A végső nyári olvasási lista a befektetők számára

Lehet, hogy nyár van, de a befektetés világa soha nem áll meg. Még akkor is, ha a legtöbbet kihozza a napsütésből, valószínűleg gondolkodni fog a portfólió javításának következő lépésein.

Ez az évszak tökéletes alkalom arra, hogy hátradőljön és inspirációt találjon. Tehát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a befektetői pszichológia és elmélet legfrissebb ismereteivel a játék előtt áll, a mi Kereskedelmi oktatás csapat összeállította a végső nyári olvasási listát.

Akár a tengerparton van, akár csak a hátsó kertjében, ügyeljen arra, hogy a nyár a lehető legjövedelmezőbb legyen az Ön és portfóliója számára.

1. Az istenek ellen: A figyelemre méltó történet Peter L. Bernstein részéről

Keresse meg az Amazon-on>> Az istenek ellen: A figyelemre méltó kockázat-történet, Peter L. Bernstein


A Wall Street egyik befektetési óriásától, Peter L. Bernstein-től származik egy jellegzetes tanulmány a befektetési elmélet és a pszichológia világában. Az istenek ellen felsorol számos történelmi pillanatot, amikor az emberek kockázatkezelést alkalmaztak a társadalomtól való elszakadásra. Ezeknek a pillanatoknak és az emberek által tapasztalt eredményeknek a megvizsgálásával Bernstein számos különféle taktikát kínál fel, amelyeket saját személyes és üzleti életünkben is alkalmazhatunk a kockázat kezelésére és jobb eredmények elérésére..

A befektetési világ egyik nagy gondolkodójának átfogó és inspiráló tanulmánya, az Istenek ellen modern klasszikus és minden komoly befektető számára kötelező olvasmány.

Lehet, hogy tetszene neked is: 4 lépés a Forex kereskedővé váláshoz

2. Black Edge: Belső információ, piszkos pénz és keresés Sheelah Kolhatkar által a Wall Street legkeresettebb emberének elhozatalára

Keresse meg az Amazon-on>> Sheelah Kolhatkar fekete széle

A lista számos életrajza közül a Black Edge nemcsak belső képet nyújt a Wall Street egyik legismertebb befektetőjének életéről, hanem a világkereskedelem mekkájának szürke területeit is vizsgálja..

Steven Cohent jóváírták a Wall Streetet megváltoztató emberként. A befektetés egyik legnagyobb sikertörténete, ő volt a főszereplő az ipar átmenetében a való befektetésektől a milliói keresetig a piacon spekulálva.

Sheelah Kolhatkar író feltérképezi Cohen rejtélyes emelkedését és ugyanolyan magával ragadó bukását, amelynek során az SAC Capital egy jelentős FBI-vizsgálat tárgyává vált. Léteznek-e még ezek a szürke területek a Wall Streeten, és milyen hatással van ez a falain belül élők gazdagságára és hatalmára? Ez egy a sok kérdés közül, amelyeket a könyv felvet.

3. Szegény Charlie Almanack: Charles T. Munger esze és bölcsessége, Peter D. Kaufman kibővített harmadik kiadása

Keresse meg az Amazon-on>> Szegény Charlie Almanack-ja: Charles T. Munger esze és bölcsessége

Charles Munger a Forbes által nemrégiben 1,65 milliárd dollárra becsült 2018-as nettó vagyonnal biztosan nem szegény. War Frank Buffett híres üzleti partnere Ben Franklin szegény Richard Almanack-ját szem előtt tartva építette fel eszméjét és betekintését ebben a beszélgetések, előadások és nyilvános kommentárok gyűjteményébe.

Munger és Buffett teljes ösztönzésével összeállítva ez a kötet példátlan hozzáférést biztosít Munger elméjéhez és világához – vállalkozásához, befektetéseihez és a Wall Street-i életéhez. Ez nemcsak egy remek nyári olvasmány, hanem egy inspiráló is.

Az embereknek is tetszik: Charlie Munger: A pragmatikus befektető, aki tudja, hogyan lehet gazdagságot teremteni

4. Buffett: Amerikai kapitalista készítése Roger Lowenstein által

Keresse meg az Amazon-on>> Buffett: Amerikai kapitalista készítése Roger Lowenstein által

A Buffett családjához, vállalkozásához és barátainak való hároméves hozzáférés eredményeként Lowenstein egyedülálló beszámolót nyújt számunkra a világ egyik befektetési óriásának életéről.

Bármennyire híres befektetési fényességéről, mint meglepően szerény életmódjáról, ez az életrajz bennfentes beszámolót kínál arról, hogyan építette fel 10 milliárd dolláros birodalmát, valamint gondolatait a gazdagságról és a befektetési világról, amelyek mindenképpen inspirálhatnak.

5. Egyirányú zsebek: Don Guyon könyve a Wall Street spekulációiról

Keresse meg az Amazon-on>> Don Guyon egyirányú zsebkönyvek a Wall Street spekulációiról

Egy másik klasszikus olvasnivaló a befektetők számára, Don Guyon alaposan megvizsgálja a Wall Street-i spekuláció mechanikáját, megvizsgálva, hogy a legjobbak legjobbjai hogyan sikerülnek és boldogulnak.

A brókercég egyik bennfentese, Guyon (álnév) több aktív kereskedőt néz meg saját cégén belül, hogy megtudja taktikájukat és tanácsukat a spekuláció instabil világában elért sikerhez..

Ezen tanácsok között Guyon megvitatja, hogyan lehet vásárolni a lefelé menet, hogyan lehet meghatározni a trendeket, a stop megbízások helyes felhasználását és sok más befektetési bonyodalmat.

Lásd még: Szakértői tippek: Hogyan lehet befektetni az intelligens összeget 50 és 50 ezer font között

6. Az ember, aki tudta: az élet & Times of Alan Greenspan Sebastian Mallaby

Keresse meg az Amazon-on>> Az ember, aki tudta: az élet & amp; Times of Alan Greenspan Sebastian Mallaby

Egy másik gazdasági legenda másik életrajza, ez a könyv Amerika egyik legösszetettebb finanszírozójának örökségét vizsgálja.

A 2008-as pénzügyi összeomlás bűnbakja, Alan Greenspan legnagyobb sikere akkor következett be, amikor adatvizsgálatai bebizonyították, hogy egy pénznyomtató központi bank ítéletei hozzájárulhatnak a gazdaság biztosításához. Ez ellentétben állt az arany standard teljes támogatásával, és végső soron azt jelentette, hogy a pénzügyi válság oka volt annak ellenére, hogy figyelmeztetett másokat a piacon elkövetett túlzott kiadásokra.

Az FT és a McKinsey Az év üzleti könyve nyertese, ez az alaposan kutatott és megfontolt darab Greenspan életét és idejét ábrázolja, és alternatív nézőpontot kínál munkájához..

7. Az élet az, amit csinálsz: Találd meg a saját utadat a beteljesüléshez Peter Buffett által

Keresse meg az Amazon-on>> Az élet az, amit csinálsz: Találd meg a saját utad a beteljesüléshez Peter Buffett által

Warren milliárdos fia, Peter Buffett kilép apja sikerének árnyékából, hogy örökségének leggazdagabb részét vegye figyelembe: azokat az értékeket, amelyeket családja nevelett benne.

A zeneszerző, zenész és filantróp, a maga jogában, Buffett betekintést enged családi életébe, és megvizsgálja a formációs éveiben kapott etikát, szembeállítva őket azzal a szélesebb társadalmi etikával, amely a gazdagságot emeli ki a munka helyett.

Az élet jelentőségéről és valódi értelméről szóló személyes elmélkedéseiben Buffett felfedi sikerének titkait, valamint mélyen személyes, magával ragadó olvasmányt nyújt.

Ne hagyja ki: A kriptopénz növekedése: szükségünk van-e még bankokra?

Ha szívesen olvasta ezt a Trading Education cikket, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector