WAX Token áttekintés – Decentralizált játéktőzsde

A WAX célja egy olyan platform lesz, amely lehetővé teszi, hogy bárki létrehozhassa saját virtuális piacát a digitális eszközök számára. Ez lehetővé teszi a jelenlegi és a jövőbeli piactérek számára, hogy könnyen interakcióba léphessenek egymással a WAX tokenjük használatával. Ez növeli a digitális eszközök egészének likviditását, és megkönnyíti az emberek számára, hogy értéket nyerjenek ki a játékokból és azok között.

A WAX (Worldwide Asset eXchange) platformot a OPSkins. Az OPSkins az első számú digitális piac a világon, több mint 100 millió éves tranzakcióval. A WAX lehetővé teszi bárki számára, hogy teljesen működő digitális cikkek piacát hozza létre, nulla befektetéssel a biztonsági infrastruktúrába és a fizetések feldolgozásába.

A WAX főbb jellemzői és előnyei

Véd az áringadozások ellen – A platformon értékesített termékek felhasználhatók A WAX rögzített eszközszerződések. Az áringadozások nagyon kiszámíthatatlanok a kriptográfia tekintetében, és a WAX-hez kötött eszközszerződések némi biztonságot nyújtanak a felhasználók számára.

Biztonság a csalások ellen – A játékosok azonnal és biztonságosan vásárolhatnak és adhatnak el digitális termékeiket okos szerződések

Magas likviditás a WAX platformon keresztül – Annak ellenére, hogy a virtuális elemek különböző játékokból származnak, kereskedhetők velük WAX tokenek vagy WAX rögzített eszközszerződés segítségével.


Alacsonyabb költségek – Az alacsonyabb költségek és a könnyebb elszámolási módszerek azt jelentik, hogy mind az eladók, mind a vásárlók többet kereshetnek az egyes tranzakciókból.

Hatalmas kialakult piac – Jön a beépített piaci bázis az OPSkins-ben, heti 2 millió feletti tranzakcióval

WAX Protocol

A WAX Protocol egy decentralizált blokklánc-megoldás, amely a virtuális termékek és szolgáltatások átadására és cseréjére összpontosít. Az ezeken a piacokon igényelt tranzakciók nagy mennyiségének kielégítésére az eredetileg a BitShares által létrehozott Delegated Proof of Stake konszenzus algoritmust választották. A felhasználók megrakhatják a WAX tokenjeiket, hogy megválasszák a megerősítő csomópontokat, az úgynevezett „céhek”.

Céhek

A céhek a WAX Platform megerősítő csomópontjai. Míg a WAX Platform megjelenése után 64 Guild pozíció lesz, ez az új játékok és szerverek megjelenésével növekszik. A blokklánc érvényesítésén kívül a Céheknek további felelősségeket is el kell látniuk. A Céh megválasztásához először javaslatot kell benyújtaniuk a hálózatnak, amelyben meg kell jelölniük a játékot, amelyet kiszolgálnak, a díjak százalékos arányát, amelyet megosztanak a zálogos felhasználóknak, és hogyan fogják figyelemmel kísérni a transzferügynököket.

Transzfer ügynökök

Az OPSkins által jelenleg használt robotoktól eltérően a WAX platform a Transfer Agenteket fogja használni. Arra bízzák őket, hogy megkönnyítsék a virtuális áruk vevő és eladó közötti átadását.

1. Kommunikálni az eladóval és a vevővel az áru átvételének és kézbesítésének megszervezése érdekében

2. Vesz a virtuális eszköz ellenőrzése az eladótól

3. Ellenőrizze a virtuális eszköz hitelessége

4. Digitálisan írja alá az elszámolás-végrehajtási szerződést arról, hogy megkapták a virtuális eszközt

5.. Szállít a virtuális eszközt a vevőnek

6. Digitálisan írja alá az elszámolás-végrehajtási szerződést arról, hogy leszállította a virtuális eszközt

Be kell rakniuk egy WAX tokenek kötvényét is, amelyek nem haladhatják meg a jelenleg kiosztott elszámolási végrehajtási szerződések teljes értékének 25% -át. Az elszámolás-végrehajtási szolgáltatásokért a díj egy százalékát jutalmazzák WAX tokenekkel.

WAX Token (WAX) és ICO információk

A WAX token (WAX) meglesz 185 millió teljes ellátás. Minden WAX tokent egy magtömbben generálnak. 64 750 000 WAX token a teljes token eladásra vannak kiosztva, ami csak A teljes kínálat 35% -a.

A WAX tokenek értékesítésének és a tokenek kiosztásának részletei

Végső gondolatok a WAX-on

Ez egy másik játékblokk-lánc javaslat annak mentén Gameflip és Enjin. A WAX hatalmas előnye azonban az, hogy támogatja az OPSkins-t. Ez egy bizonyos származást és tapasztalatot hoz a projektbe. A beépített felhasználói bázis szintén óriási előny. Már önmagában ez alapján szilárd javaslatot tesz.

Bizonyos dolgokat azonban figyelembe kell venni. A WAX platform nem támaszkodik a játékkiadókkal való közvetlen API-integrációra. Ez jó vagy rossz dolog lehet. Előnye, hogy a lehető legszélesebb körű játékost teszi lehetővé a decentralizált piacokon. Hátránya, hogy a játékfejlesztők kegyeibe kerülnek, és ami egy nap megengedett, a másikon megváltozhat.

Egy másik dolog, amit meg kell vizsgálni, az a tokenek alacsony százalékos aránya, amelyek elérhetőek a tokenek eladásában. A teljes kínálat 35% -a nem tűnik soknak, és ez még csak nem is veszi figyelembe az intézményi előértékesítésre fenntartott 30 milliót.

WAX Token Review

a BoxMining által

Pontszám: 8,5 / 10

Erőforrások:

WAX weboldal https://www.waxtoken.com/

Fehér papír https://www.waxtoken.com/wp-content/uploads/WAX_White_Paper.pdf?1101

Blog https://medium.com/waxtoken/what-sets-wax-apart-from-other-tokens-91f24bef39c2

OPSkins https://opskins.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector