2021-es Bitcoin árjóslatok: A BTC 50 000 dollárt fog elérni?

Bitcoin árjóslatok 2021

  • A Bitcoin árfolyama a történelem során először 50 000 dollár fölé emelkedett, mivel a nagyvállalatok a jelek szerint kriptovalutákra melegednek.
  • A Bitcoin új csúcsot ért el, mivel a Mastercard és a BNY Mellon támogatja a kriptovalutát
  • A Tesla 1,5 milliárd dollárt vásárol Bitcoin-ban, és a kriptopénz fizetésként történő elfogadását tervezi. A Bitcoin ára érménként rekordot, 44 000 dollárt ér el.
  • A Bitcoin könnybe jött, mióta a PayPal bejelentette, hogy BTC támogatást kínálnak.
  • A Citibank vezető elemzője úgy véli, hogy a BTC 2021 decemberére elérheti a 318 000 dollárt.

A Bitcoin ára több mint 300% -os hozamot adott az elmúlt 12 hónapban. 2020-ban abszolút szakadással ért véget, bitcoinonként körülbelül 29 000 dollár lett. A vevők az elmúlt 3 napban kontroll alatt maradtak, hogy 34 750 dollár fölé emeljék az árat. A megújult intézményi érdeklődés és a határok általános elfogadásának kilátásai a BTC-t 2020-ban több mint 300% -kal lendítették fel, segítve a 2017-es csúcsok megsemmisítését..

A Bitcoin árfolyama az elmúlt néhány napban

December 12-én a BTC megugrott 18 000 dollárról, és sikerült a 20 napos SMA-t megfordítani az ellenállástól a támogatásig. Azóta a vezető kriptovaluta abszolút szakadáson van, értékelése csaknem megduplázódik. Mostantól a vásárlók a 40 000 és 50 000 dolláros pszichológiai szintet akarják túllépni.

Visszatekintve úgy tűnik, hogy a Bitcoin jelenlegi bikafutása október körül kezdődött, amikor a PayPal fizetési óriás bejelentette, hogy bitcoin és kriptovaluta támogatást kínálnak. Ezt követően úgy tűnt, hogy a MicroStrategy, a Citibank és a JPMorgan intézményi érdeklődési köre jelentősen felemelte az árat. Valójában előbbi körülbelül 1,1 milliárd dollár értékben vásárolt BTC-t.

A 2020 decemberében kiszivárgott Citibank-jelentésből kiderült, hogy egyik vezető elemzőjük úgy érzi, hogy a Bitcoin ára 2021 decemberéig potenciálisan elérheti a 318 000 dollárt, mivel hírneve a "Századi arany."


Készen áll a befektetésre Bitcoin BTC?

Az elemzők megadják a Bitcoin árjóslatait

1. Willy Woo

Az ünnepelt Bitcoin elemző, Willy Woo úgy véli, hogy a BTC soha többé nem fog 20 000 dollár alá esni. Woo szerint a 24 000 dolláros támogatás szilárd akadály, amelynek pénzügyi katasztrófára lenne szükség a széteséséhez.

bitcoin Will Woo árjóslatok

Korábban, december 16 körül, Woo azt jósolta, hogy a BTC közel sem áll minden idők legmagasabb szintjéhez.

bitcoin Will Woo árjóslatok

Woo arra a következtetésre jutott, hogy a jelenlegi pálya szerint 100 000 dollár „nevetségesen alacsony célpont”. Úgy érzi azonban, hogy 55 000 dollár a következő mérföldkő, ahol a Bitcoin billió dolláros piac lesz. Ne feledje, hogy az íráskor a Bitcoin piaci felső határa meghaladta a 600 milliárd dollárt.

Volt még egy érdekes megfigyelés, amelyet Woo tett.

Az elköltött nyereség aránya (SOPR) hasznos mutató, amely a Renato Shirakashi által létrehozott Bitcoin blokklánc adatainak felhasználásával követi nyomon a teljes piaci profitot és veszteséget..

Az átlagos befektető nyereségét vagy veszteségét méri azáltal, hogy kiszámítja a láncra mozgatott érmék vételára és eladási ára közötti eltérést.

Bitcoin SOPR mutató diagram

A diagram tanulmányozásával Woo megfigyelte:

Távol állva a visszaállítástól, ami jelenleg hatalmas mennyiségű FOMO-t jelent a piacon, felülkerekítették a nyereséget és felfelé mozogtak. Ilyenre még nem volt példa a ciklus elején.

2. Mark Newton

Mark Newton, a Newton Advisors alapítója és elnöke a CNBC Kereskedelmi Nemzetének a héten elmondta, hogy bár a Bitcoin csodálatos bikafuttatást élvez, 2021 elején szünetelhet..

„Középtávon még mindig meglehetősen bullish, tekintve, hogy csak új, minden idők legmagasabb szintjére tört ki. Azt hiszem, van rá módunk. Közel távon a ciklusom összetettje azt mutatja, hogy január elején tetőztünk. ”

A Bitcoin heti grafikonja és a relatív erősségi index a világ legnagyobb digitális fizetőeszköze iránti növekvő érdeklődést tükrözi, főleg az intézményi befektetők részéről – mondta Newton.

Bitcoin Relative Strength Index diagram

3. Tom Lee

Tom Fund, a Fundstrat elemzője és ügyvezetője a CNBC-nek adott interjúban elmondta, hogy a dollár gyengülése hozzájárul a Bitcoin folyamatos áremelkedéséhez.

„Először is, a Bitcoin-t valamiben meg kell jelölni. Tehát, ha a dollár gyengülése, [és] a Bitcoin megtartja értékét, akkor a Bitcoin felmegy. De a fontosabb hatás ebben az évben nagyon sok jegybanki likviditást tapasztaltunk. A dollár meglepő módon valóban erős volt az év nagy részében, de most gyengesége arra készteti az embereket, hogy: „Hogyan tarthatsz egységet szilárd pénzben?” Sokan azt hitték, hogy az arany lesz az a bolt, és én szerintem még mindig van ésszerű alapja annak, hogy valaki hosszú arany legyen, de szerintem a fiatalabbak és a digitális generációban élők számára a Bitcoin az a digitális eszköz, amelyet értékraktárként akarnak tartani. ”

Lee szerint a Bitcoin 2021 meghaladja a 2020-as bikafutását. Ugyanakkor figyelmeztet arra, hogy a BTC valószínűleg veszít értékéből, ha a tőzsde korrigál.

„Szem előtt kell tartanunk, hogy a Bitcoin tulajdonosainak bázisa még mindig csekély. Nem hiszem, hogy egymilliónál több valódi ember lenne a Bitcoin tulajdonosa, összehasonlítva közel egymilliárd emberrel, akik más pénzügyi eszközökkel rendelkeznek. Tehát apró – a behatolás egy ezreléke annak, ahol lennie kellene … Azt hiszem, ha van egy korrekciónk a részvényekben, akkor a Bitcoin esni fog, és azért, mert sok növekményes vásárló – ha az Egyesült Államokban tartózkodik – lehet, hogy tőkeáttételt, kockázati vagy kockázati étvágyat használ a Bitcoin növelésének okaként, ezért a készletek csökkenésével valóban csökkennie kell. ”

4. Russ Mold

Russ Mold, az AJ Bell ügynöki befektetési igazgatója úgy véli, hogy az arany és a Bitcoin is új csúcsokat fog elérni 2021-ben. Mold szerint a növekedés fő tényezői a Bitcoin 21 millió zseton és arany 2 % a kínálat növekedése évente.

"Egyesek azzal érvelnek, hogy mind az aranyból, mind a bitcoinból származhat, különösen, ha a kormányok folyamatosan halmoznak adósságokat, és a központi bankok mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezt a hitelt a hátsó ajtón keresztül mennyiségi könnyítéssel, nulla kamatlábakkal és kötvényhozam-manipulációval finanszírozzák, köszönhetően azoknak. hiányérték a készpénzhez viszonyítva."

Bitcoin árjóslási előrejelzés 2021-re:

Megosztjuk a legfontosabb Bitcoin árjóslatot 2021-re. Vetünk egy pillantást a BTC-re, hogy megtudjuk, mit mondanak a szakértők a jövőbeli teljesítményéről és mennyit fog érni a Bitcoin 2021-ben és azon túl..

Vessünk egy pillantást néhány Bitcoin (BTC) szakértői előrejelzésre az elkövetkező években:

Bitcoin szakértői előrejelzések 2021-re

1. Érmekapcsoló: 39 869,44 USD

Előrejelzései szerint a Bitcoin értéke 2021 végére 40 000 dollárra emelkedhet.

2. CoinLiker.com: 52 371,73 USD

A CoinLiker szerint a Bitcoin értéke 2021 végére 52 000 dollárra nőhet.

3. Kereskedelmi vadállatok: 55 000 dollár

Előrejelzései alapján a Bitcoin ára 2021-ben 55 000 dollárra emelkedhet.

Következtetés – 2021-ben egy optimista Bitcoin-ár elé nézünk

Mi, a Trading Education, úgy gondoljuk, hogy 2021-ig a Bitcoin ára 50 000 dollár körül lehet. Úgy gondoljuk, hogy az ár valószínűleg rövid távú korrekción megy keresztül, mivel az eszköz erősen túlárazott (az írás során a BTC 33 000 dollárról 29 500 dollárra esett vissza az elmúlt időszakban két óra). Ez a korrekció azonban olyan, mintha rövid távú lenne.

A 24 000 dolláros támogatási szintet valószínűleg tesztelni fogják, de nem gondoljuk, hogy a Bitcoin árfolyama hamarosan ennek alá fog esni. Ideális esetben a vevőknek lendületet kell szerezniük a következő héten, hogy meghaladják a 33 000 és 34 500 dolláros pszichológiai korlátokat. E két szint megfordításával az ellenállástól a támogatásig az árnak meg kell adnia a 40 000 dolláros és az 50 000 dolláros szintet.

eToro – A legjobb bróker a Bitcoin vásárlásához

etoro bróker

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Olvass tovább:

Bitcoin árelemzés 2021-re

A végső kezdő útmutató a BTC-be történő befektetéshez

Fektessen be a Bitcoinba: Mi fogja vezetni a Bitcoin árát 2021-ben?

Mi a Bitcoin, és érdemes-e 2021-ben befektetni a Bitcoinba??

A Bitcoinba történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector