Enjin (ENJ) elmagyarázta: Blockchain Gaming Platform

Enjin egy blockchain játékplatform, amely a felhasználó tulajdonában lévő digitális gyűjthető tárgyak létrehozására összpontosít. A platform módszereket kínál digitális eszközök (más néven ERC1155 tokenek) létrehozására több Video Game-ben történő felhasználásra. Felhasználásuk gyűjtőművészetet vagy akár bolti kuponokat tartalmaz. Blockchain játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valódi tulajdonjogot szerezzenek a játékon belüli termékeikért, és értékükre cserélhessék őket.

Az Enjin Platform a Blockchain technológiát használja a következő fő előnyökhöz:

  • Valódi tárgy tulajdonjoga – olyan tranzakciókkal, amelyeket nem lehet cenzúrázni, az Ethereum blokklánc hajtja.
  • Kényelmes értékcsere – a digitális cikkekkel azonnal lehet kereskedni vagy eladni. Az Enjin Wallet lehetővé teszi a felhasználók számára az olyan decentralizált központokhoz való hozzáférést is, mint a Kyber Network és a Changelly.
  • Tartalékérték – a nemkívánatos digitális cikkeket az Enjin Coin kriptovalutába lehet „beolvasztani”.
  • Egyetlen pénztárca minden elemhez – az Enjin Wallet felhasználóinak minden digitális eszközt egyetlen helyen kell tartaniuk.
  • ERC-1155 Token Standard – az ERC20 és ERC721 token kiváló verziója. Tranzakció-csomagolási és többküldési funkciói azt jelentik, hogy megtakarítja a felhasználók költségeit.

Mi az Enjin Coin (ENJ)?

Az Enjin érme (ENJ) értéke abból származik, hogy a tárolt tartalékérték az Enjin platformon létrehozott minden elemben. $ ENJ az bezárt amikor elemeket hoznak létre és megjelent amikor a tárgyakat megsemmisítik.

Az elemek bizonyos mennyiségű ENJ-t tárolnak (zárolnak), olyan elemekkel, mint a hírhedt „Monolit”1 155 777 ENJ tárolása. ENJ tételekből lehet csak pusztítással nyerhető ki az elem („olvasztási folyamaton keresztül”). Ez olyan helyzetet teremt, amikor egyre több ENJ zárolódik, és az általános kínálat csökken, mivel a platformot több játék használja.

# olvadékA „Melt is Murder” népszerű mém elriasztja a tárgyak megsemmisítését


Gazdasági szempontból az ENJ szűkös erőforrás, és minden játék „értékcsapdaként” működik az ENJ számára – lezárja az ENJ tartalékát és növeli az $ ENJ szűkösségét. Korlátozott 1.000.000.000 USD ENJ kínálatával ez a kriptovaluta a „Digital Gold” egyik formájaként működik – értékét a kereslet és kínálat dinamikája határozza meg a játék ökoszisztémájában..

Az Enjinx minden értékes eszközt és játékot bemutat az Enjin Plastofrm-en

Játékokon átívelő cikkek – Enjin Multiverse

A Blockchain játék egyik egyedülálló előnye, hogy olyan elemeket hozhat létre, amelyeket a különböző játékok különböző fejlesztők használhatnak. Ez azt jelenti, hogy a játékosok cipelhetik tárgyaikat a játékok között, mintha egyetlen világ lenne (más néven Multiverse).

A multiverzális elemek azért lehetségesek, mert az eszközöket decentralizált blokkláncon tárolják – így a független fejlesztők mind hozzáférhetnek az elemhez. A keresztjátékok fejlesztésének ösztönzése érdekében az Enjin bejelentette legújabb eszközét Viharfal. Ez egy példa arra, hogy mire számíthatunk játékeszközeivel. A Stormwall egy pajzs, amely az Enjin’s Multiverse of Games-en mozog.

Az alábbi videóban azt látjuk, hogy a Stormwall 32 különböző játékban játszható elemként szerepel 9Lives Arena, A rozsda kora, Macskák mechekben és így tovább.

Miért előnyös a multiverzum??

Az egyik legnagyobb kérdés, amelyet a cross-game elemekkel kapcsolatban tettek fel – miért előnyös a játékfejlesztők és a játékosok számára? Fejlesztőknek, a játékokon átívelő elemek támogatása azt jelenti, hogy a multiverzumban résztvevő játékokkal járó további expozíció előnyei és az elem kipróbálni akaró játékosok fokozott megtartása előnyeit élvezik. Ez különösen fontos ebben a korban, mivel a játékosok figyelme rendkívül értékes, és ha a játékosok „megnézik”, hogyan működik egy elem egy másik játékban, az drasztikusan javítja a játékosok érdeklődését.

Játékosoknak, a játékokon átívelő tételek azt jelentik, hogy tárgyaik természetesen értékesek, különösen hosszú távú értékek. Ez azt jelenti, hogy az értékes tárgyak megszerzésére fordított erőfeszítés nem pazarolódik el, ha új, közelgő játékokhoz felhasználhatók.

Az Enjin érme ökoszisztéma

Az Enjin egy teljes ökoszisztémát hozott létre, ahol létrehozhatja, tárolhatja, forgalmazhatja és felhasználhatja ezeket az elemeket.

  • Enjin Wallet – Cryptocurrency pénztárca a kriptovaluták, a blockchain játékeszközök és az értékcsere biztonságos tárolásához. További információkért olvassa el az EnjinWallet áttekintést.
  • EnjinX – Blockchain explorer a tranzakciók és elemek megtekintéséhez
  • Unity Plugin – Lehetővé teszi a játékfejlesztők számára, hogy közvetlenül implementálják és kiadják az elemeket a játékokban több platformon, például iOS, Android, PC és MacOS.
  • Piactér – olyan okos szerződések biztonsága mellett vásároljon és soroljon fel tételeket, amelyek önállóan megkönnyítik a kereskedelmet.
  • Az Enjin ökoszisztéma

Enjin a mobil játékokhoz

A nem helyettesíthető tokenek egyik legnagyobb használati esete a mobil játékok. A mobiljátékokat jelenleg világszerte 63,2 milliárd dollárra becsülik, és évről évre nőnek (Forrás: newzoo). Enjin közvetlen kapcsolatban áll játékmotor Unity amely otthont ad az Enjin SDK-nak, amely lehetővé teszi a Blockchain eszközök egyszerű integrálását közvetlenül a játékba.

Enjin partnerségek

Az Enjin stratégiai partnerséget folytat, amely növeli a Blockchain Gaming elfogadásának arányát és az ökoszisztéma növekedését. A játék oldalán partnerség áll fenn a platformokon átívelő Unity játékmotorral az SDK bevezetésével

Az Enjinwallet a közelmúltban az első pénztárca, amely teljes Binance Chain és minden BEP-2 (Mithril, ChangeNow) alapú tokent kínál.

Enjin és a Samsung Partnership

A Samsung s10 bemutatója az MWC Barcelona 2019 rendezvényen, amely megtörte az internetet

Enjin partnerrel van okostelefon-gyártó Samsung Electronics mint technológiai szolgáltató. Az Enjin Wallet közvetlenül kölcsönhatásba lép a Samsung Blockchain Keystore-jával, az új Samsung-eszközök megbízható zónájával, amelyet kifejezetten a biztonságos kriptográfiai kulcsok kialakítására terveztek. A Samsung emellett támogatja az Enjin ERC-1155 token szabványát, és növeli a Blockchain alapú, nem helyettesíthető tokenek elfogadását.

Enjin és a Microsoft Partnership

Microsoft Azure Heroes az Enjin ERC 1155 használatávalMicrosoft Azure Heroes az Enjin ERC 1155 használatával

A Microsoft Enjint választotta technológiai szolgáltatónak az Azure Heroes telepítésével egy olyan program, amely jutalomként közvetlenül az ERC-1155 nem helyettesíthető tokeneket fogja használni. Ezt a Blockchain alapú jutalmat azok a közreműködők kapják meg, akik segítenek anyagokat előállítani a Microsoft Azure platform számára, a résztvevők aranyos jelvényeket kapnak. Például azoknak a gyártóknak, akik hozzájárulnak a fejlesztői közösséghez vagy a tartalmi hősökhöz, ritka borzokat kapnak.

Ezek az összegyűjthető borzok az Azure Hero-ként elért eredmények bizonyítékai, amelyeket megmutathat a közösségi médiában. Mivel ezek a blokklánc tokenizált eszközei, nem hamisíthatók. Tehát itt nincsenek hamis eredmények vagy hősök!

Enjin belépett a (DeFi) játékba

Az Enjin Coin-t (ENJ) az Aave protokoll támogatja. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók letehetik az ENJ-t az Aave Protokollba és kamatot kereshetnek, míg mások kölcsönözik az ENJ-t. Az Aave protokoll védi betéteit, mivel változhatatlan és átlátható Ethereum intelligens szerződések irányítják. Az ENJ-t más, a Protokollon fedezetként hagyott kriptovaluták is biztosítják.

Az Enjin Wallet és az Aave protokoll összekapcsolása

Most az Enjin-Aave partnerséggel közvetlenül kapcsolatba léphet az Aave protokollal az Enjin pénztárcával (amely véleményünk szerint EVER a legjobb mobil pénztárca). Így teheti meg: Az Enjin pénztárcán lépjen a „DApp Browser” oldalra. A keresősávon lépjen a következőre: app.aave.com. Kattintson a „Böngésző pénztárca” elemre, és amikor megkérik, hogy válassza ki a piacot, válassza az „Aave Market” lehetőséget.

Csatlakoztassa az Enjin pénztárcát az Aave protokollhozCsatlakoztassa az Enjin pénztárcát az Aave protokollhoz

Enjin és a BMW

Sok spekuláció után Enjin megerősítette, hogy együttműködnek a BMW-vel, hogy integrálják az Enjin Coin token-cserét a BMW Vantage alkalmazásába. A Vantage App egy koreai ügyfélhűség-alkalmazás az autótulajdonosok számára. A felhasználók az alkalmazással fizethetnek olyan árukért / szolgáltatásokért, mint a gáz, az autópályadíjak és a parkolási díjak. Éttermi és vásárlási díjak is lesznek.

A BMW Vantage alkalmazás vásárlásait BMW érmékkel jutalmazzák, amelyek felhasználhatók kiadásokként különböző tevékenységekre, és felcserélhetők az ENJ-re..

Vegye figyelembe, hogy a token csere funkció még nem érhető el a Vantage App alkalmazásban, és Enjin szerint további részletek elérhetők lesznek, ha élőben vannak.

Engedje meg, hogy a LABS Group partnerséggel ingatlanokat helyezzen el az NFT-k számára

Az Enjin partnerségével segíti a LABS Group tulajdonát az NFT-k és a blokklánc számára.

A LABS Group az Enjin NFT pénzverő platformját használja az ingatlanok tokenizálására a blokkláncon. A LABS Group frakcionált ingatlanokat fog ajánlani akár 100 USD-ig, lehetővé téve a lakossági befektetők (különösen az évezredek) számára, hogy végre belépjenek és befektessenek az ingatlanpiacra.

A kínált ingatlanválaszték magában foglalja az épületeket, a szállodai szobákat és az apartmanokat. A kereskedések mind biztonságosan zajlanak a szabályozott LABS biztonsági központon keresztül.

Ez a blokklánc bevezetését jelenti a világ legrégebbi és legnagyobb eszközosztályába, amelynek értéke körülbelül 228 billió USD.

Enjin belép a japán kriptovaluta piacra

Az Enjin lesz az első játék-kriptovaluta, amelyet fel kell venni a japán kriptovaluta-tőzsdékre. És egyenesen a csúcs felé tart az egyik legnagyobb kriptovaluta-tőzsdével- Coincheck.

Enjin ($ ENJ) 2021. január 26-tól szerepel a Coincheck listán.

Ez az Enjin jelentős első lépése a japán piacon. Az Enjin célja kettős – hogy az ENJ-t a japán pénzügyi szabályozók jóváhagyják, és elősegítse az Enjin platform elfogadását a japán játékiparban.

Ez a tőzsdei felvétel másfél évvel készült, és át kellett mennie a Japán Virtuális Pénzváltó Szövetség (JVCEA) szigorú ellenőrzésén és ellenőrzésén – amelyet hivatalosan elismert a japán pénzügyi szabályozók, a Japán Pénzügyi Szolgáltatási Ügynökség (FSA). A kriptovaluták jóváhagyási folyamata Japánban köztudottan nehéz, csupán 15 kriptovalutát (beleértve az Enjint is) engedélyeztek a Coincheck listára történő felvételére.

Japánnak heves versenyben van a kriptovalutapiaca is több mint 20 csere működésben. A Coincheck Japán egyik legnagyobb volumenű kriptovaluta-tőzsdéje, amelyet 2014-ben alapítottak több mint 1,7 millió felhasználó és számít, és büszke arra, hogy Japánban a legnépszerűbb kriptovaluta alkalmazás.

Mivel az Enjin most a japán piac ajtajában áll, az Enjin csapata most tárgyalásokat folytat különféle hazai vállalatokkal és projektekkel. Mivel Japán a játékvilág úttörője (gondoljunk a Super Mario-re, a Pokemonra és a Final Fantasy-re), érdekes lesz látni, milyen újításokat hozhat az Enjin az űrbe.

Lát Enjin hivatalos bejelentése a Coincheck listáról.

Enjin Japan CoincheckEnjin Japánba megy! (Kép jóváírása: Coincheck)

Gyakran Ismételt Kérdések

Az ENJ-be kerül-e a tokenek továbbítása az Enjin Chain-ba?

Az Enjin nem blokklánc, inkább egy Ethereumra épített projekt. Az elemek (nem helyettesíthető tokenek) átviteléhez ethereumot kell használnia (hasonlóan az ERC20 tokenek működéséhez). A jövőben az Enjin további skálázási lehetőségeket (Efinity) kutat, amelyek lehetővé teszik ingyenes cikkátadás.

Mi a legdrágább elem az ENJIN-en

A monolit a legdrágább cikk az ENJIN-en, 1 155 777 ENJ van bezárva a cikkbe. A cikk írásakor ez a tétel 168 000 USD értékű!

Mitől értékes az ENJIN

Az ENJIN egy szűkös erőforrás, amelyet az érték zárolására használnak az ENJIN platformon létrehozott elemekbe. Ez azt jelenti, hogy az idő előrehaladtával és egyre több játék hoz létre elemeket az ENJIN-en, és egyre több $ ENJ zárolódik, ami szűkösséget eredményez a kínálatban

Hol vehetek Enjint

A $ Enj szerepel minden nagyobb tőzsdén, mint pl Binance.

Egyéb források:

EnjinX – Blockchain explorer, amely az Ethereum Blockchain, az ERC-20 és az ERC-1155 elemeket követi nyomon

Egamers – Enjin Games híroldal

Minden Enjin – Nagyszerű oldal, amely az Enjin Related News-t tartalmazza

Multiverse Era – Táviratcsatorna az Enjin Multiverzumról

Castle Crypto – Az Enjin játékok lefedettsége

AsiaCryptoToday – az Enjin platform borítója

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector