5 megállíthatatlan kriptó minden idők legmagasabb szintjén, amelyeket még mindig meg lehet vásárolni

A kriptovaluták területe bővül, és a befektetők az elmúlt években jelentős növekedést tapasztaltak befektetéseikben. A blockchain technológia fejlődésével, valamint a kriptovaluta tokenek és platformok bővülésével több befektető tervezi, hogy álmában kriptókba fektet be egy milliomos jövő biztosítása érdekében.

A kriptók hajlamosak a hirtelen csereügyletekre, és egyik napról a másikra drasztikus változásokon mehetnek keresztül. Itt van azonban a megvásárolni kívánt 5 kriptovaluta, amelyek belátható időn belül magasan emelkedni fognak.

Az öt legfontosabb megállíthatatlan kriptovaluta

A kriptovaluták valóban ingatagak, és semmi sem biztos, ha a blockchain világról van szó. Lássunk öt megállíthatatlan kriptot, amelyek minden idők legmagasabb szintjét érik el, és amelyek a befektetők számára a legjobb vásárlási lehetőséget jelenthetik.

# 1Bitcoin (BTC)


A Bitcoin soha nem megy ki a divatból. Ez a legnagyobb és legnépszerűbb kriptovaluta, és mindig a befektetők kedvenc listáinak élén áll. 2021 valóban kiváló év arra, hogy elindítsa befektetési útját a Bitcoinnal. 2021. február 11-én a Bitcoin minden idők legmagasabb, 48 050,98 dolláros rátáját érte el, és az egész évben tovább fog növekedni.

Különböző változások történnek a Bitcoin ökoszisztémájában a Villámhálózat használatával. Például a Bitcoin bevezetése decentralizált alkalmazásokban és e-kereskedelmi platformokban gyors és zökkenőmentes. Ettől eltekintve a Bitcoin-t világszerte egyre inkább csereszközként használják. Több mint 5000 Bitcoin ATM és több mint 15 100 vállalkozás fogadja el a Bitcoint fizetőeszközként.

A Bitcoin a legvalószínűbb, hogy a dominancia indexét 65-70% -ra hozza a többi altcoinhoz képest. A kriptovilág legnagyobb piaci kapitalizációjával a Bitcoin az első 5 helyen szerepel a 2021-ben vásárolni kívánt kriptovaluták között.

2. számú Ethereum (ETH)

Több mint értékraktár, az Ethereum, a Bitcoin alternatívája, a kriptográfia felhasználói csereeszköznek tekinthető. Az Ethereum érme, az Ether, piaci felső határa 199 826 863 309 dollár körül van, és az egyik legjobb kriptó, amelyet 2021-ben vásárolhatunk. 2021. február 10-én az ETC minden idők legmagasabb szintjét 1826,70 dollárra rúgta, egyre több befektetőt csábítva arra, hogy fektessenek bele.

Ma az Ethereum piaci korlátja a Bitcoin méretének körülbelül 19% -a, és várhatóan magasabbra emelkedik, ha konszenzusos algoritmusát a Munka Bizonyítékról Biztosítékra váltja. Ez lehetővé teszi a gyorsabb tranzakciós sebességet nulla elágazással, ami végül lehetővé teszi az Ethereum számára, hogy nevet biztosítson az első 5 kriptovaluta közül, hogy most vásárolhasson.

Legfrissebb frissítéseivel és változásaival elegendő teret enged a növekedésnek és az Ethereum iránti keresletnek a befektetők körében. A konszenzus mechanizmusának megváltoztatásával együtt az Ethereum hálózat nagyobb számú tranzakciót fog befogadni, aminek köszönhetően az ETC lesz a legjobb kriptográfia az idei és a következő néhány évben.

További információ: Az Ethereum jó befektetés, és profitálhat-e az ETH-ról 2021-ben?

# 3: Láncszem (LINK)

A Chainlink, egy kriptovaluta és a DeFi által használt blokklánc-hálózat, amely áthidalja az intelligens szerződések közötti rést az adatforrások, az API-k és a fizetési rendszerek között, 2020-ban hatalmas növekedést mutat. Ez egy decentralizált Oracle hálózat, amely lehetővé teszi az intelligens szerződések számára, hogy külső adatokkal kommunikáljanak . Így a kapcsolat olyan adatok alapján hajtható végre, amelyekhez maga az Ethereum nem tud csatlakozni. A Chainlink minden idők legmagasabb szintjét, 28,60 dollárt érte el 2021. február 10-én, és sikeresen megszerezte helyét az első 5 kriptovaluta listában.

Noha számos kriptográfiai platform létrehozta az adatszolgáltatókhoz, például az Oracle-hez, hogy adatokat szerezzen be a hálózatukra, a Chainlink kiemelkedik a tömegből hírneves rendszere miatt, amely garantálja az adatok teljes pontosságát és biztosítja az intelligens szerződések érvényességét. Ez a decentralizált Oracle projekt a 2020-as kriptogazdaság egyik legnagyobb nyertese volt a partnerség, az árképzés és a hálózati átvétel szempontjából..

A Crypto elemzői szerint az előrejelzések szerint a Chainlink ára emelkedő tendenciát mutat, 2021-ben meghaladja a 23 dollárt, és az elkövetkező öt évben várhatóan 60 dollárig emelkedik. A Chainlink piaci kapitalizációja 2021 januárjában 8,6 milliárd dollár, az egyik LINK értéke 21,53 dollár, ami valóban figyelemre méltó ráta a befektetők számára szerte a világon.

# 4: Polkadot (DOT)

A Polkadot egy egyedülálló tétbiztosító kriptovaluta, amelynek végső célja a blokkláncok új internetévé válása és a zökkenőmentes kommunikáció biztosítása. Célja az interoperabilitás biztosítása más blokkláncok között. A DOT a legjobb 5 kriptovaluta közül a 4. helyet foglalja el, 2021. február 11-én minden idők legmagasabb értéke 25,58 USD volt..

A Polkadot egy új generációs blokklánc protokoll, amelynek célja az engedélyek és az engedély nélküli blokkláncok és az Oracle összekapcsolása, hogy a rendszerek egyetlen hálózatban működhessenek együtt. Emellett azáltal, hogy lehetővé teszi egy közös ellenőrző készletet több blokklánc biztosításához, a Polkadot kifogástalan gazdasági stabilitást biztosít felhasználóinak.

A Polkadot egy kriptovaluta, amelynek fényes jövője van. Ez az érme kemény villa nélkül frissíthető, miközben új funkciókat integrál vagy javítja a hibákat. Ezek a funkciók teszik a DOT-t a közelgő változásokhoz könnyen adaptálható kriptopénzévé, és a technológiák megjelenésével frissíti magát. A Polkadot piaci részesedése 11,2 milliárd dollár és 12,54 dollár egy DOT után 2021 januárjától valóban a befektetők kedvence lesz ebben az évben és a belátható jövőben.

# 5: Binance érme (BNB)

Kezdetben egy Ethereum blokklánc Binance Coin-t működtető ERC-20 token végül elindította a mainnet-et. 2021. február 10-én a BNB minden idők legmagasabb pontját, 148,07 dollárt érte el, és készen áll arra, hogy az év folyamán és a következő néhány évtizedben folytassa a rallyt..

A hálózat tétbiztos konszenzusos modellt használ, és így gyorsabb tranzakciós sebességet tesz lehetővé. A kereskedési volumen alapján a Binance tőzsde az egyik legszélesebb körben használt tőzsde világszerte. A Binance érme egy olyan kriptovaluta, amely biztonságos fizetési módként működik a Binance tőzsdén történő kereskedéssel kapcsolatos díjakért..

A BNB-be történő befektetés egyik legérdekesebb előnye, hogy azok a kereskedők, akik a Binance tőzsdén a közüzemi érmével művelnek, 25% kedvezményt kapnak, ami elég jó profit. 6,8 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és 44,26 dolláros jelképes értékkel, egy BNB-vel a Binance érme valóban megerősíti pozícióját, mint a mai 5 legfontosabb kriptovaluta.

További információ: A Binance Coin jó befektetés?

Az öt legfontosabb vásárolandó kriptovaluta: Összegzésként

A kriptovaluták széles körű elterjedésével és a kriptográfiai platformok bővülésével 2021 valóban megállíthatatlan év lesz a kriptopiac számára.

Ha a kriptovalutákba történő befektetés az Ön erőssége a milliomos jövő biztosításához, akkor ez az első 5 kriptovaluta, amelyet ebben az évben vásárolni kell, és amely a következő évtizedekben továbbra is megállíthatatlan, mindenkor magas emelkedést mutat.

eToro – A legjobb kriptovaluta platform

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Olvass tovább:

Kripto jóslatok 2021-re: Hol lehet befektetni

A top 10 altcoin, amely felrobban 2021-ben

7 legnépszerűbb kriptovaluta, amely 2021-ben milliomos lehet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector