3 ok, amiért a Cardano megkétszerezheti a pénzét 2021-ben

Amikor 2020-at bezárunk, elkezdtük felsorolni az érméket, amelyek véleményünk szerint 2021-ben a legjobban teljesítenek. A Cardanót (ADA) az egyik kriptovaluta között azonosítottuk, hogy figyelemmel kísérjük ezt a rövid listát. Az ADA értéke jelenleg 0,14 dollár, piaci részesedése szerint ez a 8. legnagyobb érme. Úgy gondoljuk azonban, hogy mire 2021 véget ér, az ADA átlépheti az 1 dollárt (legalábbis). Nézzük meg a 3 legfontosabb okot, amelyek miatt Cardano végül 2021-ben dönthet.

Három ok, amiért a Cardano ADA megduplázhatja befektetését

Külső tényezők: Intézményi befektetők kopognak a kriptó ajtaján

A kriptovaluták összességében jelentős lendületet kapnak, mivel az intézményi befektetők továbbra is elárasztják a piacot.

A Fidelity befektetési felmérés szerint a nagy intézményi befektetők harmada rendelkezik digitális eszközökkel. Az Európában és az Egyesült Államokban megkérdezett 774 befektető 36% -a mondta, hogy kriptovalutákkal vagy származékos termékekkel rendelkezik. Ez az egyre növekvő érdeklődés sok olyan céget, mint a BitGo és a Generis, arra késztetett, hogy elsődleges brókert kínáljon az intézményi befektetők számára.

Sokan követhetik a MicroStrategy példáját is, és óriási mennyiségű kriptot vásárolhatnak tőkeként. A MicroStrategy már valamivel meghaladja a 40 000 BTC-t, és aktívan keresnek további vásárlást.


Külső tényezők: A DeFi fejlesztői Ethereum alternatívákat keresnek

Nem titok, hogy az Ethereum a vezető platform a DeFi alkalmazások terén. Az Ethereum azonban jelenlegi formájában nem rendelkezik skálázhatósággal vagy tulajdonságokkal, amelyek szükségesek egy növekvő és virágzó ökoszisztéma támogatásához. Mint ilyen, a fejlesztők aktívan alternatív platformot keresnek alkalmazásaik tárolására. Úgy gondoljuk, hogy a Cardanónak hatalmas lehetősége van itt bekapcsolódni a DeFi piacába.

Az IOHK, a Cardano mögött álló cég azt mondta, hogy a DeFi alkalmazások hamarosan elérhetik a blokkláncot. Létrehoztak egy „Project Catalyst” nevű állami alapot, amelynek célja a DeFi fejlődésének fellendítése az ökoszisztémán belül.

Az első meghirdetett Project Catalyst jelölt a Liqwid. Ez egy olyan DeFi hitelpiac, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kamatot szerezzenek a betétek után, és közvetlenül a Cardano blokkláncon kölcsönt vegyenek fel.

Dewayne Cameron, a Liqwid építésze elmondta:

Csapatunk a Cardano Project Catalyst pályázati fordulóiban versenyez az alapfinanszírozásunkért, amely finanszírozza fő fejlesztőinket, valamint fejlesztői partnereinket, az Appinventiv és a Tweag … örömmel mutatjuk be a DeFi térnek, hogy milyen nem VC, közösségi vezetésű DAO projekt a Cardano képes nyújtani a VC által támogatott Ethereum DeFi protokollokhoz képest, amelyeket ma látunk.

A Liqwid mellett az IOHK a „Talán műhelyt” nevezte meg projektalapú tanulási erőforrásnak, egy másik Project Catalyst jelöltnek. A legjobb projektek legfeljebb 250 000 USD értékben kapnak ADA-t projektjeik fejlesztésére. Az IOHK közölte, hogy jövőre dollármilliókat szabadít fel az ADA-ból a jövőbeli finanszírozási fordulók részeként – „a tartalomtól a közösségi erőforrásokig, a Dappstól a Defihez”.

Értékelés szempontjából óriási lehet Cardano számára egy szelet DeFi torta. Frank Holmes, az amerikai globális tanácsadók vezérigazgatója úgy véli, hogy az Ethereum nagy hasznot fog hozni a DeFi-től 2021-ben. Nem látunk okot arra, hogy ez Cardano esetében sem lenne igaz.

Az írás során valamivel kevesebb, mint 14,5 milliárd dollár van a DeFi-szerződésekben. A DeFi fejlesztése hosszú távon összetett hatást gyakorolhat az ökoszisztémára, mivel a jobb alkalmazások több felhasználót vonzanak, ami viszont több fejlesztőt vonz és jobb projektek létrehozására ösztönzi őket..

Belső tényezők: 2021-es műszaki frissítések

Cardano a kriptovaluta térben jól ismert, mert egy rendkívül tehetséges csapat támogatja, akik a kutatást és a gondos tervezést prioritásként kezelték a hype beváltása helyett. A kriptovaluták viselkedéselemző platformja, a Santiment szerint a Cardano volt a legaktívabban kidolgozott projekt 2019-ben, és legyőzte az Ethereumot és a Storjt..

Ahogy el lehet képzelni, ez a súlyos fejlődés 2020 folyamán folytatódott és folytatódik, amint 2021-be lépünk. A protokoll egy kemény villán megy keresztül, amint áttér a harmadik „Goguen” nevű fejlesztési szakaszra. Ebben a szakaszban a Cardano aktívan foglalkozik az intelligens szerződés-integrációval és a decentralizációval.

A közelgő keményvilla bevezet egy token-zárolást, amely lehetővé teszi az intelligens szerződéseivel bizonyos feltételek támogatását, például arra készteti a felhasználókat, hogy a szerződés teljesítéséhez egy meghatározott ideig tartson tokent. Goguen után a következő frissítés a „Voltaire” lesz, amely robusztus irányítási protokollokat vezet be a rendszerbe.

Összességében elmondható, hogy a Cardano az egyik leginkább átgondolt projekt a technológiai savantok által épített térben, akik gondosan készítenek egy protokollt, amely képes megbontani az intelligens szerződést / a DeFi teret.

Január óta az ADA 0,033 dollárról 0,146 dollárra emelkedett (íráskor). Teljes mértékben arra számítunk, hogy ez a pozitív növekedés 2021-ig folytatódik. Az intelligens szerződések integrálása és a DeFi-alkalmazások beáramlása, valamint a nagyobb mértékű elfogadással a Cardano 2021-es szupersztárok egyikévé válik..

eToro – Vásároljon Cardano ADA-t 0% -os jutalékkal

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector