ThunderCore (TT) elmagyarázva: Ez a blokklánc megelőzi az Ethereumot?

Mi a Thundercore?

A ThunderCore (TT) a nagy teljesítményű intelligens szerződéses platform amely lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások (Dapps) és a Decentralized Finance (DeFi) futtatását. A Thundercore alacsony díjakat ígér és kompatibilitás bármely alkalmazással a népszerű Ethereum Platform számára írt. A Thundercore Network mögöttes pénzneme: TT, amelyet értéktranszferként és a kapcsolódó gázdíjakként használnak a platformon.

A Thundercore megkísérli megoldani a skálázhatóságot, lehetővé téve egy másodperc alatti megerősítést. Az elmúlt néhány évben sok blockchain projekt dolgozott a hálózat sebességének méretezésén és javításán. Egészen a közelmúltig szinte lehetetlennek tűnt a blokkláncok méretezése olyan nagy projektekkel, mint az Ethereum, ennek elmulasztása. ThunderCore úgy tűnik, hogy feltörte, és jó úton járhat az Ethereumhoz hasonló óriások legyőzéséhez platformjuk méretezésében.

Mi a ThunderCore célja?

A ThunderCore célja egy nagy teljesítményű blokklánc, amely lehetővé teszi a dApps tömeges elfogadását. Viszonylag alacsonyabb tranzakciós díjakat (alacsony gázköltséget), kompatibilitást, biztonságot és sebességet ígér.

Jelenleg a tranzakciók a blokkláncon nagyon lassúak. Ennek oka a „Blockchain Trilemma”, amelyet Vitalik Buterin, az Ethereum alapítója talált ki..


A Blockchain Trilemma megoldása

Vitalik Buterin azt javasolta, hogy a Blockchain legfeljebb 2 ilyen tulajdonsággal rendelkezhet

Szerint a “Blockchain Trilemma“, A blokkláncnak három fő jellemzője van: decentralizáció, skálázhatóság és biztonság.

A blockchain trilemma azonban azt javasolja, hogy egy projekt számára nagyon nehéz mindhárom funkció kielégítő állapotban lenni. A decentralizált és kemény biztonságú hálózat nem lenne méretezhető. Hasonlóképpen, a decentralizált és skálázható blokkláncnak kevés a biztonsága stb.

Buterin alapvető szinten úgy véli, hogy a blokklánc-hálózat a három funkció közül csak kettőt tud elérni. A blockchain trilemma a legtöbb kriptovaluta blokklánc skálázhatósági problémáinak forrása lehet. A legtöbb kriptoprojekt nem képes nagyszámú tranzakciót kezelni, miközben biztosítja a hálózat decentralizációját és biztonságát.

A ThunderCore azonban megoldást talált erre a problémára.

Hogyan oldja meg a ThunderCore a Blockchain Trilemmát?

Számos projekt megpróbálta és nem sikerült továbbra is hangsúlyt fektetnie a decentralizációra és a biztonságra, miközben beépítette a méretezhetőséget. A ThunderCore azonban ezt egyedülálló módon próbálja megtenni. Gyors és lassú út létrehozásával teszik ezt meg. A gyors út optimista körülményekhez szól. Míg a lassú út a legrosszabb esetekre szolgál.

Mi a gyors és a lassú út?

A gyors út olyan, mint egy autópálya, amely lehetővé teszi az azonnali megerősítést a hálózaton. Ha azonban bármi rosszul esik a Gyors Útvonalon, a ThunderCore felhasználók igénybe vehetik a Lassú Útvonalat. A lassú út hasonló a kisebb utak hálózatához. Nem túl gyors, de megbízható lesz.

A gyors elérési út számára a ThunderCore kétféle módon segíti a gyors és egyszerű visszaigazolást. A „Bizottság”, amelyet érdekeltekből álló bizottság hajt végre. És az „Accelerator” a tranzakciók és adatok linearizálásához.

A ThunderCore az Ethereumot használja lassú útként, mivel ez az iparág egyik legstabilabb hálózata. A lassú út átveszi, ha a hálózati állapot rossz, és / vagy ha támadás történik. Ellenőrzésként is működik, hogy a gyorsító működik-e.

Hogyan tét a Thundercore?

A Thundercore nem bányászható úgy, hogy új TT-t generáljon vagy passzív jövedelmet szerezzen, ezért nincs thundercore-bányászat. Ahelyett, hogy passzívan generálja a Thundercore-t, A TT úgy kapcsolódik be, hogy bezárja a TT-t egy adott pénztárcába. A jutalmak összege a zárolás időtartamától függ, amely lehet 7 nap, 30 nap, 3 hónap, 6 hónap vagy 1 év. A Thundercore megszerzése egyszerű, ezt megteheti a mobil pénztárca és segítségével csatlakozás egy karó medencéhez.

Thundercore Staking Rewards Chart.Thundercore Staking Rewards idővel

Mire használható a ThunderCore (TT)?

A ThunderCore (más néven ThunderToken vagy TT volt) a ThunderCore hálózat natív kriptovaluta. Az Ethereum hálózaton az ETH-hoz hasonlóan a ThunderToken-et gázdíjak és értékátadások fizetésére használják.

A ThunderCore csapat

ThunderCore csapat: Chris Wang (Vezérigazgató), Elaine Shi és Rafael Pass

A csapat mérnökökből, tudósokból és vállalkozókból áll. Korábban tudományos tanulmányok publikálásával foglalkoztak a Bitcoin és az intelligens szerződések kapcsán. Ők a Cryptocurrency and Contracts (IC3) kezdeményezés alapító tagjai.

Frissítve 2019 augusztus: Elaine Shi tudós jelentette be, hogy ő lesz elhagyja a ThunderCore projektet.

Mi a ThunderCore jelenlegi állapota?

Az első Thunder kiadás teljesen EVM (Ethereum Virtual Machine) kompatibilis lesz. Így lehetővé téve a dApps közvetlen migrációját.

A ThunderCore már telepítette a kiadás előtti main-netet. Ezért a fejlesztők már elkezdhetik a ThunderCore fejlesztését. A felhasználók megkezdhetik az intelligens szerződések bevezetését is.

Hogyan csatlakozhatok a ThunderCore Mainnet-hez?

Közvetlenül csatlakozhat a Thundercore-hoz a Metamask RPC-beállításainak vagy a MyEtherWallet szerverének megváltoztatásával.

ThunderCore Mainnet beállítások a Metamask számára

 1. Telepítse a MetaMask programot: telepítheti a MetaMask böngésző kiterjesztés a böngészőben. Hozzon létre egy fiókot a Metamask webhelyén, és állítsa be a biztonsági protokollokat (a teljes útmutatóért tekintse meg a Metamask oktatóanyagunkat);
 2. ThunderToken (TT) beszerzése: Tokeneket a Metamask böngészőbővítményből szerezhet be. Kattintson a legördülő menüre, és válassza az „egyéni RPC” lehetőséget. Lépjen az „új hálózati szakasz” elemre, és válassza a „speciális beállítás” lehetőséget.
 1. Mainnet RPC URL: https://mainnet-rpc.thundercore.com
 2. Lánc azonosítója: 108
 3. Szimbólum: TT
 • A TT szimbólum megjelenik a Metamaskon. 50 ingyenes tokent kaphat a ThunderCore-on weboldal a Metamask TT cím másolásával és beillesztésével a megfelelő mezőbe. Használhatja ezt a folyamatot tokenek vásárlására is;
 • Másolja és illessze be az ERC20 szerződést: másolja az intelligens szerződés forráskódját a Github-ból; (itt használja az enyémet: https://remix.ethereum.org/#version=soljson-v0.4.24+commit.e67f0147.js&optimalizálni = hamis&lényeg = 116b51b7e5bf2cd3f29f2136dac3f08f)
 • Telepítés a Remix ID segítségével; és
 • Megnézem https://scan.thundercore.com/.
 • A ThunderCore előnyei és hátrányai

  Előnyök

  • A ThunderCore kompatibilis az Ethereum hálózattal;
  • A hálózat gyorsabb tranzakciós sebességgel rendelkezik, mint az Ethereum;
  • ERC20 intelligens szerződések telepíthetők ezen a hálózaton;
  • A csapat új funkciókon dolgozik, amelyek lehetővé tennék a dApp kölcsönhatását gáz nélkül;
  • A ThunderCore lehetővé teszi a felhasználók és a fejlesztők számára a meglévő eszközök, például a Metamask és a Szarvasgomba stb. és
  • A fejlesztők ismerős programozási nyelveket (pl. Solidity) használhatnak intelligens szerződések végrehajtása közben a hálózaton.

  Hátrányok

  • Jelenleg csak egy „Accelerator” van ezen a hálózaton. Ez kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy mekkora hatalom lesz központosítva. (Vegye figyelembe, hogy a gyorsító nem fagyaszthatja be a számlákat vagy szüneteltetheti a végtelenségig a tranzakciókat, mert ez újraválasztáshoz vezetne)

  Token metrikák & Cirkuláló ellátás

  A Thundercore jelenleg szerepel a tőzsdén és kereskedik rajta Huobi. Az érme a következő néven szerepel Thunder Token a CoinMarketCap-on.

  Huobi kiadta a ThunderToken (TT) Token metrikáit:

  Összesen emelt összeg: 50 millió USD

  Angyal kerek: 0,01 USD / token (2 év zár – 2020 márciusáig)

  Vetőmag: 0,02 USD / token (1 éves zár – 2019. ápr-májusig)

  Utolsó kör: 0,10 USD / token (20% megjelent február 28-án, 40% május 28-án, 40% augusztus 28-án)

  Huobi Lite forduló: 0,015 USD / token, csak 500 000 USD értékű tokent adtak el

  Ebből arra következtethetünk, hogy a ThunderCore értékelése a végső magáneladási időre esett vissza – 0,1 dollárról 0,15 dollárra. El kell ismerni, hogy a Huobi Lite tokeneket úgy is lehetne tekinteni, hogy kedvezményesen adják el, hogy minél több játékost ösztönözzön a bejutásra. Viták vannak a TT Huobi Lite értékesítésével kapcsolatban, mivel a token ára jóval alacsonyabb volt, mint az utolsó forduló – sok kezdeti befektető és támogató (például a ThunderFans) felkavarása.

  ThunderCore Hub (játékok és Thundercore ajándékok)

  A ThunderCore Hub egy mobiltárca és Dapp hub

  Jelenleg a ThunderCore Hub a 150 TT ajándék kipróbálni új Android-alkalmazásukat. A minőség érdekében keresse fel a ThunderCore Hub webhelyet, és telepítse a béta APK-t, regisztráljon egy fiókot és játsszon dApp játékokat az ingyenes TT megszerzéséhez.

  Következtetés

  A ThunderCore azért különbözik, mert mind a tranzakciókat, mind az intelligens szerződéseket skálázza. Ez azt jelentheti, hogy a blokkláncok másodpercenként több ezer tranzakciót hajthatnak végre, anélkül, hogy veszélyeztetnék a biztonságot és a decentralizációt.

  Frissítés (2019. május 1.): A Mainnet RCP címe és a csapat tagjai & Linkedin profilok

  Frissítés (2019. május 10.): Hozzáadási információk a Huobin

  Frissítés (2019. május 14.): Hozzáadva a ThunderCore Hub és a TT Giveaway

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector