5 olcsó kriptovaluta, amelyeket most vásárolhat – XRP, XLM, DASH, BNB és XTZ

Olcsó kriptók, amelyek megvásárolhatók most

Az elmúlt két évben a piacnak sikerült helyreállnia a 2018-as medvepiacról. Az intézményi befektetők beáramlása és több felhasználási eset piacra lépésével 2021 soha nem látott árképzést hozhat a kriptotérbe. Ma öt kriptovalutára összpontosítunk, amelyek véleményünk szerint 2021-ben fel fognak robbanni – XRP, XLM, DASH, BNB és XTZ.

Összeállítottuk a legolcsóbb kriptók listáját, amelyeket 2021-ben meg kell nézni.

Tehát minden további nélkül …

5 megfontolandó olcsó kriptovaluta

  1. Ripple XRP
  2. Stellar XLM
  3. Tezos XTZ
  4. Gondolatjel
  5. Binance Coin BNB

1. Fodrozódás – Az intézményi érdeklődésre számot tartó XRP?

xrp árdiagram


A Ripple elsődlegesnek tűnik az intézményi elfogadásra 2021-ben. A pénzügyi kockázatkezelő cég, az FRMO Corp az XRP-t „az egyik legérdekesebb kriptovaluta egyikeként” emelte ki 2020-as részvényesében. Az FRMO szerint:

„Ha az XRP tranzakciós sebessége nagymértékben emelkedne, a valutaegységek száma nagymértékben csökkenne, ezáltal jelentős megtérülést hozna létre, még akkor is, ha maga az érme nem tapasztalja a piaci kapitalizáció növekedését. Ennek ellenére növekedni fog az egységenkénti érték. ”

Egyszerű szavakkal, a Ripple jelképes értékelése a hasznosság növekedésével nőhet, mivel egyenlő lesz a díjakként beszedett teljes összeg jelentős növekedésével. Mivel a Ripple megégeti a beszedett díjakat, ez a keringő ellátás fokozatos csökkenését eredményezi. Ha a kereslet meghaladja a rendelkezésre álló kínálatot, az fokozott token értékelést eredményez.

2. Csillag – Az XLM 2021-es csillagot vár

XLM ártáblázat

A Ripple és a Stellar ellenségként viselkedhet, de az XLM azt is ígéri, hogy fantasztikus 2021-es lesz. Németország egyik legrégebbi bankja, a Bankhaus von der Heydt (BVDH) bejelentette, hogy euróval támogatott stablecoin-t bocsátanak ki a Stellar blokkláncon. Úgy tűnik, hogy Európa egyik legnagyobb gazdaságában egy bejegyzett bank támogatása játékváltó. Lukas Weniger – a BVDH üzletfejlesztési vezetője elmondta:

A stablecoin nagyon érzékeny termék, és a nap végén nagy bizalmat igényel a felhasználóktól. Tehát ha más projekteket nézünk, például a Tether-et, akkor egyfajta bizalmi kérdés merül fel. Arra vonatkozik, hogy a Tether nem teszi közzé ellenőrzési jelentéseiket és ilyesmi.

Az év eleje óta az XLM 0,045 dollárról 0,158 dollárra ugrott. Nagyobb használat és megnövelt hasznosság mellett azonban az XLM meghódíthatja a 0,50 dolláros jelet, és megpróbálhatja meghaladni minden idők legmagasabb 0,94 dolláros szintjét.

3. Tezos – XTZ vezetni a DeFi vonatot

XTZ árdiagram

Míg a DeFi robbant 2020-ban, azt várjuk, hogy tovább növekszik és 2021-ben újabb magasságokat ér el, mivel továbbra is a blockchain technológia legpraktikusabb felhasználási esete. Bár az Ethereum továbbra is a platform vezetője, számos hiányossága van, amelyek megakadályozzák a DeFi-t az igazi méretezhetőség elérésében. A Tezos egy intelligens szerződéses platform, amely a delegált tétbiztosítás (DPoS) algoritmust használja. Életképes alternatívát jelenthet azoknak a fejlesztőknek, akik fel akarják építeni az alkalmazásokat.

Jelenleg a DeFi fejlesztőinek rengeteg gázdíjat kell fizetniük az Ethereumnak. Mint ilyen, az intelligens szerződések mérete és bonyolultsága ezeknek a gázkorlátozásoknak köszönhetően erősen korlátozott. Ennek a problémának a leküzdésére a Tezos novemberben befejezte a Delphi frissítését, hogy 75% -kal csökkentse az intelligens szerződéses gázdíjait, és vonzza a fejlesztőket. A Delphi fejlesztői szerint a frissítés „döntő fontosságú a Tezos olyan új alkalmazásainak lehetővé tételéhez, amelyek olyan területeket céloznak meg, mint a DeFi, a gyűjtők és a játékok”.

2020 áprilisában a Bitcoin Association Switzerland, a Tezos Foundation és több partner kiadta a bitcoin első tokenizált változatát a Tezos blockchain-on, a tzBTC-n. Ez hatékonyan elindította a DeFi-t a Tezoson. A Delphi frissítéssel további DeFi-tevékenységre számíthatunk, amelynek növelnie kell az általános felhasználást és a blokklánc-értékelést.

4. Gondolatjel – Használja ki a különböző tényezőket

kötőjel árdiagram

Az ára 89,50 dollár, a Dash nem éppen „olcsó érme”. Úgy gondoljuk azonban, hogy sokan jelenleg a magánélet érméjén alszanak. A Dashnek nagy oka lehet 2021-re a következő okok miatt:

  • A StakeHound együttműködésével a Dash tulajdonosainak lehetőségük lesz hozzáférni a DeFi szolgáltatásaihoz.
  • A latin-amerikai országok, mint Venezuela, hiperinflációja arra kényszerítette állampolgárait, hogy elveszítsék valutájukba vetett hitüket, és kriptóérmékhez forduljanak. A két érme, amelyhez többnyire fordultak, a Bitcoin és a Dash.

Az erősen meddő december ellenére a Dash az év eleje óta több mint megduplázta értékét, 40,75 dollárról 88,50 dollárra emelkedett.

5.. Binance érme – A BNB 2021-ig folyamatosan emelkedni fog

bnb árdiagram

A Binance Coin három fő tényezőből áll:

  • Kapcsolata a Binance-nel, amely valószínűleg a kriptotér legkedveltebb cseréje. A BNB tokeneket eszközök vásárlására és csere díjak fizetésére használják.
  • Ez a Binance Chain őshonos érme.
  • A negyedévenkénti zsetonégetési folyamat, amelyen keresztül megy, amely rendszeresen csökkenti keringő készletét.

Noha nem olyan drága, mint a Dash, a BNB még mindig sokkal drágább, mint a többi, 27 dollárért cserélnek a sajtó idején. A Binance azonban napi 16 milliárd dolláros kereskedési volument hajt végre, ezzel a BNB az egyik kriptográfiai ökoszisztéma legforgalmasabb tokenje. Megnövekedett használatával és a Binance Chain vonzásával a legizgalmasabb projektek közül a BNB szörnyű 2021-et tarthat.

A Binance Coin értéke az év elejétől csaknem megduplázódott, 13,60 dollárról 27 dollárra emelkedett.

Olvass tovább:

Mi a 10 legnépszerűbb kriptovaluta az Egyesült Királyságban?

A legjobb kereskedelemre szánt altcoinok 2021-ben

Mi az 5 legnépszerűbb kriptovaluta az USA-ban?

Hogyan lehet pénzt keresni kriptovalutával – végleges útmutató

Mi a legjobb befektetési kriptovaluta 2021-ben?

eToro – A legjobb kriptovaluta platform mind kereskedők, mind befektetők számára

Az eToro évek óta megbízhatónak bizonyult a Crypto iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A virtuális pénznemek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector