Hogyan lehet kihasználni a játék kriptovalutáit befektetési portfóliójában

A játékipar továbbra is a világgazdaság egyik legaktívabb ágazata. 2018-ban a játékipar hozta be mintegy 138,7 milliárd dolláros bevétel. Valamennyi iparági előrejelzés erőteljes növekedési fázist fest a játékok terén, és ez az egyik legjobb ipar, amelybe ma befektetni lehet. A mobiljátékok megjelenésével az iparág bevételei folyamatosan növekedni fognak, 2021-re elérte a 180,1 milliárd dollárt.

Készpénz készpénz kriptovalutákkal

De hogyan lehet egy darabot ebből a tortából? A kriptopénz lehetővé teszi a játék növekedésének bevételét. Mivel a kriptopénzipar gyorsan növekszik, ma már lehetőség van diverzifikálódni a fő digitális devizáktól.

Míg a Bitcoin és az Ethereum továbbra is uralja a piacot, az alternatív játék kriptovaluták megjelenése lehetőséget kínál a befektetőknek arra, hogy pénzt keressenek.

A játékfejlesztők most létrehozzák a játékon belüli digitális pénznemeket, hogy a játékosok virtuális tárgyakat vásárolhassanak és egyéb tranzakciókat hajtsanak végre. Ez egy rés, ahol a nagyobb játékosok, mint a Bitcoin, még nem merészkedtek.

Ha be akarja fizetni a játék és a kriptovaluták növekedését, akkor meg kell határoznia a legjobb játék kriptovalutákat.


A kriptovaluták integrálása a játékba

Szóval, hogyan működnek ezek a kriptopénzek egy játékplatformon? Fontos megérteni a kriptovaluták működését a szerencsejáték-iparban rendelkezésre álló befektetési lehetőségek azonosítása.

A játékfejlesztők most új kriptovalutákat integrálnak termékeikbe:

  • Játékeszközök tokenizálása

Ha valaha is játszott videojátékkal, akkor valószínűleg egyedi játékon belüli pénznemeket használt. Lehetőség van frissíteni a játék szintjét ezzel a valutával, és a nyertesek jutalmat kapnak a játékon belüli pénznemben.

Vásárolhat virtuális tárgyakat is, beleértve árucikkeket, fegyvereket és egyéb játék folytatásához szükséges tárgyakat. Hagyományosan ez a pénznem csak a játékplatformra vonatkozik.

A játékfejlesztők azonban most elkezdték a játékeszközök tokenizálását a blockchain technológia kihasználásával. Ez azt jelenti, hogy a játékon belüli kriptovalutát a játékplatformon kívül is használhatja.

  • Nyeremény a kriptovalután keresztül

Míg a legtöbb játék nyereménye van játékon belüli pénznem formájában, egyes játékfejlesztők ma már kriptovalutákat kínálnak a játékosok és még a fejlesztők jutalmazására is. Ezt a virtuális valutát a játékon kívül is forgalmazhatja, ami népszerű kereskedhető kriptotartalmú eszközzé teszi.

Befektetőként a játék-kriptovaluták fejlesztése ellenállhatatlan üzleti lehetőséget nyújt. A játék népszerűsége azt jelenti, hogy minden kriptovaluta, amely tapadást szerez az iparban, gyorsan felzárkózik.

Emiatt meg kell határoznia a potenciális játék kriptovalutákat az eredeti teljesítményük alapján. Ezek közül néhány, a játékra szánt kriptovaluta közül, amelyekre figyelni kell:

1. Enjin Coin

Az Enjin, a legnagyobb online játékközösség, az erő az Enjin kriptovaluta fejlesztésének hátterében. nagyon sok lehetőség rejlik egyes játékokban, mint pl 9 Lives Arena és ReBounce, Forest Knight, Bitcoin Hodler, Rozsda kora és Kripto háború már az Enjin érme technológiáján alapszik.

Az Enjin és a Samsung közötti partnerség az Enjin pénztárcájának a vállalat Galaxy S10 / S10 + okostelefonjain történő terjesztése érdekében előnyt jelent ennek a játék kriptovalutának..

2. DreamTeam Token – DREAM

Lehet, hogy ez csak a 897. a legnépszerűbb kriptovaluták toplistájában, de van miért ellenőrizni. Ez a kriptovaluta projekt egy hatékony eszköz, amelyet az e-sporthoz és a játékhoz terveztek, mint infrastrukturális platformot és fizetési átjárót.

Az Alexander Kokhanovskyy által vezetett projekt mögött álló csapatnak hosszú távú tapasztalata van az e-sportban és a játékban. Ez az érme sokoldalú, és játékra és jutalmakra, díjak fizetésére, eszközök vásárlására, zsetonokban történő fizetésre és még sok másra is alkalmas..

3. Etheremon token (EMONT)

Ez a blockchain-alapú játék néven ismert játékbeli pénzneme Etheremon. Ez az egyik legnépszerűbb játék kriptovaluta, és ezt érdemes figyelembe vennie befektetési portfóliója szempontjából.

Az Etheremon Token (EMONT) kriptovaluta a Etheremon játék ihlette Pokemon. Jelenleg a játékosok használják Ethereum vásárolni „mons” -t (összegyűjthető lények a játékban).  

Idővel a fejlesztők az Etheremon Tokent (EMONT) akarják használni játékon belüli vásárlásokhoz és a játékosok jutalmazásához.

4. Theta token – THETA

Ez egy kriptovaluta projekt, amelynek célja a videojáték-ipar megzavarása. Az ötlet az, hogy decentralizált streaming módot kínál a játékosoknak, így ez lesz a vezető video platform a blokkláncban.

A Theta Token segítségével a projekt a sávszélesség-fogyasztás megosztásának modelljévé kívánja tenni a valóságot. A THETA már felkapaszkodik a legértékeltebb kriptovaluták listájára, és érdemes befektetési lehetőségként megnézni.

5. TRON (TRX)

Ez egy népszerű digitális pénznem, amelyet több kriptográfiai játékban használnak. Bár ezek a játékok nem kiemelkedőek, a TRON Legend, egy többjátékos online RPG népszerűsége ígéretet tesz arra, hogy növeli a TRX vagyonát a játékiparban.

Egyéb említésre méltó játékkriptovaluták többek között az EOS, a Steem, a RUN, a MobileGo (MGO), a FirstBlood, a GameCredits, a RevolutionVR és a Decentraland.

Csomagolás

A szerencsejáték-ipar fenomenális növekedése és a kriptovaluták iránti óriási érdeklődés párosulva a játék-kriptovalutákat befektetői álommá teszi. Számos játékhoz kapcsolódó kriptovaluta továbbra is megjelenik, és bár nem mindegyik fog felzárkózni, lehetőség van a legígéretesebbek beváltására. Egy dolog nem kétséges, hogy a játéknak és a kriptovalutának / blokkláncnak szüksége van egymásra, és kéz a kézben fognak növekedni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector