5 ember, aki milliomos lett a Bitcoin-ból

5 gazdag ember lett milliomos a Bitcoin-ból

A Bitcoin az utóbbi időben óriási hír, sok ember fektet be ebbe, és remek megtérülést lát a pénzén. El tudod képzelni, milyen megtérülést láttál volna, ha nagyot fektettél volna be, amikor az éppen elkezdődött? Nos, a bitcoin-milliomossá válás az alábbi öt látnok befektető valósága:

5 ember, aki a Bitcoin miatt lett gazdag

1. Roger Ver – 520 millió dollár

Roger Ver

A kaliforniai San Jose-ban született Roger Ver ma Tokióban lakik. A bitcoin egyik legkorábbi szószólója volt, és vagyonát a bitcoinhoz kapcsolódó induló vállalkozásokba történő nagy befektetések miatt szerezte. Ezzel hatalmas 520 millió dolláros vagyont halmozott fel. Ver a bitcoin rajongója lett, amikor támogatta azt, ahogyan gazdasági szabadságot kínál a hagyományos fiat devizáktól és bankrendszerektől. Valóban, ez a szókimondó érdekképviselet azt látta, hogy a „Bitcoin Jesus” becenevet kapta kriptovaluta körökben. Bár nem ismert, hogy tud-e vízen járni, minden bizonnyal nagy összegeket adott jótékony célra, hogy megmutassa gondoskodó oldalát.

Ha gyorsan és egyszerűen meg akar vásárolni vagy befektetni a Bitcoin BTC-be eToro Exchange!


2. Charlie Shrem – 450 millió dollár

Charlie Shrem

A New York-i Brooklynban született srác vitathatatlanul a legbefolyásosabb bitcoin milliomos. Rendkívül okos mozdulattal Shrem nagy mennyiségű bitcint vásárolt, mielőtt az ára felrobbant volna. Ennek és más befektetéseknek köszönhetően 450 millió dollárt keresett. Nem elégedve azzal, hogy egyszerűen befektet a valutába, pénzének egy részével és Roger Ver segítségével megalapította a BitInstantot is. Sajnos ez oda vezetett, hogy bűnösnek találták a hírhedt mély webes piactér, a Selyemút pénzmosásában. Miután 2016-ban kiengedték a börtönből, azonnal visszatért az üzlethez, és elindította az Intellisys Capital céget, amely befektetési portfóliókat ad el Blockchain társaságokban.

Befektetné Bitcoin?

3. Dave Carlson – 350 millió dollár

Dave Carlson

Dave Carlson egy kicsit különbözik a legtöbb bitcoin milliomostól, mivel elképesztő 350 millió dolláros vagyonát azzal szerezte meg, hogy a bitcoinokat ténylegesen bányászta. Észak-Amerikából érkezett, ahol bányászati ​​tevékenységét Washington környékén végzi, 2010 elején került a bitcoinba. Hivatalosan a Microsoft mérnöke, Carlson meglátta a bitcoin hatalmas lehetőségeit, és megalapította a MegaBigPower-t az érmék bányászatához. Magasságában állítólag havi 8 millió dollárt keresett a művelete! A MegaBigPower-t nemrégiben vásárolta meg Giga Watt, a Carlson vállalat vezérigazgatója.

4. Jered Kenna – becslések szerint 300 millió dollár

Jered Kenna

Bizonyítva, hogy a bitcoinipar minden háttérrel vonzza az embereket, van egykori amerikai tengerészgyalogosunk, Jered Kenna. San Franciscóból származik, még mindig azon a területen lakik, ahol kézműves sörfőzde és az induló vállalkozások számára a 20Mission tér van. Bitcoin-milliói akkor keletkeztek, amikor első tételét érménként mindössze 20 centért megvásárolta. Érménként több mint 200 dollárért való eladás ez csak a bitcoin siker első ízlése volt. Úttörőnek indult a sötét bitcoin bányászati ​​medencékben, ahol az egyének névtelenül fektethettek be a digitális pénznembe. Kenna a kriptopénziparban is jól ismert a merevlemez 2010-es formázásáról, amely 200 000 dollár körüli bitcoin-veszteséget okozott neki!

5. A Winklevoss ikrek – 150 millió dollár

A Winklevoss ikrek

Ezek azok a bitcoin milliomosok, akiket a nyilvánosság nagy része meg fog tudni. A New York-i Southamptonban születtek, későbbi oktatásuk érdekében a Harvardon vettek részt. Harvardban a Facebook elődjét készítették ConnectU néven. A későbbi években bírósághoz fordultak, és beperelték Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját, mert ellopta tőlük a webhely ötletét. Armie Hammer alakította őket a The Social Network című Oscar-díjas filmben.

Ezt követően gyorsan felfedezték a bitcoin lehetőségeit, és jelentős összegeket fektettek be beléjük, 11 millió dollár erejéig. Amellett, hogy magába a devizába fektettek be, számos bitcoin alapú vállalatot is finanszíroztak, például Charlie Shrem BitInstant-jét. Ez kiegészült a Winkdex létrehozásával, amely pénzügyi index volt a bitcoin átlagos árának nyomon követésére. Mindezek a törekvések oda vezettek, hogy nagy vagyont halmoztak fel köztük, beleértve a bitcoinos befektetésükre szánt 150 millió dollárt.

Természetesen ezen emberek listáján, akik milliomosokká váltak a bitcoin miatt, és a velük való részvételükben nem szerepel a titokzatos alapító Satoshi Nakamoto, akiről úgy hírlik, hogy milliárdokat keresett agyszüleményéből.

A Bitcoin nagyon meggazdagította a korai befektetőket.

Az, hogy ezek a bitcoin milliomosok milyen kötelékeket kötnek össze, az a kriptopénz korai bevezetése és támogatása. Azzal, hogy nagy tőkeösszegekkel léptek be a piacra, amikor még gyerekcipőben jártak, valóban kihasználták az elmúlt évek gyors áremelkedését. A 2013-as történelmi 1000 dollártól a mai helyzetig ezek a bitcoin milliomosok egészen a bankig hajtották a hullámot!

További irodalom

  1. Ethereum vs. Bitcoin: Az Ethereum jobb befektetés, mint a Bitcoin?
  2. Bitcoin árjóslási előrejelzés: Mennyit ér a Bitcoin 2021-ben és azon túl?
  3. Keresse meg a legjobb kereskedési kriptovalutákat – kriptovaluta-kereskedelem
  4. A Bitcoinba történő befektetés előnyei és hátrányai, milliomos készítő lesz-e?
  5. Fektessen be a Bitcoinba: Mi fogja vezetni a Bitcoin árát 2021-ben?
  6. Mi a Bitcoin, és érdemes-e 2021-ben befektetni a Bitcoinba??
  7. A Bitcoin jó befektetés & Befektessek-e a Bitcoinba?
  8. Milyen top 10 kriptovaluta fog felrobbanni 2021-ben?

Ha tetszett olvasni 5 ember, aki milliomos lett a Bitcoin-ból, kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy ez is érdekes lehet.

Jogi nyilatkozat: A kriptopénzek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van, és a múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeni eredményeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector