5 kriptovaluta 2021-ben – IOT, XLM, BNB, ZEC és BTC

Íme az öt kriptovaluta, amelyek véleményünk szerint 2021-ben hatalmas megtérülést generálhatnak a befektetők számára – Iota, Stellar, Binance Coin, Zcash és Bitcoin. Ezeket az érméket szilárd alapok támasztják alá, és valószínűleg sokkal többet nőhetnek 2021-ben.

5 kriptovaluta 2021-ben

1. Iota

2. Csillag

3. Binance érme

4. Zcash


5.. Bitcoin

A legjobb 5 kriptó, amit 2021-ben meg lehet vásárolni és tartani

1. Iota – A hátrányos helyzet, amely 2021-ben uralkodhat

Az Iota (IOT) 0,166 dollárról 0,30 dollárra emelkedett az idei évhez képest. Bár ez nem tűnik olyan lenyűgözőnek, mint néhány társa, úgy gondoljuk, hogy alapjai kiválóak. A közelmúltban az IOTA csapata bejelentette a Chrysalis Phase 2 tesztnet sikeres bevezetését. Ez kritikus lépés a várva várt IOTA 2.0 elindítása előtt.

A legújabb testnet több összetevővel rendelkezik:

  • Új parancssori felület (CLI) pénztárca
  • Új csaptelep tesztjelek kérésére
  • Kísérleti JS könyvtár, amely Chrysalis API-kkal érkezik
  • Új Rust-alapú wallet.rs könyvtár JS kötésekkel a Neonon keresztül
  • A csomópontok felállítása iránt érdeklődők a hivatalos Hornet repóban elérhető chrysalis-pt2 ágon keresztül tehetik meg.

2021-ben számíthatunk arra, hogy az IOT felveszi a gőzt, amikor elindul az IOTA 2.0 frissítésben, és sok fejlesztőt és felhasználót vonz..

Bővebben: Mi vezet az IOTA árához 2021-ben?

2. Csillag – Alulértékelt szörny?

A Stellar 0,045 dollárról 0,203 dollárra emelkedett az év elejétől november végéig. Úgy tűnik azonban, hogy savanykásan fogják befejezni az évet. Mint azt már tudhatod, az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) be fogja perelni a Ripple-t, mert nem regisztrált értékpapírként értékesítette az XRP tokent..

Úgy tűnik, hogy az XLM a per közvetlen következményeként elkapja a befektetők flottját és negatív hangulatát. Ma szerdán az ár 0,164 dollárról 0,126 dollárra zuhant, mielőtt csütörtökön 0,158 dollárra tért volna vissza.

Ettől függetlenül az XLM jelenleg határozottan alulértékelt, és nagyon csábító befektetési lehetőséget kínálhat. A Stellar több értékes partnerséget kötött 2020-ban – ezek közül a Bankhaus von der Heydt (BVDH), Németország egyik legrégebbi bankja. A BVDH bejelentette, hogy euróalapú stabilpénz kerül kibocsátásra a Stellar blokkláncon.

3. Binance érme – A Token egy szupersztárcserét táplál

2021 eleje óta a Binance Coin értéke több mint kétszeresére nőtt, 13,60-ról 32,75 dollárra emelkedett. A BNB-nek három elsődleges funkciója van, amelyekre emlékeznie kell:

  • Eszközök vásárlására és tőzsdei díjak kifizetésére szolgál Binance-ben. A Binance napi ~ 16 milliárd dolláros kereskedési mennyiséget eredményez, így a BNB az egyik kriptográfiai ökoszisztéma legforgalmasabb tokenje
  • Ez a Binance Chain őshonos érme.
  • A keringő ellátás rendszeresen csökken a negyedévenkénti tokenégetési folyamat révén.

Ezzel a növekvő hasznossággal és az ellátási válsággal együtt úgy tűnik, hogy a Binance Chain bevállalja a DeFi forradalmat is. Megnövekedett használatával és a Binance Chain vonzásával a legizgalmasabb projektek közül a BNB szörnyű 2021-et tarthat.

Bővebben: Mennyit ér a BNB 2021-ben és azon túl?

4. Zcash – A világ egyik legnagyobb adatvédelmi érme

A Zcash értéke 2020-ig több mint duplájára nőtt, 27,24 dollárról 63 dollárra. A CoinSwitch arra számít, hogy a ZEC 2021-ben eléri a 200 dollárt, és 2025-ig továbbra is ~ 1250 dollárra nő. Ilyen hatalmas előrejelzésekkel számíthatunk arra, hogy a ZEC meglehetősen népszerű lesz a befektetők körében 2021-ben..

2020 folyamán Zcash a „csomagolás” módszert használva létrehozta az adatvédelmi érme szintetikus változatát az Ethereum blokkláncon. Ez a becsomagolt ZEC már kompatibilis az összes jelentős pénztárcával és alkalmazással. Ez az egyszerű újítás nyitottá teszi a ZEC-t számos új befektető előtt.

Chris Burniske, a Placeholder VC kockázatitőke-társaság partnere ezt foglalja össze a legjobban:

„A Zcash a kategóriájában a legjobb adatvédelmi kriptopénz, egy intézményi osztályú csapattal … Ha ilyen kriptopénzre gondol, amelynek logaritmikus ellátási görbéje konvergál 21 millió egységre, akkor tudjuk, mi lesz a kínálat idő. A változó éppen az, amire kereslet lesz. A Zcash ilyen módon történő becsomagolása több utat nyit meg az emberek számára, hogy használhassák és követeljék. Arra számítunk, hogy a Zcash az érték alapszintű adatvédelmi tárolója lesz. ”

5.. Bitcoin – A piacvezető tovább és tovább vonul

A Bitcoin kiaknázta kriptovaluta-piacvezetői pozícióját, és 300% -kal ugrott, hogy 2020-ban 7130 dollárról 29 000 dollárra emelkedjen. Jelenleg a referencia kriptovaluta feltérképezetlen vizeken van. Sok kutató úgy véli, hogy a BTC 2021-ben eléri a legalább 50 000 dollárt. A felfelé irányuló lendület fő oka egy intézményi befektetés. A Grayscale Investments és a MicroStrategy két olyan vállalat, amelyek jelentős Bitcoin-beruházásokat hajtottak végre az elmúlt években.

  • A szürkeárnyalatos Bitcoin Trust 14,1 milliárd dollár értékű BTC-vel rendelkezik.
  • A MicroStrategy meglehetősen nagy feltűnést keltett 2021-ben, mintegy 1,1 milliárd dollár értékben vásárolta meg a vezető kriptovalutát.

Óriási Bitcoin-darabokat felvásárló intézmények, rögzített felső határával, 21 millióval, a csökkenő kínálattal és az egyre növekvő kereslettel számolhatunk abban, hogy a BTC árát tetőn keresztül kilőhetjük.

Érdekesebb cikk, amelyet ellenőrizni kell:

Mi a 10 legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Királyságban?

Mi a legjobb befektetési kriptovaluta 2021-ben?

Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutával – végleges útmutató

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector