3 potenciálisan robbanásveszélyes kriptovaluta, amelyet meg lehet nézni ebben a hónapban

Kíváncsi vagy, hogy mely kriptovalutákat nézd meg ebben a hónapban? Ebben a bejegyzésben a kriptovaluta trendeket fogjuk feltárni, hogy három potenciálisan robbanásveszélyes kriptovalutát nyújtsunk Önnek ebben a hónapban.

Spekulatív befektetés nem a te stílusod? Ha a 2021. évi kriptopénz-előrejelzéseket követte, akkor ez a cikk az Ön számára készült. A kriptovaluta világa gyorsan mozoghat – de a trendek nyomon követésével megalapozott döntéseket hozhat, amikor portfólióját illeti.

→ Kattintson ide a hónap legfontosabb kriptovalutáinak felfedezéséhez

A nagy nevektől kezdve az altcoinokig elkészítettük a piac legizgalmasabb kriptovalutáinak listáját. Ez három potenciálisan robbanásveszélyes kriptovaluta, amelyet 2021 márciusára kell figyelni.

3 potenciálisan robbanásveszélyes kriptovaluta, amelyet meg lehet nézni ebben a hónapban

1. Ethereum (ETH)

Ha a Bitcoinon kívüli főbb kriptovalutákat keres, Ethereum biztosan a radarodon lesz. Az Ethereum egy blokklánc platform, amely „intelligens szerződéseket” használ digitális tranzakciók lebonyolításához. Jelenleg a piaci kapitalizáció szerint a második legnagyobb kriptovaluta, kapitalizációja 82 443 650 059 USD. (A Bitcoin az első, 511 735 326 591 dollárral).


Az Ethereum 2020-as teljesítménye méltóvá teszi bármely befektető figyelőlistájához. Vessünk egy pillantást néhány kulcsfontosságú tényezőre, amelyek miatt ez a kriptográfia robbanásveszélyes.

Olvass tovább: Az Ethereum jó befektetés? és az Ethereum vs. Bitcoin

A decentralizált pénzügy növekedése

Köszönhetően a növekvő érdeklődés iránt Decentralizált pénzügyek (más néven DeFi néven), az Ethereum platform – amely a DeFi szektor számos kriptóját támogatja – a kereskedelem volumene hatalmasat nőtt. Az eddigi 2020 során az Ethereum 13,5 milliárd dollár értékben dolgozott fel decentralizált tőzsdéket. Ez meghaladja a 2019-es kevesebb mint 3 milliárd dollárt!

Mivel a decentralizált szolgáltatások, például a biztosítás, a megtakarítások és a kölcsönök iránti kereslet továbbra is növekszik, egyes kereskedők azt jósolták, hogy az Ethereum a közeljövőben még a Bitcoint is felülmúlja.

Az Ethereum 2.0 elindítása

Ethereum 2.0, vagy az Eth2, az régóta várt frissítés az eredeti Ethereum blockchain platformra. 2021-ig be kell fejeznie a frissítést különböző szakaszokra bontották, a 0. fázisra a tervek szerint valamikor 2020 negyedik negyedévében kerül sor..

Az új Eth2 platform nemcsak több tranzakciót képes feldolgozni, mint elődje, hanem sokkal energiatakarékosabb is. Jelenleg egyetlen Ethereum tranzakció megdöbbentő 22,65 kWh energiát igényel. Egy év leforgása alatt ez azt jelenti, hogy az Ethereum energiafogyasztása összehasonlítható Costa Rica fogyasztásával!

A frissítés részeként az Ethereum átáll a munka igazolása algoritmus (PoW) a tét igazolása algoritmus (PoS). PoW rendszerben a kriptovaluta bányászoknak matematikai egyenleteket kell megoldaniuk számítógépes hardverük segítségével annak érdekében, hogy új tranzakciókat adhassanak a blokklánchoz. Ez a folyamat hihetetlenül energiaigényes. A PoS rendszerben azonban az emberek egyszerűen „betehetik” a kriptovalutájukat fedezetként a tranzakciók érvényesítése érdekében.

Összefüggő: Mi a különbség a munka igazolása és a tét igazolása között?

Mivel a befektetők előre látják az Eth2 fokozatos bevezetését – és várható hasznát – sok kereskedő úgy gondolja, hogy az Ether (Ehtereum natív kriptovaluta) ára az elkövetkező hónapokban az egekbe szökhet..

2. Basic Attention Token (BAT)

Ha megteszi az első lépéseit a kriptovaluta szektorban, akkor talán nem is hallott a Alap Figyelem Token. De ez az altcoin – egy ERC20-token, amely az Ethereum blockchain technológiát használja – gyorsan válik a menet nézésére.

Az alap Figyelem Tokenek támogatottak Bátor, egy nyílt forráskódú webböngésző, amelyet a JavaScript alkotója alapított 2015-ben. A Brave célja az online hirdetési folyamat igazságosabbá tétele mind a tartalomkészítők, mind a végfelhasználók számára.

A felhasználók eldönthetik, hogy látnak-e hirdetéseket, és jutalmazzák őket az Alap Figyelem Tokenek mikrotörlesztésével, ha bármelyiket megnézik. A tokenek intelligens szerződésekkel mérik, hogy az egyes hirdetések mennyi ideig tartják a felhasználók figyelmét. A hirdetőknek BAT-ban is fizetnek, a hirdetések sikere alapján.

Bár a Brave csapata azt állítja, hogy a BAT egyszerűen „segédeszköz token”, a valutával függetlenül lehet kereskedni a kriptotőzsdéken. Piaci felső határa jelenleg 297 716 512 dollár.

Tehát miért jelzik a kriptovaluta trendek, hogy a BAT az egyik legrobbanékonyabb altcoin, amelyre figyelni kell 2021 márciusában?

Olvass tovább: A Market Cap legjobb 7 legnagyobb altcoinja

A bátor böngésző emelkedése

A Brave Browser 2019-es indulása óta több mint 30 millió alkalommal töltötték le az Androidot (iOS-en is elérhető). Két millió ilyen letöltés csak 2019 augusztusában volt!

A platform népszerűsége gyorsan ösztönözte a BAT elfogadását. A BAT-felhasználók száma 2019 áprilisában 98 000-ről 2019 novemberében meghaladta a 200 000-et – és ez a szám 2020 folyamán folyamatosan nőtt, a tartalomkészítők pedig már olyan platformokon is kamatoztatták a BAT előnyeit, mint a YouTube, a Twitch, a Reddit és a Twitter.

2020 februárjában a dublini Trinity College Számítástechnikai és Statisztikai Iskolája arra a következtetésre jutott, hogy a Brave volt a legmagasabb szintű böngésző, megelőzve a Chrome-ot, a Firefox-ot és a Safarit. Mivel az internetes adatvédelem miatti aggodalmak egyre sürgetőbbek, ez fontos tényező lehet az új felhasználók vonzásában a böngészőbe – és következésképpen a BAT világába.

→ Kattintson ide a BAT kereskedelmének megkezdéséhez

3. Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin egy kriptovaluta, amelyet az Enjin-en, a világ legnagyobb online játékközösségén belül használnak. Az Basic Attention Tokenekhez hasonlóan az ENJ is ERC20 token, vagyis az Ethereum blokklánc hajtja.

Az Enjin Coin-t úgy tervezték meg, hogy az a legalkalmasabb digitális valuta legyen a játékipar. A decentralizált fizetési átjáró azt jelenti, hogy a felhasználók megkerülhetik a magas tranzakciós díjakat, amelyek gyakran buktatókat képeznek, amikor virtuális árukat vásárolnak online. (Az Etherereum nagyon alacsony díjakat számol fel).

Lehet, hogy itt az ideje elkezdeni nézni Enjin Coin-t? Olvassa tovább, hogy megtudja.

Az online játék népszerűbb, mint valaha – és egyre növekszik

Emlékszel a tavalyi Fortnite Világkupa elindítására? A videojáték-ipar nagyvállalkozássá vált, és az előrejelzések szerint 2020 végéig óriási 159,3 milliárd dollárt ér. Egyes források szerint ez több, mint a zene- és filmipar együttvéve!

Amint az e-játék szektor növekszik, és egyre több felhasználó csatlakozik az Enjin közösséghez (amelynek már több mint 20 millió felhasználója van a világon), valószínűleg pozitív hatást fogunk tapasztalni az Enjin Coin árára. Ezért fontos kriptovaluta a menetelés figyelése.

Magas rangú partnerségek

Enjin Coin még 2019-ben került a címlapokra, amikor bejelentették, hogy a vállalat együttműködik a technológiai óriással Samsung. Még a partnerség részleteinek megerősítése előtt a kriptovaluta ára megugrott, a bejelentést követő 24 órán belül több mint 75% -kal emelkedett!

És ezzel még nincs vége. Az elmúlt néhány évben Enjin társult a Microsoft, az Ubisoft, a PC Gamer és az Integrated Engineering Blockchain Consortium (többek között) társaságával is. Ezek a nagy jelentőségű partnerségek nem csak jó hírek voltak a játékosok számára – hanem Enjin Coin-t is a kriptopénz-befektetők radarjára emelték.

Mivel ezeknek a partnerségeknek a teljes hatása még nem fedezhető fel, hamarosan láthatnánk Enjin Coin robbanékonyabb fellépését.

→ Kattintson ide az ENJ kereskedésének megkezdéséhez

Főbb pontok

  • A Bitcoin lehet a piac legnagyobb neve, de a kriptovaluta trendek követésével felfedezhet potenciálisan robbanásveszélyes altcoinokat.
  • Ebben a hónapban 3 potenciálisan robbanásveszélyes kriptovaluta az Ethereum (Ether), az Basic Attention Token és az Enjin Coin.
  • Mindhárom potenciálisan robbanásveszélyes kriptovaluta az Ethereum blokkláncot használja.
  • Ezeknek a kriptóknak az árát olyan tényezők befolyásolhatják, mint az iparági trendek, a vállalati frissítések és az új partnerségek.
  • A DeFi szolgáltatások iránti növekvő kereslet robbanást idézhet elő az ágazat kriptói számára.
  • Folyamatosan figyelemmel kíséri a kriptovaluta előrejelzéseit 2020, hogy tájékozott maradjon.

Bár a dolgok gyorsan változhatnak a kriptográfia világában, ezeket a potenciálisan robbanásveszélyes kriptovalutákat mindenképpen figyelni kell 2021 márciusára. Akár új befektetési lehetőséget keres, akár egyszerűen tájékozott szeretne maradni, megkönnyítjük az Ön számára lépést tartani a legújabb kriptopénz trendekkel.

→ Kattintson ide a hónap legfontosabb kriptovalutáinak felfedezéséhez

További irodalom

A 10 legfontosabb kriptovaluta 2021-ben

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban

A legnépszerűbb kriptovaluták az Egyesült Államokban

A legjobb kriptovaluták Ausztráliába

Mi, a Trading Education segíthetünk a kriptográfia művészetének elsajátításában. Egyszerűen regisztráljon valamelyik kriptokereskedelmi tanfolyamunkra, hogy profi lehessen a kriptovaluta kereskedelem világában.

Most már ismeri a legnépszerűbb kriptovalutákat, amelyeket ebben a hónapban meg lehet nézni. Ha inspirációt érez a kriptovaluta kereskedésének megkezdéséhez, akkor örömmel tudhatja ezt etoro lehetőséget nyújt Crypto eszközök megvásárlására 90-ig+ kriptovaluták. A kripto kereskedők diverzifikált portfóliót építhetnek a legnépszerűbb érmékkel.

3 potenciálisan robbanásveszélyes kriptovaluta, amelyet meg lehet nézni ebben a hónapban: Infographic

robbanékony kriptovaluták infographic

Melyik kriptovalutát nézné meg ebben a hónapban?

Reméljük, hogy cikkünk 3 potenciálisan robbanásveszélyes kriptovaluta, amelyet meg lehet nézni ebben a hónapban volt hasznos neked és spórolt egy kis időt kutatásában.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector