10 mítosz a kriptovalutáról és a blokkláncról

Néha nehéz lehet elkülöníteni a tényeket a fikciótól. Mi a mítosz és mi az igazság? Ez nagyon a kriptovaluta és a blokklánc világára vonatkozik. Tehát, ha zavart a bitcoin és a kriptopénz vonzereje és vonzereje terén, akkor segíthetünk. Mindenki hallott már a bitcoinról és a blokkláncokról, de mi a valóság a használatukkal és a velük való kereskedéssel? Nos, az alábbiakban tíz mítoszt tárunk fel, amelyeket tudnia kell a kriptovalutáról és a blokkláncokról, hogy tiszta és őszinte képet kapjon.

1. Nincs valódi pénzérték

monetáris érték, kriptovaluta mítoszok

Az egyik hihetetlenül népszerű mítosz, amely állandóan keringeni látszik, az a blokklánc és a kriptovaluta, amelynek valódi monetáris értéke nincs modern világunkban. Csak egy pillantás a jelenlegi kriptovaluta árfolyamokra elmondja, hogy ez egyáltalán nem igaz. Aztán, ha figyelembe vesszük a blokklánc értékét, nos, annyi minden bizonyítja, hogy érnek valamit. A blokkláncoknak szerepe van a nyilvántartás logisztikájának javításában, és még egy fejlett energiahálózat megjelenésével is. Valóban, mind a blokklánc, mind a kriptovaluta valódi értékkel bír.

Lásd még: Minden, amit tudnod kell, mielőtt befektetnél a kriptovalutába

2. A kriptopénz nem követhető nyomon


Ez egy olyan mítosz, mint az idő, és teljesen megalapozatlan. Ez az egyik legpusztítóbb mítosz, és negatív megvilágításba helyezi a kriptovaluta és a blockchain tranzakciókat. Ez a mítosz valószínűleg akkor kezdődött, majd terjedt el, amikor a bitcoint először használták pénznemként, amelyet a bűnöző alvilág használt. De a hagyományos valutát is használták. Abban az időben a bitcoin támogatta, mert az FBI nem tudta figyelemmel kísérni. A bitcoin és a kriptovaluta azonban általában nyomon követhető. A blokkláncok szintén teljesen nyomon követhetők.

3. A tranzakciókat örökre megváltoztatja a blockchain

Ez valóban féligazság. Először nézzük meg az igazságot. A kriptovaluta biztonságos és biztonságos tranzakciós folyamatot kínál. A fizetés módja is változik, az alkalmazott kriptovaluta típusától függően. Ki tudja, a jövőben a kriptovaluta lehet az áruk és szolgáltatások fő fizetési forrása. Csak az idő fogja megmondani. A mítosz ebben a kijelentésben az, hogy a blokkláncok mindent megváltoztatnak, amikor pénzügyi kérdésekről van szó. Nos, továbbra is hitel- vagy betéti kártyával fogunk fizetni, de kriptovalutát (remélhetőleg) velük együtt fogunk használni.

Lehet, hogy Önnek is tetszik: 3 kereskedési tipp, amely növelheti profitját

4. A blokklánc-befektetés csak pénzügyi varázslóknak szól

Ez az állítás nagyon sok szinten téves. Lehet, hogy ebben a kijelentésben korábban volt némi igazság, de ez most nem igaz. Sok ember ma belép a blokkláncok és a kriptovaluta világába matematika vagy informatika végzettség nélkül. Ma bárki, aki szomjazik a kriptovalutára és a blokkláncokra, mindent megtanulhat, amit tudnia kell speciális online tanfolyamokon és e-tanuláson keresztül, például a Trading Education által kínáltakat. Megtanítják az alapokat és a választott pályára állítják.

5. A Bitcoin és a kriptovaluta nem biztonságos befektetési döntés

a bitcoin és a kriptovaluta nem biztonságos befektetés, a kriptovaluta mítoszai

Valaha azt gondolták, hogy a bitcoin és a kriptovaluta világa túl ingatag és nem tekinthető biztonságos befektetési döntésnek. Ez már nem így van. Bármely befektetés ingadozónak tekinthető, mivel ez a befektetés jellege, az érték folyamatosan változik, ezért helytelen a kriptovalutát kiemelni. Amit fontos megjegyezni, hogy az ingatag tétek gyakran hatalmas haszonnal járnak. Gondoljon csak azokra a bitcoin milliomosokra.

Az emberek ezt is olvassák: Ismerje meg, hogyan lehet bevételt generálni a nyugdíjba

6. Csak a bűnözők használnak kriptovalutákat és blokkláncokat

Ez egy mítosz, amely valaha igaz volt, de napjainkban aláássa a kriptovaluta integritását és használatát. A Sötét Út webhelyét, amely megtalálható volt a Dark Weben, bűnözőkön keresztül fizették meg a bitcoin használatával, de azt gyorsan leállították. Elhinni, hogy a bitcoint csak a bűnöző alvilág használja, teljesen káros. Az utcán mindennapi ember boldogan és legálisan is használhatja a bitcoint. Valójában a legtöbb nagy bank és még a Microsoft is elfogadja a kriptovalutát.

7. Ha bitcoinba fektet be, akkor nem kell adót fizetnie

Woah, valóban nagy lépést kell tennünk ettől, mivel meg kell fizetned az adókat. Ha nettó nyereséget ér el, miközben befektet a bitcoinba, akkor adót kell fizetnie. Ha az IRS-t nem tájékoztatja, óriási pénzbírságot vagy börtönbüntetés lehetőségét jelentheti. Tehát ne vállalja ezt a kockázatot. Ne feledje, hogy a kriptovaluta nyereség adóköteles. Szóval érdemes megismerni ezeket az adótörvényeket.

Ne hagyja ki: Miért nagy a blokklánc technológia??

8. A kriptovalutákat gyakran leállítják

Sok ember még mindig úgy gondolja, hogy a kriptovalutákat a kormány könnyen leállíthatja. De ez nem igaz. Fogalmunk sincs, hogyan kezdődött ez a mítosz, de ezt nehéz lerázni. Az az igazság, hogy mivel nincs központosítás, a kriptovalutákat nem lehet bezárni. Valójában a decentralizált valuta sokkal erősebb, mint a kormány által vezetett szervezetek, és ez talán sok embert megijeszt.

9. A kriptovaluta teljesen más, mint a „valódi” pénz

a kriptovaluta teljesen más, mint a valódi pénz

Lehet, hogy ez száz évvel ezelőtt igaz volt, de ma a valódi és lapos pénz értéke nagyjából olyan önkényes, mint a digitális fizetőeszköz. Valójában a digitális fizetőeszköz ugyanolyan valós, mint a „valódi” pénz, mivel a bitcoin most már tényleges érmeként használható, mivel digitális kóddal rendelkezik. Ez ugyanolyan fizikai, mint a normál pénznem.

10. Soha nem fogadják el őket raktárban

Ez egy hatalmas mítosz, és egyszerűen nem igaz. Sok üzlet elfogadja a bitcoint, köztük a Shopify, az Expedia és az Etsy. Ez a lista napi szinten folyamatosan növekszik. A Bitcoin most forró üzlet, és ha fizetni akar vele, akkor az esély az, hogy tud. Csak nézze meg ezt a helyet.

Itt, a Trading Education-on segítjük az élet minden területéről érkező egyéneket abban, hogy eligazodjanak a kriptovaluta világában. Minden ügyfelünknek online oktatási eszközöket és tanácsokat biztosítunk a kriptovaluta pénzügyi piacokon folytatott kereskedelemhez. Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.

Következik: A kereskedési „Biblia”, amely megváltoztatja a piac megtekintésének módját

Ha szívesen olvasta a Trading Education cikkét, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Forrás: https://thechain.media

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector