SwissBorg ($ CHSB): Mi ez?

SwissBorg eszközöket (Wealth App, $ CHSB token stb.) és infrastruktúrát (szélesebb közösségi támogatás, szabályozási egyértelműség stb.) biztosít a felhasználók számára a kriptovaluta-befektetéseik elhanyagolható erőfeszítésekkel történő kezeléséhez. A Swissborg célja ennek elősegítése, hogy a felhasználók eligazodjanak a viszonylag új kriptovaluta területén, amely időnként összetett koncepcióval és meglehetősen szétszórt infrastruktúrával bír, kevés szabványosítással. Ebben a cikkben alaposan megvizsgáljuk a SwissBorg-ot: annak érdemeit, a megoldani kívánt problémákat és mindent, ami közte van.

Háttér

A SwissBorg-ot 2017 decemberében, 52 millió USD feletti összegyűjtése után alapította Anthony Lesoismer és Cyrus Fazel. A svájci székhelyű projektnek multikulturális csapata van, amely 200 ország tagjaiból áll, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekből, akik nagy bankokban és befektetési menedzsment cégekben rendelkeznek tapasztalattal.

Mi a SwissBorg?

A SwissBorg az első blokklánc alapú biztonságos vagyonkezelési platform, amelynek célja a kriptográfiai beruházások folyamatának egyszerűsítése, integráció a főbb digitális eszközcserékkel és közösségi alapú tulajdonjog. Van egy „Wealth App” nevű mobil verziójuk is, amely mind az iOS, mind az Android platformon elérhető (lásd alább).

A projekt eddigi legfontosabb eredményei közé tartozott a sikeres 53 millió USD-s adománygyűjtés, a nagy közösség, a blockchain népszavazások, a gamifikált Bitcoin predikciós alkalmazás és egy nagy teljesítményű natív token.


Támogatott országok

A SwissBorg több mint 60 országban érhető el (vegye figyelembe, hogy az Egyesült Államokban jelenleg nem támogatott), és még sokan várják. Bár néhány országban a SwissBorg által kínált szolgáltatások teljes skálája nem biztos, hogy elérhető. A támogatott országok teljes listáját itt találja.

Támogatott eszközök

A SwissBorg több mint 10 kriptovalutát támogat, beleértve a BTC, ETH, CHSB, USDC, PAXG, ENJ, BNB, LTC, XRP és BCH. Folyamatban vannak szavazataik arról is, hogy mely más kriptovalutákat is fel kellene tüntetni a vagyon alkalmazásukban.

A SwissBorg 17 fiat pénznemet is támogat, beleértve az EUR, USD, GBP, CAD, HKD, SGD pénznemeket.

Swissborg támogatta a fiat pénznemeketA SwissBorg fiat pénznemeket támogatott

SwissBorg hálózati token ($ CHSB)

A platform többfunkciós tokenje a SwissBorg ($ CHSB), amely egy Ethereum alapú és ERC-20 kompatibilis token. Az összesen 1 milliárdból 715 millió forgalomban van.

A fennmaradó készlet fennmaradó részét a projekt fejlesztésére és promóciójára tartják fenn. A CHSB tokent olyan nagy tőzsdéken forgalmazzák, mint a KuCoin, az Uniswap (v2), a Yobit, a HitBTC, az IDEX stb..

Használjon tokokat

A CHSB token az egész SwissBorg ökoszisztémát működteti. A platform díjkedvezményének megszerzésére használják, és szavazati jogokat biztosít a platformon.

Ezenkívül a „Proof of Meritocracy” koncepció, valamint a csapat „Protect and Burn” politikáján keresztül jutalom elosztására is használják. A házirend célja a szűkösség növelése és a meglévő tokenek értékének növelése a keletkező bevételekből származó kínálat elégetésével.

A meritokrácia igazolása

A SwissBorg zseton tulajdonosai a Meritocracy Proof politikája révén részt vehetnek a hálózat előrehaladásának és fejlesztésének kiválasztásában. A CHSB token RSB tokent generál, amely egy népszavazási token a felhasználók számára, hogy szavazzanak a népszavazási javaslatokról. A több CHSB-t birtokló felhasználók nagyobb szavazati joggal rendelkeznek. A felhasználók emellett jutalmat kapnak azért, hogy részt vesznek ezeken a népszavazásokon, azon túl, hogy képesek diktálni a SwissBorg fejlődésének irányát.

A meritokrácia igazolásaA meritokrácia igazolása

Védje és égesse

A Protect and Burn irányelv a CHSB hosszú távú tulajdonosait azzal jutalmazza, hogy visszavásárlást és égést rendel el csak akkor, ha a CHSB árai csökkennek. Ennek oka, hogy a hagyományos visszavásárlási mechanizmusok, amelyek alapján a visszavásárlást előre bejelentik, a rövid távú spekulánsok a visszavásárlás előtt megvásárolhatják a tokent, és röviddel a visszavásárlás után magasabb áron eladhatják, amikor a token készlet csökken. A SwissBorg szerint ez a hagyományos mechanizmus nem védi a tokenek és különösen a hosszú távú zsetonok birtokosait, és ellentétes a hűséges közösség tagjaikat megjutalmazó innováció előmozdításának küldetésével..

A CHSB token árának védelme érdekében a SwissBorg havonta hozzáadja a Wealth App díjaiból származó nyereségük 20% -át egy tartalékhoz. Ha a CHSB ára csökkenő zónaként érkezik meg (a 20 napos mozgóátlagot használva mutatójukként), akkor a SwissBorg automatikusan megrendelést ad a CHSB számára.

SwissBorg DAO

A SwissBorg DAO (Decentralizált Autonóm Szervezet) az a támogató testület, amely segíti a SwissBorg ökoszisztéma irányítását. A DAO egy olyan fejlesztés a kriptovaluta és a DLT térben, amely demokratikus mechanizmust tesz lehetővé egy projekt futtatásához vagy kezeléséhez.

A SwissBorg DAO egyesítő hídként működik a csapat és a közösség tagjai között, lehetővé téve ez utóbbiak számára, hogy aktív szerepet töltsenek be a projekt irányának meghatározásában, és jutalmazzák őket a CHSB tokenekért tett erőfeszítéseikért..

A csapat különböző szerepeket határozott meg a közösség tagjai részvételére. Íme néhány ilyen szerep:

Digitális művész

A digitális művész (érthetőbben tartalomkészítő) a közösség tagja, akit a csapat bíz meg művészetek, képek, szövegek, prezentációk és videók stb. Fejlesztésével a SwissBorg projekt kapcsán..

Fordító

A fordító a közösség fontos tagja, felelős a SwissBorg projekttel kapcsolatos fontos dokumentumok vagy cikkek fordításáért. A SwissBorg DAO kihasználja az ösztönzött multikulturális résztvevők erejét az egyik legnehezebb, de mégis legfontosabb munka elvégzéséhez.

Szervező

A promóter feladata, hogy a projekttel kapcsolatos híreket különböző közösségi média platformokon terjessze. Fontos szerepet játszanak az elfogadás és a használat növelésében a projekt népszerűsítésével. Így a token értékének közvetlen növelése is.

Moderátor

A moderátor (akit jobban értenek a fórumok és táviratcsoportok adminisztrátoraként) felelős a SwissBorg projektcsatornáin folytatott kommunikáció szabályozásáért. A különféle feladatok közé tartozik az egészséges vita elősegítése, a nem megfelelő tartalom eltávolítása, a vita folyamatának módosítása és a csoportos szabályok betartatása.

Kortes

Egy kampány (egy valós promóter) felelős a különböző emberekkel való hálózatépítésért és az események szervezéséért, a projekt jobb népszerűsítése érdekében. Csoportos megbeszéléseket, AMA-kat, városi találkozókat stb. Tarthatnak a SwissBorg közösség fejlődésének és összetartásának elősegítése érdekében.

Üzleti bevezetõ

Az üzleti bemutatkozó (általában nagykövetként értendő) a SwissBorg közösség tagja, aki arra törekszik, hogy a SwissBorg csapatának személyes találkozóit szervezze prominens influencerekkel, befektetőkkel, üzleti partnerekkel stb..

Cyber ​​Virtuoso

Egy kiber virtuóz (fejlesztőként ismert) felelős a SwissBorg ökoszisztéma fejlesztését elősegítő eszközök, szkriptek, szoftverek stb. Kifejlesztéséért. Feladatuk lehet lépésről lépésre oktatóanyagok és támogató dokumentumok létrehozása is.

SwissBorg Wealth App

A Wealth App a SwissBorg fő és intelligens parancsnoki és irányítási központja. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptográfiai portfólióikat összeállítsák, figyelemmel kísérjék és kezeljék, lehetővé téve a könnyű és biztonságos vagyonkezelést.

Az irányítópult egyszerű, de hatékony és intuitív, kivéve a kriptopénz-befektetés tippjeit.

A felhasználók USD, EUR, GBP és CHZ pénzeszközökkel finanszírozhatják számláikat. A kifizetések a felhasználó által kiválasztott helyi bankba történhetnek. Ezenkívül korlátozott számú kriptotartományt támogatnak, hasonlóan a Coinbase-hez, biztosítva a minőséget.

Új eszközöket azonban rendszeresen hozzáadnak, ha azok megfelelnek a felvételi kritériumoknak. Az alkalmazás IOS és Android operációs rendszereken egyaránt elérhető.

Az intelligens motor lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy több tőzsdéről vásárolhassanak titkos eszközöket a legjobb áron és a legkisebb csúszás mellett. Ezenkívül AI-alapú, értékes betekintést nyújt a befektetésekre (előzmények, teljesítmény, betétek, kivonások stb.), Amelyek segítik a felhasználót a megalapozott döntések meghozatalában.

Mindezek a funkciók lehetővé teszik az emberek számára, hogy a portfóliókezeléshez kifinomult technikákat alkalmazzanak, viszonylag könnyedén.

Következtetés

A SwissBorg az egyik legsikeresebb adománygyűjtést vezette vissza 2017-ben, és erőteljes terméket adott le. A SwissBorg megoldja a vagyon kezelésének és a kriptovaluta-befektetések mindenki számára elérhetővé tételének fő problémáját.

A Wealth App egyablakos megoldást kínál a kriptográfiai befektetésekhez, kombinálva a betéti, vételi, kereskedési, kezelési és visszavonási lehetőségeket, mindezt tiszta és minimális felületen keresztül..

Ezenkívül a SwissBorg teljes mértékben megfelel az összes vonatkozó szabályozási keretnek, amely biztosítja, hogy a felhasználók befektethessenek és részt vehessenek a digitális eszközök területén, miközben biztosak a törvényességben..

A csapat közösségi alapú demokratikus szemlélete biztosítja, hogy minden tag részt vehessen a fejlődő ökoszisztémában. A termék jelenleg több mint 60 országban kapható, és még sok más van, így valóban globális.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector