YFII hozamgazdálkodás – a vitatott $ YFI villa

YFII (ma hivatalosan DFI.Money néven ismert) a yEarn projekt (YFI), amely egy másik token terjesztési modellt kínál, ahol a tokenek kibocsátása minden héten a felére csökken (YIP-8). Ez a gazdasági kialakítás ösztönzi az aktív részvételt az YFII dollár bányászatában, miközben a későn érkezők továbbra is jutalmakra tehetnek szert. Az YFII a közösség irányítási tokenjeként működik – mivel az új döntésekről és végrehajtásokról szavazásra van szükség. Jelen cikkben több mint 150 millió dollár van lezárva a YFII medence 1– egy erős közösség kialakulását jelezve.

Az YFII-t úgy tervezték, hogy 3 különböző poolja legyen, amelyek mindegyike 10 000 tokent terjeszt a kiadás első hetében (július 27-én), és az összeg minden következő héten felére csökken.

A fejlesztők eredetileg ezt a változást kormányzási szavazással kívánták megvalósítani “YIP8”- ezt azonban a közösség nem fogadta el. Ennek eredményeként létrehozták az YFII villát, amely közvetlenül végrehajtja a heti felezési modellt a YIP-kibocsátáshoz. Ez a projekt növekvő támogatásához vezetett, különösen a kínai közösségben. $ YFII részvények a 98% -os kód hasonlóság az YFI-vel, a legfontosabb különbség a „felező” hozzáadott záradék – még többért információk ellenőrizzék ezt az összehasonlítást.

YFII kormányzás interfész is egy villája Ygov.finance

YFII viták indítása

Az YFII elindítása ellentmondásos volt, és kezdetben átverési vádakkal találkozott – mivel a nyugati közösség attól tartott, hogy az YFII kilépési átverés. Ennek oka elsősorban a lehetséges hátsó ajtók jelenléte volt, ilyen „pénzverő” és „irányítási” címek, amelyek bármennyi új tokent hozhatnak létre (végtelen token kockázat). Ezeket a kérdéseket később megoldották a „kormányzati cím” elégetése és a „pénzverő” tisztázása címek.


Metamask Phishing Detection Warning

Biztonságos-e a YFII Farm hozama?

Az YFII nagyon magas megtérülést kínál, a 2. pool több mint 2000% -ot kínál e cikk alapján. A fontos kérdés most az, hogy biztonságos-e az YFII gazdaság termelése. A Metamask adathalász figyelmeztetéseket adott ki az YFII webhelyre, valószínűleg a projektet érintő kezdeti „jelentés” benyújtási figyelmeztetések eredményeként..

A kulcskérdés egy „tulajdonos kulcs” jelenléte volt, amelyet felhasználhattak volna az YFII végtelen készletének létrehozására. Ezt a kérdést a közösség kijavította a tulajdonos kulcsának elégetése után – ami azt jelenti, hogy nem hozhatók létre új tokenek anélkül, hogy a közösség az irányítási szavazatokon beleegyezne. Néhány riasztást is felvetett a Balancer projekt, ahol az YFII-DAI készlet ideiglenesen törölve lett.

A kínai Wechat közösség gyorsan felhívta a projektet megalapozatlan előzeteseket. Sokan központosítottnak és potenciálisan megbízhatatlannak nevezték a Balancert ezek után a vádak / frontend cenzúra után.

https://twitter.com/FinanceYfii/status/1288405347976192000?s=20

Az YFII használata mindenképpen rengeteg kockázattal jár – mint minden decentralizált pénzügyi projekt és intelligens szerződés esetében.

Két medence

Jelenleg két medence van a $ YFI token gazdálkodására – mindegyik elosztása heti 10 000 -, és minden héten felére csökken (lásd az alábbi táblázatot).

Ha többet szeretne megtudni az YFII gazdálkodás által generált becsült éves százalékos hozamról (APY), nézze meg a Weeb mezőgazdasági eszközét https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

Hogyan hozhatja meg a YFII farmot

* MEGJEGYZÉS: A hozamgazdálkodás rendkívül veszélyes, és olyan kockázatokat tartalmazhat, mint a végtelen pénzverde / okos szerződéses sebezhetőségek / token áringadozás. Ez a tevékenység nem BIZTONSÁGOS, és rendkívül kísérleti jellegűnek kell tekinteni. Figyelmeztetve lettél*

Három különböző módszer létezik az YFII bányászatára – mindegyik más-más hozamot ad az YFII-nek, és különböző kockázatokkal jár. Nem szükséges megtanulni az összes módszert – inkább fontos megérteni, hogy különböző kockázati profilokkal rendelkeznek.

 1. 1. BOLT: Ez a következőn generált yCurve tokeneket használja https://www.curve.fi/iearn.
 1. Jelentkezzen be https://www.curve.fi/iearn
 2. A Letét oldalon, helyezzen be USDT, USDC, TUSD vagy DAI pénzt
 3. Ez yCurve tokent generál
 4. Tegye fel az yCurve tokeneket https://yfii.finance/#/ ban,-ben “sóvárog” medence
 5. KOCKÁZATOK: Az Y Curve Pool stabil érméket használ, és automatikusan befekteti őket különböző protokollokba. Ezt nagy kockázatnak tekintik, mivel a protokollok bármelyikében található sebezhetőség pénzlopáshoz vezethet.
 • 2. medence: Ez a Balancer 98% -os DAI: 2% YFFI likviditási készletét használja
  1. Vagy az YFII, vagy a DAI a Balancer likviditási készletben https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
  2. Ez BPT tokent generál
  3. Tét BPT tokenek be https://yfii.finance/#/ ban ben „Kiegyensúlyozó (YFII-DAI)” Medence
  4. KOCKÁZATOK: Az alapokat a piacképzés automatizálására használják – vagyis ha az YFII hirtelen nagy eladást jelent, akkor a DAI tokeneket használják az YFII megvásárlására. Ez azt jelenti, hogy az YFII árcsökkenése / volatilitása az összevont eszközök csökkenéséhez vezethet.
  5. 3. medence: Az YFII szerepeltetése a „kormányzás” poolban
  6. A sikeres tét után képesnek kell lennie arra, hogy több YFFI tokennel idővel növekedjen a „rendelkezésre álló jutalmak”. A tokenek bármikor igényelhetők a „kártérítési igények” használatával. Ráadásul a társított tokenek betiltása bármikor feloldható, zárolás nélkül.

   YFII kormányzás

   Az YFII rendszerindítási szakaszában a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy több aláírással ellátott irányítási modellt alkalmaznak, ahol a hatalom 11 aláíró között oszlik meg. A határozat elfogadásához és végrehajtásához, A 11 aláíró közül 7 gnosis-boltozat használatával kell jóváhagynia a műveletet. Ez egy ideiglenes intézkedés, amely javítja a szerződés bevezetésének sebességét, miközben a hatalom átkerül az YFII irányítási DAO-ra (az YFII szavazói szavazhatnak arról, hogy mit kell végrehajtani). További információk a 11 aláíróval kapcsolatban találhatók & twitter ellenőrzés itt: https://keys.yfii.finance.

   YFII terjesztés

   YFII terjesztési diagram

   YFII Wechat Group (kínai)

   Az YFII közösségnek nagy Wechat csoportja van. A csoport megkereséséhez keressen rá a myGrassU parancsra, és írja be a 3-at, hogy meghívást kapjon a csoportba. Nyílt levelében a YFII közösség, az YFI készítőjét hivatalosan egy badass fényképpel ismerték el.

   Az YFII felsorolja a Binance-t

   A Binance 2020. szeptember 1-jén jegyezte a DFI.Money-t (YFII) a következő kereskedési párokkal: YFII / BNB, YFII / BTC, YFII / BUSD és YFII / USDT. Az YFII nem fizetett tőzsdei díjat ezért a listáért – egyértelműen a Binance felsorolta az YFII-t, válaszul a DeFi-gazdálkodók és rajongók iránti elsöprő népszerűségre. A népszerűség és a közösség óriási tényező a Binance-ben, amikor eldönti, hogy mit kell felsorolni, amint azt Chengpeng Zhao (CZ) társalapító és vezérigazgató tárta fel interjúnk során..

   Az YFII Binance-n való listázása hatalmas lendületet adott nekik, nagyjából megduplázva a token értékét, több mint 8000 USD fölé egy nap alatt.

   GYIK

   Az YFII biztonságos?

   Az YFII hasonló szerződésekkel rendelkezik, mint a Synthetix és az YFI – tehát ez nem teljes átverés. Azt azonban még nem kell bizonyítani, hogy az YFII biztonságos-e a potenciális mart szerződéses sebezhetőségek miatt. Az YFII-t még nem auditálták

   Hogyan vehetek fel a Balancer Pool 2-be

   Szerencsétlen Balancer eltávolította a Pool likviditási funkcióját (a végtelen pénzverési kockázattól való félelem miatt). A 2. készlet felvételéhez az YFII által biztosított kiegyensúlyozó villát kell használni

   Hol találom a legfrissebb statisztikákat az YFII gazdálkodásról

   Használhatja a WeeMcGee által biztosított nem hivatalos alkalmazást is – https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Decentralizált pénzügyek (DeFi) sorozat: oktatóanyagok, útmutatók és egyebek

   A kezdőknek és a haladóbb felhasználóknak egyaránt megfelelő tartalommal nézze meg a DeFi térben való kereskedéshez szükséges ESSENTIAL TOOLS oktatóanyagokat tartalmazó YouTube DeFi sorozatunkat. MetaMask és Uniswap. Mély elmélyülés olyan népszerű DeFi témákban, mint a Reef.finance ($ REEF) és a Polkadot ($ DOT)

   Az ezen a weboldalon található DeFi sorozat olyan témákat is tartalmaz, amelyeket a YouTube nem fedezett fel. Bevezetés a DeFi-re: a Decentralized Finance (DeFi) áttekintése: Útmutató a kriptovaluta legmelegebb trendjéhez

   Oktatók és útmutatók az ESSENTIAL DEFI TOOLS számára:

   • MetaMask útmutató: Hogyan lehet fiókot létrehozni? PLUS tippek és hackek haladó felhasználók számára
   • Uniswap áttekintés és oktatóanyag: Útmutató kezdőknek és haladó tippek és trükkök
   • A szérum DEX útmutatója és áttekintése
   • SushiSwap ($ SUSHI) elmagyarázta
   • 1 hüvelykes csere, Mooniswap és Chi GasToken: A végső áttekintés és útmutató

   Ha részletesebb információt szeretne kapni más konkrét DeFi projektekről, olvassa el a DeFi token útmutatóinkat. Íme néhány legnépszerűbb útmutatónk:

   • AAVE ($ LEND)
   • Ampleforth ($ AMPL) áttekintés: A DeFi protokoll alapvető útmutatója
   • ChainLink ($ LINK) útmutató: Kulcs link a DeFi térben
   • Cream Finance ($ CREAM): Mi ez?
   • Curve Finance ($ CRV) útmutató
   • DODOEx ($ DODO): Forradalmi On-Chain likviditási szolgáltató
   • Lineáris pénzügy ($ LINA): A szintetikus csereplatformok jövője?
   • Polkadot ($ DOT): Minden, amit tudnod kell a kínai DeFi kedveséről
   • RAMP DeFi: Hogyan oldja fel a társult eszközök értékét?
   • Reef Finance ($ REEF): A többfunkciós Defi platform
   • Solana ($ SOL) elmagyarázta
   • A grafikon ($ GRT) – A decentralizált alkalmazások következő szintje
   • Trustswap ($ SWAP) magyarázat – A DeFi tranzakciók következő generációja
   • Yearn. A DeFi ökoszisztéma egyesítése
   • Wing Finance ($ WING) – Hitel alapú DeFi hitelezési platform

   További videók és cikkek hamarosan megjelennek a DeFi sorozatunk részeként, ezért feltétlenül iratkozzon fel a hírlevelünkre Youtube-csatorna és (egyelőre) Ingyenes heti hírlevél így értesítést kaphat, amint kijönnek!

   Erőforrások:

   1. INFO: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0
   2. BOLT: https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
   3. VILLA : https://bal.yfii.finance/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565 (A Balancer medence nem hivatalos villája. Használja saját felelősségére.)
   4. TÉT: https://yfii.finance/

    SZERZŐDÉS: 0xAFfcD3D45cEF58B1DfA773463824c6F6bB0Dc13a

   5. hogyan lehet a jutalmakat látni btw https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   YFII közlemény: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0

   YFII token címe: 0xa1d0E215a23d7030842FC67cE582a6aFa3CCaB83

   Nem hivatalos hozamgazdálkodási információk:

   1. medence: https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Pool2: https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Adblock
   detector