5 Blockchain innováció, amelyet a piac figyel 2018-ban

2018 eddig egy csendesebb év volt a blockchain számára, mint a 2017-es teljes nyeremény. Ennek ellenére számos nagy blockchain technológiai újítás létezik, amelyekre a piacok figyelnek. Kíváncsi vagy, mik ezek? Ebben a cikkben összefoglaljuk az öt legnagyobb Blockchain újdonságot, amelyek a következő évben eljönnek, és azt a hatást, amelyet ezek a kriptovaluta piacokra gyakorolhatnak.

Ez Kereskedelmi oktatás cikk felvázol néhány dolgot, amit ön figyelnie kell:

1. A szabályozók

a kriptokurencia-szabályozók hiánya

A szabályozók a kezdetektől fogva sok kriptovaluta-befektető kapuját képezték, de a 2017 végi és 2018 eleji Bitcoin-buborékot követően sokan egyre növekvő gyanakvással tekintenek a kriptovaluta-befektetésekre. Ennek nagy része inkább a gátlástalan magánszemélyekhez és vállalatokhoz kapcsolódik, akik megpróbálják felhasználni a kriptovaluták körüli közelmúltbeli nyilvánosságot hiszékeny fogyasztók kiszakításához, de egyeseket maga a Blockchain modell is érdekel. Ennek nagy oka a kriptovaluták decentralizált jellege, valamint annak hiánya, hogy a kormányok és más szabályozó ügynökségek ellenőrizzék az alkalmazásuk módját. Ez különösen népszerűtlenné tette őket a rendőrség körében, akik a bűnözők felkutatására a hitelkártyás fizetésekhez és más elektronikus tranzakciókhoz általában kapcsolódó elektronikus papír nyomvonalra támaszkodnak..

Lehet, hogy tetszik neked is: 5 módszer a befektetésed duplájára


2. A bankok kamatai

A bankok érdekeltek abban, hogy a Blockchain technológiát használják az eszközök világszerte történő mozgatására, különösen a pénzügyi szolgáltatási infrastruktúrát fejletlen piacok között és azokon belül. Sok esetben a Blockchain átvitel gyorsabb, könnyebb és lényegesen olcsóbb, mint a már meglévő technológia. Néhány kriptovaluta eltávolodik a fogyasztói piactól, és reméli, hogy jövőbeli sikerük titka abban rejlik, hogy meggyőzik a nagy pénzintézeteket, hogy fogadják el őket fizetésfeldolgozásra és egyéb pénzügyi nehézségekre. Eddig számos Spanyolország és Latin-Amerika nagy bankjai már elkezdték alkalmazni a Blockchain technológiát és ismert, hogy számos nagy amerikai pénzügyi intézmény érdeklődött iránt.

3. Fogyasztói örökbefogadás

a blockchain technológia elfogadása fizetésként

A blue-chip társaságok minden izgalma nem nyugtatta meg azokat a pletykákat, miszerint a Blockchain technológia főbb fogyasztói alkalmazása hamarosan itt van. Azok a pletykák, miszerint az Amazon, a PayPal, a Facebook vagy más jelentős internetes szereplő nagyban be akar kerülni a Blockchain-be, minden bizonnyal nem új keletűek, és ritkán valósultak meg. A legtöbb vállalat, amely az adott valuta 2017-es jelentős emelkedése alatt kezdte el elfogadni a Bitcoin-t, ezt legalább egy szemével szemlélte a döntéstől eredő nagyobb publicitás-hullám. Most, hogy az emberek racionálisabb szemekkel nézik a Blockchain-t, lehetséges, hogy a kriptopénzek elkezdhetnek találni egy rést, amelyben nyereségesen és eredményesen működhetnek az elkövetkező évek során.

Az emberek ezt is olvassák: 10 mítosz a kriptovalutáról és a blokkláncról

4. A rendszer integritása

Számos bank szenvedett súlyos informatikai kudarcokat az elmúlt hónapokban, mivel elavult infrastruktúrájuk nem képes megfelelni a 20. századi ügyfelek igényeinek. A Blockchain támaszkodása modern módszerek és decentralizált megközelítések viszonylag immúnná tegye az ilyen problémákat és alapértelmezett biztonsága nagyon népszerűvé teheti a fogyasztók körében egyre inkább a magánéletre összpontosító korszakban. Számos belépési akadályt azonban meg kell szüntetni, mielőtt valószínűleg látnánk a kriptovaluták igen elterjedt alkalmazását ezen előnyök ellenére.

5. Pénzügyi automatizálás

blokklánc automatizált folyamatok

Nál nél Kereskedelmi oktatás, tudjuk, hogy a pénzügyek jövője automatizált. Ez már a kereskedelem világában is így van, ahol a gyors kereskedések döntő többségét az algoritmusokra támaszkodó számítógépek hajtják végre automatikusan, nem pedig az egyes kereskedők. A kriptopénzek segítenek a banki világban, amely egyébként nagymértékben támaszkodik a manuális folyamatokra és a régi cselekvési módokra, hogy végre lépést tegyen a 21. századba, és elkezdje használni az automatizált folyamatokat, amelyek az egész folyamatot lényegesen hatékonyabbá teszi a pénzügyi intézmények és a fogyasztók számára.

Bár a piac valamivel kevésbé lelkesedhet, mint egykor volt, kétségtelen, hogy a Blockchain technológiai újításai minden eddiginél gyorsabban jönnek. A következő év sokat ígér minden befektető számára, aki eljön az útra.

Ne hagyd ki: Hogyan gondolkodj úgy, mint egy befektetési guru?

Ha szívesen olvasta a Trading Education cikkét, kérjük, adjon egy lájkot, és ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Forrás: www.due.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector