10 kriptovaluta induló vállalat, amelyet figyelnie kellene

10 kriptovaluta induló vállalat, amelyet figyelnie kellene

A kriptovaluta startup vállalatok az utóbbi években fellendültek, és néhányuk gyors ütemben növekedett és nagy nevekké vált.

Alapján Crunchbase, sok kriptovaluta startupok 2016 körül kezdődött, amelyek többsége profit-profit és pénzügyi szolgáltatások, fizetésfeldolgozás és szoftverek területén tevékenykedik.

Sok kriptovaluta startupok valószínűleg kudarcot vall. Közismert tény, hogy a legtöbb kisvállalkozás az első években kudarcot vall, és a kriptovaluta vállalkozások kockázatosak bekapcsolódni.

Valójában sok bank nem engedélyezi, hogy a kriptovalutával foglalkozó vállalatok bankszámlát nyissanak náluk.


Néhány, mint pl Billy Bambrough, Elhinni azt lassulhat a kriptopénz-befektetés mivel az Y Combinator értékelése szerint a top 100 vállalkozása az elmúlt két évben csak két kriptovaluta társaságot mutatott be.

Ez a két vállalat a kriptovaluta-tőzsde, a Coinbase és az SFOX, az intézményi és professzionális kereskedők kriptopénz-kereskedője.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legérdekesebb kriptovaluta induló vállalatokat, amelyeket érdemes figyelnie.

A 10 legfontosabb kriptovaluta startup

Tartsa szemmel mindet!

1. Cobo

cobo kriptotárca

A Cobo egy kriptovaluta indítás, vagyis elsősorban pénztárca szolgáltatás amely különféle érméket támogat.

A Cobo Wallet használatával a felhasználók a PoS bányászat révén növelhetik kriptovalutájukat.

A Cobo másik legfontosabb terméke a Cobo Boltozat, amely biztonságosan tárolhatja a kriptovalutát különböző támadásoktól.

Olyan biztonságos, még van is önpusztító szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy törölje a nyilvános és a magánkulcsot, ha valakinek sikerül hozzáférnie hozzájuk.

A Cobo vezetését Discus Fish, a kriptopénz kínai úttörője végezte, aki állítólag az első kínai nyelvű bányászati ​​oktatóanyagot írta.

Ráadásul a Fish a Cobo előtt megalapította az F2Pool-ot, amely a világ egyik legnagyobb jelenleg működő bányászati ​​medencéje.

2018 októberében, Cobo 13 milliót gyűjtött.

2. Javvy

javvy cryptocurrency indítás

A Javvy egy kriptovaluta indítás, amely megpróbálja az összes kriptovaluta cserét és pénztárcát kicserélni, ami nem könnyű feladat.

Ők alkotnak univerzális pénztárca, amely képes támogatni az összes kriptovalutát, valamint decentralizált csere.

Javvy ezt úgy teszi, hogy több tőzsdéhez csatlakozik, így nincs szükség több fiók megnyitására különböző tőzsdékkel.

Ők is létrehozták a Javvy segédprogram-token, amellyel 50% -os kedvezmény érhető el a díjakból.

Javvy ICO-jában ők hozzávetőlegesen 7 millió dollárt sikerült összegyűjteni 2019. április 30-ig.

3. Finhaven

Finhaven kriptovaluta indítás

A 2017-ben alapított Finhaven egy vancouveri alapú kriptovaluta-startup, amely ezt tervezi hozzon létre digitalizált eszközöket.

Elsősorban egy részvény- és adósságkibocsátási platform a Ethereum blokklánc.

Ráadásul a Finhaven az Ethereum segítségével is felállítja a biztonságos pénztárcákat és létrehoz naplózza a tranzakciókat, és hozzon létre egyedi tokent minden digitalizált eszközhöz.

Finhaven azt is tervezi, hogy a Bitcoin-ot használja az átutalási rétegéhez, ahol a befektetők felhalmozhatják a Bitcoin-ot cserébe azért, amit befektettek.

Jelenleg a Finhaven csak Kanadában szolgálja ki az ügyfeleket, azonban ha ez sikerrel jár, ez változhat.

Finhaven összesen sikerült megszereznie 7,9 millió dollárt Kanadábann. Ennek többsége Dunamutól származott & Partnerek, akik 5,13 millió dollárt fektettek be.

4. SpectroCoin

spektrum érme

A SpectroCoin pénztárcájával a felhasználók Bitcoin, Ethereum, NEM, Tether és Dash tárolhatnak. Pénztárcájuktól eltekintve a SpectroCoin csereként is működik.

A kriptovaluta indítása A SpectroCoin áll a Bankera kriptovaluta hitelszolgáltatás mögött is.

Céljuk, hogy lényegében bankokká váljanak és áthidalja a szakadékot a hagyományos banki és a kriptovaluta között.

A Bankera azt tervezi, hogy blokklánc technológiát fog használni korlátozza a banki tevékenységben részt vevő partnerek számát, megkönnyítve és olcsóbbá téve a fizetéseket.

Minden pénzügyi szolgáltatás egyablakos helyévé akarnak válni, ami nagy cél, és a blockchain technológiával egyedülálló szolgáltatásokat kínálnak.

A SpectroCoin a Bitcoin betéti kártya, amely több mint 30 millió pénzautomatában és több mint 25 millió üzletben használható.

5. Storj

storj kriptovaluta indítás

Bár Storj nem feltétlenül kriptovaluta induló, de a blockchain technológiát tervezik használni decentralizált felhőalapú tárhelyet hozhat létre.

Decentralizált hálózatként működve azt állítják, hogy jobb árakat és sebességet tudnak felajánlani, mint riválisaik.

Storj elsődleges terméke az Tardigrade felhőtárhely, amely titkosítja a fájlokat, feldarabolja őket és szétosztja a csomópontokon.

Ha csatlakozik a Storjhoz, csomópontokká válhat a hálózatán, és bérelheti a számítógépen fel nem használt tárhelyét másoknak, akiknek szüksége lehet rá.

2017-ben Storj ICO-t és 30 millió dollárt sikerült összegyűjteni Bitcoinban és Ethereumban.

Az ICO résztvevői cserébe Storj tokent kaptak. A CoinMarketCap szerint Storj megírásakor a piaci korlát szerint 162. legnagyobb kriptovaluta.

6. Kikötő

kikötő kriptovaluta indítása

A cryptocurrency startup Harbor részt vesz értékpapírok tokenezése blockchain technológiával. Ezzel gyorsabbá és könnyebbé teszik az értékpapírok adásvételét.

A társaság fókuszában nagyrészt a tőke és a startupok állnak, azonban ők is utánajártak tokenek, ingatlanok, befektetési alapok és még képzőművészeti alkotások is.

Bizonyos értelemben a tokenizált értékpapír birtoklása nagyon is hagyományos részvény, de annak tokenizálásával és a likviditás lehetővé tételével képesnek kell lennie arra, hogy több befektetőt vonzzon.

Olyan, mintha a részvényeket ugyanúgy működtetnénk, mint az ICO-kat, csak a legfőbb különbség az lesz, hogy teljes mértékben megfelelnek a követelményeknek.

Ez megkönnyítheti a befektetési termékek vásárlását a mindennapi emberek számára, és lehetővé teheti számukra, hogy ebből profitáljanak.

A Harbort Joshua Stein vezérigazgató és 40 millió dollárt gyűjtött, amikor 2017-ben megkezdődött, majd 2018 áprilisában további 28 millió dollárt gyűjtött össze.

7. Kör

kör kriptovaluta csere

A cryptocurrency startup Circle üzenetküldő alkalmazásként indult, de megszerezte a Poloniex cryptocurrency exchange-t, amely az első próbálkozásuk volt a cryptocurrency-ra.

Közvetlen versenytársai a Coinbase cseréjének és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fiat pénzt küldjenek a virtuális pénztárcájukon keresztül.

A Circle létrehozta a Circle befektetési alkalmazást, egy mobilalkalmazást, amely kifejezetten a kriptopénzekbe történő befektetésre szolgál 8 millió felhasználó, több mint 60 eszköz és 200 milliárd dolláros kereskedési volumen.

2018-ban 110 millió dollárt gyűjtött egy finanszírozási körben, és becslések szerint több mint 3 milliárd dollárt ér.

A legnagyobb befektetés abból származott Bitmain, az egyik legnagyobb kriptovaluta-bányászati ​​csoport, valamint a Digital Currency Group. Egy másik kulcsfontosságú befektető a Goldman Sachs.

A Coinbase segítségével a Circlet létrehozta az USDC stablecoin-t.

8. Digitális pénznemcsoport

digitális valuta csoport

A 2015-ben alapított Digital Currency Group az talán a legnagyobb kriptovaluta indítása befektetés a világ kriptovaluta vállalkozásaiba.

A Digitális Pénznem Csoportot Barry Silbert hozta létre, aki korábban megalapította a SecondMarket (ma NASDAQ Private Market néven).

Ma, Digitális Pénznem Csoport több mint 145 vállalatba fektetett be, és a kriptovaluta legaktívabb befektetési társaságának számít.

Silbert 2013-ban kezdett el befektetni bitcoin cégekbe, és soha nem nézett vissza, hisz egy napon a Bitcoin helyettesítheti az aranyat.

Ő is abban hisz a kriptovaluta spekuláció jó dolog, mivel építi az ökoszisztémát és a kriptovaluta szükséges likviditása mindenki számára elfogadható.

Az egyik legnagyobb vállalat, amelybe a Digitális Valuta Csoport befektetett, a Coinbase.

9. Coinbase

érme alap

A Coinbase az napjainkban a második legnagyobb kriptovaluta-tőzsde, 2012 óta létezik, és azt állítja, hogy a legmegbízhatóbb tőzsde.

Habár néhány kriptovalutát kínál néhány versenytársa tekintetében, az összes fő kriptovalutát támogatja. A Coinbase talán jobban járna, ha az amerikai előírások nem lennének ilyen szigorúak.

A Coinbase-t Brian Armstrong vezérigazgató és Fred Ehrsam alapította.

A cserén kívül Coinbase emellett pénztárca szolgáltatásokat, fejlett kereskedést kínál szakembereknek és API-kat a fejlesztők és kereskedők számára a kriptopénz elfogadásához.

A Coinbase a Circle-mel együttműködve az az USD Coin (USDC), az amerikai dollár árához kötött stabilpénz készítői is a Tetherhez hasonló módon, azt állítva, hogy az összes USDC dollárban egyformán fedezett.

A mai napig a Coinbase több mint 13 millió felhasználóval rendelkezik, és az egyik legismertebb kriptovaluta startup vállalat.

10. Binance

binance

A Binance 2017-ben alakult a világ legnagyobb kriptovaluta-cseréje a kereskedelemben elérhető hatalmas kriptovaluták listájával, és messze a legsikeresebb kriptovaluta indítás.

Eredetileg a Binance Kínában indult, de miután szigorúbb szabályokat vezettek be a kriptopénz kereskedésére, Japánba költözött.

Japán azonban szigorúbb szabályokat vezetett be a kriptopénzek kereskedelmére, és hamarosan a Binance-re is székhelyét Máltára költöztette, ahol jelenleg van.

A Binance-t Changpeng Zhao vezérigazgató vezeti, aki messze az egyik legbefolyásosabb személy a kriptovalutában.

Zhao a Binance Zhao előtt óriási tapasztalattal rendelkezik a kriptopénz és kereskedelem terén korábban megalapította a Fusion Systems-et, amely magas frekvenciájú kereskedési technológiát épített a brókerek számára.

Dolgozott is CTO az OKCoin számára és korábban a Blockchian.info-nál dolgozott a kriptovaluta pénztárca csapatának részeként.

A Binance piacra dobta a Binance Coin pénznemet is, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy kriptovalutát diszkont árfolyamon vásárolhassanak.

Miért kellene a kereskedőknek nézniük a kriptovaluta startupokat??

A kriptovaluta startupok fejlesztése létfontosságú a kriptovaluta kereskedők számára, és nem csak azért, mert eszközeik lehetnek befektetésre.

Egyszerűen fogalmazva, minél több kriptovalutát fogadnak el és használnak, annál értékesebbé válik és a kriptovaluta startup cégek ennek egyik módját jelentik.

Ráadásul, minél több ember használ kriptovalutát, annál likvidebb lesz. Ez azt jelenti, hogy könnyebb adni és eladni.

A kereskedőknek likviditásra van szükségük, enélkül szinte lehetetlen profitot szerezni a kereskedésből.

A kriptovaluta-kereskedőknek mindig figyelniük kell a kriptovaluta-induló vállalkozásokra, és nyomon kell követniük a technológia fejlődését.

Ha Barry Silbertnek igaza van, akkor valószínűleg több kriptovaluta vállalkozás fejlődése és spekuláció lesz jó dolog a kriptopénz bevezetésére.

A kriptovaluta kereskedőknek különösen szabadon kell tartaniuk a szemüket a Binance-t és a Coinbase-t érintő bármilyen változás miatt.

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire ebből a cikkből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

  • A kriptovaluta induló vállalatok többsége valószínűleg kudarcot vall. Sajnos a kriptovaluta még mindig nagyon kockázatos iparág.
  • A legfontosabb kriptovaluta startupok közül sokan csereprogramokat és / vagy pénztárcákat fejlesztenek.
  • A Digital Currency Group, a Coinbase és a Binance a kriptovaluta három legnagyobb startupja. Sikereik jól ismert márkákká tették őket.
  • A kereskedőknek figyelemmel kell kísérniük a kriptovaluta startupok fejlődését. Minél több vállalkozás növekszik, annál jobb az örökbefogadás és ezért az örökbefogadás.

Tanuljon meg kereskedni a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkkal

Szeretne többet megtudni más kriptovalutákról és azok kereskedelméről? Ezután iratkozzon fel a kriptovaluta kereskedési tanfolyamunkra!

Ha tetszett olvasni 10 kriptovaluta induló vállalatot, ahonnan figyelnie kell Kereskedelmi oktatás, kérlek, adj neki egy lájkot, és oszd meg bárki mással, aki szerinted is érdekes lehet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector