest. De ugyanakkor teljesen más, egyedi és kemény pénztárcát kap digitális valutáihoz.

Mit tartalmaz egy doboz?

főkönyvi pénztárca doboz

pénztárca nano doboz

A doboz nem csupán Ledger Nano S amely működik és úgy néz ki, mint egy USB eszköz. Ezen kívül megkapja az USB-kábelt is, amellyel pénztárcáját különböző eszközökhöz, például a számítógéphez csatlakoztatja. A dobozban megtalálhatók a többi tartozék, az utasítások és a helyreállítási lapok is.

Biztonságos és biztonságos:

Igen, ez egy hardveres Ethereum pénztárca és ugyanúgy gondoskodnia kell erről a pénztárcáról, mint a pénztárcájáról. De ettől eltekintve a cég számos más online biztonsági funkciót kínál Önnek, hogy megőrizze az Ethereum megtakarítását a tolvajoktól, vagy ha valahol elvesztette a pénztárcáját. A pénztárca tranzakcióhoz való felhasználásához PIN kóddal rögzítheti. Ez azt jelenti, hogy ha valaki megpróbál hozzáférni az Ön fiókjához, meg kell adnia a PIN-kódot a feldolgozáshoz.

Több érme:

főkönyvi valuta pénztárca

Ethereum nem az egyetlen érme, amelyet a Ledger Nano S lehetővé teszi, hogy tároljon a pénztárcájában, de egyszerre több érmét is tárolhat rajta.

Automatikus mentés létrehozva

Annak érdekében, hogy biztonságosabb legyen az Ön számára, az eszköz automatikusan létrehoz egy biztonsági másolatot a pénztárcájáról. Abban az esetben, ha valahol elveszítette pénztárcáját, a naprakész biztonsági másolat folyamatosan elérhető lesz online a fiókjában. A helyreállítási lap működhet egy másik kompatibilis pénztárcával vagy párkányeszközzel, ha a jövőben bármely más főkönyvi eszközhöz szeretne költözni.

OLVASSA EL az 5 legjobb 2021-es Bitcoin pénztárcát

Használja nemcsak pénztárca

A pénztárcának nincs kijelzője, de Ledger Nano S rendelkezik más társalkalmazásokkal is, például kriptovaluta pénztárcákkal, SSH, U2F és saját testreszabott alkalmazásokkal stb..

A Ledger Nano S 2021-ben Olvasóink 1. számú legjobb pénztárcáját választotta az ETH számára

2- Guarda pénztárca

guarda pénztárca

A Guarda egy nem őrizetben lévő, több platformos kriptovaluta pénztárca, amelyet digitális eszközök könnyű tárolására, kezelésére és továbbítására terveztek. A Guarda jelenleg több mint 40 legnépszerűbb blokkláncot és több mint 10.000 tokent támogat (beleértve a BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH és még sok mást). Az összes valuta a pénztárcákban bankkártyával megvásárolható. A felhasználók beépített pénzváltási szolgáltatáson keresztül is válthatnak valutát, és gyors kriptovaluta tranzakciókat hajthatnak végre.

A Guarda Wallet különféle verziókban érhető el: Web, Asztal (Linux, Windows, macOS), Mobil (iOS, Android) és Chrome kiterjesztés.

A Guarda kriptovaluta tárolók platformokon keresztül működnek, és minden olyan eszközről elérhetők, amely csatlakozik az internethez. A fő több pénznemű pénztárca mellett a Guarda egy valuta nyílt forráskódú mobil pénztárcák kínálatát kínálja.

Mivel a Guarda letétkezelés nélküli pénztárcákat biztosít, a felhasználó személyes adatait vagy magánkulcsait a vállalat semmilyen módon nem tárolja és használja – ez fokozza a kriptóérme és token biztonságát, és megakadályozza az információszivárgás minden esélyét.

Főbb jellemzői:

  • 40+ blokklánc és több mint 10 000 token támogatása;
  • Teljes felhasználói kontroll a magánkulcsok és eszközök felett;
  • Felhasználóbarát felület;
  • Hitelkártya / bankkártya kriptovaluta vásárlások;
  • Beépített kriptovaluta-csere;
  • 24/7 ügyfélszolgálat;
  • Biztonságosan titkosított pénztárca biztonsági mentése;
  • Platformok közötti akadálymentesség.

3- Atomic Wallet

atomi pénztárca

Az Atomic több pénznemben őrzés nélküli Ethereum pénztárca, amely több mint 300 egyéb érmét és zsetont támogat. Az Ethet biztonságosan kezelheti, kezelheti, kicserélheti és megvásárolhatja egy felhasználóbarát felületen, amelyet memóriamegoldás véd. Teljes mértékben ellenőrzi az alapjait.

Multi Platform

Az Atomic Wallet a legtöbb operációs rendszerhez elérhető, beleértve a Windows, a macOS, a Linux és az Android operációs rendszereket. Az iOS-hez készült alkalmazást 2019-ben kell kiadni.

Biztonság és névtelenség

Az Atomic programban csak Ön rendelkezik teljes hozzáféréssel az alapjaihoz. Az Atomic Wallet az eszközön lévő intelligenciát használja, és minden privát kulcsot eltárol a számítógépén vagy okostelefonján. Az Ön adatait jól védi a beállított jelszó és egy 12 szavas mnemónia kifejezés.

Több pénznem

Az Ethereumon kívül az Atomic több mint 300 érmét és zsetont támogat. Biztonságos és kezelhető, cserélhet és vásárolhat a beépített szolgáltatások használatával, és mindezt egy felületen végezheti el, anélkül, hogy külső weboldalakat látogatna meg. Ezenkívül az Atomic lehetővé teszi bármilyen ERC20 token hozzáadását néhány kattintással és kezelését.

Nulla díjak

Az Atomic egy ingyenes szoftver, amely egyedi pénztárca címet generál Önnek.

Azonnali csere és titkosítási lehetőség vásárlása

Az Atomic Wallet lehetővé teszi az Ethereum kicserélését 60+ kriptovaluta ellen. Ezt a szolgáltatást a Shapeshift, a Changelly és a Changenow üzemelteti.

Az alkalmazáson belüli vásárlási opciót a Simplex biztosítja, így néhány kattintással hitelkártyával vásárolhat Bitcoin, Ethereum, XRP és Litecoin szolgáltatást. A teljes folyamat néhány percet vesz igénybe, és 2% -os díjat számít fel az Atomicért.

24/7 támogatás

Az Atomic törődik a felhasználóival. A kisegítő személyzet a nap 24 órájában dolgozik, és mindig készen áll segíteni, ha valami rosszul alakul. Az átlagos válaszidő körülbelül 1 óra.

4– CoinPayments: (Nem ajánlott)

érmefizetési pénztárca

CoinPayments az egyik legnépszerűbb webalapú pénztárca, amelyet minden nagyobb és kisebb digitális pénznemhez terveztek. A legjobb dolog ebben a pénztárcában, amely engem a legjobban vonz, az alacsony díj volt, könnyen érthető, egyszerűen használható és több devizát támogatott egy platformon. A CoinPayments által a pénztárca számlákon kínált szolgáltatások száma is nagy. Bár számos online áruház elfogadja, ami azt jelenti, hogy használhatja a Eheruem online vásárlás céljából egyszerűen.

Ár:

A CoinPayments nem számít fel semmit a fiók létrehozásáért a weboldalukon. Még a személyazonosság-ellenőrzési folyamat is teljesen ingyenes. Csak akkor fizetjük meg az online tranzakciót, amikor a Coinpayments pénztárca azonosítóját használja érméinek pénztárcájába történő fogadásához, Ethereum az online vásárláshoz és befektetési célból átkerül egy másik hálózatba. A tranzakciós költség csak a teljes tranzakció 0,5% -a. A tranzakciós díj nem növeli az Ethereums összegét.

A READ Kajmán-szigetek szabályozási keretet fejleszt a digitális eszközszolgáltatók számára

Biztonság:

A CoinPayments a BitGo Instant segítségével nemcsak gyorsabban teljesíti a fizetését, hanem az Ethereumot is biztonságossá teszi. A BitGo számos akadályt szabott meg annak érdekében, hogy a hackerek megnehezítsék a pénztárca-fiók feltörését. Ez a technológia a multi-sig technológiát is használja további értékpapírokhoz.

Mobilos alkalmazás:

A felhasználók könnyebbé tétele érdekében, CoinPayments mobilalkalmazás-megoldással áll elő. Akár Androidot, akár Windowsot, akár Apple okostelefont használ, a CoinPayments minden operációs rendszerén egyformán működik.

Több érme:

Coinpayment XRP best Wallet

Az Ethereum nem az egyetlen érme, amelyet a CoinPayments lehetővé teszi, hogy tároljon a pénztárcájában, de több érmét, például a Ripple XRP, a Monero XMR és még sok más tárolhat .. egyszerre az online pénztárca fiókjában.

5.- MyEthereum pénztárca:

myethereum pénztárca

MyEtherum pénztárca vagy a MEW-t kvhnuke és tayvano hozza létre. Ez még mindig az egyik legújabb generálható pénztárca fogadja és küldi az Ethereumot. Az ok, ami miatt ezt a pénztárcát választottam, a rendszer megbízhatósága. Ez egy nyílt forráskódú és kliens oldali eszköz. Ez a rendszer a JavaScript-en alapul. A többi pénztárcához hasonlóan ezt a pénztárcát is csak egy pénznemnek szentelik, vagyis az Ethereum. Ez azt jelenti, hogy a tranzakciós idő ezen a rendszeren gyors, mert más felhasználók nem használják ugyanazt a rendszert pénztárca előállításához más digitális pénznemekhez.

A legjobb dolog, ami a pénztárcát a legjobban teszi, az a mögötte álló rendszer. Mint más webalapú pénztárcák, ez sem teszi lehetővé hozzon létre egy pénztárcát a szerverükön, vagy akár Önnek sem lesz lehetősége fiókot létrehozni a MEW-n. De lehetővé teszi, hogy a böngészőben létrehozhassa saját pénztárcáját, amely a kemény pénztárcán is használható. A tranzakcióhoz használhatja a blokkláncukat, de ehhez először a tranzakciót kell sugároznia.

A MyEthereum Wallet ingyenes:

Ha keres egy ingyenes pénztárca az Ethereum számára, akkor ezt kell választania. Nincs regisztrációs díj, nincs tranzakciós díj, és egyáltalán nincs jutalék. A MEW teljesen ingyenes, mert nem nyújtanak szervert a pénztárca tárolására. Csak generációs helyet biztosítanak Önnek a saját pénztárcád az Ethereum számára.

Biztonság! Milyen biztonság?

Ne feledje, hogy ez egy nyílt forráskódú rendszer. Létrehoznak egy fájlt az Ön számára, és Ön fogja elmenteni a böngészőjébe vagy a kemény pénztárcájába. Röviden: egyáltalán nem nyújtanak biztonságot. Önnek kell gondoskodnia erről a pénztárcáról. Mentheti lágy másolatként a számítógépére vagy bármilyen más digitális eszközre, beleértve a kemény pénztárcát is, például a Ledget Nano S-t.

 MEW funkció:

A MEW legfontosabb jellemzője a költsége, amely nulla és második, megkapja a pénztárca forrásfájlját, és Önnek kell gondoskodnia róla. A feltörés vagy a lopás esélye szinte nulla, amíg meg nem osztja számítógépe jelszavát. Ez ugyanúgy működik, mint a szokásos pénztárcád.

Következtetés:

Minden pénztárca, amelyre tervezték Ethereum különböző jellemzőkkel áll elő, de ezek hármának célja ugyanaz. Ledger Nano S egy kemény pénztárca, amelyet Ön és a cég biztosíthat egy online pénztárca rendszeren keresztül, ahol Pénztár egy webalapú pénztárca, amelynek biztonsága a vállalat felelőssége. A MEW egy nyílt forráskódú pénztárca, amely nem tárol egy online szerveren, ezért a feltörés esélye majdnem nulla. Tehát válassza ki közülük bölcsen az Önnek megfelelő körülményeket. (A Ledger Nano S az ajánlott választás)

A Ledger Nano S 2021-ben a kriptovaluták 1. legjobb pénztárcáját választotta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector