15 legnépszerűbb kriptovaluta 2021-ben (beleértve 2 kriptót, amelyet minden befektetőnek birtokolnia kell)

A 15 legnépszerűbb kriptovaluta 2021-ben

A ma megvásárolható legjobb kriptók kiválasztása annyira az egyéni pénzügyi helyzetétől függ.

Mielőtt elkezdenénk felsorolni a 2021-re vonatkozó 15 legfontosabb kriptovalutát, tegyünk egy dolgot az útból. Az érmék megvásárlása előtt saját kutatást kell végeznie. Gondoljon csak arra, hogy csak egy a sok cikkből, amelyet el kell olvasnia a kutatás során.

Szóval, kezdjük. Az általunk azonosított 15 legnépszerűbb kriptovaluta 2021-ben:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ripple (XRP)
 3. Dash (DASH)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Bitcoin Cash (BCH)
 6. Ethereum (ETH)
 7. Tezos (XTZ)
 8. Cardano (ADA)
 9. Ethereum Classic (ETC)
 10. Eos (EOS)
 11. Binance érme (BNB)
 12. Neo (NEO)
 13. Tron (TRX)
 14. Zcash (ZEC)
 15. Csillag (XLM)

A kezdő 5 legfontosabb kriptovaluta


Kezdjünk öt olyan érmével, amelyek véleményünk szerint hihetetlenül kezdőbarátak, és 2021-ben potenciálisan pozitív ármozgást tapasztalhatnak.

Az első két kriptovaluta – a Bitcoin és a Ripple – a két legismertebb ezen a téren. A Bitcoin több mint 230% -kal emelkedett, és ára jelenleg közel 23 500 dollár. Számos befektető arra számít, hogy a BTC 2021-ig megduplázódik, sőt megháromszorozódik a megnövekedett intézményi befektetések miatt. Ráadásul a Bitcoin továbbra is meg fogja hozni a kriptovaluta tér benchmark projektjének gyümölcsét.

Több elemző 2021-es növekedést jósolt a Ripple számára, amely 200% -kal emelkedett. Miután az értékelés majdnem megháromszorozódott, és elérte a 0,57 dollárt, sokan azt várják, hogy az XRP 2021-ben 1 dollárt érjen el. A Ripple egy határokon átnyúló átutalási token, amelynek célja a nemzetközi transzferek megzavarása a bankokkal és pénzintézetekkel való szoros együttműködéssel. A Ripple-nek már lenyűgöző listája van a partnerekről, és úgy tűnik, hogy 2021-ben még többet fognak hozzáadni.

A Ripple-hez hasonlóan a DASH-nak is sikerült majdnem megháromszorozódnia az értékelésében, 40,75 dollárról 112 dollárra emelkedve. Bár a DASH nem éppen a "olcsó érme," óriási 2021-re készülhet. A Dash hatalmas felhasználói bázissal rendelkezik Latin-Amerika országaiban. Valójában azt látták, hogy az olyan országok, mint Venezuela, amelyek súlyos hiperinfláción mennek keresztül, úgy döntöttek, hogy a Dash és a Bitcoin mellett döntenek fiat pénznemük felett.

A Litecoin szörnyeteg hete volt, közel 45% -kal emelkedett az elmúlt 7 nap során. 2020 óta az LTC 40 dollárról 120 dollárra emelkedett, és meglehetősen nagy feltűnést tudott okozni. Emellett az LTC általában hajlamos követni a BTC-t, amikor az árműveletekről van szó. Mivel a Bitcoin szempontjából kitűnő kilátásokkal rendelkezünk, ugyanezekkel kell rendelkeznünk az LTC esetében is.

Végül van egy Bitcoin Cash, amely sötét ló lehet a 2021-hez. Crypto Ground, egy független kiadó, amely kriptovalutát biztosít & A Blockchain Technology News szerint a BCH öt év alatt eléri a 3067 dollárt.

A 2021-es legjobb DeFi platformok 6

A DeFi a decentralizált pénzügyek rövidítése. Jóban vagy rosszban: a DeFi a blokklánc-technológia legnagyobb és legelterjedtebb esete. 2020-ban a DeFi-projektek jelentős beáramlása következett be, ahol a lezárt összérték felértékelődött <1–15 milliárd dollár. Úgy tűnik, hogy 2021 továbbra is hatalmas év lesz a DeFi számára.

Mint ilyen, menjünk át öt DeFi platform tokent, amelyekbe be kell fektetni:

Az Ethereum (ETH) 2020-ig 350% -kal emelkedett, és jelenleg a 650 dolláros pszichológiai határ közelében mozog. Mostantól úgy tűnik, hogy a DeFi uralja az Ethereum minden egyes aspektusát. Egy nemrégiben készült tanulmány kiderítette A tranzakciók 90% -át a DeFi uralja az ETH-ban. Ha a fejlesztők a kifinomultabb DeFi alkalmazások létrehozására összpontosítanak, az tetőn áttolhatja az Ethereum segédprogramját és annak árát.

Azonban az Ethereum önmagában nem elegendő ennek a terhelésnek a kezeléséhez. Ezért elengedhetetlen az alternatív platformok vizsgálata.

A Cardano (ADA) értéke jelenleg 0,162 dollár, és piaci részesedése szerint ez a 8. legnagyobb érme. Úgy gondoljuk azonban, hogy mire 2021 véget ér, az ADA átlépheti az 1 dollárt (legalábbis). Cardano a kriptovaluta térben jól ismert, mert egy hihetetlenül tehetséges csapat támogatja, amely a tudományos kutatásokat helyezte előtérbe. A Cardano több technikai frissítésen is át fog esni, amikor 2021-ben és azon túl belép a Goguen és a Voltaire szakaszába.

A Tezos (XTZ) egy másik izgalmas platform, amely egyedülálló, mivel a rugalmas delegált tétbiztosítási (DPoS) algoritmust használja. Több fejlesztő vonzása érdekében a Tezos átment a Delphi frissítésen, amely 75% -kal csökkentette az intelligens szerződéses gázdíjait. Érdekes lesz látni, hogy ez a lépés hogyan fokozza a DeFi aktivitását a Tezoson.

Az Ethereum Classic (ETC) volt az eredeti Ethereum protokoll, amelyet az új ETH lánc keményen elvarázsolt a DAO csapkodásától. Az ETC-felhasználóknak most lehetőségük van részt venni a DeFi-ben a becsomagolt ETC-token kialakítását követően. A becsomagolt token lehetővé teszi az ETC felhasználók számára a DeFi részvételét az Ethereum blokkláncon.

Az EOS-nak eddig közömbös volt a 2020-as éve, 2,55 dollárról 3,10 dollárra emelkedett. A fejlesztők azonban már számos EOS DeFi alkalmazással elkezdtek dolgozni. Léteznek többek között decentralizált tőzsdék, decentralizált hitelezés, stabil pénztárcák, amelyek jelenleg az EOS tetején épülnek. Mint ilyen, számolja ki az EOS-t saját veszélye alapján.

Végül megvan a Binance Coin (BNB). A Binance Coin értéke több mint kétszeresére nőtt az év elejétől, 13,60 dollárról 34 dollárra emelkedett. 2020 szeptemberében a Binance vezérigazgatója, a Changpeng “CZ” Zhao bejelentette, hogy a Binance Chain célja, hogy beváltsa a DeFi forradalmat az Ethereum blokklánc több funkciójának megismétlésével. A DeFi növekvő részvételével és hasznosságával konzervatív módon 50 dollár fölé emelheti a BNB-t és a 75 dolláros zónába.

4 sötét ló token, amelyekre figyelni kell

Rendben, így megnéztük a legjobb 5 kezdőbarát érmét és 6 DeFi platformot. Vannak azonban olyan érmék, amelyek a radar alá kerülhetnek, és 2021-ben mindannyiunkat meglephetnek. 4 érmét azonosítottunk, amelyek megfelelnek ennek a kategóriának:

Neo 2020-ban majdnem megduplázta az értékelést, 8,60 dollárról 17 dollárra emelkedett. A konzervatív előrejelzéseiről ismert Walletinvestor.com úgy véli, hogy a Neo 2021-ben csak 18,50 dollárt fog elérni. Mindazonáltal, amikor mindenki szorgalmasan a DeFi-re koncentrál, nehéz látni, hogy Neo elmarad ezen a területen. Mint ilyen, számíthatunk arra, hogy a Neo sokkal többet fog tenni, mint amit a WalletInvestor jósol.

Tron egy másik meglepő jelölt lehet a 2021-re. A TRX az idén eddig 0,0133 dollárról 0,031 dollárra emelkedett. A DigitalCoinPrice úgy véli, hogy a TRX 2021-ben megduplázza az értékelését, és valamivel 0,06 dollár fölött zárja az évet. Azt is gondolják, hogy a TRX 2021 áprilisában eléri a 0,07303966 dolláros csúcsot.

Zcash 2020-ig majdnem megháromszorozta az értékelést, 27,24 dollárról 72,20 dollárra ment. Úgy tűnik, hogy az adatvédelmi érme egy szörnyű 2021-re készült. A CoinSwitch arra számít, hogy a ZEC 2021-ben eléri a 200 dollárt, és 2025-ig továbbra is ~ 1250 dollárra nő. Úgy tűnik, hogy több embernek el kell kezdenie beszélni a Zcash-ről, mint egy komoly belépésről egy robusztus kriptográfia felé portfólió.

A Stellar egy másik izgalmas kriptovaluta, amelyet megnézhet. A Ripple alkotója, Jed McCaleb készítette. Az XLM egy fantasztikus 2021-es ígéretét is ígéri. Németország egyik legrégebbi bankja, a Bankhaus von der Heydt (BVDH) bejelentette, hogy euróval támogatott stablecoin-t bocsátanak ki a Stellar blokkláncon. Az intézményi elfogadás fokozódásával az XLM valóban 2021-es csillaggal számolhat.

BTC és ETH – A 2 érme mindenkinek rendelkeznie kell

A teljes kriptopiacot tekintve nyilvánvalónak tűnik, hogy a két kriptovaluta, amelyekbe mindenkinek befektetnie kell, a BTC és az ETH. Míg a Bitcoin továbbra is a legfontosabb kriptovaluta, az Ethereum a DeFi piacvezetőjeként helyezte el magát.

Mi a legjobb befektetési kriptovaluta 2021-ben?

5 növekedési kriptó 2021-ben

Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutával – végleges útmutató

Mi a 10 legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Királyságban?

Mi az 5 legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban?

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector