101 inspiráló kereskedési árajánlat és mit jelentenek

101 inspiráló kereskedési árajánlat és mit jelentenek

Az inspiráló kereskedési jegyzéseknek több felhasználási lehetőségük van, mint azt elképzelnék. Nem csak klassz mondás, hogy beszélgetés közben kiugorhat, hogy okosnak tűnjön.

Íme néhány félelmetes ok az inspiráló kereskedési ajánlatok átnézésére:

 • Megtartanak minket motivált nehéz időkben. Mindannyiunknak szükségünk van erre a további lendületre, hogy néha emlékeztessük magunkat arra, hogy a rossz idők végül elmúlnak.
 • Kereskedelmi stratégiánk gerince lehet. A legjobb kereskedési stratégiák általában a legegyszerűbbek, és néha egy egyszerű ötlet lehet a legjobb.
 • Ez lehet az oka annak, hogy kereskedünk. Egyes idézetek sokat beszélhetnek a piacról – mi működik és mi nem.
 • Fontos emlékeztetőként működhetnek, és megakadályozhatnak bennünket a hibázásban. Egyetlen mondás sem emlékezetesebb, mint azok, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy ne kövessük el ismét ugyanazokat a hibákat.

Nem csak keres kereskedési árfolyamok? Szeretném elkezdeni pénzkeresés? Ingyenes forex kereskedelem oktatása itt!

Íme a legjobb 101 inspiráló kereskedési árajánlatunk:


Élvezd!

Alexander Elder inspiráló kereskedési árajánlatai

1. „A sikeres kereskedő célja a legjobb kereskedések lebonyolítása. A pénz másodlagos. – Sándor Elder

Jelentése: Idézet arra, hogy emlékeztessem Önt, hogy összpontosítson arra, hogy a kereskedelem először működjön! A pénz a jutalom, a sikeres kereskedelem eredménye. Kizárólag a jutalomra gondolva elhomályosul az ítélőképessége.

Steve Clark inspiráló kereskedési árajánlatai

2. “Tegyen többet abból, ami működik, és kevesebbet, ami nem.” – Steve Clark

Jelentése: Remek idézet arra, hogy emlékeztesse magát arra, hogy kövesse nyomon, mi működik a kereskedési stratégiájában és mi nem. Ha valami nem működik az Ön számára, vágja le. Ne felejtsen el kereskedési naplót vezetni!

Inspiráló kereskedési idézetek Michael Coveltől

3. „Soha, soha ne vitatkozzon a kereskedési rendszerével” – Michael Covel

Jelentése: Soha nem visz el sehova! És valljuk be, valószínűleg nem a rendszerek hibája. Ha valóban nem tesz jót neked, változtass rajta!

Peter Lynch inspiráló kereskedési árajánlatai

4. „Ebben az üzletben, ha jó vagy, tízből hatszor igazad van. Sosem lesz igazad tízből kilencszer. ” – Peter Lynch

Jelentése: A legjobb kereskedőknek soha nincs igazuk állandóan, veszteségeket is okoznak. Koncentráljon arra, hogy minél több kereskedés legyen jobb, mint rossz, és akkor sikeresnek fogják tekinteni.

5. “A tőzsdén minden szükséges matematika, amelyet a negyedik osztályban kap.” – Peter Lynch

Jelentése: Kereskedési árajánlat, amely emlékeztet arra, hogy egyszerű legyen a kereskedési stratégia. Minél összetettebb a kereskedési stratégiád, annál több dolog tévedhet el.

Bruce Kovner inspiráló kereskedési idézetei

6. „A kezdő kereskedők 5-10-szer túl nagy kereskedelemmel rendelkeznek. 5-10 százalékos kockázatot vállalnak, egy kereskedelemben 1-2 százalékos kockázatot kell vállalniuk. ” – Bruce Kovner

Jelentése: Általános szabály, hogy amikor először kezdesz kereskedni, soha ne kockáztasd kereskedési számlád egy vagy két százalékánál többet egy kereskedésnél. Például, ha a fiókjában 3000 dollár van, soha ne kereskedjen 30-nál többet.

Robert Arnott inspiráló kereskedési árajánlatai

7. “A befektetés során a kényelmes ritkán nyereséges.” – Robert Arnott

Jelentése: A kockázat elérése érdekében kockázatot kell vállalnia. Ha nincs kockázata az általad készített kereskedéseknek, akkor nem számíthat arra, hogy kereskedőként valóban megélhet.

8. „Nincs egyetlen piaci titok, amelyet felfedezhetünk, nincs egyetlen helyes módja a piacok kereskedelmének. Azok, akik a piacokra az egyetlen igaz választ keresik, még a megfelelő kérdést sem jutottak el, nemhogy a helyes választ. ” – Jack Schwagger

Jelentése: Egy inspiráló kereskedési árajánlat arra emlékeztet, hogy hagyja abba a parancsikonok keresését! A valóságban senki sem tudja, hogyan kell feltörni a piacot és folyamatosan sikeresnek lenni.

Bill Lipschutz inspiráló kereskedési árajánlatai

9. “Ha a legtöbb kereskedő megtanulja a kezét ülni az esetek 50 százalékában, sokkal több pénzt keresne.” – Bill Lipschutz

Jelentése: A legjobb kereskedők tudják, hogy a türelem a kulcs a sikeres kereskedésekhez. Ne kereskedjen túl gyakran, és kerülje a túlértékesítést.

Inspiráló kereskedési idézetek Bernard Baruch-tól

10. “A kereskedés / befektetés során nem arról van szó, hogy mennyit keresel, hanem arról, hogy mennyit nem veszítesz.” – Bernard Baruch

Jelentése: Mielőtt kereskedést folytatna, meg kell értenie a kockázat-haszon arányát. A megfelelő kockázatkezelés fontosabb, mint a pénz.

11. „Minden kereskedőnek vannak erősségei és gyengeségei. Néhányan jó nyertesek, de túl sokáig tarthatják veszteseiket. Mások kissé rövidíthetik a nyerteseiket, de gyorsan elveszítik veszteségeiket. Amíg ragaszkodsz a saját stílusodhoz, addig a saját szemléletedben megkapod a jót és a rosszat. ” – Michael Marcus

Jelentése: Ami kereskedőként működik, nem biztos, hogy mások számára. Minden kereskedőnek megvan a sajátja kereskedési stílus.

John Bogle inspiráló kereskedési árajánlatai

12. „Az idő a barátod; impulzus az ellenséged. ” – John Bogle

Jelentése: Egy másik motivációs kereskedési idézet, amely emlékeztet arra, hogy légy türelmes. Szánjon rá időt, és ne engedjen impulzusainak.

Jesse Livermore inspiráló kereskedési árajánlatai

13. “Van idő hosszúra menni, rövidre menni és horgászni.” – Jesse Livermore

Jelentése: Egy másik inspiráló kereskedési idézet a kevesebb, mint több kereskedésről. A kereskedés szünete gyakran jobb kereskedővé tehet.

14. “Ne számítson előre és ne mozogjon piaci megerősítés nélkül – ha egy kicsit elkésik a kereskedelemben, az biztos, hogy igaza vagy tévedése van.” – Jesse Livermore

Jelentése: Remek tipp az elemzést használó kereskedők számára. Meg kell várnia és meg kell erősítenie, hogy trend alakul ki a kereskedés megkezdése előtt. Így biztos lehet benne, hogy kereskedési stratégiája működni fog.

15. “A folyamatos cselekvés vágya az alapfeltételektől függetlenül számos veszteségért felelős a Wall Streeten, még a szakemberek körében is, akik úgy érzik, hogy minden nap el kell vinniük egy kis pénzt, mintha rendszeres bérért dolgoznának.” – Jesse Livermore

Jelentése: A tökéletes kereskedési árajánlat annak, aki megfeledkezik arról, hogy a kereskedés nem olyan, mint egy szokásos kilenc-öt munka. Nem fog minden nap pénzt keresni, és ha sikerrel jár, akkor nem is kell.

16. „A pénz üléssel, nem kereskedéssel történik.” – Jesse Livermore

Jelentése: Üljön és várja meg a megfelelő lehetőséget. Félelmetes kereskedelmi idézet a türelemről.

17. „Korán megtudtam, hogy a Wall Streeten nincs semmi új. Nem lehet, mert a spekuláció olyan régi, mint a dombok. Bármi történik ma a tőzsdén, az korábban is megtörtént és megismétlődik. Ezt soha nem felejtettem el. ” – Jesse Livermore

Jelentése: Ez közismert tény a piacok megismétlik magukat! Ha korábban megjelent egy helyzet, akkor minden bizonnyal újra megjelenik.

18. „Miért gondolja, hogy a sikertelen kereskedők megszállottja a piacelemzés? Sóvárognak a bizonyosság érzésére, amelyet az elemzés látszólag ad nekik. Bár kevesen vallanák be, az igazság az, hogy a tipikus kereskedőnek igaza van minden egyes kereskedelemben. Kétségbeesetten próbál bizonyosságot teremteni ott, ahol éppen nem létezik. ” – Mark Douglas

Jelentése: Nem számít, mennyire jó a piaci elemzése, mégis téves lehet. Ne feledje, hogy ez nem egzakt tudomány.

Mark Douglas inspiráló kereskedési árajánlatai

19. „Ha megtanul olyan lelkiállapotot létrehozni, amelyet nem befolyásol a piaci magatartás, akkor a harc megszűnik.” – Mark Douglas

Jelentése: A tökéletes kereskedési ajánlat a különálló kereskedő fontosságának kiemelésére. Ne engedjen a piaci nyomásnak.

20. “Az egyes kullancsok megfigyelésének veszélyei kettősek: túlértékesítés és a jó pozíciók idő előtti likvidálásának nagyobb esélyei.” – Jack Schwagger

Jelentése: Ne figyeld olyan szorosan a piacot. Csak túlságosan kereskedni fog, ami kockázatos és / vagy túl korán zárja le a jó pozíciókat. Akárhogy is, pénzt fog veszíteni.

Borish Péter inspiráló kereskedési árajánlatai

21. “Szeretnénk magunkat győztesként érzékelni, de a sikeres kereskedők mindig a veszteségeikre koncentrálnak.” – Borish Péter

Jelentése: A sikeres kereskedők inkább arra gondolnak, hogy megvédjék a már meglévőket. Ez mindig fontosabb, mint több pénzt keresni.

22. „Pénzügyi karrierem során folyamatosan szemtanúja voltam más embereknek, akikről tudtam, hogy tönkrement a kockázat tiszteletben tartásának elmulasztása. Ha nem veszi alaposan szemügyre a kockázatot, az elvisz. ” – Larry Hite

Jelentése: Kiváló kereskedési idézet a kockázat megértéséről. Ha nem tartja tiszteletben a kockázatot, kereskedőként megbukik.

Larry Hite inspiráló kereskedési árajánlatai

23. „Őszintén szólva nem látok piacokat; Kockázatokat, jutalmakat és pénzt látok. ” – Larry Hite

Jelentése: Egy másik a dolgok egyszerűségéért! Távolítson el minden mást a fejéből, és koncentráljon a kereskedés legfontosabb elemeire.

24. „Nem hiszem, hogy széles körben igazán jó befektetővé válhat anélkül, hogy hatalmas mennyiségű olvasmányt végezne. Nem hiszem, hogy bármelyik könyv megteszi helyetted. ” – Charlie Munger

Jelentése: A jó kereskedők soha nem hagyják abba a tanulást. Még akkor is, ha profik lesznek a kereskedésben, még mindig tanulnak.

Benjamin Graham inspiráló kereskedési árajánlatai

25. “Rövid távon a piac egy szavazógép, de hosszú távon egy mérleg.” – Benjamin Graham

Jelentése: A piac rövid távon népszerűségversenyként működik, de hosszú távon a piaci eszköz mögött rejlő valós értéket látjuk.

Tony Robbins inspiráló kereskedési árajánlatai

26. „Nem az alakítja életünket, amit egyszer-egyszer csinálunk. Ezt csináljuk következetesen. ” – Tony Robbins

Jelentése: Intelligens szavak a kereskedelemhez és az élethez! Annak érdekében, hogy sikeres kereskedőnek lehessen tekinteni, arra kell összpontosítania, hogy idővel következetes kereskedéseket hajtson végre.

27. „A bikák pénzt keresnek, a medvék pénzt keresnek, a sertéseket levágják.” – Ismeretlen

Jelentése: Pénzt kereshet, amikor a piac felfelé és lefelé halad, de nem fog pénzt keresni, ha kapzsi vagy.

28. „A befektetés inkább hasonlít a festék kiszáradására vagy a fű növekedésére. Ha izgalomra vágyik, vegyen 800 dollárt, és menjen Las Vegasba. ” – Paul Samuelson

Jelentése: A kereskedés nem azonos a szerencsejátékkal. Nem szórakozásról van szó, hanem arról, hogy megfelelő időben dolgozzon ki mozdulatot.

Peter Bernstein inspiráló kereskedési árajánlatai

29. „A befektetés alaptörvénye a jövő bizonytalansága.” – Peter Bernstein

Jelentése: Soha nem lehet biztos abban, hogy mi fog történni. Nem számít, milyen jó a kutatásod, soha nem lesz teljesen igazad.

Alexander Elder motivációs kereskedési árajánlatai

30. „Szabad lehetsz. Bárhol élhet és dolgozhat a világon. Lehet független a rutintól, és senkinek sem válaszolhat. ” – Elder Sándor

Jelentése: Talán az egyik leginkább inspiráló kereskedési idézet, amely emlékeztet arra, hogy mennyire felszabadító kereskedőnek lenni!

31. „Meg kell határoznia a gyengeségeit, és azon kell dolgoznia, hogy megváltozzon. Vezessen kereskedési naplót – írja le indokait minden kereskedésbe való belépéshez és kilépéshez. Keresse meg a siker és a kudarc ismétlődő mintáit. ” – Elder Sándor

Jelentése: Ez a motivációs kereskedési árajánlat lehet az egyik leginkább használható. Vigyázzon, és derítse ki, hogy mi működik Önnek.

Jason Klatt inspiráló kereskedési árajánlatai

32. „A puszta akarat és elszántság nem helyettesítheti azt, ami valóban működik.” – Jason Klatt

Jelentése: A motiváció nem elegendő a sikeres kereskedővé váláshoz. Szüksége van ismeretekre, konkrétan arra, hogy mi működik Önnek.

Soros György inspiráló kereskedési árajánlatai

33. “A rövid távú volatilitás a fordulópontokban a legnagyobb, és csökken, ha egy trend kialakul.” – Soros György

Jelentése: Remek szavak egy kereskedési legendából. Ne feledje ezt az idézetet, amikor olyan kereskedési stratégiát állít össze, amely felhasználja a trendeket.

34. “A piacok állandóan bizonytalanságban és ingadozásokban vannak, és a pénz a nyilvánvaló diszkontálásával és a váratlanok fogadásával jár.” – Soros György

Jelentése: Bár soha nem lehetünk 100% -ban biztosak abban, hogy a piacok milyen irányba mozognak, egyes dolgok megbecsülhetők, mások pedig nem.

35. “Nem az a fontos, hogy igazad vagy tévedsz, hanem az, hogy mennyi pénzt keresel, amikor igazad van, és mennyit veszítesz, amikor tévedsz.” – Soros György

Jelentése: Újabb kiváló idézet a kockázat-hozam arányokról. És egy másik példa arra, hogy egy csúcskereskedő mindenkor szem előtt tartja a veszteségeket.

Akár ez is tetszhet: Hogyan lehet nettó 8 milliárd dollárt elérni

Henrique M Simoes inspiráló kereskedési árajánlatai

36. „A kereskedelemben a lehetetlen évente körülbelül kétszer történik.” – Henri M Simoes

Jelentése: Hasznos emlékeztető arra, hogy oly gyakran megtörténik a hihetetlen. Húzza szemeit azokra a pillanatokra.

37. „A fő probléma azonban az, hogy a piacokat a kereskedelem stílusához kell illeszteni, nem pedig a piaci magatartásnak megfelelő kereskedési módszereket kell találni.” – Brett Steenbarger

Jelentése: A piacot nem illesztheti a stratégiája köré, a stratégiáját csak a piac körül illesztheti.

38. “Soha ne fektessen olyan ötletbe, amelyet nem tud zsírkrétával illusztrálni.” – Peter Lynch

Jelentése: Vidám motivációs idézet, amely arra emlékeztet minket, hogy folytassuk az egyszerű kereskedést. Ha valami túl bonyolult, ez azt jelenti, hogy több esély van a rosszra.

Lásd még: Fektessen be, mint Peter Lynch – A tőzsdei kiválasztás szakértője

Larry Connors inspiráló kereskedési árajánlatai

39. „Valódi, igazi aggodalomra ad okot, ha túl sok szabályral rendelkező kereskedési stratégiákat látok (neked is kellene).” – Larry Connors

Jelentése: A fentiekhez hasonlóan ez is egy nagyszerű kereskedési idézet a kereskedési stratégiák egyszerűségéről. Minél kevesebb a szabály, annál jobb.

Jim Rogers inspiráló kereskedési árajánlatai

40. „Csak várom, amíg a sarokban pénz fekszik, és csak annyit kell tennem, hogy odamegyek és felveszem. Közben nem csinálok semmit. ” – Jim Rogers

Jelentése: A türelem az egyik legértékesebb készség a kereskedelemben. Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy csak akkor kell sztrájkolni, amikor eljött az ideje!

Inspiráló kereskedési idézetek Nicolas Darvas-tól

41. „Hiszek az elemzésben és nem az előrejelzésben.” – Nicolas Darvas

Jelentése: Jó ajánlat a kereskedelem tudományos és pillanatnyi megtartásához. Ha lehetséges, próbáljon minimálisra csökkenteni az előrejelzést.

Inspiráló kereskedési idézetek Yvan Byeajee-től

42. “A kereskedés nem csak felfedi a karakteredet, hanem építi is, ha elég sokáig maradsz a játékban.” – Yvan Byeajee

Jelentése: A nagy kereskedővé válás képességeinek megszerzése egy életen át tartó utazás. A siker érdekében meg kell változtatnia az életét.

43. „Összpontosítás, türelem, bölcs megkülönböztetés, nem ragaszkodás – a meditáció során megszerzett készségek és a kereskedelemben való boldoguláshoz szükséges képességek egy és ugyanaz.” – Yvan Byeajee

Jelentése: Négy alapvető készség, amire a sikeres kereskedőnek szüksége van. Nemcsak a jobb kereskedelemben segítenek, hanem a jobb életvitelben is.

44. „A bizalom nem„ profitálni fogok ebből a kereskedelemből. ”A bizalom az, hogy„ jól leszek, ha nem profitálok ebből a kereskedelemből. ” – Yvan Byeajee

Jelentése: Kiváló tanács a kereskedői pszichológiában. A kereskedelem megnyeréséhez és elvesztéséhez megfelelő megközelítéssel kell rendelkeznie.

45. “Soha nem találja meg a teljesítést a piacokon, ha nem tanulja meg megbecsülni és elégedett azzal, ami már van.” – Yvan Byeajee

Jelentése: Remek kereskedési árajánlat arra emlékeztet, hogy értékelje és megvédje a már meglévőket. A kockázat megértése azt jelenti, hogy értékelni kell azt, ami már megvan.

Inspiráló kereskedési idézetek: Andreas Clenow

46. ​​„Óvakodjon a kereskedési árfolyamoktól.” – Andreas Clenow

Jelentése: Vidám idézet, amely emlékeztet arra, hogy az inspiráló kereskedési árajánlatok nem elegendőek ahhoz, hogy sikeres kereskedő legyen!

Martin Schwartz inspiráló kereskedési árajánlatai

47. „Tanulj meg veszteségeket vállalni. A pénzkeresés során az a legfontosabb, hogy ne hagyd, hogy a veszteségeid kiszabaduljanak. ” – Martin Schwartz

Jelentése: A veszteségek elkerülése érdekében először meg kell értenie és tiszteletben kell tartania őket. De ami még fontosabb, mentálisan kell elfogadnod őket.

48. „Sokan annyira összezavarodtak a piacokon, hogy elveszítik perspektívájukat. A hosszabb munkavégzés nem feltétlenül egyenlő az okosabb munkavégzéssel. Valójában néha fordítva van. ” – Martin Schwartz

Jelentése: Az okos kereskedők kevesebbet, többet nem kereskednek! Ne hagyja magát elkapni a piacon!

49. “Amikor nyertes lettem, azt mondtam:” Kitaláltam, de ha tévedek, akkor a pokolba kerülök, mert meg akarom spórolni a pénzemet, és folytatom a következő kereskedést. ” – Martin Schwartz

Jelentése: Egy másik fontos emlékeztető arra, hogy vigyázzon arra, ami már megvan.

50. „Az évek során megtanultam, hogy a piacokon elért jó profit után nagyon fontos néhány nap szabadságot levonni jutalomként. A természetes tendencia az, hogy addig toljuk, amíg a csík véget nem ér. De a tapasztalatok arra tanítottak, hogy a pihenés a sáv közepén gyakran meghosszabbíthatja azt. ” – Martin Schwartz

Jelentése: A fentiekhez hasonlóan ez az inspiráló kereskedési árajánlat arra emlékeztet, hogy olyan gyakran kell szünetet tartania a piacoktól, hogy elkerülje a túlértékesítést és annak elvesztését. Jutalmazd meg magad!

51. „Mindig olyan embereken röhögök, akik azt mondják:„ Soha nem találkoztam még gazdag technikussal. ”Ezt imádom! Olyan arrogáns, értelmetlen válasz. Kilenc évig használtam az alapokat, és technikusként meggazdagodtam. ” – Martin Schwartz

Jelentése: Jó idézet, hogy emlékeztesse magát a technikai elemzés fontosságára.

52. „Amikor megsérülök a piacon, a pokolba kerülök. Egyáltalán nem mindegy, hogy hol kereskedik a piac. Csak kiszállok, mert hiszem, hogy ha egyszer megsérültél a piacon, a döntéseid sokkal kevésbé lesznek objektívek, mint akkor, amikor jól csinálod … Ha kitartasz, amikor a piac súlyosan ellened áll, hamarabb vagy később kivisznek. – Randy McKay

Jelentése: Az érzelmekkel való kereskedelem az egyik legkockázatosabb dolog, amit tehet. Ha úgy gondolja, hogy érzelmek helyett cselekszik, nem pedig a piac állapota, akkor szünetre van szüksége.

53. „Mindaddig csökkentem a kereskedési méretemet, amíg veszítek … A pénzkezelési technikáim rendkívül konzervatívak. Soha nem kockáztatom meg, hogy bármi is megközelítse a számlám teljes pénzösszegét, nem beszélve a teljes pénzeszközömről. – Randy McKay

Jelentése: Nagyszerű kereskedési stratégia a veszteségek csökkentésére. Minden alkalommal, amikor elveszít egy kereskedést, csökkentse a kereskedett összeget.

Phillip Fisher inspiráló kereskedési árajánlatai

54. „A tőzsde olyan személyekkel van tele, akik tudják mindennek az árát, de a semmi értékét.” – Phillip Fisher

Jelentése: A kereskedésben az instrumentum ára nem olyan fontos, mint az érték, amelyet ad neked.

Inspiráló kereskedési idézetek Robert G Allen részéről

55. „Hány milliomosot ismer, aki meggazdagodott megtakarítási számlákra történő befektetéssel? Pihentetem az ügyemet. – Robert G. Allen

Jelentése: Remek pont arra, hogy a megtakarítási számla soha nem fog gazdaggá tenni. A kereskedelem sokkal hatékonyabb módszer a vagyonteremtésre.

Inspiráló kereskedési idézetek David Sikhosana által

56. „A veszteségekre szükség van, amennyiben olyan technikához kapcsolódnak, amely segít megtanulni tőlük” – David Sikhosana

Jelentése: A veszteségek lényegében csak akkor rosszak, ha nem tanulsz belőlük. Ha tanulsz a veszteségeidből, akkor kisebb eséllyel ismételed meg őket.

Inspiráló kereskedési idézetek Paul Tudor Jones-tól

57. “Mindennap feltételezem, hogy minden álláspontom téves.” – Paul Tudor Jones

Jelentése: Lehet, hogy ez nem hangzik olyan inspirálónak, de ez az idézet sokatmond arról, hogy mennyire fontos felkészülni a tévedésre.

58. „A kereskedelem szempontjából a siker titka az, hogy megunhatatlan, halhatatlan és olthatatlan szomjúságot szerez az információk és a tudás iránt.” – Paul Tudor Jones

Jelentése: Ahogy az a régi mondás tartja: „a tudás hatalom”. A kereskedéssel ez tagadhatatlanul igaz.

59. „A kereskedés nagyon versenyképes, és képesnek kell lennie a fenekének rúgására.” – Paul Tudor Jones

Jelentése: Ne add fel csak azért, mert a kereskedési terved szétesett. Tanulnod kell ebből a tapasztalatból, és folytatnod kell!

60. „Ez a pamutkereskedelem számomra szinte üzletkötő volt. Ekkor mondtam: „Mr. Hülye, miért kockáztat mindent egy kereskedelemben? Miért ne tenné az életét inkább a boldogságra, mint a fájdalomra? – Paul Tudor Jones

Jelentése: Ez a kereskedési jegyzék kiemeli, mennyire fontos a portfólió diverzifikálása. Soha ne kockáztasson semmit egyetlen kereskedés során.

61. „Mindig a pénzvesztésre gondolok, a pénzszerzéssel szemben. Ne a pénzkeresésre koncentráljon, hanem arra, hogy megvédje, amije van ”- Paul Tudor Jones

Jelentése: Egy másik remek idézet Paul Tudor Jones-tól a birtokában lévő emberek védelmének fontosságáról.

Benjamin Franklin inspiráló kereskedési árajánlatai

62. „A tudásba történő befektetés fizet a legjobban.” – Benjamin Franklin

Jelentése: Ennek az inspiráló kereskedési ajánlatnak az egyik legokosabbnak kell lennie. Minél többet tud a kereskedésről, annál valószínűbb, hogy megalapozottabb kereskedelmet folytat, amely jobb eredményeket hoz.

Richard Branson inspiráló kereskedési árajánlatai

63. “Ne legyen zavarban kudarcai miatt, tanuljon belőlük és kezdje újra.” – Richard Branson

Jelentése: Bár Richard Branson nem biztos, hogy kereskedő, szavai sok igazságot mondanak. Tanuljon a hibáiból, és folytassa.

Inspiráló kereskedési idézetek a Sun Tzu-tól

64. „Aki tudja, mikor tud harcolni és mikor nem, az győz.” – Sun Tzu

Jelentése: Újabb idézet a kereskedési világon kívülről. Lényegében azzal fog tudni, hogy mikor és mikor nem szabad kereskedni, akkor sikeres lesz.

Inspiráló kereskedési idézetek Ed Seykota-tól

65. „Nyer vagy veszít, mindenki azt kapja a piacról, amit akar. Úgy tűnik, hogy egyesek veszíteni szeretnek, ezért pénzvesztéssel nyernek. ” – Ed Seykota

Jelentése: A kereskedelem elvesztése nem a világ vége. Ha valamit tanultál belőle, akkor is kihoztál belőle valamit.

66. „A jó kereskedelem elemei: (1) veszteségek csökkentése, (2) veszteségek csökkentése és (3) veszteségek csökkentése. Ha betartja ezt a három szabályt, akkor lehet esélye. ” – Ed Seykota

Jelentése: Nem minden kereskedése lesz sikeres. Ezért csak akkor válhat jó kereskedővé, ha megtanulja, hogyan minimalizálja veszteségeit.

67. “A trend a barátod, amíg a végére nem hajlik.” – Ed Seykota

Jelentése: Szójáték a híres kifejezésről: „a trend a barátod”. Ne feledje, hogy a trendek soha nem tartanak örökké.

Inspiráló kereskedési idézetek Sami Abusaad részéről

68. „Hajlandó-e pénzt veszíteni egy kereskedelem során? Ha nem, akkor ne vegye be. Csak akkor nyerhet, ha nem fél elveszíteni. És ezt csak akkor teheti meg, ha valóban elfogadja az előtted álló kockázatokat. ” – Sami Abusaad

Jelentése: Remek kereskedési idézet, amely ismét szemlélteti a kockázatok megértésének fontosságát és a sikerhez való viszonyát.

Bruce Kovner motivációs kereskedési árajánlatai

69. “Ha személyre szabja a veszteségeket, akkor nem kereskedhet.” – Bruce Kovner

Jelentése: Az érzelemnek nincs helye a kereskedési arénában. Ha kereskedni szeretne, el kell távolítania.

70. “Tudom, hogy hova jutok ki, mielőtt beérek.” – Bruce Kovner

Jelentése: Okos idézet a belépési és kilépési stratégiákhoz. A stratégia megkezdése előtt tudnia kell, hova lép be és kilép.

Tom Basso inspiráló kereskedési árajánlatai

71. “Úgy gondolom, hogy a befektetési pszichológia messze a legfontosabb elem, amelyet a kockázatkezelés követ, és a legkevésbé fontos szempont az a kérdés, hogy hol vásárol és ad el.” – Tom Basso

Jelentése: Persze, amikor lebontja a kereskedést, az adásvételről szól, de megfelelő gondolkodásmód és kockázatkezelési ismeretek nélkül sok minden elromolhat.

Justin Mamis inspiráló kereskedési árajánlatai

72. „A készleteket nem félelemben, hanem reményben vásárolják meg. Általában félelem miatt árulják őket. – Justin Mamis

Jelentése: Kiváló idézet a kereskedői pszichológiáról. Sok kezdő kereskedő által végrehajtott és érzelmek által motivált akció.

William O'Neil inspiráló kereskedési árajánlatai

73. „Ami túl magasnak és kockázatosnak tűnik a többség számára, az általában magasabbra esik, és ami alacsonynak és olcsónak tűnik, általában alacsonyabb.” – William O’Neil

Jelentése: A piac gyakran felülmúlja az Ön elvárásait, de ez nem azt jelenti, hogy számolnia kell ezzel!

74. „A veszteségek engedése a legtöbb befektető által elkövetett legsúlyosabb hiba.” – William O’Neil

Jelentése: Ismét egy inspiráló kereskedési idézet, amely kiemeli, hogy mennyire fontos a veszteségek csökkentése a nyereségesség érdekében.

Warren Buffett inspiráló kereskedési árajánlatai

75. „A piac olyan eszköz, amely pénzt utal a türelmetlenektől a beteghez.” – Warren Buffet

Jelentése: A türelmetlen mindig elveszíti a beteget. A türelem az egyik legértékesebb készség, amely kereskedőként rendelkezhet.

76. „Nem kell rakétatudósnak lennie. A befektetés nem olyan játék, ahol a 160 IQ-s srác legyőzi a 130 IQ-val rendelkező srácot. ” – Warren Buffet

Jelentése: A kereskedésnél nem mindig az intelligencia a legfontosabb. Rengeteg más tényező játszik szerepet.

77. “Egyszerűen megpróbálunk félni, amikor mások kapzsiak, és csak akkor vagyunk kapzsiak, amikor mások félnek.” – Warren Buffet

Jelentése: Warren Buffet újabb remek idézete az érzelmekről és a pénzkereskedelemről.

78. „A hírnév megteremtése 20 évig, a tönkremenetel pedig öt percig tart. Ha belegondolsz, akkor másképp fogsz cselekedni. ” – Warren Buffet

Jelentése: Csak egy apró hiba kell ahhoz, hogy mindent elveszítsen. Ezért óvatosnak kell lenned a kereskedés során, és meg kell értened a kockázatokat.

79. „A piaci ingadozásokat inkább barátként, mint ellenségként nézze.” – Warren Buffet

Jelentése: A piaci ingadozások lehetőséget kínálnak a piacra való belépésre és kilépésre, ne féljen tőlük.

80. „Nyerjen az ostobaságból, ahelyett, hogy részt venne benne.” – Warren Buffet

Jelentése: Győződjön meg róla, hogy csak mások hibáit látja, nem a sajátjait. Amikor mások hibát követnek el, akkor esélyed van arra, hogy profitálj.

Lásd még: Szeretne tippeket kapni valakitől, aki 88 milliárd dollárt ér

John Maynard Keynes inspiráló kereskedési árajánlatai

81. „A piacok irracionálisabbak maradhatnak, mint te fizetőképesek.” – John Maynard Keynes

Jelentése: Fontos emlékeztető arra, hogy a piaci volatilitás elnyelheti az egész kereskedési számláját, ha nem vagy óvatos.

Gerald M Loeb inspiráló kereskedési árajánlatai

82. „A veszteségek elfogadása a legfontosabb egyetlen befektetési eszköz a tőke biztonságának biztosítása érdekében.” – Gerald M. Loeb

Jelentése: Ha nem fogadja el veszteségeit, és inkább üldözni kezdi, akkor az összes tőkéjét kockáztatja!

Seth Klarman inspiráló kereskedési árajánlatai

83. „A nehéz fegyelem, türelem és ítélet.” – Seth Klarman

Jelentése: A kereskedelem bizonyos értelemben könnyű, de a kereskedéshez szükséges készségek elsajátítása nehéz lehet.

84. „A valóságban senki sem tudja, mit fog tenni a piac; megjósolni, hogy időpazarlás, és az erre a jóslásra épülő befektetés spekulatív vállalkozás. ” – Seth Klarman

Jelentése: Elemzése soha nem lesz teljesen helyes, és ezt fontos felismerni.

Tony Saliba inspiráló kereskedési árajánlatai

85. “Mindig meghatározom a kockázatomat, és nem kell aggódnom emiatt.” – Tony Saliba

Jelentése: Az első lépés, amelyet minden kereskedőnek meg kell tennie a kereskedés megkezdése előtt, az a kockázat meghatározása!

Jim Cramer inspiráló kereskedési árajánlatai

86. „A remény hamis érzelem, amely csak pénzbe kerül.” – Jim Cramer

Jelentése: Soha ne a reményre alapozza a kereskedelmet. Ehelyett jól informáltaknak kell lenniük a rendelkezésre álló információk és elemzések alapján.

87. „A kereskedelem sikerének kulcsa az érzelmi fegyelem. Ha az intelligencia lenne a kulcs, sokkal több ember keresné a pénzkereskedelmet … Tudom, hogy ez közhelynek fog hangzani, de az egyetlen legfontosabb ok, hogy az emberek pénzt veszítenek a pénzügyi piacokon, az, hogy nem csökkentik veszteségeiket . ” – Victor Sperandeo

Jelentése: Újabb remek kereskedési idézet a veszteségek csökkentéséről. Ha nem, akkor soha nem lesz állandóan sikeres.

Inspiráló kereskedési idézetek Linda Raschke-tól

88. „A megélhetéshez csak egy minta szükséges.” – Linda Raschke

Jelentése: A legegyszerűbb minták gyakran a legjobban megtérülnek. Ha megtanulod használni őket, kereskedésből lehet megélni.

89. „Néha a legjobb kereskedelem nem kereskedelem.” – Ismeretlen

Jelentése: Jól ismert kereskedési árajánlat. A siker érdekében nem kell állandóan kereskedni.

90. „A minták nem működnek 100% -ban. De még mindig kritikusak, mert segítenek meghatározni a kockázatát. Ha figyelmen kívül hagyja a mintákat, és a hajnalokra, az érzésekre és a forró tippekre összpontosít, felejtse el az összhang elérését. ” – Ifan Wei

Jelentése: Ha folyamatosan sikeres kereskedő akarsz lenni, akkor mintákkal kell dolgozni!

Martin Zweig inspiráló kereskedési árajánlatai

91. „Helytelen tévedni; megbocsáthatatlan, ha tévedek. ” – Martin Zweig

Jelentése: Okos idézet, amely emlékeztet arra, hogy tanulj a hibáidból.

Sir John Templeton inspiráló kereskedési árajánlatai

92. “A befektetés négy legveszélyesebb szója: Ezúttal más.” – Sir John Templeton

Jelentése: Ez csak akkor más, ha a múltkor tanult a hibáiból!

Steve Burns inspiráló kereskedési árajánlatai

93. „Óriási különbség van a jó kereskedés és a jó kereskedés között.” – Steve Burns

Jelentése: Bárki képes jó kereskedésre, de nem mindenki lehet állandóan jó kereskedő.

Rob Smith inspiráló kereskedési árajánlatai

94. „Vásároljon felfelé mutató dolgokat. Adj el dolgokat, amelyek egyre csökkennek. És amikor megállnak, szállj ki! ” – Rob Smith

Jelentése: Alacsony vásárlás és magas áron történő értékesítés nem elég. Ismernie kell a hangszer irányát is.

Jaymin Shah inspiráló kereskedési árajánlatai

95. „Ne kövess vakon valakit, kövesd a piacot, és próbáld meg hallani, amit mond neked.” – Jaymin Shah

Jelentése: Soha ne kövesse az emberek tanácsát anélkül, hogy saját kutatást végezne. Saját kutatás mindig értékesebb.

96. “Soha nem tudhatod, hogy a piac milyen felállással fog szolgálni, célodnak kell lennie egy olyan lehetőség megtalálására, ahol a kockázat / haszon arány a legjobb.” – Jaymin Shah

Jelentése: A piac soha nem ugyanaz, mindig változik. Minden kereskedéskor át kell értékelnie a helyzetet, és a kedvező kockázat / haszon arányt kell keresnie.

Mark Harila inspiráló kereskedési árajánlatai

97. „Mi a különbség egy profi és egy amatőr között? A szakemberek keresik, mi a baj egy beállítással. Az amatőrök csak azt keresik, ami jó. – Mark Harila

Jelentése: Ha eljutsz arra a pontra, hogy profi kereskedő legyél, jobban keresel hibákat, mint bármi mást. Az amatőrök ezt gyakran elmulasztják.

98. „A csúcsteljesítményű kereskedő teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy a legjobb legyen, és mindent megtegyen a legjobb érdekében. Teljesen felelősnek érzi magát bármiért, és így tanulhat a hibákból. Ezeknek az embereknek általában van egy működő üzleti terve a kereskedéshez, mert üzletként kezelik a kereskedést. ” – Van K. Tharp

Jelentése: Remek kereskedési árajánlat, amely összefoglalja, mire van szüksége egy nagy kereskedőnek. A legfontosabb kiemelni a hibákból való tanulást és a terv elkészítését.

Inspiráló kereskedési idézetek Joel Grenblatt-tól

99. „Amennyire csak lehetséges, nem akarja, hogy jól fizetjenek pusztán azért, mert nagy kockázatokat vállal. Ezt bárki kezelheti. Jól fizetni akar, mert elvégezte a házi feladatát. ” – Joel Greenblatt

Jelentése: Kockázatosnak lenni nem kifizetődő. Ami igazán megtérül, az annak kutatása, amivel kereskedsz, és kitűzöd magadnak a célokat.

Inspiráló kereskedési idézetek, Scott Redler

100. „A kereskedőknek olyan napi rutinra van szükségük, amelyet szeretnek. Ha nem szereted, akkor nem fogod megtenni. – Scott Redler

Jelentése: Egy igazán inspiráló kereskedési árajánlat emlékeztet arra, hogy szükséged van egy megfelelő kereskedési stílusra

101. „Keresse meg a piacot maga előtt, ne azt, amelyet szeretne!” – Scott Redler

Jelentése: A kereskedési stratégiának tükröznie kell a piac valóságát. Nem csak olyan stratégiát alkalmazhat, amelyik tetszik.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ezekből a 101 inspiráló kereskedési ajánlatból, tegye meg ezeket a pontokat.

 • Kereskedési árajánlatok emlékeztethet minket a dolgok egyszerűségére! Vegye körül magát emlékeztetőkkel, ha a dolgok túl bonyolultak lesznek.
 • Sok a legjobbak közül kereskedési árfolyamok emlékeztessen bennünket arra, hogy a kutatás az első. Mindig megtérül, ha tájékozódik arról, hogy mit fog kereskedni.
 • A türelem a kereskedelem kulcsfontosságú része. A ritkább kereskedés általában jobb, mint a gyakori kereskedés.
 • A kereskedés nem olyan, mint egy szokásos napi munka. Nem illeszthető a piac az életed köré.

Az inspiráló kereskedési árajánlatok motiválnak, de kereskedővé nem tesznek!

De a Trading Education ingyenes forex kereskedési tanfolyama talán csak megcsinálja. Bár lehet, hogy felpezsdültnek és késznek érzi magát a listánk elolvasása után, a kereskedés sokkal többet igényel, mint a motivációs kereskedési árajánlatok.

A forex kereskedési tanfolyamunk, a The Ultimate Guide to Forex Trading most ingyenes.

Tanulni fogsz:

 • Alapítvány a FOREX kereskedelemben
 • A FOREX kereskedelem mechanikája
 • Haladó elemzés FOREX kereskedés
 • Stratégiai kereskedés a FOREX kereskedéshez

Iratkozzon fel és szerezze be most, mielőtt elúszik! Ki tudja, talán egyszer te leszel az inspiráló kereskedési jegyzések!

Ha tetszett olvasni a 101 inspiráló kereskedési árajánlatot és mit jelentenek a kereskedési oktatásból, kérjük, adjon egy lájkot és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector