Útmutató a Bitcoin arbitrázs kereskedelméhez Dél-Afrikában

Mi az az arbitrázs kereskedelem a kriptóban?

A kriptovalutával történő arbitrázs-kereskedelem az, amikor a kereskedő olcsón megvásárolja a kriptovalutát egy helyről, majd nyereségért eladja egy másik tőzsdén, hogy kihasználja az árkülönbségeket. A Bitcoin arbitrázs kereskedés az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy minimális kockázat mellett profitot teremtsen a bitcoin kereskedésében.

Az arbitrázs kereskedelem legális?

Az arbitrázs kereskedelem legális, amennyiben Ön olyan országokban kereskedik, ahol a bitcoin legális. Egy arbitrázs kereskedő csupán a több tőzsde közötti árkülönbség kihasználásával profitál.

Hogyan működik az arbitrázs kereskedés?

A kriptovaluta prémium értékben árul a fejlődő piacokon és olyan gazdasági problémákkal küzdő országokban, mint Zimbabwe és Venezuela, míg a fejlett országok kriptovalutája a valós piaci értékéhez közelebb eső áron értékesít. A külföldi piacokhoz hozzáférő kereskedők kihasználhatják az árkülönbséget és a keresletet azáltal, hogy bitcoinokat vásárolnak alacsony áron a fejlett országokban, és magasabb áron adnak el fejlődő országokban vagy fejlett kriptográfiai ökoszisztéma nélküli országokban..


Hogyan kezdjük el a bitcoin arbitrázs kereskedést

Amikor alacsony áron akar bitcoint vásárolni, és magasabb áron eladni más tőzsdén. Az első dolog, amit meg kell tennie, az, hogy nyitjon számlát minden olyan tőzsdén, amely támogatja a fizetési módot. Miután feliratkozott a különböző tőzsdékre, meg kell vásárolnia a bitcoinot a tőzsdén a legolcsóbb áron, és el kell adnia a tőzsdén a legdrágább árral.

Milyen díjakkal jár a bitcoin arbitrázs kereskedés?

Amellett, hogy megnézi a bitcoin árát, meg kell vizsgálnia a különböző tőzsdék kereskedési és kivonási díjait is. Nyereség elérése érdekében a A vételárnak a tranzakciós díjakkal együtt alacsonyabbnak kell lennie, mint az eladási ár, beleértve a tranzakciós díjakat is.

A tranzakciós díjak tartalmazzák az egyes ügyletek díjait, valamint a kriptográfia más tőzsdére történő elküldésének díját.

Bitcoin arbitrázs kereskedés Dél-Afrikában

Dél-Afrikában a bitcoin arbitrázsát megteheti vásárlással Coindirect.com és tovább értékesíteni Luno.com vagy localbitcoins.com.

A trükk az, hogy a Coindirect-en vásároljon hitelkártyájával / csekk-kártyájával, ahol a hitelkártya-vásárlások olcsóbbak, mint más fizetési módok, és a Luno-ban értékesítik, ahol a bitcoinokat helyi prémiummal értékesítik..

Abban az időben, amikor azt írta, hogy Bitcoin-ot vásárol a Coindirect-en hitelkártyával, a Luno-val 177677 RDS-be kerül. Minél ingatagabbak a piacok, annál nagyobb lesz ez az árrés, mivel a helyi tőzsdék eltartanak egy ideig, amíg alkalmazkodnak a versenyképesebb globális bitcoin árakhoz.

Hogyan lehet bitcoinot vásárolni a Coindirect-en hitelkártyával (vagy VISA-csekkkártyával)

 1. Regisztráljon egy ingyenes Coindirect fiókot (egyszerűen jelentkezzen be, ha már rendelkezik fiókkal).
 2.  Találja meg az utat a bitcoin pénztárcájához.
 3. Kattintson a „Vásárlás” gombra, majd a legördülő menüből válassza az „Új VISA kártya (EUR)” lehetőséget.
 4. Adja meg a megvásárolni kívánt BTC EUR-értékét (meghaladja a minimumhatárt) vagy a megvásárolni kívánt BTC-összeget, majd kattintson az „Előnézet vásárlása” gombra..
 5. Árajánlatot kap, nyomja meg a „megerősítést”, mielőtt az időzítő elfogy (55 másodperctől visszaszámol).
 6. Írja be hitelkártyájának adatait és fizessen.
 7. Egy oldalra kerül, hogy ellenőrizze a tranzakciót.
 8.  Végül, miután a befizetés sikeres volt, vissza fog irányítani a Coindirect pénztárcájába.

Hogyan lehet eladni a bitcoinot a Luno-n

 1. Iratkozzon fel egy Luno-fiókra, és igazolja személyazonosságát.
 2. Küldje el a Bitcoint a Coindirect Bitcoin pénztárcájából a Luno Bitcoin pénztárcájába.
 3. Vagy kattintson az „Eladás” gombra a Luno pénztárcájában, és kérjen árajánlatot, hogy lássa, több pénzt kap-e, mint amennyit a Coindirect.com-on vásárolt, vagy

Hozzon létre egy eladási megbízást a Luno Exchange-en, amely meghaladja azt az összeget, amelyet a Coindirect-en vásárolt (beleértve a tranzakciós díjat és a kifizetési díjat)..

Miután eladta a Bitcoin nyereségért a drágább tőzsdén. Pénzt kell felvennie a bankszámlájára (hitelkártyájára), és meg kell ismételnie a folyamatot, hogy továbbra is alacsony és magas áron vásároljon, amikor árkülönbség jelentkezik. Minél ingatagabb a bitcoin árfolyama, annál több lehetőség nyílik nagyobb profit elérésére.

Főbb kockázati tényezők, amelyekkel tisztában kell lenni

 • A legjobb, ha gyorsan cselekszünk a piaci mozgásoknak való kitettség minimalizálása érdekében. Mivel az árkülönbség a kereskedés előtt eltűnhet a kriptopénz volatilitása miatt.
 • Ha sok tranzakció van, akkor a blokklánc túlterhelődhet, így eltarthat egy ideig, amíg a bitcoinja egyik pénztárcából a másikba kerül.
 • Mindig győződjön meg arról, hogy rendelkezik hitelkártyájával pénzeszközökkel, hogy kihasználhassa az árkülönbségeket hirtelen árváltozások esetén. Az utolsó dolog, amire vágysz, hogy ne legyen forrásod az olcsóbb tőzsdén történő vásárláshoz, amikor lehetőség nyílik rá.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector