SuperFarm ($ SUPER): Láncok nélküli NFT-mezőgazdaság, kód nélkül

SuperFarm ($ SUPER) egy többláncú DeFi platform, amelynek célja a nem helyettesíthető tokenek (NFT) létrehozásának megkönnyítése, miközben képesek értéket adni a tokeneknek. Saját NFT piaca van, amelyből az alkotók profitálhatnak. A protokoll célja, hogy megkönnyítse a felhasználó teljes blockchain útját. Végül a SuperFarm egy folyamatosan növekvő projekt, amely több partnerséget vonzhat több játékplatformról.

Háttér

Elliot Wainman, az EllioTrades megalkotója és a Dapp Evolution Games társalapítója azzal a céllal kezdte a SuperFarm munkáját, hogy tömegesen alkalmazza az Ethereum hálózatot. Az Elliot célja, hogy világszerte több mint 2,5 milliárd játékost érjen el, akik játékon belüli eszközöket szeretnének NFT-ken keresztül vásárolni.

A SuperFarm első adománygyűjtő fordulója összesen 1,1 millió dollárt tett ki, ahol olyan prominens kriptovaluta- és pénzügyi cégek vettek részt, mint a Bitcoin.com, a GBV Capital, a Solidity Ventures és a Spark Digital Capital, és még sokan mások.

Mielőtt elmélyülnénk a SuperFarm tevékenységében, fontos megérteni, hogy mi az NFT.

Mik azok az NFT-k?


A nem fungible tokenek (NFT) olyan digitális eszközökre utalnak, amelyek szinte bármit képviselnek, a műalkotásoktól vagy a személy kilététől kezdve. Az NFT-k nem másolhatók, és mindegyiküknek külön metaadata van.

Általában egy valós eszköz blokklánc-reprezentációjának létrehozására használják őket, hogy kriptóval kereskedhessenek velük. Mivel az NFT-k programozhatók, az alkotó igényeinek megfelelően különböző jellemzőkkel és tulajdonságokkal csatolhatók.

Mi a SuperFarm?

Mi a SuperFarm? (Forrás: ‘1. RÉSZ: A SuperFarm bemutatása„Közepes cikk)

SuperFarm egy többláncú DeFi platform NFT-gazdálkodáshoz, minden szükséges kód nélkül, elsődleges célja, hogy bárki számára megkönnyítse saját tokenek létrehozását és hozzáadott értéket biztosítson számukra az NFT-gazdálkodás révén. Mivel a vállalkozásnak nincs semmilyen kódolási követelménye, a platform használata csökkenti a saját NFT-jük előállításának technikai bonyolultságát.

SuperFarm NFT Farming (Forrás: ’1. RÉSZ: A SuperFarm bemutatása„Közepes cikk)

A SuperFarm a tokenizálás folyamatának elvonatkoztatását vizuális, kezdőbarát eszközök sorozatán keresztül végzi. Testreszabhatják a tokenekre vonatkozó szabályokat, azonosíthatják attribútumaikat, ösztönözhetnek egy viselkedést stb. A SuperFarm platform használata egyszerű, de nem veszélyezteti a minőséget és a hatékonyságot.

A platformon előállítható tokenek ERC20-kompatibilisek. Bármely támogatott piacra eladhatják őket. Valójában a felhasználók akár saját NFT piacukat is felállíthatják a platformon, ha akarják.

NFT Farming

A platform révén a vállalkozások könnyen létrehozhatják saját gazdaságaikat, és ott elhelyezhetik NFT-jüket. A felhasználók hozzáférhetnek hozzájuk, hogy részesedést szerezhessenek az NFT-kből és ösztönzőket szerezhessenek. A SUPER tokenek minimális követelménye azonban megköveteli, mielőtt bárki engedélyt nyithatna új farmokra.

NFT Marketplace

A felhasználók hozzáférést kapnak az NFT áruházhoz, ahol NFT-ket vásárolhatnak a mezőgazdaságból kapott jutalompontok révén. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy támogatott kriptovalutákkal rendelkező NFT-ket vásároljanak.

Felügyelő

A Superverse a SuperFarm játékfelülete. Ez egy NFT-alapú kártyajáték, amely az autóversenyző beállításánál működik. A játék pontjain kívül a Superverse-ben elérhető jutalmak között szerepel a SuperFarm-partneri játékplatformok NFT-cseppjei.

A SUPER-részesedésekre vonatkozóan minimumkövetelmény van, mielőtt a felhasználó hozzáférést kapna a felügyelőhöz.

A SuperFarm Feature Comparison Chart (Forrás: ’1. RÉSZ: A SuperFarm bemutatása„Közepes cikk)

Superfarm Native Token – $ SUPER

A $ SUPER token a SuperFarm natív segédprogram-tokenje. Használható csereeszközként vagy az irányítási és tranzakciós díjak kifizetésére. A SUPER birtokosainak hozzáférést biztosít a SuperFarm játék ökoszisztémájában elérhető termékekhez és programokhoz, videojáték-partnerekhez és NFT-cseppekhez.

Mivel a platform arra törekszik, hogy a jövőben teljes mértékben decentralizálódjon, irányítása közösségközpontú. A platform módosítására vagy módosítására vonatkozó bármely döntést vagy javaslatot a SUPER-tulajdonosok szavazatán kell átvenni. A szavazati erő meghatározható a birtokában lévő SUPER tokenek mennyiségével. Minél többet tartasz a SUPER-ben, annál erősebb lesz a szavazati jogod.

A platformon végrehajtott egyéb vásárlások szintén SUPER-t tartalmaznak. Használható a platform néhány fontos funkciójának eléréséhez, amelyek csak a SUPER birtokosai számára állnak rendelkezésre.

Ha SUPER-t szeretne vásárolni, a token szerepel az Uniswap oldalon. Az alábbiakban bemutatjuk a SUPER használatának néhány esetét.

SuperFarm $ SUPER használati esetek (Forrás: ’1. RÉSZ: A SuperFarm bemutatása„Közepes cikk)

Tét

A SUPER is bevonható. A felhasználóknak egyszerűen be kell zárniuk SUPER-jüket egy okos szerződésbe, hogy jelképes jutalmakat kerthessenek ezért. Ez a jutalmazási struktúra a SUPER-ben is végrehajtott platformdíjak beszedéséből származik.

Mezőgazdasági

A SUPER részt vehet az NFT jutalmaiért is. Az NFT-k tétjein való részvétellel a felhasználók exkluzív NFT-jutalmakat is kaphatnak a partner farmoktól.

A felhasználók saját farmokat is létrehozhatnak a platformon. Ehhez azonban minimum 100 000 SUPER token szükséges. A kvóta célja annak biztosítása, hogy a spamek valószínűsége alacsony legyen, a gazdaságok minősége jó, és ösztönözze a token vásárlását.

NFT Drops

A SUPER tulajdonosok az NFT drop jutalmakra is jogosultak. Ezek azok az NFT-k, amelyek a Superverse és a társult videojátékokban érhetők el. Ahhoz azonban, hogy az NFT drop része legyen, a felhasználóknak rendelkezniük kell a minimálisan szükséges SUPER tokenekkel.

SuperFarm NFT Drops (Forrás: ’1. RÉSZ: A SuperFarm bemutatása„Közepes cikk)

Következtetés

A SuperFarm egy érdekes DeFi projekt. A platform egyik erőssége, hogy már azonosította, ki a célpiaca. Ha a projekt sikeresen elindul, és több játékost és fejlesztőt von be a fedélzetre, akkor nagy valószínűséggel jelentősen növelni fogja az emberek érdeklődését a titkosítás és a DeFi iránt. Képzelje el, hogy 2,5 milliárd játékos ugrik a kriptovonatra; hatalmas bravúr lesz.

Sőt, a SuperFarm egy olyan projekt, amelyből a vállalkozások könnyen profitálhatnak. Ha saját NFT-ket akarnak létrehozni és piacra dobni, a SuperFarm kezelőfelülete nekik is elkészítette a platformot. Ha a projekt eléri célkitűzéseit, ígéretes kilátásokat kínál az egész DeFi számára. Ha ma nézzük, hol áll, nem lehetetlen. A platform könnyen használható és nyereséges. A DeFi projektekhez tartozik, amelyekre figyelnünk kell.

Decentralizált pénzügyek (DeFi) sorozat: oktatóanyagok, útmutatók és egyebek

A kezdőknek és a haladóbb felhasználóknak egyaránt megfelelő tartalommal nézze meg a DeFi térben való kereskedéshez szükséges ESSENTIAL TOOLS oktatóanyagokat tartalmazó YouTube DeFi sorozatunkat. MetaMask és Uniswap. Mély elmélyülés olyan népszerű DeFi témákban, mint a Reef.finance ($ REEF) és a Polkadot ($ DOT)

Az ezen a weboldalon található DeFi sorozat olyan témákat is tartalmaz, amelyeket a YouTube nem fedezett fel. Bevezetés a DeFi-re: a Decentralized Finance (DeFi) áttekintése: Útmutató a kriptovaluta legmelegebb trendjéhez

Oktatók és útmutatók az ESSENTIAL DEFI TOOLS számára:

 • MetaMask útmutató: Hogyan lehet fiókot létrehozni? PLUS tippek és hackek haladó felhasználók számára
 • Uniswap áttekintés és oktatóanyag: Útmutató kezdőknek és haladó tippek és trükkök
 • A szérum DEX útmutatója és áttekintése
 • SushiSwap ($ SUSHI) elmagyarázta
 • 1 hüvelykes csere, Mooniswap és Chi GasToken: A végső áttekintés és útmutató

Részletes információkért a konkrét DeFi projektekről olvassa el a DeFi token útmutatóinkat. Íme néhány legnépszerűbb útmutatónk:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) áttekintés: A DeFi protokoll alapvető útmutatója
 • ChainLink ($ LINK) útmutató: Kulcs link a DeFi térben
 • Cream Finance ($ CREAM): Mi ez?
 • Curve Finance ($ CRV) útmutató
 • DODOEx ($ DODO): Forradalmi On-Chain likviditási szolgáltató
 • Lineáris pénzügy ($ LINA): A szintetikus csereplatformok jövője?
 • Polkadot ($ DOT): Minden, amit tudnod kell a kínai DeFi kedveséről
 • RAMP DeFi: Hogyan oldja fel a társult eszközök értékét?
 • Reef Finance ($ REEF): A többfunkciós Defi platform
 • Solana ($ SOL) elmagyarázta
 • A grafikon ($ GRT) – A decentralizált alkalmazások következő szintje
 • Trustswap ($ SWAP) magyarázat – A DeFi tranzakciók következő generációja
 • Yearn. A DeFi ökoszisztéma egyesítése
 • Wing Finance ($ WING) – Hitel alapú DeFi hitelezési platform

További videók és cikkek hamarosan megjelennek a DeFi sorozatunk részeként, ezért feltétlenül iratkozzon fel a hírlevelünkre Youtube-csatorna és (egyelőre) Ingyenes heti hírlevél így értesítést kaphat, amint kijönnek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector