5 legjobb kriptóérme 2021-re

Bitcoin, Ethereum és még sok más: Itt van az 5 legjobb érme 2021-re

Miután a COVID-19 járvány 2020 nagy részében felrombolta a globális gazdaságot, sok befektető a kriptovalutákhoz folyamodott biztonságos menedékhely befektetésként. Ez azért nyilvánvaló, mert az általános kriptopiaci sapka 192 milliárd dollárról 563,50 milliárd dollárra nőtt. Tehát, ha a Bitcoin bármikor megsérti a mindenkori idejét, rendkívül bullishnak kell lenned a kriptovaluta piacon.

2021-vel a sarkon van, nézzük meg 2021-es öt kedvenc kriptovalutánkat.

# 1 Bitcoin

Míg a Bitcoin 7130 dollárral kezdte az évet, 170% -kal meghaladó mértékben sikerült megugrani. Mostanra valamivel 19 500 dollár alatt mozog, a sajtóidő szerint. Mivel azonban a BTC minden idők legmagasabb szintjéhez közeledik, első helyen áll a soha nem látott szintek feltérképezéséhez. Dan Held, a krakkeni tőzsde növekedési vezetője egyszer nem sokkal azután tett közzé egy LinkedIn bejegyzést, hogy a BTC flörtölni kezdett minden idők legmagasabb szintjével – „Ha ezt olvassa, még mindig korai a Bitcoin.”


Sokan arra számítanak, hogy a BTC legalább 2021-ben megduplázza az értékét. A példátlan növekedés fő mozgatórugója az intézményes örökbefogadás. A CoinShares arról számolt be, hogy a befektetők az elmúlt héten körülbelül 429 millió dollár értékben vásároltak BTC-t és egyéb kriptográfiai eszközöket. Ráadásul a MicroStrategy, amely valószínűleg a legnagyobb, a Bitcoinba aktívan befektető intézmény, megdöbbentő 1,1 milliárd dollárra növelte teljes Bitcoin állományát.

# 2 Ethereum

Az intelligens szerződéses platformnak sikerült kézben felülmúlnia a Bitcoint azzal, hogy 2020 folyamán ~ 350% -kal növelte az árát. Az ETH-nak még sikerült átlépnie a 600 dolláros határt, de azóta 585 dolláros korrekcióval kellett szembenéznie..

2021-ig haladva az Ethereum továbbra is a DeFi hullámot fogja meglovagolni. 2020 a DeFi éve volt, és 2021 várhatóan folytatja a kereskedelmet. Az idei év során a DeFi-be bezárt összérték 675 millióról 15 milliárdra ugrott. Ez megdöbbentő >2100% -os drágulás. Ha 2021 akár a 2020-nak a felét is elvégzi DeFi-értelemben, akkor az érték és hasznosság puszta mennyisége, amelyet az Ethereumba hozhat, eléggé elgondolkodtató.

# 3 Fodrozódás

A Ripple 2020-ban mozgalmas volt, több mint 40 pénzügyi szolgáltatóval bővült 40 országban, beleértve a Banco Santander (SAN) és az American Express (AXP), a JP Morgan (JPM), a HSBC Holdings (HSBA), a HDFC Bank Limited (HDB), és a Bank of America (BAC). Az FRMO Corp az XRP-t külön kiemelte 2020 egyik legérdekesebb kriptovalutájaként.

Az XRP ára tükrözi ezt a pozitív hangulatot, mivel 0,19 dollárról 0,45 dollárra ugrott, és elérte a 2020-as csúcsot, közel 1 dollárt. A fokozott alkalmazás és az ODL platform minden eddiginél népszerűbbé válása miatt arra számíthatunk, hogy az XRP 2021-ben még jobban emelkedni fog.

# 4 Litecoin

A Litecoin értéke majdnem megduplázódott, 41 dollárról 80,50 dollárra ugrott. Arra számíthatunk, hogy a Litecoin három számjegyűre megy, és sötét lóversenyző lesz a 2021-es „legnagyobb ugróra”. Ennek oka, hogy 2020-ban hihetetlenül bullishek vagyunk a Bitcoin iránt, és mint sokan megjegyezték, a Litecoin hajlamos követni a premiert kriptovaluta. Ennek oka, ahogyan a Litecoin alapítója, Charlie Lee megfogalmazza, bár a Bitcoin segítségével nagy mennyiségű pénz mozgatható, a tranzakciós díjak miatt nem praktikus a kisebb összegek mozgatása. Ezért a Litecoin használata kiegészíti a Bitcoinét.

A Litecoin-hoz kapcsolódó nonprofit szervezet, a Litecoin Alapítvány megszerezte a német WEG-bank 9,9% -át. Ez lényegében megnyitja az LTC számára a kaput az általános banki tevékenységben való részvétel előtt.

# 5 Bitcoin Cash

A Bitcoin Cash a 2021-es év egyik legizgalmasabb válogatása lehet. Crypto Ground, egy független kiadó, amely kriptovalutát biztosít & A Blockchain Technology News szerint a BCH öt év alatt eléri a 3067 dollárt. A Litecoinhoz hasonlóan úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin 2021-es bullish pozitívan befolyásolja a BCH árfolyamát.

Úgy érezzük, hogy ez az öt érme megfelelő helyzetben van ahhoz, hogy uralja a 2021-es kripto roostot. Ha még több ilyen jelentést szeretne megnézni, olvassa el kriptovaluta kereskedési cikkek.

Mi a legjobb befektetési kriptovaluta 2021-ben?

Mi a 10 legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Királyságban?

A legjobb kereskedelemre szánt altcoinok 2021-ben

Mi az 5 legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban?

Cryptocurrency Day Trading az Egyesült Királyságban

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector