5 legnépszerűbb kriptovaluta, amivel milliomos lehet

Fektessen be ebbe az 5 kriptovalutába, milliomos lehet

A kriptovaluták jelentős növekedést tapasztaltak, amelyet nem lehetett csak figyelmen kívül hagyni az elmúlt évtizedekben. A blokklánc-technológia és a több kriptovaluta-csereplatform lehetséges fejlődése számos decentralizált peer-to-peer platformon készített kriptó hullámát nyitotta meg.

Ez a gyorsan növekvő légió a kriptókat jövedelmező digitális eszközzé tette befektetések céljából. Ellenőrizetlen növekedése több befektetőt meggyőzött a kriptovalutákba történő befektetésről, és valóban elég nagy profitot arattak belőle.

Tényezők, amelyeket figyelembe kell venni, mielőtt a kriptovalutába fektetnének

A többi befektetéshez hasonlóan a kriptók is sok kockázati tényezővel és hatalmas potenciális haszonnal járnak. A cryptos valóban jövedelmező módja a jövedelem megtakarításának vagy több bevétel megszerzésének, ha körültekintően fektet bele, minden kockázati tényezőt figyelembe véve. Csak a jelenlegi árfolyamra való összpontosítás nem jó index, mivel néhány héten belül drasztikus változást mutathat. Íme néhány tényező és mutató, amelyet figyelembe kell venni a kriptovalutákba történő befektetés előtt.

A kriptopénz ingatag jellege


A kriptók nagyon ingatagak és egyszerre sok hullámvölgyön mennek keresztül. Fontos tisztában lenni annak volatilitásával és kockázatkezelési tervvel, hogy elkerülje a nehezen megkeresett pénz szükségtelen elvesztését.

Likviditási szint

A kriptovalutáknak magasabb likviditási szinttel kell rendelkezniük, hogy gyorsabb piaci eladási áruk legyen. A legtöbb kriptovaluta, mint például a Bitcoin, magas likviditási rátával rendelkezik, így a kereskedők mindenkori kedvence.

Kereskedési tevékenység

Mielőtt befektetne a kriptovalutába, győződjön meg arról, hogy több tőzsdén követi kereskedési tevékenységét. Megmutatja az adott kriptoszámlák által egy bizonyos időszak alatt végrehajtott tranzakciók számát, ami jó mutató, amely megmutatja egy adott kriptovaluta tényleges keresletét a kereskedők között.

A legjobb 5 kriptovaluta Milliomos lehet

A piacon ma elérhető kriptovaluták óceánjával a kereskedők és a befektetők teljes zavart állapotban vannak annak eldöntésében, hogy melyik kriptóba fektessenek be. A zűrzavar megszüntetése érdekében íme a piac 5 legfontosabb kriptovaluta, amelyekbe ma befektetni lehet belátható jövőben.

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin a piac legrégebbi és még mindig az egyik legnépszerűbb kriptovaluta, 40% -os részesedéssel a teljes kriptovaluta-piaci felső korlátban. Noha 2009 óta uralja a piacot, a Bitcoin útja nem volt olyan zökkenőmentes, tele volt hullámvölgyekkel. 2017 decemberében 20 000 dollár felett volt, majd 2018 decemberéig 3234 dollárra esett vissza. 2021 januárjában sikerült visszatérnie, az árak több mint 40 000 dollárra emelkedtek az 1 billió feletti piaci korlát felett. Vagyis a Bitcoins az egész kriptovaluta piac csaknem több mint 69% -át tette ki.

Emellett a Bitcoin nagy valószínűséggel 65-70% -ra hozza a dominancia indexet más altcoinokhoz képest.

Ha azt tervezi, hogy befektet a kriptovalutába, akkor mindig a legjobb, ha figyelembe vesszük azt, amelynek a piaci kapitalizációja a kriptovilágban a legnagyobb. A BTC ökoszisztémában bekövetkezett változások a Lightning Network aktív használata miatt zökkenőmentesen lehetővé teszik a Bitcoin implementálását decentralizált alkalmazásokban, e-kereskedelmi platformokon és mikrofizetésekben..

Ethereum (ETH)

Ha kriptovalutába kíván befektetni, akkor az Ethereum, a Bitcoin alternatívája valóban az egyik legjobb és legbiztonságosabb kriptográfia.

A Bitcoinnal ellentétben az Ethereum nem csupán digitális pénznem, hanem fejlettebb blokklánc-projekt. Ez egy praktikus intelligens szerződéseken és decentralizált alkalmazásokon (DApps) alapuló decentralizált szoftverplatform, amelyet számos projekt használ a tranzakciók digitalizálására..

Az Ethereum devizaértéke várhatóan növekedni fog, mert növekszik a kereslete a blokklánc és funkciói iránt. 2021-ben az Ethereum várhatóan konszenzusos algoritmusát is megváltoztatja a munkavégzés igazolásáról a tét igazolására, ami lehetővé teszi a gyorsabb tranzakciós sebességet és a nulla elágazást. Ezenkívül a befektetők 139 milliárd dollár feletti piaci sapkával milliomos jövőt látnak el az Ethereumba történő befektetéssel.

Bővebben: Be kell-e fektetnie az Ethereumba 2021-ben?

Ripple (XRP)

A “banki infrastruktúra királyaként” ismert Ripple áttörést ért el a kriptográfia területén a Ripple ökoszisztéma sikeres partnerségével, amelynek néhány jelentős pénzügyi szereplője volt a piacon. A Ripple népszerűségének oka az, hogy ez nem csupán digitális pénznem, hanem hatékony fizetési rendszer is. Blockchain technológiájával gyorsabb és biztonságosabbá teszi a nemzetközi fizetéseket, és népszerű a kereskedők körében.

2017 decemberében csaknem 2,4 dolláros szintre emelkedett, ami figyelemre méltó növekedés volt a majdnem 0 dollártól kezdve. Mivel a piaci kapitalizáció szerint és a folyamatos növekedés mellett a harmadik legnagyobb kriptovaluta, a Ripple valóban jó lehetőség arra, hogy 2021-es kriptovalutaként fontolóra vegye a jövőbeni befektetéseket.

Litecoin (LTC)

A Litecoin 2011-ben indult a Bitcoin számos kiváló tulajdonságának átvételével. Ez az egyik fő oka népszerűségének a befektetők körében, és jó ok arra is, hogy az egyik legjobb kriptovalutának tartsuk. Gyorsabb tranzakciós rátával és alacsonyabb rendszerigénnyel a Litecoin jelentős, gyorsan növekvő áruval rendelkezik a piacon. Négyszer gyorsabban teljesít egy tranzakciót, mint a Bitcoin, ami figyelemre méltó.

2017 májusában ez volt az első kriptovaluta, amely villámhálózati tranzakciót hajtott végre, és ezt követően nagy népszerűségre tett szert. 10,1 milliárd dolláros piaci korláttal 2021-től a gyorsabb és könnyebb tranzakciók halálos kombinációjával együtt a Litecoin elkerülhetetlen befektetési lehetőség, hogy kiegészítse a kriptovaluták listájával, amelyekbe befektethet egy milliomos jövő biztosítása érdekében..

További információ: Litecoin árjóslás 2021-2025

Cardano (ADA)

Mérnökök, matematikusok és kriptográfiai szakértők egy csoportja létrehozta a Cardano, an "Ouroboros tétbiztosítása" kriptovaluta részletes kutatáson alapuló megközelítés után. Az Ethereumhoz hasonlóan a Cardano célja a világ pénzügyi operációs rendszere lenni. Ezt decentralizált pénzügyi termékek létrehozásával és megoldásokkal biztosítja a lánc interoperabilitására, a választói csalásra stb.

Noha a Cardano még mindig a kezdeti stádiumban van, sikerült egy Ethereum-gyilkosként nyereséges nevet szereznie a kriptográfiai világban, mivel összehasonlítva több képességgel és lehetőséggel rendelkezik.

Egy ADA 0,31 dollárért kereskedik, piaci tőkéje 2021 januárjától 9,8 milliárd dollár. Ez valóban jelentős ráta és jövedelmező terep azoknak a befektetőknek, akik hosszú távon kriptovalutába kívánnak befektetni..

A lényeg: A legfontosabb kriptovaluták, amelyek milliomosmá tehetnek

Ha hosszú távú befektetési tervet keres, akkor az egyik legjobb és legegyszerűbb lehetőség a kriptovalutákba történő befektetés. A kriptográfusokkal és csereplatformokkal pörgő piacon könnyű elveszíteni a nyomot, és ez a nehezen megkeresett megtakarítások nagy veszteségéhez vezethet. Ha erős akarata és jó döntéshozatali képességei vannak, akkor ez az első 5 kriptovaluta, amelyekbe befektethet, hogy hosszú távon biztosítsa a milliomos jövőjét.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

A 10 legfontosabb befektetési kriptovaluta 2021-ben

Hogyan lehet befektetni a kriptovalutába 2021-ben

2021-ben elérheti a Bitcoin 100 ezer dollár árát

Melyek a 10 legjobb digitális érme, amelyek 2021-ben felrobbanhatnak?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector