Ray Dalio alapelvei – Hogyan legyünk sikeresek az üzleti életben és az életben

Mindenkinek, akit érdekel a csodálatos személyes fejlődés a munkában és az életben, „Alapelvek: élet és munka”, Ray Dalio kötelező vásárolni. Amint azt a Bookalicious az „Alapelvek” könyv áttekintése sok titkot tartalmaz, amelyek segítenek bárkinek a gazdagság és a siker elérésében ”.

Az élet kialakítása

Ez a könyv elképesztően hatékony eszköz, amely segít növekedni az életben. Ebben Ray Dalio megosztja személyes történetét és azokat az alapelveket, amelyek arra késztették, hogy hihetetlen szintű jólétet lásson.

Beszélek a könyvről, maga a szerző mondta, "Ezen elvek mentén járok el, mert életem azon szakaszában vagyok, amelyben segíteni szeretnék másokat abban, hogy sikeresek legyek, nem pedig, hogy önmagam sikeresebbek legyek". Ez a mondat összefoglalja, miért olyan forradalmi ez a könyv, de azt is, miért van Ray Dalio ott, ahol ma van. Ahhoz, hogy egy saját készítésű milliárdos és a világ legnagyobb fedezeti alapjának kezelője átadja személyes ismereteit, elég valami.

Keresse meg az Amazon-on >>ray dalio alapelvei

Az élet tanulságai


Az „Alapelvek: élet és munka” egyik kulcsfontosságú pontja, amint azt már említettük Bookalicious, az, hogy a benne foglalt egyetemes igazságok lehetővé teszik a helyes viselkedést. Ekkor a viselkedését megjutalmazza az, hogy mindent kiválthat az életből. Olyan ez, mint egy recept a legjobb étel elkészítéséhez, amelyet valaha főzött – az elvek, amelyeket Ray Dalio itt továbbad, lépésről lépésre megadják az életed jobbá tételét.

A világ mega sikeres emberei nem véletlenül vagy sok szerencsével jutnak el oda, ahol vannak. Mindenki olyan elvek alapján fog élni és dolgozni, amelyek lehetővé teszik ezt a sikert. Ez ugyanúgy igaz a személyes életükben, mint az üzleti életben. A létfontosságú tudnivaló az, hogy ezek az elvek minden ember számára eltérőek lesznek.

Nem lehet egyszerűen másra nézni, és vakon lemásolni, amit csinálnak. Meg kell találnia azokat az alapelveket, amelyek egyénileg is megfelelnek Önnek, mivel ezek könnyebben megvalósíthatók. A legtöbb embernek az a problémája, hogy fogalma sincs arról, hogy mik legyenek az alapelveik! Nincsenek is tisztában azzal, hogy saját elveik milyen hatalmas hatást gyakorolnak mindennapi életükre. Itt is kulcsfontosságú, hogy részletesen elmélyülhessen, mivel ezáltal az elvek jobban használhatók és gyorsabban láthatók az eredmények.

Lehet, hogy ez is tetszik neked: Ez a srác javíthatja pénzügyi helyzetét

Alapelvek: Ray Dalio élet és munka könyve

Hadd segítsenek Ray Dalio „Principles: Life and Work”

A könyv fő célja, hogy segítsen mindenkinek megtalálni és elfogadni saját egyedi alapelveit a siker érdekében. Meglepő lehet, ha tudod, hogy ez a fő összetevő az életedben és a munkádban való sikereidhez. Nem kell tudnod az egészet, de tudnod kell saját alapelveidet és azt, hogy miként fogod ezeket átvenni az életedbe.

Mi található az „Alapelvek: élet és munka” részben?

Amint az a áttekintés a Bookalicious-on, Ray Dalio ezt a könyvet 3 részre osztotta:

I. rész Honnan jövök

Az első rész azt látja, hogy a szerző elmagyarázza perspektíváját és azt, hogy saját élettörténete hogyan alakította szemléletét. Látja, hogy elmondja a hallgatónak az életét, egészen születésétől egészen napjainkig. Ez lehetővé teszi a hallgató számára, hogy személyes szinten kapcsolatba lépjen Ray Dalióval, és lássa, hogy megbízhatnak a tanácsában.

II. Rész Az élet alapelvei

A II. Részben az életelvek koncepcióját vezetik be. Bár nem tagadható, hogy a munka elengedhetetlen a boldog élethez, ha csak erre a területre összpontosítasz, akkor nem élsz teljesen elégedett életet. Az élet és a munka közötti egyensúly nem megfelelő helyreállítása az egyik fő oka annak, hogy az emberek eltávolodnak egymástól. Győződjön meg róla, hogy megtanulta az élet alapelveit, és teljesen boldog lesz.

III. Rész Működési elvek

A III. Rész elmagyarázza a munkaelveket. Ray Dalio ezen a területen szerzett széleskörű tudását felhasználva megmutatja, hogyan lehet karizmatikus vezető és sikeres vállalkozó. Ezek a mai üzleti világban még mindig elengedhetetlen készségek, és olyanok, amelyeket érdemes figyelembe venni.

Az emberek azt is olvassák: Találkozzon a világ 5 leggazdagabb kereskedőjével

Ray Dalióról

Ray Dalio

Szerény kezdetektől fogva a szerző a világ egyik vezető üzleti figurájává nőtte ki magát. Ez hiteles és bevált platformot kínál számára, amelyből tanácsokat adhat. Miután sikeres üzleti vállalkozását, a Bridgewater Associates-t 1975-ben megalapította, Dalio hatalmas sikereket ért el.

Cége 40 évvel később is erősen működik, és több pénzt keresett befektetőinek, mint a történelem bármely más fedezeti alapja! Személyi szinten Dalio-t az utóbbi években a Time magazin 100 legjelesebb személyének nevezték a bolygón.

A Bridgwater Associates felemelkedésének kulcsa azok az elvek, amelyeket Dalio eredetileg maga és az egész személyzet számára megfogalmazott. Ezek az elvek lehetővé tették a társaság virágzását, és megmutatták, miért olyan kulcsfontosságúak. Ez a könyv mindenki számára lehetővé teszi, hogy kipróbált útmutatást szerezzen a hívott férfitól "a befektetés Steve Jobs". Bár tele van újszerű koncepciókkal és innovatív ötletekkel, a könyvnek egyszerű, könnyen érthető megközelítése is van.

Ha ki akarja oldani a siker kulcsait az életben és az üzleti életben, akkor Ray Dalio „Alapelvei: élet és munka” az Ön számára a könyv. További betekintést kaphat a Trading Education blogba.

Ne hagyja ki: Az öt legfontosabb ok, amiért diverzifikálnia kell befektetési portfólióját

Ha szívesen olvasta a Trading Education cikkét, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárkivel, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector