Kereskedés csavarral: Egy olyan rendszer története, amely kiállta az idő próbáját

Ichimoku kereskedési rendszert az 1930-as években fejlesztették ki Japánban. Az én karakterem, Ichi követ egy sztorit a Ichimoku felhő indikátor. (Felhívjuk figyelmét: bár ez a kereskedéshez kapcsolódik, ez a bejegyzéskészlet elsősorban szórakoztatásra szolgál, és a Bitcoin árának kiigazításával fog épülni). A törlesztőrészletekhez a kereskedési mutató különböző aspektusait fogjuk használni, másfajta tanulási módot biztosítva.

Mint minden mese, a történet is idővel kidolgozottabb, részletesebb és misztikusabb lesz. Minden attól függ, milyen utak mellett dönt Ichi, hogy megtalálja az utat hazafelé. (Megjegyzés: a mutató tényleges nevének használatakor kiemelem a szavakat, hogy aztán megtehesse Google és többet megtudhat róla. Ne feledje, hogy a mutatóhoz 5 mutató tartozik Ichimoku kereskedési rendszer.) Az I. rész egy bevezetés. A következő részletekben számíthat a cselekmény fejlődésére, akárcsak a kriptovaluta kereskedelem világában.

I. rész: A történet Ichimoku Sanjin – „Mit lát az ember a hegyben”

Ichi Tokióban született. Apja, Satoshi, a halász fia, aranybányász volt, aki szerény kezdetekben kezdte az életet. Évek alatt és sok áldozat után utat tört magának az életben, és megszerezte saját bányászati ​​műveletét. Édesanyja, Sumiko, a helyi kórház ápolónője volt, és nagyon szeretett a közösségében.

Ichinek soha nem volt alkalma találkozni vele. Anyja nem sokkal a születése után elhunyt.


Emlékszik, hogy az éjszaka közepén apját sírva hallotta. Apja érezte a bűntudatot, amiért az évek során nem volt ideje felnevelni fiát. A felesége iránti bánat is tele volt vele. Ichi születése előtt Satoshi és Sumiko arról álmodoztak, hogy a központosított várostól távol, a hegyekben éljenek. Arról álmodoztak, hogy friss levegőn élnek, hegyivizet isznak és saját ételeiket termelik. Mindketten a magánéletre és az egyszerű életmódra vágyakoztak. Most, hosszú évtizedek és áldozatok után, hogy fia, Ichi pénzügyileg jól éljen, Satoshi a végéhez közeledett. Azon az éjszakán, amikor Satoshi elbúcsúzott fiától, egy utolsó kérést teljesített. Apja megkérte Ichit, hogy induljon a Három Szent Hegy felé, és terítse szét hamvaikat, ahol ő és felesége örökké pihennek. Mielőtt Satoshi utolsó lélegzetet vett volna, Ichi megígérte apjának, hogy teljesíti kérését.

A három Szent-hegy felé vezető út nem lenne egyszerű. Nem voltak utak, vonatok vagy bármilyen közlekedés. Sokan mondták Ichinek, hogy ezen az úton hal meg. Nem volt kiképezve arra, hogy túlélje a vadonban, és mászni 20 000 lábra. Mindenki kételkedett az útjában; odáig, hogy nekrológját a helyi lapba írja, hogy meggyőzze a maradásáról. Apja sikere miatt Ichi volt az egyetlen fia és utoljára megmaradt örökös a társaságban, és megkérdezték, hogy ki veszi át a távozását.

Emlékezett arra, hogy felnőttkorban olyan történeteket hallott, ahogy apja és nagyapja horgászni fog a part mentén Tenkansen Folyó. A halak bőségesek és egészségesek voltak. Olyan tiszta víz, hogy át lehetett látni az aljáig. A folyót a Három Szent-hegyből származó hóolvadástól táplálták. Maga a Tenkansen folyó azonban veszélyes volt, és ingatag szakaszokkal büszkélkedhetett. Bár ez volt a leggyorsabb út a hegyek felé, Ichi tudta, hogy lesznek szakaszok, amikor nem lehet biztonságosan a tutaján. Abban az időben le kellett szállnia és végig kellett sétálnia Kijunsen nyom.

Hónapokkal apja halála után Ichi egy életre szóló kalandra indult, miután egy edzési rendet követett, hogy felkészítse őt. Tokió várost hagyta ott, amely állítólag egy nyári kaland volt.

A sorsnak azonban más útja volt a számára.

Élete hátralévő részének kezdete

Belépett a Tenkansen a tervek szerint. Tiszta és gyönyörű ég. A folyó nyugodt volt aznap, és bizalommal töltötte el Ichit abban, hogy ez a rövid út a hegy tövéig könnyű lesz. Japán szent ligetei veszik körül a Tenkansen. Amint Ichi felszállt tutajára, és elkezdett sodródni a folyó mentén, egy másik világba szállították, amely máskorra néz. A levegő mást szagolt neki. A víz annyira tiszta, hogy láthatatlannak tűnt.

Néhány órán belül megfeledkezett a városban töltött életéről. Gyorsan rájött, hogy ez nemcsak a szüleinek hazahozása, hanem az önfelismerés útja is lesz. Ahogy teltek az éjszakák, először látott csillagokat. Furcsa volt számára egész éjszaka a természet hangjait hallani. Nehezen aludt; először érezte ébren. Rájött, hogy amikor a központosított várostól északabbra utazott, szabadabbnak érezte magát, mint valaha. Ahogy teltek a napok, végül megérkezett a Három Szent Hegy tövébe.

Ekkor fáradt és éhes volt. Mivel halakból élt és sok álmatlan éjszakai csillagnézést tudott, tudta, hogy meg kell tennie ezt az utolsó lökést a csúcstalálkozóra szülei számára. A csúcsra való mászás nem volt hosszú, de parabolikusnak és meredeknek kellett lennie. Ez volt az utolsó lökése annak a törekvésének a csúcspontjának, amely szerint anyját és apját végső nyughelyükre hozta.

Napokig tartó mászás után annyira fázott, hogy zörögtek a csontjai. Remegett a keze, amikor a hátizsákjában nyúlt anyja és apja hamva után. Végül elérte a csúcsot. Az apjának tett ígéret erőt adott a hatalomra, annak ellenére, hogy fejében minden hang lemondott. Minden embert, aki kételkedett benne és megírta nekrológját, tévesnek bizonyították. Imát mondott, képet tartott szüleiről, és hagyta, hogy a szél a távolba hordja hamvaikat. Éppen abban a pillanatban érezte magát életében először nyugodtan, amikor az apjára gondolt. Tudta, hogy szülei együtt vannak otthon és békében.

Az utazás lefelé

Most minden hegymászó megmondja, hogy a mászás nem a felfelé vezető úton kezdődik, hanem a lefelé vezető úton. Még egy utolsó imát mondott, és úgy döntött, hogy megteszi az utat a hegyről lefelé menet, mivel látta, hogy az időjárás a legrosszabbra fordul. Amint a hegyen lefelé haladt a Kijunsen nyomot, amelyet végül visszacsatolt a Tenkansen folyó. A hegyszorosokon át kanyargó tutaját több napig bírta. Időnként a szél ingatag volt és a folyó tele volt zuhatagokkal. De voltak nyugalmi időszakok is.

Amint Ichi kelet felé vette az irányt a folyó mentén, és magasságban lejött, észrevette, hogy viharfelhők keletkeznek. Ez meglepte, mert sok napot kavart anélkül, hogy a folyón ment volna. Most megélénkül a szél, olyan erősen esett az eső, hogy alig látott néhány centit az arca előtt. Amit Ichi nem vett észre, hogy élete olyan fordulatot vesz, amelyet nem tervezett. E vihar közepette elmulasztotta a délnyugati (piros x) irányt hazafelé. Ehelyett tovább keleti irányba sodródik a folyón, ahol több találkozik volatilitás és a nyugalom időszaka. Egy nap, amikor a tutaján aludt, újabb viharra ébredt, és a folyóba indították. Ichi tutaja darabokban elpusztult, és most elakadt a folyó és a Kijunsen nyomvonal mentén túrázva. Fogalma sem volt, hol van. Látta a háta mögött a Három Szent Hegyet, és ekkor a zuhogó esővel úgy döntött, hogy tábort állít és kiviharzza a vihart.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector