2021-ben a legjobb kriptovaluták listája

Az elmúlt néhány évben a kriptovaluták kétségtelenül az egyik legjövedelmezőbb és legsikeresebb befektetési lehetőségnek bizonyultak. A kriptovaluták tényleges standardjaként a Bitcoin 2009-ben megalapozta a digitális valuták virágzó piacának alapjait.

Ez számos más kriptovaluta hullámot nyitott meg, amely decentralizált peer-to-peer hálózatra épült. Ez a folyamatosan növekvő követő légió bizonytalanságba hozta a befektetőket abban, hogy eldöntsék az idei legjobb kriptókat.

Ezért összeállítottuk Önnek a 2021-es év legjobb kriptovalutáinak listáját.

Tehát minden további nélkül …

A 2021-ben megvásárolható legjobb kriptovaluták listája:

1. Bitcoin (BTC)


2. Ethereum (ETH)

3. Binance érme

4. Litecoin

5.. Tron

6.. Cardano (ADA)

Jellemzők, amelyeket figyelembe kell venni a legjobb kriptók megválasztása során

2020 valóban történelmi év volt, és bebizonyította, hogy a kriptovaluták sokkal tartósabb erővel bírnak. Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan fontos funkciót, amelyekre összpontosítanunk kell, miközben kiválasztjuk a piacon elérhető legjobb kriptókat.

1. Örökbefogadási arány

Az elfogadási arány nyomon követése és a valós tranzakciókban jelenleg alkalmazott kriptovalutákba történő befektetésekre való összpontosítás kiváló módja annak, hogy létrehozza a most vásárolható legjobb kriptók listáját.

2. Nagy biztonság

Az olyan funkciókkal, mint az intelligens szerződések, amelyek minden tranzakcióhoz szabályokat kínálnak, a kriptovaluta tranzakciók biztonságosabbá válhatnak.

3. Piaci sapka

A kriptovaluta piaci korlátjának ismerete, amelybe befektetni tervez, nagyszerű módja annak likviditásának és sikerének biztosítására.

A legjobb kriptovaluták 2021-ben

Tekintettel a kriptovaluták múltjára, 2021 lesz a legjobb év a kriptovalutákba történő befektetésre. Ezért a legjobb vásárolni kívánt kriptók listájának áttekintése bizonyosan érdemes próbálkozás.

1. Bitcoin (BTC)

A Bitcoin, a „kriptopénzek királya”, mindig a világon a befektetők számára a befektetési radar tetején található. Eltekintve attól, hogy ez az első kriptovaluta, jelentőségének elsődleges oka a legnagyobb likviditás a kriptotérben. A Bitcoin végső célja az, hogy a globális, peer-to-peer digitális készpénz legyen, amely teljesen decentralizált, mivel el van választva a szabályozás bármely formájától.

Ami a kiskereskedelmi bevezetést illeti, a Bitcoin az a felettes, amely minden más kriptovalutát vezet. Több mint 600 milliárd dolláros piaci korlátozással, más gondolkodás nélkül a piac legerősebb kriptovalutája és az egyik legjobb vásárolható kriptovaluta, különösen az olyan befektetők számára, akik újak az eszközosztályban.

A Bitpay Sonny Singh nemrégiben elmondta Bloomberg 2021 januárjában azt "arra számít, hogy a BTC a következő hónapra eléri a 45 000 dollárt."

2. Ethereum (ETH)

Az Ethereum, az első Bitcoin alternatíva, egy blockchain alapú decentralizált platform. A Crypto Enthusiast az Ethereumot a fiat pénznem alternatívájának nevezte. Az Ethereum a második helyen áll "a legjobb kriptovaluta 2021-ben" lista, mert ez egyike azon kevés kriptovalutáknak, amelyek felhasználhatók más érmék vásárlására. Az Ether, az Ethereum érme a 139 milliárd dollárhoz közeledő piaci korlát mellett az egyik legnépszerűbb kriptovaluta lett a blokklánc világában.

A decentralizált szoftverplatformként működő Ethereum lehetővé teszi az intelligens szerződések és a decentralizált alkalmazások (DApps) felépítését és futtatását harmadik féltől származó ellenőrzés és beavatkozás nélkül..

Az Ethereum azt tervezte, hogy 2021-ben konszenzusos algoritmusát a munkabiztonságról a tétbiztosításra változtatja, ami megnyitja az utat a hálózatán belüli tranzakciók sebességének javulásához. A Bitcoin méretének nagyjából 19% -át kitevő piaci korlát mellett az Ethereum továbbra is erős befektetési választás marad a jövőben.

Bővebben: Ethereum árjóslatok 2021-re, 2022-re és 2025-re

3. Binance-érme (BNB)

Használhatóságát és hatékonyságát tekintve a Binance Coin az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet ma vásárolni lehet a piacon. A Binance Coin, a Binance exchange hivatalos tokenje lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen kereskedjenek más kriptókkal és egyszerűsítsék a tranzakciós díjakat. A Binance decentralizált tőzsdéi a Binance érme blokklánc platformján működnek, és ez a Changpeng Zhao által alapított tőzsde a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje mennyiség alapján.

A Binance piaci kapitalizációja 6,8 milliárd dollár, az egyik BNB értéke 44,26 dollár, amint arról 2021 januárjában beszámoltak, így ez az egyik legjobb vételi kriptó ebben az évben.

További információ: A Binance Coin jó befektetés, és befektetnem kellene-e a Binance Coin-be?

4. Litecoin (LTC)

Charlee Lee, a Google egykori alkalmazottja meg akarta készíteni a Bitcoin „lite” változatát, hogy az kevésbé bonyolult legyen azok számára, akik értetlenül állnak az alaptechnológiájával szemben. Kidolgozott egy Litecoin nevű kriptovalutát, amely szerepet játszhat az „ezüsttől a Bitcoin aranyáig” szerepében. A Litecoin egy nyílt forráskódú globális fizetési hálózaton alapul, amely használja "szkript" a munka igazolásaként, és mentes minden központi hatósági ellenőrzéstől.

A Litecoin gyorsabban növekvő áruval rendelkezik ma a gyorsabb tranzakciós ráta és az alacsonyabb rendszerigény miatt. A Litecoin piaci kapitalizációja 10,1 milliárd dollár, ami 2021 januárjában a hatodik legnagyobb kriptovaluta.

További információ: Litecoin árelemzése 2021-re (mélyreható áttekintés)

5. Tron (TRX)

Az elsődleges ok, amiért a Tron szerepel a legjobb kriptókban, hogy megvásárolja a 2021-es listát, az, hogy pár évvel ezelőtt megszerezte a BitTorrentet. Ha sikerül decentralizált és biztonságosabb torrentezési módszereket kifejleszteni, a Tron valóban világszerte virágzó platform a befektetők számára.

A Tron alapítói létrehozták ezt a blockchain alapú platformot a tartalom megosztására. A magas szintű biztonság biztosításával együtt a Tron lehetővé teszi az alkotók számára, hogy tartalmaikat közvetlenül a Tronix-on keresztül, a Tron kriptopénzének egyik formájával is bevételre tehessék.

A felhasználók egyetlen dollár TRX-t is elküldhetnek másodpercek alatt a világ bármely pontjára egyetlen tranzakciós díj nélkül. Az internet teljes decentralizálásának feladata, hogy a Tron gyorsan növekszik, több mint 81 millió dolláros kriptovaluta-befektető teszi a ma elérhető egyik legjobb kriptóérme közé..

6. Cardano (ADA)

A Cardano egy kriptovaluta és intelligens szerződéses platform. A Cardano-t gyakran úgy definiálják, mint egy harmadik generációs kriptovalutát, amely megoldja az első generációs és a második generációs kriptovaluták, például a Bitcoin és az Ethereum skálázhatósági problémáit. A Cardano réteges architektúrája jobb skálázhatóságot kínál, mint a többi kriptovaluta.

Miért szerepel a Cardano a kriptovaluták listáján 2021-ben? Nos, a Cardanónak már 2020-ban is volt egy csodálatos éve. A projektnek már több mint 1400 részesedése van, és több mint száz intézménnyel van együttműködve. Az előrejelzések szerint mindkét szám növekedni fog 2021-ben és azon túl. A Cardano is bővítette csapatát, üdvözölve a csapat 11 új kiegészítését.

Cardano átmenetét Bryontól Shellyig a projekt egyik fontos mérföldkőjének tekintették, és a platform tovább dolgozott olyan fejlesztéseken, mint a Voltaire. A Goguen mainnet indulását 2021 februárjában vagy márciusában is tervezik. Ez az indulás Cardanót az Ethereum monopóliumának igazi kihívójává teszi. Az új funkciók lesznek a fő tényezők a Cardano alkalmazásában, így az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet megvásárolhat.

A legjobb kriptók 2021-ben vásárolható meg

A kriptopiac ma virágzó befektetési piac, rengeteg kriptovalutával és intelligens blokklánc platformokkal. Függetlenül attól, hogy új befektető vagy, vagy diverzifikálni próbálja piacát, a fent említett devizák a legjobb kriptovaluták, amelyek 2021-ben befektethetők a sikeres befektetési sztori létrehozásához.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Most megtekintette a 2021-ben megvásárolható legjobb kriptovaluták listáját. Ha inspirációt érez a kriptopénzek vásárlásának megkezdéséhez, akkor örömmel tudja, hogy az eToro lehetőséget kínál Crypto eszközök vásárlására és CFD-k kereskedésére akár 90+ kriptovaluták. A kripto kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek a legnépszerűbb érmékkel.

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

7 kriptovaluta-előrejelzés 2021-re, amellyel mindenki egyetértene

Áttekintés a kriptopénzpiacról – mire számíthatunk 2021-ben?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector