DAOVentures ($ DVG): Automatizált tanácsadók és Robo-alapkezelők a DeFi-ben

DAOVentures ($ DVG) célja, hogy egyszerűsítse és könnyen használható megoldásokat hozzon létre az emberek számára a Decentralized Finance (DeFi) portfólió befektetéséhez és kezeléséhez..

A felhasználók számára a DeFi termékekkel nehéz és összetett interakció folyik, különösen az újoncok számára. Jó néhány befektető még mindig bizalmatlan a térrel kapcsolatban. Másoknak meg kell küzdeniük a kockázat lehetőségével és a drága gázdíjakkal. A DAOventures azonban képes volt azonosítani ezeket a problémákat és megoldásokat találni.

Mi a DAOVentures?

DAOventures egy decentralizált protokoll, amely segít a likviditásszolgáltatóknak befektetni a DeFi projektekbe, automatizált tanácsadók és robo-alapkezelők alkalmazásával, hogy a felhasználók nagyszerű megtérüléssel segítsenek a felhasználóknak befektetni a DeFi termékekbe.

A DAOventures meggyőződéseire támaszkodva útmutatóként szolgál a befektetők számára nyújtott kivételes szolgáltatások nyújtásához. A rendszer a legjobb stratégiákat alkalmazza a teljesítmény következetes figyelemmel kísérésére, a kockázat / hozam arány kezelésére, valamint az intelligens szerződés-biztonság ellenőrzésére. A DAOventures platform egyes előnyei a következők:

Mi a DAOventures (Forrás: DAOventures webhely)


Megfelelő kockázat- / jutalomkezelés

A kockázat / hozam arány minden kereskedelem vagy befektetés nagyon fontos szempontja. A DAOventures stratégiák széles körű termékeket kínálnak a felhasználóknak kockázati kitettségi szintjük alapján: alacsony, közepes vagy magas kockázatúak, így az újonc és a köztes kereskedők megalapozottabb döntéseket hozhatnak a kereskedelem végrehajtása előtt..

Kurált információk

A protokoll csapata az új Dappokat vizsgálja, elemzi és teszteli, hogy kiszűrje a rosszat a jóból. Ezt úgy teszik meg, hogy az összes protokollt a legjobban teljesítő algoritmushoz illesztik, hogy megfeleljenek a befektetők igényeinek.

Biztonság

A protokoll alapvető értéke a biztonság. A platform ellenőrzi és felülvizsgálja az összes terméket annak biztosítása érdekében, hogy biztonságos legyen a kriptotermékeik telepítése.

A platform lehetővé teszi külső cégek általi ellenőrzéseket, és egyéb biztonsági teszteket végez a felhasználók pénzeszközeinek biztonsága érdekében. Mivel a DAOVentures egy decentralizált platform, nem rendelkezik magánkulcsokkal, mivel az alapokat maguk a felhasználók biztosítják.

Átláthatóság

A DAOventures befektetései átláthatóak, mivel megtekinthetők a blokkláncon, így a felhasználók láthatják, hol és hogyan mozog a pénzük, valamint áttekinthetik és javíthatják portfóliójukat a tőkéjük megfelelő nyomon követése érdekében..

Csökkentett gázdíjak

A felhasználók jelentős mennyiségű gázt spórolhatnak meg, amikor DAOVentures-t használnak. A protokoll lehetővé teszi a jobb gázszámítást a megfelelően kezelt egyesített befektetési alapok révén.

DAOventures Tokenek ($ DVG)

A likviditási szolgáltatók szerezhetnek DAOventures irányítási tokeneket, amelyeket DVG-ként jelölnek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy szavazatot adjanak a protokoll szabályainak változásával kapcsolatban. A DVG token indítását a Polkastarter nevű aukciós protokollon kell végrehajtani, amely a Polkadot blokkláncon alapul, és amelyet a DeFi projektek adománygyűjtésre használnak..

A DVG-k alapvetően egy okos szerződés „tokenjei”, amelyeket egy rögzített szabályrendszer követése érdekében fejlesztenek ki, amelyeket az intelligens szerződésbe integrált konszenzusos szavazási mechanizmus révén lehet módosítani vagy frissíteni. 

A DVG tokenek hasznossága számos. Arra fogják ösztönözni az LP-ket, hogy ösztönözzék a token hosszú távú igényét, valamint a DAOventures közösség bevonására. A $ DVG-t birtokló felhasználók részesülhetnek az olyan ösztönzőkből, mint az alacsonyabb tranzakciós díjak és jutalmak.

A DAOventures összesen 444 444 DVG tokent biztosít nyilvános értékesítésre. A platform a DVG tokenek kedvezményes értékesítését kínálja a POLS tokenek tulajdonosainak és a nyilvánosságnak, mielőtt az szerepelne az Uniswap-on..

Hogyan működik a DAOventures?

A protokoll hasonlóan működik, mint egy normál kockázati társaság, abban az értelemben, hogy a befektetők számára jobb lehetőségeket keres a magasabb jövedelem elérése érdekében. A platform által használt technológiai eszközöket a professzionális csapatok együttes erőfeszítéseivel építik.

DAOventures Test App (Forrás: DAOventures “Test Beta App” )

Ezek az eszközök feltárják a piacok mélyét, és segítik a likviditási szolgáltatókat arra, hogy forrásaikat a kívánatos DeFi-befektetésekbe fordítsák. A felhasznált eszközök például az automatizált kiegyenlítő, a likviditásbányász, az arbitrázs bot és a csere token.

A DAOVentures intelligens szerződéseket és robo-kereskedőket alkalmaz, hogy a befektetők a legjobb teljesítmény elérése érdekében pénzt helyezzenek a legjobban teljesítő DeFi eszközökbe. Ezenkívül az intelligens szerződések platformon történő használatba vétele előtt először auditálják és ellenőrzik őket a megfelelés biztosítása érdekében.

A platform decentralizált folyamatai segítenek kiküszöbölni a partnerkockázatokat. A DAOVentures biztosítja, hogy a felhasználók teljes mértékben ellenőrizzék pénzeszközeiket és pénztárcájukat. Ennek eredményeként a felhasználók külön-külön léphetnek kapcsolatba az intelligens szerződésekkel.

Míg más kriptográfiai befektetők nehezen tudnak kommunikálni a DeFi protokollokkal, a DAOventures algoritmusokat alkalmaz a befektetők alapjainak kezelésére. A Robo-tanácsadók elosztják az összes összevont összeget, és a legjobb megtérülés mellett a DeFi protokollra telepítik őket..

A DAOventures által kínált termékek és szolgáltatások a következők:

Hozamgazdálkodás

A platform különféle hozamgazdálkodási stratégiákat kínál a felhasználók számára a hozam megszerzése érdekében. A felhasználók választhatnak hozamtermesztési stratégiát kockázati szintjük és profitcéljuk alapján. A protokoll kockázati étvágyuk alapján befektetéseket biztosít a felhasználók számára.

Hitelezés és hitelfelvétel

A DAOVentures a közeljövőben tervezi az olyan kölcsönzési és kölcsönzési protokollok integrálását, mint az Uniswap. Ez segíteni fogja őket a befektetői alapok jobb kezelésében és a DAOventures működésének bővítésében.

 Automatizált Defi Manager

Robo-tanácsadók révén a felhasználók előnye, hogy befektetnek a legjobb DeFi projektekbe és termékekbe. A befektetők automatizált vezetők révén profitálhatnak a platform strukturált termékeiből és a hozamgazdálkodás összesítéséből.

Robokereskedelmi stratégiák – AMM (Forrás: DAOventures Magas szintű termékmagyarázat ppt)

Következtetés

A DeFi növekedésével nem kétséges, hogy ökoszisztémája a pénzügy jövője. A DeFi népszerűségének növekedése azonban számos lehetőséget, kockázatot és hasznot is hozott. Ezt szem előtt tartva a DAOventures továbbra is szerepet játszik abban, hogy felgyorsítsa a DeFi nagyon várt jövőbe való átmenetét azáltal, hogy folyamatosan biztosítja a befektetők számára a megfelelő megoldásokat. A protokoll célja a láncok közötti interoperabilitás kihasználása a felhasználók számára a legjobb szolgáltatások nyújtása érdekében.

Decentralizált pénzügyek (DeFi) sorozat: oktatóanyagok, útmutatók és egyebek

A kezdőknek és a haladóbb felhasználóknak egyaránt megfelelő tartalommal nézze meg a DeFi térben való kereskedéshez szükséges ESSENTIAL TOOLS oktatóanyagokat tartalmazó YouTube DeFi sorozatunkat. MetaMask és Uniswap. Mély elmélyülés olyan népszerű DeFi témákban, mint a Reef.finance ($ REEF) és a Polkadot ($ DOT)

Az ezen a weboldalon található DeFi sorozat olyan témákat is tartalmaz, amelyeket a YouTube nem fedezett fel. Bevezetés a DeFi-re: a Decentralized Finance (DeFi) áttekintése: Útmutató a kriptovaluta legmelegebb trendjéhez

Oktatók és útmutatók az ESSENTIAL DEFI TOOLS számára:

 • MetaMask útmutató: Hogyan lehet fiókot létrehozni? PLUS tippek és hackek haladó felhasználók számára
 • Uniswap áttekintés és oktatóanyag: Útmutató kezdőknek és haladó tippek és trükkök
 • A szérum DEX útmutatója és áttekintése
 • SushiSwap ($ SUSHI) elmagyarázta
 • 1 hüvelykes csere, Mooniswap és Chi GasToken: A végső áttekintés és útmutató

Részletes információkért a konkrét DeFi projektekről olvassa el a DeFi token útmutatóinkat. Íme néhány legnépszerűbb útmutatónk:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) áttekintés: A DeFi protokoll alapvető útmutatója
 • ChainLink ($ LINK) útmutató: Kulcs link a DeFi térben
 • Cream Finance ($ CREAM): Mi ez?
 • Curve Finance ($ CRV) útmutató
 • DODOEx ($ DODO): Forradalmi On-Chain likviditási szolgáltató
 • Lineáris pénzügy ($ LINA): A szintetikus csereplatformok jövője?
 • Polkadot ($ DOT): Minden, amit tudnod kell a kínai DeFi kedveséről
 • RAMP DeFi: Hogyan oldja fel a társult eszközök értékét?
 • Reef Finance ($ REEF): A többfunkciós Defi platform
 • Solana ($ SOL) elmagyarázta
 • A grafikon ($ GRT) – A decentralizált alkalmazások következő szintje
 • Trustswap ($ SWAP) magyarázat – A DeFi tranzakciók következő generációja
 • Yearn. A DeFi ökoszisztéma egyesítése
 • Wing Finance ($ WING) – Hitel alapú DeFi hitelezési platform

További videók és cikkek hamarosan megjelennek a DeFi sorozatunk részeként, ezért feltétlenül iratkozzon fel a hírlevelünkre Youtube-csatorna és (egyelőre) Ingyenes heti hírlevél így értesítést kaphat, amint kijönnek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector