5 ok, amiért a Bitcoin megduplázhatja a pénzét 2021-ben

Miért duplázhatja meg a Bitcoin ebben az évben a pénzét?

Az évek során meglehetősen kirívó állítások hangzottak el a Bitcoin-ról, történetek arról, hogy a kriptomilliomos egyik napról a másikra készült, és a digitális fizetőeszköz helyettesítheti az összes többi fizetési módot.

2021-től azonban ezt nem lehet tagadni A Bitcoin az egyik leggyorsabban növekvő eszköz a piacon. Míg valamikor néhány technikai vezető és a leghülyébb befektetők kivételével az összes tartalék lehetett, a BTC-t ma már minden előremutató portfólió lényeges kiegészítőjének tekintik.

Mivel egyre több platform alkalmazza a kriptovalutát és fokozott figyelmet fordítanak az intézményi befektetők, a következő tizenkét hónap izgalmas időszaknak tűnik általában a kriptopénz, de különösen a Bitcoin esetében – amely messze a legnagyobb a piaci kapitalizáció szempontjából és könnyen a legértékesebb token a piacon.

Ha gyorsan és egyszerűen szeretne befektetni a Bitcoin BTC-be, akkor 0% jutalék, nézze meg eToro Exchange!

Tehát a Bitcoin jó befektetés 2021-ben? A következőkben öt oka van annak, hogy fontolóra veheti a Bitcoin BTC hozzáadását a portfólióba hamarabb, mint később.


5 ok, amiért a Bitcoin megkétszerezheti a pénzét 2021-ben:

1. A Bitcoin elfogadása felgyorsul

A kriptográfia az egész világon növekszik. Csak az Egyesült Királyságban egy becslések szerint a nyilvánosság 86% -a tisztában van olyan tokenekkel, mint a Bitcoin és az Ethereum. Ez távol áll a Bitcoin fennállásának első néhány évétől, amikor a kriptovalutát valami újdonságnak tekintették, és a hagyományos befektetők megkérdőjelezték hosszú távú életképességét.

A COVID-19 okozta gazdasági visszaesés ellenére 2020-ban rekordszámú bitcoin pénztárca nyílt meg, mivel mind a fogyasztók, mind a befektetők érdeklődése a kriptovaluta iránt emelkedett. Valójában a Blockchain pénztárca mögött álló vállalat egész évben 43 millióról több mint 62 millióra nőtt.

bitcoin pénztárcák

Forrás: blockhain.com

Természetesen a kriptopénztárcák növekvő száma érdekes lehet a potenciális befektetők számára, mivel jelzi a megnövekedett kereslet lehetőségét – ami természetesen kulcsfontosságú tényező bármely eszköz értékének növelésében. Ez önmagában elég ok lehet a Bitcoin megvásárlására 2021-ben, de a pénztárca számai csak egy része a történetnek. Rengeteg olyan lakossági befektető is van, akik kriptováltozataikat letétkezelő platformon tárolják, például Cash App vagy Coinbase.

A Cash App például arról számolt be, hogy a Bitcoin bevétele 1,63 milliárd dollárra nőtt, ami 32 millió dolláros bruttó nyereséget eredményezett 2020 harmadik negyedévében – ami lenyűgöző, 1000% -os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest..

Ezenkívül az online fizetési óriás, a PayPal segített a Bitcoin árának új magasságokba juttatásában 2020 végén azzal, hogy támogatást adott a tokennek, az Ether, a Bitcoin Cash és a Litecoin mellett. Ez gyakorlatilag mintegy 300 millió regisztrált PayPal-felhasználó számára nyitja meg a kriptovalutát.

Előretekintve a PayPal által bevezetett kriptovaluta kulcsfontosságú tényező azok számára, akik 2021-ben befektetni akarnak a Bitcoin-ba. Az év első negyedévében a PayPal 26 millió kereskedőjének nagy része várhatóan elfogadja a kriptot fizetési módként. Noha kiderül, mennyire népszerű ez, meg kell jegyezni, hogy a PayPal a soha nem látott felhasználói igények miatt már megemelte a kriptográfiai vásárlások határát heti 10 000 dollárról heti 15 000 dollárra.

A kriptovaluta eredeti feladata alternatív fizetési platform lett. Úgy tűnik, hogy az elmúlt 12 hónap fejleményei határozott lépéseket tettek ebben az irányban, és ha ez a tendencia folytatódik, az hatalmas áremelkedésekhez vezethet a kriptovalutában. Mint ilyen, okos lépésnek bizonyulhat, ha 2021-ben befektetünk a Bitcoinba.

2. A Wall Street a kripto felé fordítja a figyelmét

A Bitcoin jó befektetés 2021-re? Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok legnagyobb pénzügyi központjának nagy része úgy véli, hogy a Bitcoin jó befektetés 2021-ben.

A Tesla 1,5 milliárd dollárt fektetett be a Bitcoin-ba és kezdi elfogadni a kriptovalutát fizetésként, a hírek után a Bitcoin ára új rekordot ér el 44 000 dollár felett.

A BTC a legjobban teljesítő eszközosztályok közé tartozott 2020-ban, az első félévben még megelőzte az aranyat – a Wall Street valószínűleg nem fogja észrevenni.

Az egyik figyelemre méltó példa a MicroStrategy, az üzleti elemző cég. Az elmúlt néhány évben több milliót süllyesztett a BTC-be – mintegy 70 784 Bitcoin-t szerzett az írás idején, együttes értéke körülbelül 1,13 milliárd dollár.

"Ez a befektetés tükrözi azt a meggyőződésünket, hogy a Bitcoin, mint a világ legelterjedtebb kriptovaluta, megbízható értékraktár és vonzó befektetési eszköz, hosszú távú felértékelődési potenciállal rendelkezik, mint a készpénz tartása. ”- mondta Michael Saylor, a MicroStrategy vezérigazgatója, hozzátéve: A MicroStrategy legitim befektetési eszközként ismerte el a Bitcoint, amely felülmúlhatja a készpénzt, és ennek megfelelően a Bitcoin-t tette meg kincstári tartalék stratégiájának elsődleges részeként.."

A MicroStrategy sem az egyetlen jelentős szereplő, aki 2021-re fektetett be a Bitcoin-ba: a Square amerikai pénzügyi szolgáltató cég tavaly év végén 50 millió dollárt pumpált a BTC-be. “Úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin potenciálisan mindenütt elérhetőbb valuta lehet a jövőben” – mondta Amrita Ahuja pénzügyi vezérigazgató. „Ahogy növekszik az örökbefogadás, szándékunkban áll fegyelmezetten tanulni és részt venni. Egy olyan vállalat számára, amely a befogadóbb jövőn alapuló termékeket épít, ez a befektetés egy lépés ezen az úton. ”

A Square befektetése körülbelül 4 709 BTC-tokennek felel meg, és az írás idején a cég portfóliójának körülbelül 1% -át képviselte. Ezenkívül a tér korábban független csapatot hozott létre, amely kizárólag a bitcoin nyílt forráskódú munkájához való hozzájárulásra összpontosított, és nemrégiben elindította a Cryptocurrency Open Patent Alliance (COPA) nevű nonprofit szervezetet, amely bátorítja a kriptográfiai innovációt..

A MassMutual biztosítási óriás a Bitcoin-ban is hitet tett, 2020 végén 100 millió dolláros befektetést mutatott be a kriptovalutában. Nikolaos Panigirtzoglou szerint a JPMorgannál, "A MassMutual Bitcoin-vásárlásai újabb mérföldkövet jelentenek a Bitcoin intézményi befektetők általi elfogadásában. Látható az elkövetkező években felmerülő potenciális kereslet, amikor más biztosító társaságok és nyugdíjalapok követik a MassMutual példáját. “

A Bitcoin nagy pénzügyi intézmények általi felvétele fontos tényező a leendő befektetők számára, mivel nagyfokú bizalmat mutat a még mindig feltörekvő piac iránt. Valószínűleg azt látjuk, hogy 2021-ben több kulcsfontosságú intézmény veszi meg a Bitcoint, amely csak az árak növekedését és stabilizálódását fogja tapasztalni.

3. A szakértők nagy dolgokat jósolnak a Bitcoin számára 2021-ben

A kriptopénzpiac közismerten ingatag, és a múltban az előrejelzések pontosságukban nagymértékben változtak. Azonban 2020-ban sokkal egységesebb előrejelzéseket láttak a Bitcoin közeljövőbeli potenciáljáról – többek között a pénzügyi világ legismertebb hangjaitól.

Az egyik legjelentősebb előrejelzés a Citibank ügyvezető igazgatójától, Thomas Fitzpatricktől származik, aki merészen jósolta, hogy A Bitcoin meghaladhatja a 300 000 dollárt Tokenként 2021 decemberéig. Tekintettel arra, hogy a BTC tokenenként valamivel több mint 30 000 dollárt ért az írás idején, ez hatalmas növekedést jelentene annak, aki 2021-ben Bitcoin vásárlását választja.

Fitzpatrick úr ezzel magyarázta jóslatának okait "az arany elválasztása a fiat pénznemektől, a COVID-19 járvány és az a vágy, hogy a központi bankok agresszív mennyiségi lazítási politikát folytassanak, a jövőben robbanásszerű árnövekedéshez vezethet."

Nigel Green, a DeVere Group vezérigazgatója egyebekben megjegyezte, hogy a világméretű kormányzati kiadások a járvány idején inflációs félelmeket váltottak ki, ami viszont befektetőkhöz vezetett "a turbulencia elleni pajzsként felhalmozódó biztonságos menedékhelyek, különösen azok, amelyek nem kötődnek egyetlen országhoz sem, mint például a bitcoin és az arany."

A DeVere Group azt is bejelentette, hogy a pénzügyi tanácsadó cég éves kriptovaluta felmérésében részt vevő több mint 700 milliomos ügyfelének 73% -a azt mondta, hogy 2023-ig már befektettek kriptovalutákba, vagy tervezik, hogy befektetni terveznek ezekbe – ez 68% -os növekedés a tavalyihoz képest mivel a magas nettó vagyonú egyedek továbbra is magukévá teszik a kriptot.

A JPMorgan Chase milliárdos elnök-vezérigazgatója, Jamie Dimon a mainstream pénzügyi óriások változó hangulatának jeleként a közelmúltban 180 fokos fordulatot tett a BTC-n. Miután korábban elutasította a kriptovalutát csalásként, Dimon úr most bevallja, hogy „híve” a blokklánc technológiának.

Végül, a kritikus kriptográfia szakértője, Willy Woo az elkövetkező évben rendkívül bika a Bitcoin-on. „A csúcsmodellem, amely 2021 végéig 200 000 dollárt javasol bitcoinonként, konzervatívnak tűnik, a 300 000 dollár nem kizárt," tweetelt. A különféle piaci jelek elemzése után hozzátette, hogy a Bitcoin pályája az "a reflexivitás növekedésére mutat, egy felerősített 2021-es bullish visszacsatolási hurok".

Willy Woo bitcoin árjóslatok

Forrás: Willy Woo Twitter

Természetesen ezek a megjegyzések együttesen újból felkeltették az érdeklődést a kriptovaluta eszközként rejlő lehetőségei iránt, de a szakértői előrejelzések semmiképpen sem jelentenek garanciát, és bárki, aki 2021-ben Bitcoin vásárlást tervez, biztosítsa, hogy az diverzifikált portfólió része legyen.

4. A részvényáramlás modell ígéretes

A Bitcoinra nem vonatkozik akkora infláció és leértékelés, mint a fiat devizákra. A BTC bányászatának módja miatt pontosan mérhető az állomány áramlása – ez egy befektetési kifejezés, amelyet az eszköz szűkösségének számszerűsítésére használnak, ahol a „készlet” a forgalomban lévő teljes kínálatra utal, a „flow” pedig a készletek mennyiségére utal. évente új kínálat áll rendelkezésre.

A Bitcoin S2F kulcsfontosságú oka annak, hogy sok elemző azt tanácsolja a befektetőknek, hogy vásárolják meg a Bitcoint 2021-ben. Az írás idején a Bitcoin S2F-jét 56-os osztályba sorolták – nagyjából megegyezik az aranyéval. Ez azonban a legutóbbi, 2020 májusi Bitcoin felezését követte. Ha a Bitcoin ismét feleződik, a token szűkössége meghaladja az arany hiányát – ami az árak szárnyalását eredményezheti.

Jellemzően a BTC ára a felezés után 18 hónappal tetőzött, ami 2021 novemberéig vezetne minket. Bár ez egyáltalán nem garantált, minden bizonnyal egy másik jó okot kínál arra, hogy 2021-ben befektessünk a Bitcoinba.

A PlanB néven ismert kereskedő elemezte azt az elképzelést, hogy a növekvő hiány növeli a BTC értékét. Létrehozta a Bitcoin Stock-to-Flow (S2F) modellt, megjósolva, hogy a BTC ára meghaladhatja a 288 ezer dollárt, feltételezve, hogy a modell továbbra is tartja magát.

Forrás: B terv

Természetesen rengeteg szkeptikus volt – bármely elméleti modell előre nem látható körülmények függvénye. A PlanB azonban nem az egyetlen, amely rámutatott a Bitcoin S2F relevanciájára. A Fidelity Investments 2020 júliusában jelentést is kiadott "A Bitcoin tőzsdei árfolyama elhomályosítja az arany árfolyamát a következő felezés (2024) után."

Végül mindez a kereslet és a kínálat szempontjából alakul ki. Közismert tény, hogy a Bitcoin kínálata 21 millió érmére korlátozódik – ami valóban bekötött a blockchain technológiába. Ez önmagában szűkösséget okoz, mivel a teljes kínálatnak vagy készletnek már véges száma van.

A korlátozott készlet mellett a BTC áramlási aspektusa is csökken. A 2020 májusi harmadik felezést követően a bitcoin bányászok blokk jutalma blokkonként 12,5BTC-ről 6,25BTC-re csökkent. Ez azt jelenti, hogy kevesebb Bitcoin tokent szabadítanak fel az ökoszisztémában.

Tehát mit jelent ez azok számára, akik 2021-ben szeretnének befektetni a Bitcoin-ba? Ez azt jelenti, hogy a kereslet hamarosan meghaladhatja a kínálatot. Valójában, A PayPal felhasználói önmagukban máris nagyobb keresletet generálnak a BTC iránt, mint amivel a bányászok képesek lépést tartani. Hagyományosan, ha több eszköz van, mint eladó, akkor az eladók sokkal magasabb árat tudnak megadni.

Készen áll a befektetésre Bitcoin?

5. Hozzáférhetőség

A kriptopénzbe történő befektetés gyakran figyelmen kívül hagyott előnye egyszerűen annak elérhetősége. A hagyományos befektetés gyakran időigényes lehet, speciális brókeri szolgáltatásokat és gyakran külön bankszámlákat igényel. A Bitcoin egyik fő előnye, hogy decentralizált jellegének köszönhetően rendkívül hozzáférhető a mindennapi befektetők számára.

Kiskereskedelmi platformok, mint eToro vagy a Coinbase pillanatokon belül felállítható, és lehetővé teszi a befektetők számára, hogy maguk vásárolhassanak, eladhassanak vagy kereskedhessenek kriptovalutákkal vagy különféle származékos termékekkel. Nincs követelmény bankokkal vagy intézményekkel foglalkozni, és az Ön által befektetett összeg teljes mértékben Önön múlik.

Ha meg tudja határozni pénzügyi elkötelezettségét, a befektetők minden szintjén megnyílik a kriptovaluta piac is. Míg a kötvényeknek és az ingatlanoknak gyakran nagyon magas a belépési küszöbük, egy kezdő befektető már 10 dollárral megkezdheti kriptovaluta portfólióját..

Természetesen azok számára, akik 2021-ben befektetni akarnak a Bitcoin-ba, a kriptovaluta elérhetősége közvetlenül befolyásolja az árakat is.

Ezt sehol sem lehet jobban kiemelni, mint a digitális pénznem PayPal általi fent említett bevezetésével. Ez több millió felhasználónak adott lehetőséget arra, hogy egy gombnyomással kriptot vásárolhassanak és költhessenek el – ami azonnal megugrotta a BTC árát.

Ismét a hozzáférhetőség és a kereslet szorosan kapcsolódik egymáshoz – és mindannyian tudjuk, hogy a kereslet mennyire fontos az eszközértékelés szempontjából.

Következtetés – a Bitcoin jó befektetés 2021-ben?

Szakértőknek megítélve, a Bitcoin nagyon jó befektetés 2021-ben. A Bitcoin 2020 egyik legjobban teljesítő eszközosztálya volt, és számos iparági szakértő jósolja nagy dolgokat 2021-ben. A Woo mind bullish a Bitcoin-on – és a múltban is tudták, hogy igazuk van.

Szóval, a Bitcoin jó befektetés 2021-ben? Mint mindig, nehéz megjósolni, hogy mi fog történni a kriptovaluta piacon, de rengeteg olyan mutató van, amely szerint az elkövetkező hónapok nagyon nyereségesek lehetnek a hozzáértő kriptográfiai befektetők számára. A BTC elfogadása a nagy intézményi befektetők részéről mindenképpen bizalmat szavaz a piacról, és azt sugallja, hogy a BTC várhatóan továbbra is jól teljesít.

Hasonlóképpen, a PayPal digitális pénznemének támogatása megnyitotta a piacot a felhasználók milliói előtt, amelyek jól láthatják a kereslet növekedését, ami viszont növelheti a BTC értékét.

Mindent figyelembe véve a Bitcoin 2021-es vásárlása nagyon okos lépés lehet, feltéve, hogy ez egy olyan stratégia része, amely diverzifikált befektetési portfóliót tartalmaz.

eToro – A legjobb bróker a Bitcoin vásárlásához

etoro bróker

Az eToro hosszú évek alatt megbízhatónak bizonyult a kriptográfia területén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

GYIK

Hol lehet Bitcoin-t vásárolni?

Az egyik legnagyobb dolog abban, hogy 2021-ben megvásárolja a Bitcoin-t, az mennyire egyszerű. A titkosítási út megkezdésének legjobb módja az, ha megbízható online brókert vagy cserét keres. Az egyik legjobb platform a kezdő befektetők számára az eToro, mivel rengeteg erőforrást kínál és egyszerű, innovatív kezelőfelülettel rendelkezik. Ha még nem ismeri a digitális pénznem világát, érdemes lehet megnéznie a kriptovalutába történő befektetésre vonatkozó útmutatónkat.

Jó-e 2021-ben befektetni a Bitcoinba??

Annak eldöntése, hogy 2021-ben befektet-e a Bitcoinba, vagy sem, céljaitól függ. Rengeteg szakértő és kulcsfontosságú iparági szereplő arra számít, hogy 2021 nagy év lesz a kriptovaluták számára, így a no nem lehet jó alkalom arra, hogy fontolóra vegyék a BTC hozzáadását portfóliójához. Az, hogy mennyit vállal el, a kockázatvállalási hajlandóságtól függ, de a CNBC pénzügyi írója, Darla Mercado azt tanácsolja, hogy a befektetők teljes befektetési tőkéjük 1% -át a Bitcoin-ra fordítsák.

Vásároljak-e Bitcoint 2021-ben??

A Bitcoin 2021-es vásárlása 2021-ben nagyon jövedelmező lehet, ha hinni lehet a szakértők jóslatainak. Azonban, mint mindig, a mértékletesség kulcsfontosságú. A kriptopiacok köztudottan ingatagak, és a befektetőknek csak olyan pénzeszközöket szabad lekötniük, amelyeket elveszíthetnek.

Hogyan fektessek be a Bitcoin-ba?

A Bitcoinba való befektetés még soha nem volt ilyen egyszerű, köszönhetően a rengeteg brókernek és a piacon lévő cserének. Ha új vagy az iparban, akkor érdemes megnézni a Bitcoinba történő befektetés útmutatónkat, hogy megtalálja a választ néhány gyakori kérdésre.

Olvass tovább:

Mi a Bitcoin, és érdemes-e 2021-ben befektetni a Bitcoinba??

Bitcoin árjóslás: Mennyit fog érni 2021-ben és azon túl?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector