10 merész Bitcoin árjóslat 2021-re

10 nagy előrejelzés a Bitcoin számára 2021-ben:

1: A Bitcoin hasonló esést láthat, mint 2017-ben

2: A Bika Futás Sokkal tovább tarthat

3: A Bitcoin továbbra is veszélyezteti az aranyat, mint értékraktárt

4: A Bitcoin előrejelzése szerint elveszíti értékét

5. ábra: Részvény-áramlás előrejelzés a pályán


6: Az intézményi befektetők fel tudnák dobni az árat

7: A Bitcoin 300 000 dollárt törhet

8: Az intézmények továbbra is elfogadják a Bitcoin tartalékként

9: A Bitcoin továbbra is tömeges örökbefogadást fog látni

10: A Bitcoin elvezeti a kriptopénzek díját a globális közönséghez

A Bitcoin már korábban is volt itt, nem egyszer. Még 2017-ben láttuk a Bitcoin hullámát és áttört a 20 000 dolláros árkorláton. A befektetők ünnepeltek, de a bikafuttatásnak egy szempillantás alatt vége lett, és a Bitcoin ára megtorpant.

Az év végére a kriptovaluta kereskedése 4000 dollár volt, az összes eufória elpárolgott. Ezúttal sok az optimizmus, a befektetők azt jósolják, hogy a Bitcoin nem lát olyan csökkenést, mint amilyennek 2017-ben tanúja volt.

A Bitcoin jelentős intézményi érdeklődést is felkelt, a befektetők azt jósolják, hogy a kriptovaluta értékének tartós növekedése lesz tapasztalható. Tehát mindezt szem előtt tartva, íme néhány Bitcoin jóslat 2021-re.

10 Bitcoin árjóslat 2021-re:

Bitcoin jóslat # 1: A Bitcoin hasonló esést láthat, mint 2017-ben

Deja vu érzés tapasztalható a befektetők körében a Bitcoin csillagos teljesítményével kapcsolatban.

A befektetők megosztottak, amikor a Bitcoin fenntartja növekedését vagy drámai áresést tapasztal. A Finder.com által végzett felmérésből kiderült, hogy a válaszadók 52% -a vélte úgy, hogy a Bitcoin 2017-hez hasonló értékcsökkenést tapasztalhat, és több mint a felét elveszítheti. Egyes szakértők azonban úgy vélik, hogy ez az áremelkedés itt marad, az olyan tényezőknek köszönhetően, mint az intézményi érdeklődés.

További információ: Mi fogja vezetni a Bitcoin árát 2021-ben?

Bitcoin jóslat # 2: A bika futása még sokáig tarthat

A befektetők és a szakértők úgy vélik, hogy a jelenlegi bikafutás nem csak villanás a serpenyőben, és még sokáig tarthat. Az előrejelzések szerint a Bitcoin 2021 legnagyobb részében tovább növekszik az értékelése, egyes szakértők úgy vélik, hogy 2021 végéig 100 000 dollárt, 2022 végéig pedig 300 000 dollárt érinthet..

Bitcoin jóslat # 3: A Bitcoin továbbra is veszélyezteti az aranyat, mint értékraktárt

A Bitcoin 2021-ben továbbra is veszélyezteti az aranyat, mint értékraktárt. A Bitcoin funkcionálisabb, mint az arany, mivel digitálisan kereskednek vele. Az arany jelentős veszteségeket szenvedett el 2020-ban, július óta csaknem 9% -ot veszített.

A Bitcoin ugyanebben az időszakban 65% -os értékre tett szert. A Bitcoin a népszerű befektetők és a pénzügyi intézmények körében is egyre népszerűbb. Az ezredfordulók a Bitcoin helyett inkább értéktárolót részesítenek előnyben, mint aranyat. Az a sebesség, amellyel a Bitcoin értéket gyarapít, teljesen felválthatja az aranyat, mint értékraktár, bár ez nem valószínű, hogy azonnal megtörténik.

Bitcoin jóslat # 4: A Bitcoin megjósolta, hogy elveszíti az összes értékét

Egyes Bitcoin-előrejelzések egy olyan szörnyűbb eredményre utalnak, hogy a kriptovaluta elveszíti értékét. Néhány befektető, mint Jeff Schumacher, a BCG Digital Ventures alapítója, azt jósolja, hogy a Bitcoin értéke nullára eshet.

Az a meggyőződés, hogy a Bitcoin nagyszerű technológia, de nem valuta. Ez szélsőséges jóslat lehet, mert a Bitcoin továbbra is felértékelődött.

Bitcoin előrejelzés # 5: Részvény-áramlás előrejelzés a pályán

A Stock-To-Flow előrejelzés egy olyan mutató, amely némi szkepticizmussal találkozott, azonban a modell készítője szerint a Bitcoin Stock-To-Flow modellje jó úton halad. A B terv azt jósolta, hogy a Bitcoin 2021 végéig 100 000 dollárt érint és 2022-ben további nyereséget fog elérni. Úgy tűnik, hogy a kriptovaluta jó úton halad a hatjegyű értékelésbe való belépés érdekében..

Bitcoin előrejelzés # 6: Az intézményi befektetők fel tudják meríteni az árat

Évekig tartó szkepticizmus után a bankok és pénzintézetek megnyílnak a Bitcoin előtt. Az intézményi érdek jelentősen felemelheti a Bitcoin árát az elkövetkező évben. A Coinbase beszámolt arról, hogy 2020-ban intézményi eszközalapja 6 milliárdról 20 milliárd dollárra nőtt.

Bitcoin előrejelzés # 7: A Bitcoin 300 000 dollárt törhet

Szakértők szerint a Bitcoin értéke rekordnövekedést ért el 2020-ban, és ez a tendencia folytatódni fog. Láthattuk, hogy a Bitcoin 2021 végére megtörte a 100 000 dolláros korlátot. Néhány előrejelzés szerint a Bitcoin 2022 végére 300 000 dollárra emelkedik.

Bitcoin előrejelzés # 8: Az intézmények folytatják a Bitcoin tartalékként történő alkalmazását

A pénzintézetek tartalékaik egy részét Bitcoinra konvertálják. Valószínűleg több intézmény látja ugyanezt 2021-ben. A JPMorgan Chase nemrégiben bejelentette, hogy 100 millió dollárt vásárolt Bitcoin-ban. A Microstrategy Inc. bejelentette 425 millió dolláros Bitcoin megvásárlását is. Más vállalatok követik ezt a példát, amely megmutatja, hogy mekkora érdeklődést vált ki a Bitcoin.

Bitcoin jóslat # 9: A Bitcoin továbbra is a tömeges örökbefogadással fog találkozni

A Bitcoin egyre elfogadottabb fizetési módként. A PayPalhoz hasonló platformok bejelentették, hogy a platform felhasználói képesek lesznek bitcoin vásárlásra és eladásra, valamint bitcoin használatával vásárolhatnak. Ez a bejelentés 350 millió felhasználó számára biztosított hozzáférést a Bitcoin számára, akik fizetési platformként használják a PayPalt. A PayPal versenytársai is hasonló bejelentéseket tettek, amelyek növelik a Bitcoin hasznosságát fizetési módként.

Bitcoin jóslat # 10: A Bitcoin a kriptopénzek díját a globális közönséghez vezeti

2017-hez képest a szakértők most más hangnemben beszélnek a Bitcoinról. Vállalatok, befektetők és mások azt várják a Bitcoin-tól, hogy diverzifikálják portfólióikat. Ez sokkal közelebb hozza az általános alkalmazást, és olyan tényezők, mint a dollár gyengülése és a járvány, a Bitcoin-t keresleti eszközzé tették.

Olvass tovább:

Mennyit ér meg a Bitcoin 2021-ben és azon túl?

2021-ben elérheti a Bitcoin 100 ezer dollár árát

Következtetés

A legtöbb Bitcoin előrejelzés szerint a vezető kriptovaluta 2021-ig folytatja a rallyt. Az év jelentős érdeklődést mutat majd a Bitcoin iránt, mind a befektetők, mind a szabályozó hatóságok részéről. Nyilvánvaló, hogy a kriptovaluta növekedni fog az örökbefogadás mértékében, ami csak a Bitcoin árát fogja növelni. A szakértők rekordidőszakot jósolnak a BTC számára, és csak annyit tehetünk, hogy kivárjuk és megnézzük, hogyan alakul.

eToro – A legjobb bróker a Bitcoin vásárlásához

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector