Enjin Wallet Review and Tutorial (2020)

Enjin Wallet ReviewEnjin Wallet Review

Enjin Wallet Review

Enjin pénztárca egy biztonságos és könnyen használható mobil kriptovaluta pénztárca (iOS / Android). Rendkívül egyszerű a használata, és olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint a Dapp Browser, a QR-kódos airdrops és a Cryptocurrency Exchanges. Ez a legbiztonságosabb mobil pénztárca, amelyet kétrétegű biztonsági titkosítással és biztonságos billentyűzettel teszteltünk. Az Enjin pénztárca számos kriptovalutát támogat, mint például a Bitcoin, az Ethereum (minden ERC-20 és ERC-1155 token), a Binance Chain és a Litecoin. Az Enjin pénztárcát az Enjin Platform társaként hozza létre.

A legjobb szoftver pénztárca díja

Enjin Wallet a miénk Arany-díjas a Free / Software pénztárca kategóriában. Lenyűgöztek minket a pénztárca biztonsági szolgáltatásai, például az egyedi memória söpörések és a kettős titkosítás. Az Enjin pénztárca a legjobb ajánlás minden kezdő számára, aki biztonságban akarja tartani kriptovalutáikat.

Az Enjin pénztárca biztonságosan használható?


A biztonság a legnagyobb gond a pénztárcák számára, mivel a hackerek köztudottan megtámadják a különféle pénztárcákat, és megpróbálnak pénzt ellopni. Az Enjinwallet az osztályban a legjobbat nyújtja a mobiltárcák számára.

  • Kétrétegű titkosítás: Hardver AES és szoftveres titkosítást alkalmaznak az alsó és az alkalmazási rétegben
  • Biztonságos billentyűzet: A védett billentyűzet megakadályozza, hogy a billentyűzárak és / vagy az adatszippantók megérintsék a mobileszközt az adatok ellopására. A biztonság növelése érdekében randomizálható is.
  • Képernyőkép blokkolás és Random Access Memory (RAM) titkosítás: A pénztárca operációs rendszerszintje korlátozza a képernyőképeket és a videofelvételeket. Memória szinten a tranzakciókat biztonságos RAM-on hajtják végre.
  • Egyéni könyvtárak: Az Enjin Wallet olyan egyedi könyvtárakkal rendelkezik, amelyek használat után eltávolítják a magánkulcsokat az eszköz memóriájából – jelentősen csökkentve a támadási szolgáltatást.
  • A védelmi processzor hibái: speciális kódot helyeznek el az ARM processzorok hibáinak kezelésére.
  • Biztonsági ellenőrzés: ORU biztonsági csapat nem talált olyan problémát, amely felhasználható lenne a pénztárca vagy a rendszerben tárolt kriptográfiai kulcsok veszélyeztetésére (teljes biztonsági jelentés itt)
  • Samsung Blockchain Keystore támogatás: Enjin támogatja a Samsung Blockchain Keystore-t a magánkulcsok védelméhez a Samsung katonai szintű Knox alatt.

A mobiltárcákat a „Hot Wallet” kategóriába sorolják – ez azt jelenti, hogy ez a pénztárca csatlakozik az internethez. Az Enjin csapata speciális ellenintézkedéseket dolgozott ki a kriptovaluták ellopását megkísérlő hackerek kezelésére. Minden magánkulcs dupla titkosítású a magánkulcsokból, így még ha a hackerek is ellopták a fájlt, nem lehet visszafejteni. Ráadásul a speciálisan tervezett Enjin billentyűzet a billentyűzárakkal foglalkozik – ügyelve arra, hogy a készüléken belüli visszafejtési folyamat biztonságos legyen. Végül Enjin az egyedi könyvtárak segítségével törölte a magánkulcsot az eszköz memóriájából a tranzakció elküldése után – más mobil pénztárcákkal ellentétben.

Sok olyan biztonsági funkciót vettünk fel, amelyek nem rendelkeznek a szokásos pénztárcákkal. Az Enjin Wallet nem lehet Keylogged, és nem érinthetik azokat a CPU-hibák, mint a Meltdown és a Specture.

Witek Radomski Enjin vezérigazgatója

A forró pénztárcákat általában kevésbé biztonságosnak tekintik az eszközalapú sérülékenységek (CPU vagy memória hibák) miatt, amelyek veszélyeztethetik a mobiltelefon biztonságát. Ennek ellenére az Enjin pénztárca az összes mobil pénztárca közül a legjobbnak tekinthető. Nagy mennyiségű kriptovaluta tároláshoz hideg pénztárcák használatát javasoljuk, mint például a Ledger Nano X.

Megállapítottuk, hogy az Enjin Wallet biztonsága a legjobb a mobiltárcák között külső biztonsági auditok megerősítve nézőpontunkat. A legmagasabb 4/5-ös biztonsági minősítést adjuk neki – a lehető legmagasabb minősítést a „forró pénztárcáknak”.

Biztonság: 4/5

Milyen kriptovalutákat támogat az Enjin pénztárca?

Az Enjin pénztárca támogatja a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC), a Binance Coin (BNB), a Binance Chain tokenek (BEP2) és az Ethereum alapú tokenek tárolását. Az Ethereum-alapú tokenek esetében az Enjin támogatja az ERC20 és ERC1155 szabványok használatával létrehozottakat. A kiválasztott ERC-721 gyűjthető tokenek szintén támogatottak, nevezetesen az Isten láncolatlan, a CryptoKitties, a Blockchain Cuties és az Axe Infinity számára..

Tudta, hogy Enjin bevezette az ERC1155 token szabványt? További információ az ERC1155 token magyarázatunkkal.

Az ERC1155 tokenek illeszkednek az Enjin ökoszisztémába, mivel ezek a tokenek a játékon belüli eszközöket képviselhetik. Ez tökéletesen illeszkedik Enjin blockchain alapú játékok játékfejlesztési ökoszisztémájába.

A pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a helyi pénznemben rendezzék, megtekinthessék és megjelenítsék a virtuális valutaegyenlegeket. Enjin partnerei Bancor, Kyber, és Changelly lehetővé teszi a zsetonok egyszerű cseréjét.

Több pénznemű támogatás: 4/5

Enjin Wallet Exchange interfészEnjin Wallet Cryptocurrecy Exchange Interface

Tervezés és felület

Az Enjin pénztárca tiszta és intuitív dizájnnal rendelkezik. A pénztárca lehetővé teszi azt is, hogy könnyedén váltson az egyenlegek kriptovalutában vagy annak megfelelő helyi fiat pénznemben történő megtekintéséről. Ez rendkívül hasznos, mivel egyszerű pillantással megismerheti portfóliójának értékét.

Ami szintén hasznos, az a lehetőség, hogy könnyen létrehozhat további pénztárcákat. Tehát mondjuk, ha különböző célokra küld kriptovalutákat, akkor mindegyikükhöz létrehozhat egy pénztárcát (olyan, mintha partíciók lennének a tényleges fizikai pénztárcájában), ami pénzügyeinek kezelését nagyon kényelmessé és könnyen nyomon követhetővé teszi.

Az Enjin pénztárcával kapcsolatban enyhe megfogásom az, hogy amikor megnézzük a pénztárcában lévő egyedi kriptovaluta-egyenlegeket, eltérés tapasztalható a tetején és az alján látható egyenlegben (ami a helyes egyenleg). Bár ez nem befolyásolja a pénztárca használatát, csak tudnia kell és el kell fogadnia, hogy a hiba ott van.

Helytelen egyensúly jelenik megA feltüntetett mérlegek következetlenek, a pirossal karikázott igaz

Ennek ellenére az Enjin pénztárca kompenzálja azt a tényt, hogy a legtisztább felülettel rendelkezik, és további funkciókkal, amelyek más szoftver pénztárcában nem láthatók. Mert ahogy alább láthatjuk, az Enjin pénztárca több, mint egy igazán jó szoftver pénztárca. A pénztárca csak egy kis része Enjin teljes játék ökoszisztémájának. Ehelyett a pénztárca további funkciókat nyit meg, például QR-kódolvasót, pénztárcát a játékon belüli gyűjthető tárgyakhoz és a piactért ezeknek a gyűjteményeknek a kereskedésére..

Az Enjin pénztárca egyéb szolgáltatásaiAz Enjin pénztárca egyéb szolgáltatásai

Szoftvertervezés: 5/5

Egyszerű használat: 5/5

Végső gondolatok – tapasztalataim az Enjin pénztárcával kapcsolatban

Én személy szerint kis mennyiségű kriptot tárolok az Enjin pénztárcán, hogy útközben kereskedhessek, fizethessek vagy fogadhassak kriptot. Könnyen érthető felülettel rendelkezik a támogatott érmék széles skálájával. Tehát nem habozom használni elsődleges pénztárcámként. Voltak olyan barátaim, akik újak voltak a kriptovalutában, és teljesen el voltak borulva, amikor hallottam, hogy mások hardveres pénztárcákról, cserékről és őrült csapkodásokról beszélnek. Megmutattam nekik az Enjin pénztárcámat, és csak kevesebb, mint 30 percbe tellett, amíg telepítették és elsajátították őket. Azt hiszem, hogy az Enjin pénztárca egyszerű és könnyen érthető kialakítása nélkül egyáltalán nem zavarták volna magukat a kriptovalutákkal. 6 hónappal később rendszeresen kereskednek kriptovalutákkal.

Enjin pénztárca ökoszisztéma

Gyűjthető token támogatás

Az Enjin létrehozta saját ERC-1155 digitális token szabványát, amely felcserélhető (pénznemek) és nem helyettesíthető (NFT) eszközök (digitális kártyák, háziállatok és játékon belüli bőrök) létrehozására használható az Ethereum Network-en..

Az Enjin pénztárcával fogadhatja, elküldheti vagy felolvaszthatja ezeket az NFT-ket. Az NFT-k lehetnek gyűjthető tárgyak vagy játékon belüli eszközök.

Használhatja a pénztárcát NFT-k kereskedésére barátaival, és vannak Telegram fórumok vásárlás és kereskedés gyűjtők!

Boxmining NFT gyűjthető tárgyakBoxmining NFT gyűjthető tárgyak

Az Enjin Multiverse összes játékának megismerése. Nézze meg a útmutató készítette a Everything Enjin. A Enjin Mintshop akár saját NFT-ket is létrehozhat!

Az összegyűjthető boxmining tárgyakat gyakran adják ki, hogy „Köszönöm !!” rajongóinknak. Iratkozz fel a Boxmininghez YouTube-csatorna és kattintson az értesítési csengőre, hogy ne maradjon le!

QR Airdrops (Enjin Beam) keresése

Enjin Beam QR-ajándékEnjin Beam QR-ajándék

A legjobb Enjin Wallet szolgáltatás az Enjin Beam – más néven – QR Giveaway. Az ajándékokat az Enjin Wallet-on lehet igényelni a „QR-beolvasás” funkción keresztül. Ezek az ajándékok megtalálhatók a webhely különböző webhelyein, játékain és promócióin Boxmining Channel.

Enjin Wallet Marketplace

Az Enjin pénztárcában a piactéren eladó gyűjtemények

Digitálisan gyűjthető tárgyak (ERC-1155 tokenek) közvetlenül értékesíthetők a Enjin piactér az Enjin Wallet beépített szolgáltatásainak felhasználásával. Ez az elsőfajta szolgáltatás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az ethereum intelligens szerződéseinek használatával bármilyen kockázat nélkül biztonságosan kereskedhessenek termékekkel. Az elemeket a Gyűjtemények fül „eladási” funkciójával lehet felsorolni a piacon. Az eljárás egylépcsős folyamat, ahol az eladó közvetlenül ad el egy eladási árat, és megerősíti az Ethereumon a szerződés teljesítésével (a folyamatban gázfizetéssel). Az elem közvetlenül fel lesz tüntetve a Enjin Marketplace nyilvános vásárláshoz.

Csere funkció

Enjin partnerei Changelly, BancorKyber és CoinSwitch lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen váltsanak a különböző kriptovaluták között. Csak annyit kell tennie, hogy beírja az átalakítandó kriptovaluta mennyiségét és típusát, valamint az átalakítani kívánt kriptovalutát. A kapott összeget és a tranzakció részleteit automatikusan kiszámítja és megjeleníti Önt. Ha egynél több tőzsde kínálja a kívánt konverziótípust, akkor megjelennek az információk, amelyekkel összehasonlíthatja és kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. Akkor csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a „konvertálás” gombot, és kész!

Csere funkcióEnjin pénztárca cserefunkciója

Piactér

Az Enjin pénztárca lehetővé teszi a piacterük közvetlen elérését is, ahol különböző NFT-ket böngészhet és vásárolhat. A fizetés közvetlenül az Enjin pénztárcájáról történhet.

Piactér funkcióEnjin NFT-k piaca

Dapp böngésző

Enjin Dapp böngésző támogatásEnjin Dapp böngésző támogatás

Az Enjin pénztárca tartalmazza az egyik legjobb decentralizált alkalmazásböngészőt, amelyet valaha láttunk. A tiszta felhasználói felület kiszorítja a különféle tőzsdéket, pénzügyi, játékok és közösségi média szolgáltatásokat.

{ "@kontextus": "http://schema.org/", "@típus": "Szoftveralkalmazás", "márka": "Enjin PTE LTD", "operációs rendszer": "ANDROID", "applicationCategory": "Pénzügy", "név": "Enjin Wallet", "kép": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/09/EnjinWalletReview.jpg", "leírás": "Az Enjin pénztárca egy biztonságos és könnyen használható mobil kriptovaluta pénztárca.", "felülvizsgálat": { "@típus": "Felülvizsgálat", "címsor": "Enjin Wallet Review", "név": "Enjin Wallet", "leírás":"Az Enjin pénztárca egy biztonságos és könnyen használható mobil kriptovaluta pénztárca.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/liveplanet-vr-review", "reviewBody": "Az Enjin pénztárca egy biztonságos és könnyen használható mobil kriptovaluta pénztárca. Rendkívül egyszerű és intuitív, olyan fejlett funkciókkal, mint a Dapp böngésző, a QR-kódos légcseppek és a kriptovaluta-csere. A kétrétegű biztonsági funkciók az első osztályúak a mobil eszközök számára. Az Enjin pénztárca mindenképpen a legjobb ajánlásunk.", "datePublished": "2019-9-30", "reviewRating": { "@típus": "Értékelés", "ratingValue": "4.5", "legrosszabb":"0", "bestRating": "5." }, "szerző": { "@típus": "Személy", "név": "Angela Wang" }, "kiadó": { "@típus": "Szervezet", "név": "Boxmining", "logó": { "típus": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}}

Ne felejtse el megnézni az Enjin útmutatót, hogy többet tudjon meg Enjin ökoszisztémájáról és az Enjin következő lépéseiről.

Enjin pénztárca oktatóanyag: Az Enjin pénztárca beállítása

Az Enjin pénztárca letöltése és beállítása rendkívül egyszerű, és ami a legfontosabb: INGYENES.

Először meg kell Letöltés az Enjin pénztárca alkalmazást a Apple App Store vagy Google Play Áruház.

Töltse le az Enjin pénztárcát

Nyissa meg az alkalmazást, válassza akriptopénztárca” és akkor “pénztárcát létrehozni„.

Válassza a & quot; kriptopénztárca & quot; majd & quot; pénztárca létrehozása & quot;Válassza a „crypto wallet”, majd a „wallet létrehozása” lehetőséget

Válassza ki a jelszót pénztárcájához akar. A jelszavak beállításakor és a pénztárca későbbi biztonsági másolatánál győződjön meg arról, hogy biztonságos környezetben tartózkodik, ahol nem rögzítik. A tolvajok hozzáférhetnek az Ön pénztárcájához, ha megszerzik ezeket az információkat.

Azután, válassza ki, hogy mely kriptovaluták szeretnéd a pénztárcádban tartani. Később bármikor hozzáadhat vagy eltávolíthat további típusú kriptovalutákat. Ezután nyomja meg apénztárcát létrehozni„.

Válassza ki a jelszavát és a kriptovalutákatVálassza ki a jelszavát, és azt a kriptovalutát, amelyet tárcájának tárolni kíván

Ezután az alkalmazás megkérdezi, hogy akarja-e készítsen biztonsági másolatot a pénztárcájáról. Ez azért van, hogy később visszaállíthassa pénztárcáját, például amikor kicseréli a telefont és mindent újra kell telepítenie. Ezért nagyon ajánlott ezt a lépést megtenni, bár unalmasnak tűnhet.

A biztonsági másolat egy 12 szóból álló helyreállítási kifejezés, amelyet helyesen kell megadnia a pénztárca visszaállításához. Tehát ezt a 12 szót rögzítse és tárolja biztonságos helyen. Itt talál néhány ötletet és tippet a helyreállítási mondat biztonságának megőrzéséhez.

A pénztárca biztonsági mentéseA pénztárca biztonsági mentése

Ezután megkérik ellenőrizze a jelszavát úgy, hogy véletlenszerűen beírja a 12 szóból 2 szót. Ezután a kiválasztott érmék menübe kerül, ahol újabb lehetősége van kiválasztani a pénztárcájában tárolni kívánt érméket. Ismét dönthet úgy, hogy később más érméket is hozzáad. Ha elégedett a kiválasztott érmék listájával, kattintson akészítsen pénztárcát“. A a beállítás befejeződött és akkor a pénztárca főoldalára visz.

Ellenőrizze a jelszót és hozzon létre pénztárcátA pénztárca biztonsági mentése

Hogyan küldhetünk és fogadhatunk kriptovalutát az Enjin pénztárca segítségével

Kriptopénz küldése

A pénztárca főoldalán, válassza ki az elküldeni kívánt kriptovalutát.

Ehhez a bemutatóhoz Bitcoinot fogok küldeni, ezért a “BTC” lehetőséget választottam.

Ezután a következő oldalon (a második kép alatt) válassza aKüld“. Ezen az oldalon megtekintheti ennek a kriptovalutának a tranzakcióit is. Megjegyzés: az alábbi második kép bal felső részén látható egyensúly néha pontatlan. Ez az alkalmazás hibája, amelyet még nem javítottak ki. Ez azonban csak megjelenítési probléma, és nem befolyásolja a pénztárca tényleges egyenlegét, amely a nagyobb betűtípussal jelenik meg.

A küldés oldalon (az alábbi harmadik kép) általában a „Haladó szint”, Amely lehetővé teszi, hogy beírja bájtonként a szatiszok számát, amellyel el szeretné küldeni a kriptovalutát. Minél több satoshis van bájtonként, annál gyorsabb az elküldés és természetesen annál magasabb a tranzakciós díj.

A kriptovaluta küldéseKriptopénz küldése

Az elküldési oldalon 3 lehetősége van a címzett címének megadására: típus a címben; b) paszta a cím; vagy c) beolvassa a címzettet QR-kód cím.

A bemutatóhoz beolvasom a címzett QR-kód címét, ezért kiválasztottam a QR-kód ikonra a jobb felső sarokban, amely kinyitja a telefonom kameráját, amint az az alábbi második képen látható. Vagy kiválaszthatok egy QR-kódot a fotógalériámból, vagy ebben az esetben beolvastam a címzett QR-kódját.

Adja meg a fogadó címetAdja meg a fogadó címet

Miután beolvasta a címzett QR-kódját, a címzett kitöltésével visszakerül a küldési oldalra (az első kép lent). második belépés megadhatja az elküldendő összeget, vagy egyszerűen kattintson az „ALL” gombra az egész egyenleg elküldéséhez a pénztárcájában. És a harmadik bejegyzés a Satoshis bájtonkénti száma, amely – amint említettük – meghatározza a tranzakció küldésének gyorsaságát.

A weboldalon megnézem, hogy bájtonként hány szatiszot szeretnék elküldeni a kriptovalutámhoz micsoda. Ez a weboldal becslést ad arról, hogy a tranzakcióm egy adott pillanatban milyen gyorsan fog végbemenni (lenti második kép). A táblázaton a fekete számok azt a százalékos valószínűséget mutatják, hogy egy tranzakció adott időbe telik. A középen látható számok a bájtonként szatioszok számát mutatják. Így például a jobb felső sarokban található zöld árnyékolt bejegyzés azt jelenti, hogy bájtonként 20,1 szatoszissal 95% az esély, hogy a tranzakció 0,5 órán belül végbemegy. Minél magasabb a bájtos szathishis, annál gyorsabb a tranzakcióm, és következésképpen magasabb a tranzakciós díj.

Adja meg az adatokat és erősítse megAdja meg az adatokat és erősítse meg

Miután megadta a címzett címét, elküldte az összeget és a bájtonkénti satoshit, kattintson akövetkező lépés“. Ezzel a tranzakció megerősítő oldalára kerül (fenti harmadik kép). Itt ellenőrizheti még egyszer a részletek helyességét, ha igen, kattintson aKüldd most“. Most már készen vagy!

A kriptovaluta fogadása

A pénztárca főoldalán, válassza ki a megkapni kívánt kriptovalutát. Ha a megkapni kívánt kriptovaluta nem jelenik meg, kattintson a jobb felső sarokban található „+” gombra, válassza ki a fogadni kívánt érmét, majd kattintson az „érmelista frissítése” gombra..

Ehhez a bemutatóhoz Bitcoin-t fogok kapni, ezért a “BTC” lehetőséget választottam. Ezután a következő oldalon válassza akap“. Ezután a Bitcoin-címe betűk és számok húrja vagy a címet képviselő QR-kód formájában jelenik meg. Ezután vagy (a) lemásolhatja a címet, és megadhatja annak, aki elküldi a kriptovalutákat; vagy (b) bízza meg őket a QR-kód címének beolvasásával.

Megjegyzés: az alábbi második kép bal felső sarkában látható egyensúly néha pontatlan. Ez az alkalmazás hibája, amelyet még nem javítottak ki. Ez azonban csak megjelenítési probléma, és nem befolyásolja a pénztárca tényleges egyenlegét, amely a nagyobb betűtípussal jelenik meg.

A kriptovaluta fogadásaA kriptovaluta fogadása

Amikor a kriptovalutát sikeresen elküldte pénztárcájába, a főoldal egyenlege frissül. Tipp: Kiválaszthatja a kis kör alakú nyilakat aérték”Az egyenleg megjelenítéséhez a helyi pénznemben vagy maga a kriptovaluta.

sikeresen fogadtaSikeresen megkapta – a pénztárca főoldalán lévő egyenlege frissül

Gratulálunk! Készen vagy!

Sikeresen állítsa be Enjin pénztárcáját? Megtanulta, hogyan kell titkosítást küldeni és fogadni? Itt az ideje elkezdeni a Bitcoin és más kriptovaluták kereskedelmét! Nézze meg az Uptrennd-i Jeff Kirdeikis-szel együttműködve létrehozott tanfolyamomat- Bitcademy: Tanulj, fektess be & Kereskedjen Bitcoin-val – kevesebb mint egy óra alatt

Frissítés 2020. április 25 .: Hozzáadott GYIK rész és az Enjin pénztárca további szolgáltatásai

GYIK

Az Enjin pénztárca letöltése?

A pénztárca iOS vagy Android operációs rendszerek által működtetett mobil eszközökön használható. Töltse le az Enjin pénztárcát a Apple App Store vagy Google Play Áruház.

Importálhatok-e kriptovalutákat más pénztárcákból az Enjin pénztárcába?

Az Enjin pénztárca lehetővé teszi az érmék más kriptovaluta pénztárcákból történő importálását. Példák a kriptovaluta pénztárcákra: Kenyér, Eidoo, Exodus, Coinomi, MetaMask, Trezor Model T, Ledger Nano S, Ledger Nano X és Jaxx.

A pénztárca rendkívül interaktív és biztonságos felhasználói felületet használ. Ez kiküszöböli a címek másolásának és beillesztésének zavarát.

Hogyan hozza az Enjin az NFT-ket a videojátékokba?

Az Enjin Wallet egyik legfontosabb jellemzője, hogy a pénztárcát különféle videojátékokhoz kötheti. Tehát a QR-kódok és a piactér küldésének és fogadásának, beolvasásának képességével együtt a játékosok megszerezhetik a játékon belüli különböző elemeket képviselő NFT-tokeneket, és importálhatják őket különböző videojátékokba. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valóban birtokolják a digitális eszközöket – az elemeket nem központilag tárolják az adatbázisokban, hanem az Ethereum blokkláncon.

Link Enjin pénztárca interfészLink Enjin Wallet interfész Elfelejtett tárgyak

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector